Uncategorized

jep

14. juuni 2008

Noh minu elu on ikka kaunis nii kaunis. Kohilas oli tore ja nii. Eile oli tööl ka tore ja enne tööd Silbega oli ka tore ja peale tööd Liisuga pilte teha autodega oli ka tore ja borat oli ka tore, suva et ma aina magama jäin ja liisu mind “tonksas” aga mul oli niiiiii pikk uni ja kell oli 2:D Samas hommikul magas liisu viis aastat kauem kui mina, nagu ikka ja siis ta läks tööle ja ei jõudnudki süüa:( Mul on veel 5 tundi aega, et enne kui tööle minema peaks, tahaks Sillut ka näha enne aga ta on ennast surnuks kuskile joonud:D:( oi oi oiii, uni tuleb ka peale tegelt. Samas see jutt ka, et keegi tulge minuga soome mingiaeg- mingipäev. Võiks mingi 3kesti minna, siis on hostel kaa odav ja noh saab seal shopata ja siis vaikselt tinutada:( TAHAN riideid kaa! Samas täna saan tegelt iPodi kätte, -tegelt pigem homme sest Liisu täna tööl ju, aga homme ikka saan, hirmus lugu:( Suva, elu on kaunis ja lilleline ja TIKKKKKER saab olema linda oma ja siis ma kolin eluks ajaks kohilasse:O

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta cucara 25. aprill 2010 at 08:36

  Kohilas ja tore? Hea, et ma ka Kohila elanikuna seda teada saan 😀

 • Avatar
  Vasta mallu 25. aprill 2010 at 08:36

  noh, kui harva käia:D
  pikalt seal jah midagi teha pole:(