Uni

APPI KUI PAHA MUL OLLA ON

12. veebruar 2010

Eilne läks nagu valatult. Kuigi Henna pea valutas ja ta ei tulnud, siis Jenny otsustas ennast kaasa pressida, jumal teab miks. Aga ma jõin ennast üüberpurju ja lõpuks nägin manageri, kellega tsillisime enamuse kontserdist ja ta ütles et Jennyl on suur pea:D Igatahes peale nende etteastet andis Nick( manager) mulle ja Piritale backstage passid ja siis me lippasimegi taha kus hakkasime rummi jooma ja cupcake sööma. Nii naljakas oli:D Ja siis lipppasime Kings Crossi baari, kus ma jõin nii palju viina, et sellele mõeldes ma hakkan ropsima praegu. Igatahes mul hakkas ääretult paha, ja ma otsustasin koju ropsima tulla, aga enne seda otsustasin ma mingi suvalise rootslasega hetkeks musitada, siis öelda ” now its done” ja koju roopima tulla:D

lfkeklrglejgljg

appi aidake mind ja mu massive pohmelli. ilm on ka NIII kuum

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta pirru 25. aprill 2010 at 08:36

  Mariann, avalikult roojamine on 500 eeku muideks:D

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  oma kodu privaatsuses saab tasuta ka roojata:D
  tegelt ma siiski vaid roopisin:(