Uncategorized

naa

9. juuli 2007

Olen umbes.. kaua Silluga koos veetnud. Ei ma ei mõtle kuid, vaid nagu, kui ma reisilt tagasi tulin, siis ta ööbis siin, 4-dal ka. Viiendal oli ta kodus. Kuuendal ja 7 mina seal, 8-ndal oli ta siin. JA MUL ON NII HARJUMATU ILMA TEMATA KODUS OLLA! Üleeile mängisime Sillu pool peitust. Eile olime Raija poool ja olime veix purjakil. Kikut oli ka hea näha üle pika aja:O

A muidu see ka, et miks ma AINA Liisut unes näen. Mingipäev nägin, et me käisime igal poool tsillimas, et mingit pimedate võtit leida. Ja eile öösel nägin, et me osalesime lauluvõistlustel, nagu mis kurat mul viga on :O

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Anna 25. aprill 2010 at 08:36

  Liisut as me või mõni muu liisu?

 • Avatar
  Vasta mallu 25. aprill 2010 at 08:36

  sind jah:D
  liisu oled sina
  näitekaliis on liis
  ja siis see minu endine klassikaaslane on see teine liis kellest ma nagunii kunagi ei räägi