Uncategorized

Eilne

4. juuli 2012

Ma hakkasin eile umbes viis korda seda posti kirjutama ja iga kord olin lihtsalt BLANK. Umbes nagu kui keegi küsib mult mingi küsimuse, millele ma koheselt vastata ei oska, siis insta on mu peas haudvaikus ja ma suudan ainult mõelda sellest küsimusest. Nõnda ka eile. Seega mõned märksõnad peavad asja ära ajama:

  1. 170 km/h kuskil maanteel Rapla poole. Mõtlesin, et suren, aga siis lõin käega. Ju siis nii peabki minema.
  2. Mingi random romula.
  3. Kolm on kohtu seadus.
  4. Dakiga sõpruse uuele levelile viimine.
  5. Kass.
  6. Vanade sõprade taasleidmine.

Tegelikult on mul palju naljakaid jutte sheerida, aga keeldun. Sest ma olen blank.

Ja eilse päeva lause: “Me saaksime kahepeale kokku panna eriti ilusa ja eriti koleda naise!”

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar