Uncategorized

võimatu

19. oktoober 2008

Ja kui tahate teada, mis on võimatu, siis ma ütlen: See et ma pean 14 tundi tööl olema. Muidu oleks suva, kui ma seal midagi tegema ka peaks, aga eiiii:D Ma pean seal .. ISTUMA! Seega see pole just eriti põnev ja nii, ja mul pole midagi kaasa võtta, mis mind 14 tundi lõbustaks ka. Mai teagi nüüd, hakkan vihikuid ümber kirjutama, või jumala eest mida ma seal teeeeeen?! Ipodi peale mahub ka ainult üks film ja noh 14- 2 on 12 tundi ikka tühja passida. Muidugi võin ma vahep ujuda ja siis passida ja siis veeproove teha.. Aga jah, see võtab ka kõik kokku tunni:D Siis ma võin veel küüsi lakkida, aga seepole ka nii põnev kui arvata võiks, pluss ma olen juba kõik lauad seal küünelakiga kokku määrind:( Õnneks Sillu ja Criss tulevad täna trenni, helistan kunagi Sillule ja ütlen et ta tuleks vara ja tooks mulle raamatuid mida lugeda:( Oh vb Kätu tuleb kaa, okei hui tuleb aga mu lootus ei sure:D:D -ROPSOR!:D Ma mõtlesin läppari kaasa võtta, a mis ma teen seal sellega, kui mul pole seal nettigi.

Samas praegu kella vaadates, ega ma enne tunniajalist hilinemist nagunii ei jõua;) Aga jah, see selleks.

Tahan et Liis tuleks muga TENi, ja tahan et Kätu tagasi tuleks ja tahan et Sillu mulle tööle raamatuid ja keekse tooks:S

(tegelt keeksi ei taha:D)

sillu`pluss mallu võrdub luww:s

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta silps 25. aprill 2010 at 08:36

    tõmbad mängu arvutisse, mäletan küll kuidas ma simpsonite mängu mängisin mõned aastad tagasi mitu tundi kodus ajuvabalt, mis siis, et täiesti läbi nähtav oli see, et kõik mängu levelid lihtsalt kordusid ja ülesanded olid üksteisega identsed peaaegu 😀