Uncategorized

Pärnu tripp

19. juuni 2007

Kõik algas sellest, et lippasin Mallu tööle Pätrikkusse ja seal otse läksime laialt naerdes pärnu maanteele (peale pikka arutlemist, otsustasime ikkagi hääletada). Ei möödunud paari minutitki kuni üks punane minibuss meid peale võttis ja meid lahkelt Märjamaale viis, ringiga muidugi, sest kõrvalistujatüüp tahtis ka harjutada. Märjamaal läks aega umbes 20 minutit enne kui üks rekkajuht meid peale võttis. Vahva juhi nimi oli Edgar, ta rääkis muidu rekkadest ja tegi nalja kust tulid politseikoerad (politsei+koerad), siis helises tal telefon, keset kõnet kõlas selline lause:”peaks pesulasse ka minema autoga, see nii must, et ei julge siin enam suhu ka anda” ja kui mallu mu jalge vahele istus, et peita politsei eest, siis ta naeris telefoni, et tüdruku pea on VEEL teist pidi, jjjeaa. Edkar pani meid 8 kilti enne Pärnut maha bussipeatusesse, seal me passisime üle poole tunni ja saime tuletõrjujast-autosõiduõpetaja auto peale kes viis meid peaaegu et ukse ette ära 🙂
Kell oli päris hilja, aga otsustasime ikka minna poodi ostma lilli ja kooki ja alkoholi Marge (Mari tädi) sünnipäevaks. Saime ainult koogi ja mõtlesime säästusse minna bussiga, et sealt lilli saada siis. Ootasime bussi ja Mari hakkas kohaliku vanema tädiga rääkima, kes tahtis helistada oma pojale, tuli välja, et tal polnud numbrit kaasas ja pakkus välja, et me istume takso peale ja sõidame temajuurde ja siis ta saab helistada, läksimegi, mingi 50 meetit sõitsime taksoga ja tädi sai helistatud ja tahtis meile süüa teha ja teatas, et me magame täna siin (ostutades väiksele diivanile ja elutoas), see läks natuke psühhoks kätte. Kuid kuna meil lilli ikka ei olnud küsisime talt, et äkki tal on aias, siis ta rottis naabrite aiast meile 😀 Siis saime lõpuks ära sealt.
Mallu juures ta vanaisa rääkis meid surnuks ja Marget polnud kodus.
Ärkasime vara, et õnnitleda sünnipäevalast, siis magasime edasi. Läksime trippisime linna siis Mallu shoppas nii nagu ta sureks ära järgmine päev. Päris tükk aega käisime ringi ja läksime taas tuppa. Siis meil oli plaan minna Mari vanade lasteaiavendadega ühe nende sünnale Valgeranda, läksimegi, siis kadusid kõik ära, või vähemalt meie seltsist ja lamasime päris mitu tundi Malluga kahekesi rannas, lõpuks Rauno ja Siim tulid tagasi tellitud alkoholiga ja nö. pidu võis alata, kuid ei alanudki, lihtsalt lamasime ikka edasi ja hiljem mängisime i neverit, et väheke purju jääda, õnnestus. Saime autoga tagasi ja läksime tuppa. Marge tahtis välja minna pralletama meiega, aga jäime hoopis sinna samasse alkoholi tarbima, täitsa mõnus oli isegi.
Hommikul vaatasime telkut ja läksime bussiga tagasi koju 🙂

PILTE RAISK:

Lootusetus 🙁

Jumal särab

Haige vanaeit

Kiiisu

Marge

Uued kingad

Rauno jou

Pralle

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta jon 25. aprill 2010 at 08:36

  omg jumalsärab, ma vaatasin, et see on robin

 • Avatar
  Vasta Kristjan 25. aprill 2010 at 08:36

  Kuuled ma ka, on see sillu siis:D?

 • Avatar
  Vasta sillu 25. aprill 2010 at 08:36

  mina jah ofkoors 😀