Uncategorized

lugu sellest kuidas ma paksuks hakkasin

20. jaanuar 2010

Tegelikult tõele au andes ma hakkasin paksuks juba hiiglama ammu. Aga miskipärast ma siin olles kaalusin ennast kaks nädalat tagasi ja KAE nalja mida ma avastasin. Ma olen siin olemisega 5 kilo juurde võtnud. Ja tegelikult need kilod mind üldse ei kõiguta, kaalu mõttes nagu. Ma olen terve elu vähe kaalunud ja ma tean et mu praegune 55 ei ole mingi maailmalõpp, ega absoluutselt mitte palju, aga asi on selles, et mu keha lihtsalt otsustas pekki minna. Mul on umbes nelja meetrine lõualott ja siis kõht on nii pekkis, et ma olen siiralt üllatunud kui mulle midagi selga läheb.

Igatahes välja tuli mõelda plaan, variante oli kaks:

mine trenni

ära söö

Ma valisin selle viimase, sest see tundus üllatavalt kergem. Nädal aega siis surin sisemuses ja tundsin iga sekund kuidas ma suren maha või äärmisel juhul kukun kokku ja kõik mu sõpsid ütlesid mulle et ma olen idiooot aga see mind ei heidutanud oh ei. Igatahes, siis lõpuks olin ma jälle 51 kilo ja siinkohal mu kaval plaan- ma ei kaalu enam kunagi ja söön nagu siga, ometi ma saan alati väita et ” viimane kord kui ma kaalusin siis ma olin 51″

Püha jeesus palun aidake mind, ma ei viitsi mingi kaaluprobleeme endale külge korjata:(

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar