Uncategorized

#miks#jumala#eest#kallid#inimesed?

4. juuli 2013

Nagu ka paljudel mu sõpradel, on ka mul instagram. Viimasel ajal lähen ma aga instagramist sõpside pilte vaadates ainult närvi. Ütleme, et vaatan pilti, kus keegi hullab oma koeraga pargis. Võiks eeldada, et pildi nimi on “mina Mukiga pargis” vms. Aga oh ei, selleks on hoopis: #puppy#summer#park#love#friends#july#2013#girl#dog#life#happyness#nature#clothes#fur#grass#playing#stick jne jne jne. Täiesti suvalised sõnad, mis veel hädavaevu pildiga haakuvad.

Halvimal juhul on seal veel: #instagram#instadog#instapark#instacool#instashit jne.

Minu meelest on vaid üks aktsepteeritav hässtääg ja selleks on #normalolevik. Selle abil näitavad mu sõbrad olukordi, kus on parasjagu eriti normal olevik ja minu meelest on see cool.

IMG_20120411_100333

 

#cat#love#kitchen#iguessimretarded#ificouldonlystophashtagingshit#killmeplease

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Annika 6. juuli 2013 at 09:07

  Õhhh! Võtsid mult sõnad suust. Mind ajab siganärvi see #! Eriti veel mu väike õde ( 15a ) kelle põhi pildi tekst on : #teenage#blackhair”hotgirl”out”dontwanttogotoschool”fallowme” jne jne.. Muud ei oska ma talle öelda kui, et “Hangi omale elu!”

 • Avatar
  Vasta halleluuja 4. juuli 2013 at 21:20

  täpselt samad asjad, mis blogi tagid näiteks. et inimesed mingite märksõnade abil su pildi/blogi/postituse üles leiaks ehk siis maailmale kättesaadavam olla ja iseend nö promoda 🙂

 • Avatar
  Vasta Eva 4. juuli 2013 at 20:06

  #makelovenotwar