Uncategorized

PRALLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEE

17. veebruar 2007

Et siis PRALLE. Jaaa. Mingi essana tuli Maarja. Jõime temaga end purjakile ja niizama roomasime ringi. Igatahes, tulid veel Kiku ja Henri ja Jon ja Liis ja Piret ja Mirru ja Brits ja Siiri ja Kaia ja Liina ja Saara ja Mikk ja Robin ja Petra ja Kassu ja Immi ja Sillu ja Max ja Laer ja Kaarel ja Erko. RAUDSELT oli keegi veel ja mul on mälulüngad:D Igatahes, tehti siin filmivõtet, kutsuti mendid ka:D Ikka MEEELDIS:D Siiiis, Mikk mängis kitarriga näpud veriseks, mulle tehti oma sünnalaul ka, See oli NII nunnu. Mikk mängis kidra ja Siiri ja Mirru ja Saara laulsid. JAA MEEELDIS.

Mari sai 17 täis
aramis või gabriel, eks näis
mitu aastat mujal koolis käis
meie juurde tee ta siiski viis

suureks kasvand meie mari
justkui üleküpsend viinamari

Kasvas mari kasvasid ka rinnad
eemale neist enam ei saa minna
meeldib meile sinu seltsis olla
armastus võib igast ühest tulla

suureks kasvand meie mari
justkui üleküpsend viinamari

See oli nagu NIIII nunnu. Päriselt,armastan teid kullakesed! JAA!!! Noh, siis jaa. Üldse oli lõbus ja luwwin teid kõiki kuradi palju! See ka et mu ema jõi Kassu ja Immi ja Maxi ja Kiku ja Magava Miku ja Siiriga poole kahest kella seitsmeni. Henri ka magas:(((

ARMASTAN

See ka et VIHKAN et mul 37.8 palavik on, ei huvita. Alles on veel kaks gabrieli, siis 3 liitrit valget veini, ja tundmatu 30% jook, mis erko kinkis. Täna pralletame siis Mammu, Joni, Kiku, Sillu, Heleni ja Britsiga.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar