Rasedus

wannabe ilublogi, ehk “icc, mida mina iga päev kasutan”

22. juuni 2013

Kogu aeg loen ilublogisid ja vihkan neid. Lihtsalt istun ja vihkan ja nüüd ma olen aru saanud miks – need on inimesed, kes viitsivad teha ilusaid pilte, endale imeilusat meiki, valida endale alati õhtuti järgmise päeva outfiti välja ja tunnevat survet olla imeilus ja hoolitsetud ja kaunis. Ja mina olen lihtsalt KADE!

Mina seevastu tunnen ennast suure monstrumina. Ok ok, kui meiki näkku saab, siis ajan asja ära küll, aga ma ei tea, ma ei viitsiks elu sees oma igapäevasest meigirutiinist mega postitust teha. Ehk jälle selle pärast, et ma olen laisk ja ei viitsiks ennast kogu aeg pildistada. Või ehk selle pärast, et ma ei oska pildistada. Või selle pärast, et mul pole olulist meigirutiini ja teen kõike suvalt? Või selle pärast, et ma ei oska meikida.

Mida iganes.

Ometi on asju, mida ka mina pühalikult kasutan. Oleks vist natukene inetu seda au enda peale võtta, sest tegelikult on minu vitamiinidega “väetamise” töö enamasti Kardo õlul. Sest ma lihtsalt unustaks ära. Selle pärast käibki Kardoke mulle iga päev pinda: “Kas sa söönud oled?”, “Kas sa vitamiine võtsid?”, “Aga päriselt?”.

967691_10151656543184911_2055652081_n

JOO SISSE

Alustame siis vasakult. Kõige esimene on Coral-Mine. Selle tõi mulle mu emme, aga ostnud oli selle omakorda mu kasuisa, sest juttude kohaselt pidavat olema see imetabane pohmelliravim. Ma ise selle kohta ei oska kaasa rääkida, aga samuti pidi see olema niisama tervislik – muudab vee aluseliseks.

Ma olen selle aluselise vee kasulikkusest juba ennegi kuulnud. Isegi tellinud endale joodirikast vett ja puha i-vesi.ee kodulehelt. See oli küll üsna raseduse alguses, ehk siis hea mitu-mitu kuud tagasi, kui ma seda tegin, aga ma unustasin neid kiita! Tegin mina internetis selle tellimuse ära ja uskuge või mitte, POOLE TUNNIGA olid veepudelid mul kodus, viiendale tassitud ja puha. Ma polnud jõudnud arvetki ära maksta 😀 Aga vesi maitses nagu vesi ikka, ma ei oska öelda, kas ta päriselt mõjus ka, aga vett tuleb juua, nõnda ma siis usinalt jõin.

Aga tulles nüüd selle Coral-Mine teema juurde tagasi, siis seal sees on sellised väiksed… kotikesed, mis näevad natukene välja nagu mokatubakas. Seda nad siiski ei ole ja üks selline tuleb asetada 1.5 liitrise pudeli sisse, raputada ja ära juua. Kotikest proovi siiski mitte ära juua, vaid jäta see ikka alles.

MAGNEESIUM ROXIB

Hall Magnexi karp ja see valge Magnesium sprei on loogiliselt üsna sama asi – magneesium. Kuna mul oli siin selline ajutine probleem, nagu jalakrambid, siis ma ostsin endale need tabletid. Hea sõber Biopood tõi mulle ka selle sprei, et ma seda ka katsetaksin.

Tabletid igatahes tunduvad aitavat, sest jalakrampe pole mul enam olnud. Aga tekkinud on hoopis selline asi, et kui liiga kiiresti kõnnin, või trepist üles tulen, või teinekord niisama ärgates, läheb kõht KIVIKÕVAKS. Siinkohal ongi appi tulnud mulle see magneesiumi sprei. Ma lasen seda otse kõhu peale ja see on mind täitsa hästi aidanud. Ainukene soovitus minu poolt on see, et ei maksa seda peale määrida ja puhaste linade vahele pugeda, sest seal sprei sees on palju eeterlikke õlisid, mis on üsna tugeva lõhnaga. Mulle täitsa meeldib see eukalüptine lõhn, aga voodiriided teeb see küll kokku.

Neelatavatest produktidest on siis mu sortimendis veel harilikud kalamaksaõli kapslid ja kaltsiumitabletid. Muide, ma VIHKAN tablettide võtmist. Ma ei oskagi seletada miks see nii on. Sellepärast peabki Kardo mind aina sundima neid võtma, sest see on mulle nii kohutavalt ebameeldiv. Näiteks need kaltsiumitabletid on nii suured, et K. peab need mulle tükkideks murdma 😀

PIHUSTA TERVISEKS

Et mitte aina tablette neelata, sain Biopoest veel ühe huvitava asja, mida ma tahtsin ka pildile panna, aga minusugune tuulepea ei suutnud seda muidugi üles leida. Minu meelest ma just nägin seda siin kapi peal? Igatahes sain ma endale sellise sprei ka, mis on rasedatele mõeldud PIHUSTATAV VITAMIIN!

23d87516959c41ae8b0f44f5d62cae39-3492492

See maitseb täitsa hästi, üsna selline magus ja kommimaitseline. Ja noh, nagu ma mainisin, minu jaoks on suur pluss see, et ma ei pea tablette neelama. See on vist kasulik ja kõikidele, kes on raseduse alguses, sest seal on ka sees foolhapet.

ÄRA VENI!

Kreemidest siis nii palju, et see ülemisel pildil olev kreem on mul igapäevaselt kasutuses, kuigi ma sain neid väga palju erinevaid heldelt kingituseks. Kuuest tootest, mis ma sain, lõhnavad osad minu jaoks paremini, kui teised. Kindlasti on paljud kuulnud, et Palmersi kreemid on sellise lõhnaga, et nad kas meeldivad täiega, või ei meeldi üldse. Kuulsin Palmersi esindajatelt, et lõhna olevat hiljaaegu muudetud, aga noh, eks peab igal inimesel siin ilmas oma eelistus olema.

667603c6db0811e289bf22000a1fa4a9_7-8927637

Okei, muuseas, ma nüüd hõõrusin mõlemat endale käe peale ja ma ei tea, kas ma olen MÕLEMA lõhnaga ära harjunud või mis, aga enam ei tundu mulle kumbki nendest ebameeldib 😀 Enne vist parempoolne tundus ja vasakpoolne losjoon oli lemmik. Nüüd ma loen, et see parempoolne on lausa orgaaniline ja puha. Oeh, ma ei oska isegi soovitada, kumb parem on. Nagu ma ütlesin, siis kasutanud olen ma mõlemat ja venitusarmidest ei ole mul igatahes hetkel veel jälgegi. Jeee! Vahepeal olen ennast hõõrunud ennast ka selle Palmersi õliga, aga kuna see ei imendu nii kiiresti kui kreemid ja ma olen üks hirmus rahutu hing, siis see mul nii palju kasutust ei leia.

Viimane toode on selline, et sellest lugeda maksab ainult nendel, kes ise päriselt ka vajavad sellist toodet nagu NIBUKREEM. Ma poleks veel aasta tagasi uskunud, et sellest mu parim sõber saada võiks, aga näed, nii ta on.

Kuna mu tissid kasvavad umbes korv päevas, siis avastasin ma ühel hetkel, et mu nibud on MEGA VALUSAD ja ajavad isegi natukene nahka vms. Ma ütlen, kui te polge rasedad, ärge lugege, sest ma ei taha teile edaspidi tülgastav olla 🙁 Kui te olete rasedad, siis lugege, sest siit saab mure korral abi.

Mul olid nibud nii valusad, et õues kartsin iga tuuleiili kui põrgutuld, sest kohe kui jahe hakkas juhtus nibudega nii, nagu nendega ikka jahedas juhtub ja see oli NII VALUS. Nõnda hakkasingi ma neid iga päev kenasti kreemitama. See kreem on selline väga… vaseliinine (kuigi see EI sisalda vaseliini, mis on muuseas mürgine ja seda ei tohikski kasutada!) ja täiega mõnusalt niisutav. Ma pole iial nii palju sõna nibu kasutanud…

Oeh, siin ma olen ja jahun nibukreemidest. What have i become?!

Ühesõnaga. Kreeme ja losjoone on mul nüüd kamaluga, aga ma tahaks veel proovida seda kehavõid, tundub kuidagi VEEL niisutavamad, kui need losjoonid, kuigi need teevad ka oma töö ilusti ära, aga mõelda vaid, mida see või veel teha võiks?

Ja kui juba rääkides asjadest, mida ma proovida tahan, siis natukene tahaks neid isepruunistajaid ka proovida. Solli ma ju minna ei saa, päevitamiseks ei ole siin mail peaaegu iial normaalselt päikest ja ega mul ka kannatust pole. Samuti tahaks, et isepruunistaja ei oleks mingisuguste hirmsate kemikaalidega. Näiteks see järk-järgult isepruunistaja on kemikaalivaba! Kui keegi on neid proovinud, siis andke muidugi teada.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Regina 1. juuli 2013 at 19:27

    Tere! Lugesin siin huviga Teie kirjutisi ja mõtlesin, et jagan siis ka oma kogemusi raseduse teemaga 🙂 Mina siis kasutasin samamoodi Palmersi tooteid ja pean tunnistama, et ei aidanud. 2nädalat enne sünnitust tekkisid venitusarmid aga õnneks mitte nii hullud, nii et kannatan selle iluvea ära. Vitamiinidest oli mul kasutusel Elevit ja muidugi hästi palju puuvilju ning juurvilju 🙂 Nüüdseks, 2 kuuse poisipõnni kõrval, alustasin vaikselt trenniga. Peale sünnitust tundub, et kõik kohad on kuidagi nii lodevad 😀

  • Avatar
    Vasta Miss L 1. juuli 2013 at 12:01

    Mina kasutasin kogu raseduse aeg vasakpoolset Palmersi losjooni ja pääsesin igasugustest venitusarmidest 😀 Isepäevitaid soovitada ei oska, kuigi tellisin endale ühe looduslikuma iHerb´st siis selle kasutamiseni ikka veel jõudnud pole – kiire elu 9 kuuse lapse kõrvalt 😛

  • Avatar
    Vasta Anna 22. juuni 2013 at 11:00

    Selle Palmersi järk-järgult isepruunistaja tellisin mina selle ilublogi kommentaaride soovitusel SIIT, kuna meie poodides on see nii 13 € kandis ning sealt sai ilusti ja mugavalt 2-3 nädalaga poole odavamalt ja tasuta postikuluga. Muidu tõesti kõige mõnusam isepruunistuja, mida olen proovinud, absoluutselt mingisugust vastikut lõhna ei ole ega teki ja päevitus tekib ka ilusti ja ühtaselt. Aga nahka tasub muidugi enne koorida ja kästi pärast kreemitamist korralikult pesta. Igatahes julgen soovitada! 🙂

  • Avatar
    Vasta niisama mann 22. juuni 2013 at 08:36

    mina hõõrusin pea iga õhtu kõhule vaheldumisi gaiacosmetics.ee-st ostetud kakaovõid ja nurme seebi nisuiduõli ja ei yhtki venitusarmi, kuigi vanust juba 30+
    ja võtsin magneesium kelasini, pidavat olema kõige paremini imdenduv variant. calcigrani ei võtnud, kuna see sisaldab ikka väga palju igasugu uud jura ja imendumine väga kahtlane, seesamiseemned sisaldavad palju kaltsiumi, sõin hoopis neid pärast synnitust. Foolhapet ka ei võtnud, kuna see tekitas nahale lööbe, olen yleyldse allergiline vitamiinide ja magusa suhtes. Esimese lapsega ei pidanud foolhape ka eriti oluline olema, sest organismis piisavad varud. Ja syndis igati terve piiga, kes nüüdseks juba aasta 8 kuud vana ja pole eriti nohuski olnud.