Uncategorized

pralle, simman ja praasnik

21. oktoober 2006

Eile lippasin Liisiga linna. Sinna tulid ka Piret ja Brita. Liisi sõbrasõber oli NIIIIIII ilus:( Igatahes:D olime seal veidi, siis sain teada, et Taanieli pool on simman. Tahtsin kaaa. Ja ma lippasin siis koju ja sõin veits ja siis sain Lauri ja Sillu ja Martini ja Sassiga kokku. Juhhu. Läksime Sassiga Taanieli poole. Teised läksid poodi. Passsisin seal tund aega ainsa neiuna. Raimole või Reimole tegin soengut ka. Ma olen loll, et ma unustasin sinna suitsu kaasa osta. No KUHU see kõlbas? Igatahes. Siis tulid teised. 13 inimest juurde. Ma jõin oma siidrit ja siis kellegi teise maasikasiidrit ja .. mai mäleta. Sillu käis ringi ja kutsus mind Kaasikuks:( Ja siis ma jooksin mulle teadmata põhjustel mööda maja ringi roosa kõrrega. Lõpuks närisin tükkideks selle. Lauri ütles et ma lähen väärakalt trepist üles ja ma ei uskunud. Siis ta isegi filmis seda. Oli jah väärakas:(((((( Mai mäleta mis me seal veel tegime. A vaasi lõhkusin ära. Ja astusin kildudesse ka, nii armas. Ahja, vahep olin paljajalu õues ja pralletasin maas ringi sest MÕNI lubas et ta ei lahku ja siis oli ta poolenesti juba Kagu-Kuubas omadega:D Siis, ahjaaa, empekat kuulasime. “When I think about you I touch myself” Ja seksibäkki ka ja muud kraami. Selline pralle. Vahep Taaniel ropsis täiega igale poole. See oli nunnu. Ma ei ropsinudki, oh mind tublit! Igatahes, me magasime kuskil madratsi peal kapis:D Mina ja Martin ja Lauri meie jalutsis ja Silver. Vahepeal oli Raido kah meie kõrval teate. Niihukene simman. Silver hirmutas mind aga vähemalt oli soee. Praegu on NII külm. Ma avastasin, et mu varvas on kahe koha pealt katki ja kõht on ka niiiiiiiiiii valus:( Ja pea ka natsa. Kuradi Minttu!:D Aga ma ei kurda, pohhuj raha on!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar