Uncategorized

(L)

15. aprill 2008

Käisin täna koolis, sisse ei maganud, ma ei ole mingi looder awi. Tahaks, et Kiku kunagi kooli jõuaks, missin teda juba, tahan juttu rääkida niiväga. Ja samas peale kooli käisin kristiines, sain ilusad slipid ja siis läksin Sillu juurde, kus ta mind taas vigastas:( Tegelt jumala nunnu temast et mul on ülemine huul seest katki, alumisel huulel on verevalumid ja jalad valutavad, MEELDIB. Siis Sillu taas tegi minust koledaid pilte ja endast ilusaid ja oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii armas, et ma olin valmis teda ära sööma. Aga ma ei teind seda, sest ta ema oli kodus, ja mis ma siis ta emale öelnud oleks:s

OMG NII ARMASTAN TEDA!:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar