Uncategorized

Kümme nippi, kuidas mehi saada

26. aprill 2010

so_many_men_so_many_reasons_to_sleep_alone_tshirt-p2354745282352787574btn_400-7864051
Sain siis täna sellise siira e-maili:
Kuna loen su ploogist pidevalt et sa uusi poisse sebid siis 2kki yletd mulle ka kuida sa neid leiadm mis su nippid on?

kui keegi arvab, et oskab talle minust paremini vastata, siis küsige, ma annan ta e-maili ka. ( kuigi ma jumala kindel, et see Reena on tegelt, aga mis siis )

Ja kuna inimesel on sügav mure ja ta vajab abi, siis ma kohe “googledasin that shit out” ja leidsin artikli ka:
endapoolsed kommentaarid panen siis sulgudesse

1. Proovi midagi uut! Ära piirdu pimekohtingust või uue seksika riidekomplekti ostmisest unistamisega, vaid tee oma plaanid teoks. ( Jah eks see tõsi ole, et kui sa kodus vanade trussikutega ringi liipad, siis mehi ei saa:( Ja kui rahhi pole kallist sekspesu osta, siis mine vanade trussikutega välja- ikka suurem võimalus keegi ära sebida, kui kodus nukrutsedes )

2. Psühholoogi või nõustaja külastamine võib anda inspiratsiooni ja kindlust, mille abil uue suhte suunas liikuda. ( Ega jah, mitte miski ei pane mehi rohkem sind armastama, kui sa neile täpselt räägid, mispäeviti ja miskell sa oma hulluarsti juures käid )

3. Kasuta juhust ja tee oma pesusahtlis suurpuhastus – topiline ja luitunud kraam lennaku otsejoones prügikasti. On aeg investeerida seksikasse pesusse! ( Tra seda ma juba mainisin, et kui ikka MASU käes, ega siis palja perssega ka ringi lasta ei saa. No tra ma ütlen see tänapäeva ühiskond ikka sunnnib OSTMA ja ostma . )

4. Muuda oma magamistoa kujundust. Väikesed vürtsikad detailid lisavad ruumile sensuaalsust. ( Ütleme kohe ära, et kodus on mul punane vaip ja punane voodi ja punased kardinad ja üldse, nagu oleksid otse bordelli astund. Aga siin elasin vahepeal täitsa edukalt elotoas ka, niiet, magamistoa võid hea meelega rahule jätta. Kui sa mehe juba magamistuppa lohistand oled, ei ma usu et ta sealt välja jookseb:) )

5. Pea meeles, et kohtamas käimine peab olema lõbus. Kui asi kisub ebameeldivalt pingeliseks, on aeg endalt küsida, kas mees ikka on seda väärt ning vajadusel üksi edasi liikuda. ( Jah, hakka houmiks. Joo õlut, kiida takka kui ta sõbrad ketti panevad. Ära mäleta mis päev on, räägi ainult oma rindadest. Ma ei ole isegi irooniline praegu 🙁 )

6. Potentsiaalsete partnerite silmis teeb sind huvitavaks see, kui sul on ka muid huvisid peale kohtamas käimise ja töö. Vahel võib erilise inimese leida just siis, kui võtad meheotsinguid mõnda aega vabamalt ja tegeled muude asjadega, mida naudid. ( “Vabal ajal tegelen ratsutamisega:P? ” Vat ei tea, mina ütlen kohe inimestele ausalt ära et mul hobisid pole, ja kui ei meeldi, siis ma ei tea, hakka astuma:S )

7. Kui leiad, et äsja kohatud mehel pole lootust su südant võita, anna seda talle viisakalt, kuid selgelt teada. See on ausam kui temaga teisele ja kolmandalegi kohtingule minna lihtsalt seetõttu, et sa ei taha teda äraütlemisega pahandada.
(Vat siinkohal pean jälle ütlema, et kuna ma ei oska inimestele ei öelda, siis ma ju pean ometi igale ühele oma numbri andma ja siis pärast ignoorima kõnesid ja smse. Vahel kogemata igavusest lähen välja ka ja siis tuleb peaaegu alati välja et nad igavad ja paksud ( tegelt ma ei käi ju paksudega väljas:( ) ja siis ma pean teesklema, et mul on lõbus ja siis hinges oksendama. Viisakas olema ei pea. Lähed koju ja saadad smsi ” sorri mul hakkasid nüüd päevad musi, varsti räägime” ma olen päris kindel, et siis nad enam ei helista. Samas mõni helistab ka:( )

8. Järgmine kord, kui su kaaslane küsib, mida sa vahepeal teinud oled, ära kohma vastuseks «Ei midagi erilist». Harjuta selget eneseväljendust ja kasuta juhust oma suhtlemisoskuste lihvimiseks. ( Mina tavaliselt kirjeldan alandavaid seiklusi, mis vahepeal juhtunud on. Sesmõttes, et mul neid ikka juhtub. )

9. Arenda oma flirtimisoskusi. Flirtimisel võib küll halb maine olla, aga kui oskad seda õigesti teha, on see kõige otsesem, kuid samas stiilseim viis sümpaatsele mehele muljet avaldada ja ta end hästi tundma panna. ( Kunagi lugesin, et on seksikas kui naine prunditab huuli, lakub huuli ja hingab sügavalt sisse välja. Noh minupoolest võid lausa näppu panna, kui sa arvad, et see erutav olla võib. Isisklikult avalikus kohas seda teha ei soovitaks. Aga jumal teab. Esialgu prooviks ikka selle sügava nohisemise ja huulte peale ilastamisega )

10. Ära sea potentsiaalsele partnerile liiga palju tingimusi. Pole mõtet soovitud omadustest hirmpikka nimekirja koostada ega ka juhuslikule õnnele lootma jääda. Sea kolm tingimust, millele su tulevane kallim vastama peab, ning lase ülejäänul loomulikku rada pidi kulgeda. ( Hingab, funkab ( you know what i mean;) )ei mölise. Palju sul veel vaja on õnnelikuks eluks? )

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mallu 26. aprill 2010 at 15:43

    kuidas siis muidu?

  • Avatar
    Vasta Rents 26. aprill 2010 at 13:59

    Kirjavigade järgi said aru, et mina või?