Uncategorized

sleepyhead

22. mai 2007

Pmst on nii, et mul on kogu aeg NII SUUR uni, et ma jääks igale poole magama. Seetõttu ma ei viitsi olla koolis, ja tulen koju. Samuti pole mul aega kellegagi kokku saada, peale Sillu ( sorri Liis:( )
Igatahes, uni tuleb nv pärast. Reedel läksime Kiku ja Silluga kohilasse. Ja kuigi me olime ainult kolmekesti, oli meil ÜLI lahe. Ilm oli pöörfi, ja Kiku oli pöörfi, ja muidugi oli Sillu pöörfi. Me Silluga saime mingi kell 3 magama. Kell 11 olin taas Tallinnas tööl. Mõtlesin et olen kella kuueni, lahkusingi kell kuus koos Lauri Pedaja ja Britsiga. Ma sain ära olla mingi 2 minta, kui Kristel ja Sveta ( ehk siis baaridaamid ) mind tagasi kutsusid. Siis hakkaski see, et me jõime 18.30- 03.00 -ni. See oli ÜLI naljakas. Aina rääkisime haiget juttu ja nii.Kell 1.00 tegi mu tuju heaks Laurike ja Immike, kes Patricusse tulid. Olime seal kella kolmeni. Kuna ma pidin pühap kell 10 tööl olema, suundusime me Lauri poole ( mitte pedaja,vaid see sillulauri ) ja jäime seal magama. Hommikul oli kooma. Läksin tööle. Kell 6 lõpetasin ja tulin koju. Und polnud:( Esmasp magasin sisse ja olin üliunine ja saatsin Anti Kobini perse. Nii. Siis olin ikka unine ja tulin koju. Sillu poole läksin ka koos Donnaga ja tegin passipildid ka. Jube koledad olid. Tänane hakkas sellega et ema kell 6 hommikul mölises minuga, et ma passipildil kole olin. 😀 No andke andeks eksole. Koolis aina magasin. Pohhui tulin koju. Jäin magama. Kell 3 ajas ema mind üles et tavai kohe uksest välja ja id kaarti endale tegema ( teadmiseks,et mu ema arvab et ma kaotasin selle eelmine kuu bussi ära, kuigi see oli suvel:D ) läksime sinna. Avastasin et ma unustasin pildi maha, elu imes. Sillu päästis mu päeva ja tuli muga sinna kaasa,kui ma teist korda läksin. Issand kui naljakas meil oli.Samas meil on koguaeg naljakas, ma ei saa üle. Me oleks nagu kivis:( Noh,siis tsillisime minukal ja kuulasime haiget laulu samal ajal kui me sõime ja olime muidu pöörfid. Nüüd ma tulin vannist ja olen UUESTI unine:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar