Uncategorized

riki on niiiiiiiiiiiiiiii nunnu

16. jaanuar 2007

Ei tuli selline asi meelde. Et Hendrik ütles vist kunagi Jürgenile, et ma olen nii etteaimamatu, et ma olen seetõttu etteaimatav. Täitsa lõpp, kõik oskavad teha nii, et ma teeks nii nagu neile vaja. Selle all ma ei mõtle praegu just seda eelnevat Sillu teemat ( ja kui see tal oligi kurikaval plaan, mida ma ei usuuuu, siis noh, good job ) Mõtlen üldiselt. Mind on nii kerge panna kõike tegema, pole vaja üldse nii kaval olla tegelt.

Veidi sellest ka et noh, Brita saatis mu putsi:D A noh, nagunii saab korda. See väga ei heiduta tead. Suitsu oleks tarvis . Väga väga.

Uue koti ostsin ka. Ja pluusi, ja vöö. Kiku pidi kaasas käima, vaene tema eksole.

Kunagi tahaks Hannult oma peavõru ja asju

Life suxib.
Kiku on nilbe.
Jeesus, kui ma olen 65 siis ma panen lehte kuulutuse

” Kes tahab mind “
jea, you go girl

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar