Uncategorized

eksole tead

22. aprill 2007

Ühesõnaga oli pöörfi nv. Reedel olin koolis, lõbus nagu ikka, 12-ndike aktus ja värkki kaa. Meeldis, Kiku on maailma suurim staar. Noh, tulin olin kodus, kääisin emaga poodides, sain jaki ja koti. Siis tulin koju, Sillu tuli ka. Olid suured plaanid temaga vähe rohkem tegeleda, kui see et ma umbes kohe magama jäin:( Laup läksin tööle, oli lõbuuus. Armastan seal töötada. Siis lippasime Liisiga räppi kuulates pässasse, kus saime kohe ikka auto peale ka. Aigo-Kalev ja Tõnis pidid küll Sauele minema, aga kuna nad mööda sõitsid ja praamid Hiiumaale ei läinud, otsustasid nemadki Pärnusse tulla. Autos oli niiii lõbus, aina naersime ja pralletasime ning Tõnis ostis meile gini ja puha, väga armas temast. Ühesõnaga lustisime mis me lustisime, kui P’rnusse jõudsime olime suht koomas juba. Läksime veel objekti istuma, kus Tõnis tõi meile kohvid ( mulle ja liisile 3 suhkruga, Kalevile ta ei viitsinud üldse panna:D ) ja mina proovisin siidrit saada, tulin siis saba jalgevahel tagasi ja Tõnis tõi meile siidrid ka:( Jõime veel naerdes pool liiitrit seda ka ära. Meeldis. Siis naersime selle üle et Liisil on kolm neeru ja vaagnaluud ja lubasime need e-bays maha ärida. Lõpuks nad vskasid meid läbi raskuste koju ära, sest ma ei suutnud orienteeruda üldse, vaid olin jommis.Meeneks saime pätriku ja käsnakalle, kes koristavad hoogsalt teesid. Toas vaidlesin ja kuulasin papat, ta on tore mees, isegi kallistasin teda. Seejärelmõtlesin et peaks Silluga ka ikka Pärnu minema, et ta mu papaga ka tutvuks, enne kui too sussid püsti viskab. Papa ütles Sillu kohta mu kavaler ka. Nh, siis hakkasime Liisiga salamisi Gabrieli jooma, mille tulemus oli meeletu avameelsusehoog. Meeldis. Hommikul ärkasin meeeeletu peavaluga:( Läksime siis ( südamed pahad ) mulle kotti ostma, ja selle me ka saime. Pluss veel pesu mis meeldib kaa. Siis käisime söömas vaikselt ja noh, hakkasime tagasi hääletama, mis läks suht kiiresti. Mees viis meid kuskile pärapõrgusse ära, niiet me istusime hiiu pubis, kus rahvas heiskas jalgpalli pärast ja sõime igast kana. Lõpuks ekslesin trolliga ringi, et saada Silluga kokku ( Tänks liis et sa vale peatuse mulle ütlesid:D ) Sillu oli väga.. olekus ja aina naeris ja mina ka naersin sest kõik oli naljakas:( Käisime Pätrikus söömas, kus ma olen hõumiboy ja siis tulime minukale kurameerima. Pluss sain teada maailmatõdesd rõvedustest:(

side lõpp

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar