Uncategorized

10 iluprotseduuri, mida naised jälestavad?

8. aprill 2013

Lugesin siis Delfist sellist artiklit ja hakkasin juurdlema. Sest mida mul ikka paremat teha on, eks?

Jalgade raseerimine — Mina ausalt seda ei jälesta, sellest on asi kaugel. Minu meelest on lausa suurepärane oma jalad siledaks ajada ja see ei võta ju nii metsikult aega, et see väga vaevanõudev töö oleks.

Juuste soengusse sättimine — Ütlen ausalt,  ma ei viitsi seda küll igapäevaselt teha, aga kui teen, siis ei vingu. Rääkimata sellest, et ma enda juuste ilusaks tegemist jälestama kukuks. Samas ei oska ma ehk nii uhkeid soenguid teha ka, mis hirmsasti aega ja vaeva nõuaks. Ma lihtsalt sirgendan nad ära ja lasen nats lakki peale. Asi ants.

Kulmude kitkumine — Jälle mingi asi, mida ma eriti teha ei viitsi, aga paar korda kuus tuleb meelde ja teen selle kiirelt ära. Valus see igatahes ei ole ammu, seega ka mitte oluliselt vastik. Lihtsalt…tüütu.

Meigi eemaldamine — Taaskord asi, mis võtab minutikese. Seda muidugi juhul, kui ma seda üldse teha viitsin.

Isepruunistuva kreemi pealekandmine — Ma ei ole küll nüüd mõnda aega selle protseduuriga mässanud, aga mul on selline kerge koostisega vaht, mis üsna kerge vaevaga ühtlane jääb. Ainult käed tuleb korralikult ära pesta, muidu olen oraantskäsi.

Juuste värvimine — Ma võib-olla ei ole jälle nii hoolikas juuste värvija, või on asi selles, et mul on imeõhukesed juuksed. Plätserdan endale selle pähe, ootan natuke ja värvitet need juuksed ongi.

Keha kreemitamine — Ma alles nüüd, listiga täitsa lõpus olles, mõistsin, et need KÕIK tegevused on tüütud inimestele, kes neid igapäevaselt tegema ennast sunnivad. Siis ehk tõesti oleks lausa okse kurgus, kui pead ennast iga päev kreemitama ja kitkuma ja koorima ja mudima. Aga kui sa teed nagu mina – peale vanni teinekord midagi lobistad seal kreemiga, siis pole nagu hullu miskit. Tegevus nagu iga teine.

Küünte lakkimine — Ma kunagi JUMALDASIN küünte lakkimist. Enam nii oluliselt sellega tegeleda pole viitsinud, aga kui mõni sõbranna peaks avaldama soovi maniküüri saada, siis olen alati valmis!

Keha koorimine — Mul on õrnalt kooriv duššigeel, seega ma justkui pestes kooriks ennast? Ah, ma pole iial selle vajalikkusest aru saanud. Aga moe pärast, näete, teen ikka.

Pediküür — Peaks oma varbaküüned ära lakkima…

7034269_460s_v2

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 10. aprill 2013 at 17:05

    Mis vaht see täpsemalt on ka :)?