TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

mul pole midagi selga panna

27. mai 2013

riideÜkspäev tõstsin kapist välja kõik asjad, mis enam selga ei lähe. Enamasti muidugi kõik püksid.  Teksasid enam naljalt selga ei venita. Pluusid on ka sellised, et lõppevad poole kõhu pealt ära või pressivad mind kokku. Mis ma siis ikka neid endal ees hoian.

Kapp on nüüd pooltühi ja peal masendus. MIS MA SELGA PANEN?

Asja positiivne külg oli see, et suutsin kapist nüüd kardole ühe riiuli ja ühe sahtli eraldada. Lapseriideid hakkan ma … maas hoidma vist, sest ruumi pole mul ka nende jaoks 🙁 Peaks vast mingi väikse kummuti sebima?

 

 

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Annika 28. mai 2013 at 18:50

    Mul on 5a pliks:) Ei mäleta et tal titena oleks palju riideid old, aga nüüd on 3 riiuli täit suures kapis + talveriided eraldi. Oleme kuskilt/kellegilt riideid saanud ja tüdruku emana jh no on ju armas seelik, selle peab ostma:D Olen ka kleidi fänn ja kasvatan kleidifänni:P Neid jagub meil mõlemal. Väike kummut oli täitsa eelmises väikses korteris olemas tema jaoks just aga mul sai kolides suuremasse korterisse kõrini neid sinna pressida. Kolisin ta oma kappi ja kummut on minu jagu nüüd:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. mai 2013 at 19:47

      Ma kardan ka seda, et ma enda oma kleidihulluks muudan, aga ESIALGU võiks ju see kummut väiksem olla :D?

  • Avatar
    Vasta kaur 27. mai 2013 at 21:46

    Naine50+, mul on tütar ka, koolilaps. Tal ei ole riietesse mingit suhet.

    Tähendab, võib minna nii ja naa. Võib osta toatäie riideid ja teise täie mänguasju. Aga päris kindlasti ei ole neid toatäisi lapsel VAJA.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. mai 2013 at 08:16

      Eks seda, palju neid asju reaalselt VAJA läheb, näen ma alles ajapikku, aga kuskilt tuleb ikka alustada kah

  • Avatar
    Vasta naine50+ 27. mai 2013 at 19:10

    Kaur, sinu kaheaastane on vist poiss? Minu lastelastel (tüdrukud) on küll rohkem riideid kui minul. Ja nelja-aastasel pole ka midagi selga panna, nagu tüüpilisele naisinimesele kohane. Naiste suhe riietessse on hoopis kirglikum.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. mai 2013 at 08:15

      Eks see vist olene lapsest jah. Mõni juba päris väiksena tahab endale ise riideid valida ja räägib, kuidas miskit ei sobi jne. Ma ise olin aga väga pikalt väga leplik, seega, mis ema selga andis, seda kandsin ja ei jorisenud 😀 Ei usu, et mul ka neid riideid nii hirmpalju oleks olnud.

      Aga see on omaette küsimus, et kui palju ma ise ennast nendest väikestest sukkadest ja kleidikestest eemale suudan meelitada 😀

  • Avatar
    Vasta Liis Mehik 27. mai 2013 at 18:54

    *kaanepilt

  • Avatar
    Vasta Liis Mehik 27. mai 2013 at 18:54

    Oii su uus kanepilt on siin nii armas:) teeb blogi palju sõbralikumaks;)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. mai 2013 at 08:14

      Mul hea meel, et minu kassi tuim nägu on sõbralikum, kui minu enda naeratav nägu 😀 Aga tegelt jah, ma tean, Kurg on imearmas!

      • Avatar
        Vasta Kellukas 28. mai 2013 at 08:31

        see on funnyline 😀

  • Avatar
    Vasta kaur 27. mai 2013 at 15:42

    Naine50+, ei pruugi. Meil mahuvad kaheaastase kõik riided väiksesse kapikesse, umbes 50 x 50 x 50 cm. Talveasjad on eraldi. No ei lähe neid riideid lastel üldse nii palju.

    Neid imekauneid satsidega kombekaid suurustes 52 / 56 pole mõtet eriti rabada. Laps võib juba sündides neisse mitte mahtuda või siis sobivad need talle selga täpselt ühe nädala jooksul ja siis hoiad-imetled sa seda kombet kuni järgmise lapse sünnini ja siis tuleb poiss.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. mai 2013 at 08:13

      Ma usun, et kõige targem neid hordide viisi kokku osta ei ole, aga vähemalt praegu on küll selline tunne, et nii hirmsasti ju tahaks 🙂 Peab lootma sellele, et head inimesed laenavad mulle oma imekauneid titaasju, mis ainult nädalakese selga mahuvad 🙂 Ega sedagi ju tea, kui suur otsustab laps olla sündimisel. Ei tahaks nüüd siin iseennast hirmutada, aga Kardo kaalus sündides 5.6 kilo!!!!

      Oh appi..

  • Avatar
    Vasta Kellukas 27. mai 2013 at 14:02

    Mul on sama ikaldus, seisan nagu suur küsimärk igal hommikul riidekapi ees. Ja kus ma lapse riideid hoidma hakkan, pole aimugi veel. Kleidid on hea lahendus, aga mõnel venib kõht väga välja ja seda tagasi pärast ei saagi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. mai 2013 at 08:11

      Mul õnneks kleite on jah omajagu, need ma jätsin pildilt välja, sest oli ikka kurtmistuju 😀

  • Avatar
    Vasta naine50+ 27. mai 2013 at 11:44

    Kui juba mööbli ostmiseks läheb, siis osta ikka midagi suuremat. Varsti on sinu elamises kõige rohkem lapseriideid.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. mai 2013 at 08:11

      Mul on selline lugu, et kuna elame tavalises kahetoalises õismäe korteris, siis ei ole mul siin eriti ruumiga just priisata, kuhu seda suurt kummutit panna saaks.

  • Avatar
    Vasta Alice 27. mai 2013 at 10:36

    Osta paar kleiti ja kanna neid raseduse lõpuni 🙂 saad ka pärast edasi neid kanda (vast vajavad suts kohendamist 😛 )

    Lapse riiete jaoks ostsin ma 4 sahtliga kummuti. Nii hea panna asjad sahtlitesse, kus toariided, kus õueriided ja loomulikult väike apteeginurk ühes sahtlis 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. mai 2013 at 10:53

      kleite mul veel õnneks on, ma olen alati suur kleidisõber olnud ja seega need lähevad veel selga küll. Pigem selline tüüpiline naiseving, et midagi selga pole panna 😀