Uncategorized

tõtõtõtõ

11. veebruar 2008

Mul on hea meel tõdeda, et mul vähemalt unega kõik korras on. Sesmõttes et muidugi oli eile arukas mingi kella üheni või isegi kauem msnis ollla, aga hiljem tegin veel nii mõndagi arukat. Näiteks vaatasin dokkfilmi sellest kääbuspoisist, mis siis et ma seda juba näinud olen! Ja siis totaalselt muutumist. Ja siis hakkas see emt night chat vms pask see on, ja isegi seda vaatasin! Täiesti hullumaja puhvet! See oli nii lame ja ma ei tahtnud seda näha aga ikkkka vaatasin, kuni kell oli 5.59. Siis sai läbi see asi. Ja noh, lahe et 6.50 mu äratus on. Seega ma mõtlesin, et pohhui jään üles siis. aga eiii kae nalja ma ikka pidin siis magama jääma, ja nüüd on kell 9. Ja ma pole ikka koolis:( Feeeeeiiiiiiiiillllllll.

Ja muuseas kunagi ei vaja reidi vvd:( Nagu päriselt:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar