Uncategorized

don’t kiss, don’t tell

14. juuni 2012

4483274_460s-7973827

Appi appi. Ma küll tulin oma ema juurde pagulusse, sest mul oli tegelikult juba väheke surm peal sellest konstansest seltskonnast. Ja nüüd on MEGA IGAV. No for riil. Tegin töö ära ja lihtsalt vegeteerin. Läheks magama, aga mul pole ju oma tuba. Ja noh, muidugi kaasneksid sellega ka umbes sellised vestlused:

ema: JUBA magad? haige oled?

ma: ei, niisama lebotan.

ema: NIISAMA lebotad?? pohmell on või?

mina: ei.

ema: magasid ikka korralikult?

ma: jah.

ema: mitu tundi ja mis asendis ja kus ja kellega ja kuidas sa täpselt magasid?

ma: ok.

Ühesõnaga ta aina pärib ja uurib ja kahtlustab ja jaurab, nagu emad ikka. Aga mina tahaks ainult lebosse ja kaissu. Mmmm kaissu minemine.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar