Donna

oumaigaaden

25. aprill 2008

MARMELAADEN!

Appi ma vihkan seda reklaami:(

Igatahes selline jutt, et eilse päeva tipp oli see, kui Sillu koolis valiti superstaari vms:D Ja siis üks 7da klassi tüdruk laulis ( loe: üritas vist nats laulda ) Avrili Fall to pices. See oli nii naljakas, see kõlas nagu keegi parodeeriks laulmist või kedagi. Tal ei olnud sõnad peas, viisi ta ka ei teadnud, kuigi taga vaikselt oli kuulda neid sõnu ka, sest ta pani aint plaadi taustaks tööle. Aga jah, see oli üüratu häving, ja nii naljakas. Ja noh võite arvata, kas ta tuli TEIST korda ka lavale või mis:D

Pärast läksime silbega rikile järgi ja tulime siia ja sillu tegi ahjus nii head saia ja pani lapse ka sööma, ma olen nende mõlema üle hirmus uhke .

Donnast on ikka nats kahju, ma umbkaudselt pakun et 40% tema kehast on kaetud kärnadega:( Nii kahju on tast, et tahaks oma naha talle siirdada:(

Iga hommik on mul sama kamm. Ma joon nii palju magusat teed, et süda on paha. Siis mul pole midagi selga panna, meikida ka eriti ei jõua, seega ma lähen kooli nagu viimne malakas, hea veel et ma dressides pole:D

Ikka veel olen sillusse armund ka:/

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar