Uncategorized

minu voodijutud

2. juuli 2012

Vaatasin siin, et Daki ajab voodijuttu – mina kaa, mina kaa!

Ma ütlen kohe ära, et leida NORMAALSET pilti enda blogisse panemiseks, kus ma voodis olen, ei olnud teps mitte kerge leida. Sest, kes ikka must niisama voodis pilte teeks eksole, ega ma mõni SELLINE inimene ei ole…

Kui ma elasin Õikal oma ühetoalises, siis ma põhimõtteliselt elasin voodis, sest noh… voodi on ikka mugavam kui diivan. Tegin voodis läppariga tööd ja vaatasin telekat ja sõin voodis, nõnda, et sain S. käest kogu aeg pragada, et miks on voodi igasugust pudi täis. (Te oleks pidanud nägema ta raevu mu sihvkaperioodil!)

Mustamäel ma pmst väga voodis ei tsillind. Sest esiteks ei ole seal üksi kuigi palju teha. Silver näiteks vihkas niisama voodis lamamist, mina ometi oleks ainult kõik vabad päevad voodis lebotades mööda saatnud. Mmmmm.

Aga noh, nüüd on uus pleiss ja voodi on ülakorrusel. Seal on päris mõnus lebotada ja arvutist miskit kaeda ja hängida. Ma usun, et sellest saab mu lemmikkoht!

Aga siiski kui ma mõtlen pöörfile vabale päevale, siis see hõlmab mureleid ja voodit. Mul on mingi thing sellega, et ma voodis alati niii nii nii kerra tõmban ja olen pesas. Sest pesad mu lemmikud.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar