Uncategorized

öökull

11. jaanuar 2007

pic2546-3973066
Eile oli kena koolipäev, tunnid olid kuni kella kuueni. Laine Mägi huilgas nagu ratta peal ja spagaat on tore asi minu puhul:( Mis ma veeeeel koolis tegin:( Ei mäleta, prantsuskeele vihikut peaks ümber kirjutama, a ei heiduta. Gerda vihkab mind taas ja Nipernaadi peaks ka läbi lugema, lääts läks ka silma taha jeaa. Tulin koju, rääkisin natsa Silluga, tuju oli niiiiiii halb. Läksin sain Kassuga kokku, hakkas parem, helljea. Siis tulin koju ja rääkisin veelkord Silluga inimlikel teemadel ja heietasime vanadest aegadest, ehk siis oktoobrist:D Jaaaa, siis ta läks magama. Kell 1 saatis Lex mulle pildi ja helistas ka. ÖÖKULLID PURGIS! Kaks on surnud ka. Ta naeris nii kaua, et ma mõtlesin et ta on kivis:( Nii, hommikul ei suutnud ärgata, ütlesin emale et ma ei viiiitsi ja mõttetud tunnid on ja noh, siis lasi edasi magada. Kell 3 pidi Sillu siia lippama sest noh, PIDI:D Aga mul on kel 3 silmaarst linnas, niiet ma loodan 4-ks tagasi olla:(

Hõhõ, meil sai täna Silluga kaks kuud juhhuu:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar