Uncategorized

EUROVISIOON

10. mai 2007

Nii vässu olen, et võtaks endalt naha maha hea meelega. Praeguse seisuga on mu kodus eurovisiooni kaemas : Brita, Kiku, Saara, Liina, Kaia, Immi, Kassu, Kätu, Liisa, Siiri ja Riki. Lahkunud on juba Sillu ja Robin ja Petra. Igatahes oli lõbus, isegi pannkooke ja kraami sai meisterdatud. Päeval õpetasin Kikule matat ja käisime emodena Rikil järel, Kikul värvisin pea mustaks noh, meeldib:D Arvasime et me ei saa last kunagi kätte. Igatahes nalja sai. Sillu ütles ühe teatud värdja kohta veel niii tabava sõna: abordijäänus! Ma poleks kunagi teda paremini kirjeldada osanud, ma kujutan ette, et isegi jumal kutsub teda nii. Praegu ma olen endiselt nii vässu, palavik on vist kaaa ja kõik RÖÖKISID kui Mirru ja Co lavale siblasid, ma olin mingi: 🙂 . Emotsioonitu, ma olin just ärganud ka:D Ja mul on nina kinni ja mulle tundub et igal pool on suitsuhais, aga see olen vist mina kes niimoodi lehkab:( Riki peaks ka magama saama, aga ta naerab nagu metslane, ja tal pole vähimatki plaani veel samme voodi poole seada.

LUWWIN OMA KLASSI SAJAGA PLUSS SILLUT JA DONNAT

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta jon 25. aprill 2010 at 08:36

    GRUUUUUUUSIA ftw !