Uncategorized

vibraatorid ja ülestunnistused

16. september 2012

Kõik on alati (miskipärast??) mega hämmingus, kui kuulevad, et mul sellist imevidinat veel ei ole. Noh, kus viga näed laita, siis osta endale insta vibraator, või kuidas see vanasõna käiski?

Sattusin siis siia Hotlips’i lehele ja MA EI OSKA MITTE MIDAGI VALIDA! Mis moodi ma pean seda valima? Selle järgi kui armas see välja näeb? Ma ei kujuta ette üldse. Ma ei tahaks endale mingit massive peenisekujulist asja enda öökapile seisma (blabla, samamoodi nagu pole mul vibraatorit, ei ole mul ka tegelikult öökappi).

Aidake mind 🙁

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta jaanika 5. november 2015 at 09:35

  http://hinnadalla.ee/toode/sinu-salajane-fuckbuddy/

  soovitan seda, väga mugav

 • Avatar
  Vasta pille- 17. september 2012 at 08:30

  mingi koi oled või?
  osta kõik ära
  pärast kirjuta meile, mis kõige parem oli
  viletsamad anneta vaesematele blogijatele edasi