Uncategorized

oiii

15. august 2008

Ma ei tea, koguaeg juhtub midagi, ja ma pole üldse viimaselajal into writing või nii. Mul on Liis ja Kätu kellele ma kõik kirjutamised ette ära räägin, ning kui see tehtud, siis see ei tundugi enam väärt kirjutamist:D Samas asi mis ON väärt kirjutamist, on see, et eile Nimeta baaris võttis Hendrik õhtujuhilt mikrofoni ja tegi mulle abieluettepaneku:D Põlvitas ja puha, tal oli isegi sõrmus, mis ta enne mu sõrmest võttis:D igatahes kõik plaksutasid ja arvatavasti arvasid et see on päris ettepanek:D Aga jah, eilsest veel nii palju et oma päris Silbega tegime kooki, mis oli apelsinikook ja siis tegime spagette kaa. Ja täna ma lähen olen hea inimene ja annan verd Kätuga. Ma üritan siis kella kaheks võtta 0.6 kilo juurde, sest selleks et maailma päästa, peab olema 50 kilone:(

Luwwin muidu Silbet ja peale tema veel Liisi ja Kätut ka, siis saab luwwimislimiit täis:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar