Uncategorized

mumu si

26. november 2006

mm
neljapäeval läksin jõgevale kus ma ainult igatsesin sillut ja muud tarka me ei teinud. tegelt oli lõbus a mul ei tule meelde. kikuga sai tsätitud, kiku on niii kallis. igatahes, kiku räägib unes:( õh, ja lauri on lame. oh weellll. siis me tulime kadriga tallinna, kadri on niii vaimustavalt tore, muuseas. Me saime festivalil mingid muusikalised eriauhinnad ja siis anti välja aint essa koht. sellele oli kaks laureaati. 32.kk ja siis.. võitjad:D Aga noh, see on hirmus hea tulemus esimese korra kohta või nii. igatahes. tallinnas ma tulin koju. sillu tuli siia. ma hoidsin teda esikupõrandal kinni, et ta ei jõuaks bussile:( siis vaatasime haigeid filme umbes ja seejärel harrastasime noorpereelu. ehk siis ma tundsin ennast kui noor ema, sest laps nuttis öösel, korduvalt. Siis ma pidin teda paitama minema, ja siis ta kuses köögipõranda täis:( oh well. mai mäleta mis me hommikul tegime:O kummaline. igatahes, mingiaeg ta läks koju ja ma lebasin veel kodus ja läksin siis kristiinesse. sain hendrikute ja rahvaga kokku ja siis ostsime juua ja hendriku poole. seal ma aina jõin gabrieli ja olin muutunud. jehhuu. siis ma räääkisin veel oma joonatanmusiga. ta on niiiiiiiinunnu. siis rääkisin silluga, kes on niiiii musiii. siis viskasin telefoni kapi alla. siis olin drunk. kõik rääkisid kuskil. jäin veel rohkem drunk. laulsin lauraga. siis rääkisin hardoga, ise olin korvis nagu antikristus ütles ossu. siis kell 6 läksime lauraga magama. ” panen oma käed siia .. teki alla” ja ” ähhhh” vms joomisheli. saime veits magada, siis tahtsime veel. aga kell 7 lahkus laura nagu vana mees. ma magasin kella üheni. siis tulin hendrikuga sepabaarist läbi ja nüüd kodus jouuuuuuuu. näed kus sai vast bloogitud

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar