Uncategorized

sa oled vist kade

25. august 2013

Mul on tunne, et kui tänapäeval lollidele inimestele midagi öelda, siis on nad suutnud enda mitte-kõige-arukama peaga tekitada endale sellise kaitsekihi, et jumala eest mitte tunnistada seda, et nad on idioodid. Kaitsekihi stamplause: “Sa oled tegelikult kade!”.

Facebookis on üks “fännileht”, mida ma mingi hetk laikisin, ainuüksi sellepärast, et näha, mis juttu seal aetakse. Ma ei julge teile linki panna, pärast saadetakse jälle veebikonstaabel kraesse, aga tegemist on vist mingit sorti ilu”blogiga”, kuigi tal blogi vist otseselt pole.

Sinna lehele lisas see neiu siis iga päev uusi pardinäoga pilte ja näitas oma ilusaid riideid ja muud sellist kraami. Parim osa oli see, et iga pildi alla oli kirjutatud: “Issand, ma olen täna nii kole kuidagi:P”. Enamus FÄNNE vastasid ikka, et “misasja, tibu, sa oled nii ilus, ära aja lolli juttu omg, icc, icc!”. Aga teinekord julges mõni üksik öelda, et kle rahune maha enda komplimentide fishimisega ja püüa olla. Oi jumal, mis siis lahti läks. Kõik “ilublogija” ustavad jüngrid läksid jumala närvi: “Aah, sa oled nii haigelt kade lihtsalt:S”.

Ükskord heietas see “ilublogija” sada aastat, et ta ei tea, kas peaks juuksed ära lõikama või mitte. Lõpuks, pärast 778464 kommentaari teemal “tee mida sa tahad, sa oled ikka maailma kõige kaunim inimene ja ma annaks kogu oma maise vara selle eest, et ma saaks su peopesi lakkuda”, otsustas ta siis enda juuksed lühikeseks lõigata.

Lisas sellest muidugi hunniku pilte “Kallikesed, kas mulle sobivad siis mu uued juuksed või jaa?”. Kõik kiitsid oma jumalannat taevani, kuni jälle üks pahaaimamatu julges mainida, et talle meeldisid pikad juuksed rohkem. Kommentaar kustutati KOHESELT ära, sest “ma ei viitsi kadedate inimeste tühja juttu kuulata, exole!”.

Mingi aja pärast mainisid veel paar inimest, et pikad juuksed olid ikka ilusamad, mille peale proua eriti närvi läks ja kukkus kriiskama, et heiterid põletavad augu ta hinge ja tegelikult lõikas ta üldse juuksed maha, et annetada need vähihaigele väikelapsele 😀 No nahui sa siis 63 aastat kaalusid enda juuste maha lõikamist, kui sa seda nii üllal eesmärgil tegid, eksole? Aga ega seda küsida ei saa, sest siis oled sa kade. KADE! Kuid mille peale, seda ei ütle keegi.

b-tch-plz-4272978

Ehk siis hoidku jumal selle eest, et sul oleks mingit sorti oma arvamus. Ei maksa, sest siis saavad kõik teada, et sa oled lihtsalt ja labaselt kade.

Umbes nii, et ütled kellelegi, et ta pargib nagu idioot – järelikult oled kade, et sul endal nii sitt auto on!

Ütled kellelegi, et ta on ilmselgelt vaimupuudega, kui ta prügi maha loobib – oled kade, et sul endal pole raha nii lahedat shoksi osta, mille paberit maha visata!

Loe ka neid postitusi!

44 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liinuska 31. oktoober 2013 at 13:56

    True story. Kõik selle blogija laadsed mimmud arvavad, et kõik on ikka jube kadedad nende peale, siis tekib küsimus, et mille peale nagu üldse kade olla? Mingisuguse paksu krohvihunniku, juuksepikenduste, geelküünte? No halloooooo?!
    Naeruväärsed isikud üldse need, kes seda kadeduse soga suust välja ajavad koguaeg, muud lihtsalt ei oska öelda, kui et “kade oled!”

  • Avatar
    Vasta maali 11. september 2013 at 19:44

    Eestlase lemmiktoit on teine eestlane.

  • Avatar
    Vasta Kats 11. september 2013 at 17:51

    Ma olen ka nii nõus sinu jutuga 😉 Ja selle inimese jutt ajab juba naerma.. mingi üle 2 nädala on hala : ougaad..inimesed nii halvad ja kadedad.. ma vist ikka lõpetan kõik internetis ära. KÕIK kustutan ära!! aga ohhimet seda juba ei juhtu. Sest kes siis ülistaks teda ja tõesti lakuks ta peopesasid :D:D ise ju ei hakka ometi lakkuma!

  • Avatar
    Vasta Kairi 11. september 2013 at 16:47

    Tänane nutulaul oli natukene aega üleval ja nii kui hakkasid voolama postitused mis jumalannat ei kiitnud kustutati lõpuks terve postitus ära 😀 Selle nimi on bipolaarne häire!

  • Avatar
    Vasta Kana 11. september 2013 at 16:42

    mnjaah, pean ka nõustuma, et sulle ei saa mitte midagi öelda. kui kellegi arvamus sinu omaga ei ühti, siis see teine on kohe paha ja saab sõimata ka. ükspäev sa nutad, teinepäev sa naerad. see mingi käitumishäire juba. ära ela oma elu internetis, kui ei kannata kriitikat.

  • Avatar
    Vasta Kairi 11. september 2013 at 16:38

    See artikkel on liiga hea et tõsi olla! Kõik vastab 100% tõele! Korralik huumor ikka 😀 Paneks sellele sada laiki heameelega! 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 11. september 2013 at 16:37

    Ma sinu asemel elaks ikka oma elu ja kui sa tahad olla sama ilus ja tark, siis pinguta selle nimel, mitte ära kopita rasedana kodus ja haudu mingit idiootsust välja:)

  • Avatar
    Vasta woopwoop 11. september 2013 at 16:22

    Kristiina – miks see laim on? Kas see postitus ei kajasta mitte sinu blogi..? Jutt ikka pagana õige.. omas võtmes muidugi, kuid selline Malluka blogi alatoon ju ongi.
    Aeg-ajalt satun ka ise sellele “ilublogi” lehele – seda muidugi siis, kui tuju paha ja veidi nalja vaja. Alati täidab oma eesmärgi… Meeldis, kuidas keegi eespool mainis, et on neiu arvamus ja vale arvamus. Täpselt samasugune mulje on ka minule jäänud. Neidis naudib tähelepanu ja tundub, et mitte ainult positiivset, vaid ka negatiivset. Siis on ju põhjust fännidele kurta ja saad jällegi mitukümmend: “Sa oled nii tore, ilus, ma armastan sind, jätka oma blogi” – postitust. Ja ongi jälle hea olla!
    Täna on uus nutt ka facebookis. 🙁

    • Avatar
      Vasta Krissu Kalberg 11. september 2013 at 16:33

      Jah, uus nutt? MIllal ma enne “NUTNUD OLED” :d ÄRA tule mu lehele kui ei meeldi. 😀

      • Avatar
        Vasta woopwoop 11. september 2013 at 19:50

        Ei, mulle just meeldib Sinu leht – ma ju ka ütlesin seda. Väga lõbustav ja teeb tuju heaks.. See, et postitust enam ei ole, ei tähenda, et seda nutuse alatooniga postitust seal olnud ei ole.
        Saan aru .. ongi raske, kui nägu väheke tuttavaks on saanud. Aga sellele tuleb mõelda varem .. ongi võimalus praegu pillid kotti visata, kuna see läheb veel hullemaks. Kui sa selleks valmis ei ole, siis kahjuks selline “avaliku elu tegelane” sa olla ei saaks. Või saad.. aga tõesti selline, kellele kleebitakse külge “bipolaarse häire” silt.
        Ütleme nii, et igaüks, kes avaldab oma arvamust ei ole tingimata KADE, vaid tal lihtsalt on oma arvamus. Teisi häirivad inimesed, kellel on OMA arvamus – deal with it.. mitte, et “Ära tule mu lehele..” või nagu jüngrid ütlevad.. “Nad on lihtsalt kadedad.”. Ei, nad ei ole kadedad.. neil on oma arvamus, mille nad julgevad välja öelda. Kas sinu blogi mitte ei põhinegi teemadel: “Mis teie arvate…” . Milles küss siis? Ja kui mulle selline ving ja hala lõbu pakub, siis miks ma ei või su lehel käia. Olen väga rahul. :DD

  • Avatar
    Vasta Claudia 11. september 2013 at 16:07

    Ja Sinusugune saab emaks^^? get a look at u now.

  • Avatar
    Vasta Krissu Kalberg 3. september 2013 at 07:04

    Halleluuja!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 3. september 2013 at 06:21

    Kui igaüks võib kirjutada mida tahab, miks Sind siis häirivad teiste tegemised? 🙂 Jah sellest oleme me juba aru saanud , et rase oled. Hormoonide möll on Su kontrolli alt välja viinud.

    JUST neile soovitakse halba, kes seda ära ei ole teeninud… Loodan, et kui kunagi saad aru , kui inetult Sa käitud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. september 2013 at 06:25

      Ma ei soovi kellelegi halba 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisike Pätu 2. september 2013 at 20:32

    Laimamisest asi ju kaugel. Nime pole öeldud ja iga inimene kirjutab enda blogis mida ta ise tahab. cheers

    • Avatar
      Vasta Kristiina 3. september 2013 at 06:04

      Jah… paria paljud lõikasid juiksed maha vãhihaige tüdruku jaoks. 😉

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 3. september 2013 at 06:08

        Iga teine võib internetti kirjutada, et lõikas oma juuksed maha vähihaige lapse jaoks. Mul ka endal muuseas täpselt sama asi plaanis, aga enne ma küsin tuhandelt fännilt, kas ma seda ikka tegema peaks. Ps, sorri kirjastiili pärast, mu ego on nii suur, et takistab käte tööd ja ühtlasi paitan kasse ja olen rase.
        Päikest :))

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. september 2013 at 18:41

    Kahju, et MIND iimoodi avalikult laimatakse. Aga ok… küll karma tagasi teeb. Pole kumagi kellegile halba soovinud ja ei tee sed ka nyyd. Lood. an et saad ise ka aru et nii päris pole ilus

    • Avatar
      Vasta Kristiina 2. september 2013 at 18:42

      ps. telefoniga ja laps syles tuleb vigane tekst pardon.

  • Avatar
    Vasta Kirke Pilvik 28. august 2013 at 19:50

    Mina ka sattusin alles selle postituse peale sinna blogisse, päris hirmus, natuke naljakas, aga pigem hirmus.

  • Avatar
    Vasta Hmm.. 27. august 2013 at 08:37

    Sest see on huvitav 😀

  • Avatar
    Vasta Naljakas 26. august 2013 at 14:17

    Näiteks tegi täna üks blogija postituse eilsest Lady Gaga esinemis kostüümist kus tal olid napid stringid ja merekarbid rinnakatteks, et “nähtamatu kleit” seljas… ja siis tulid postitused, et ohjuudas kas tal häbi pole. Muidugi julgesid mõned seal ka väita muud, kuid nüüdseks on postitus kustutatud…igastahes kadedusel pole piire, kui endal pole nii kena tagumikku antud, siis on see teine kohe kole ja nõme ja kui keegi suudab liiga palju vastupidist väita, siis võetakse postitus maha 😀

    • Avatar
      Vasta Kati 27. august 2013 at 08:13

      Eriti normik kuna tol blogijal endal on ka hulganisti pesupilte üleval… 😀 Aga kui keegi teine paneb on oi kui halb, eriti naljakad olid antud postituse all blogija enda jüngrid, kes kõik hoogsalt kukkusid ülistama et blogija piltidega ikka midagi võrrelda ei anna!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 27. august 2013 at 08:26

        MIKS TE KÕIK SEDA BLOGI LOETE :D?

      • Avatar
        Vasta Kati 28. august 2013 at 08:43

        Sa just juhtisid ju tähelepanu 😀

  • Avatar
    Vasta Li 25. august 2013 at 15:51

    Ma sain ka suht kiiresti kellest jutt, aga pole su arvamusega nii väga nõus. Mulle ta meeldib aga samas mulle meeldib ka sinu blogi (kirjutamis stiil eriti). Las inimene olla nagu ta on ega ta midagi halba sellega ju ei tee.
    Aga su väga hea blogi eest suur kiitus sulle 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. august 2013 at 15:55

      ega ma jumala eest ei keelagi inimesel enda teemat ajada, las ta kirjutab, mida tahab 😀

  • Avatar
    Vasta H. 25. august 2013 at 14:10

    Okou, ma arvan, et kui ta selle avastab, siis laseb su blogi lihtsalt kinni panna!:D
    Aga ei pidanud tõesti kaua mõtlema, keda silmas pidasid. Päris raske võib selle inimese eluke olla, kellel suur tähelepanu vajadus, kuid kriitikat ei kannata üldse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. august 2013 at 14:28

      Ma miskipärast arvan, et meie lugejaskonnad ehk ei kattu 😀

  • Avatar
    Vasta tips 25. august 2013 at 12:49

    Kõige lihtsam viis selliseid asju mitte hinge lasta ära loe seda mis sulle ei meeldi ja elad rahulikult oma elu tervemana edasi siis pole vähemalt midagi mille peale peale närvi 😉
    Kui ei meeldi ära loe, kui aga meeldib ärrituda teise inimese mõttemaailma peale palun väga lase aga edasi. Milleks elada teiste inimeste jaoks, kui igalühel on omal elu, et seda elada.
    Igal ühel on OMA isiksus ja iseloom ja ei ole vaja hakata teisi maha tegema, kui ise oma asjadega hakkama ei saa pole keegi teine süüdi. 🙂
    Näha on, et tänapäeva inimesed ei kannata kriitikat vaid võtavad seda kohe maailma kõige hullema solvanguna.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. august 2013 at 13:01

      Minu meelest on loogiline, et kui sa kuskil netis avalikult kirjutad, leidub alati inimesi, kes arvavad, et sa oled paks debiilik, et sa ei tea, millest sa räägid ja et sa võiks ennast põlema panna. Ega neist suurt välja pole mõtet teha.

      Mina saan päevas paar-kolm heitmeili ikka, aga mis mul ikka muud teha, kui neile “ok” vastata. Eks ole ka neil õigus oma vabal ajal mind heitida, kui nad nii kuradi kadedad on selle peale,et…äää…ööö…ma oskasin wordpressi konto teha ja blogi pean!!

  • Avatar
    Vasta Lugeja 25. august 2013 at 12:39

    Sul pole vaja linki pannagi, et aru saada, mis fännilehega tegu on. Olen ka ise selle, mitte lugeja, vaid uudistaja ja olen jõudnud ammu arusaamisele, et on preili arvamus ja vale arvamus (juhul, kui keegi julgeb teistmoodi mõelda või talle “halvasti” öelda).
    Mulle meeldib su väljend “peopesi lakkuda”, sest tõsi on see, et kui sa kõnealusele isikule ei poe, siis kõigepealt saad sa hingepõhjani solvunud kommentaari vastu, siis kustutatakse sinu kommentaar üldse ära ja lõppkokkuvõtteks saad sõimukirja, kui ebaviisakas ja halb inimene sa oled, et üldse julged preilile midagi vastu öelda..

    Aga sinu otsekohene ja avameelne blogi mulle meeldib, keep going! 🙂 PS! Tavaliselt ma küll julgen oma nime alt kommentaare kirjutada, aga samal põhjusel nagu sinagi, jätan seekord igaksjuhuks vahele.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. august 2013 at 12:46

      Ei maksa riske võtta, pärast peab aega kulutama sellele, et Facebooki politsei Andrisele seletada, et miks sa kauni inimese peale nii kuramuse kade oled.

  • Avatar
    Vasta kristi 25. august 2013 at 12:33

    Haha, üks jünger on juba ta seinale pannud, et kas ta on ikka seda juba näinud .

    Mallu sa oled kõige ägedam ! for real, su sõndadel on võimu

  • Avatar
    Vasta Andra 25. august 2013 at 12:11

    Got your back!

  • Avatar
    Vasta tr 25. august 2013 at 12:09

    😀 kade või “ära vingu, tee ise paremini” on ka tüüpiline vastus, kui vähegi julged oma arvamust kuhugi poetada.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 25. august 2013 at 12:04

    Mida rohkem ma seda blogi loen, seda rohkem saan aru, et oleme blogijaga täpselt samasuguse mõtlemisega. Keep up the good work!

  • Avatar
    Vasta fänn 25. august 2013 at 11:57

    Hea blogi

  • Avatar
    Vasta Täps 25. august 2013 at 11:56

    sellistele tuleks peldiku taga kuul pähe lasta, ausalt ka.
    ja ma ei ole kade. Lihtsalt liialt palju on selliseid idioote

  • Avatar
    Vasta Hmm.. 25. august 2013 at 11:50

    Kõlab täpselt nagu see blogija – https://www.facebook.com/KristiinasBeautyHealthAndFashion?fref=ts

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. august 2013 at 11:58

    • Avatar
      Vasta vot. 25. august 2013 at 18:23

      täpselt sama mõte tekkis kui lugesin su sissekannet 😀

  • Avatar
    Vasta fish 25. august 2013 at 11:34

    Ega tegu pole noore neiuga, kelle initsiaalid on T.R?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. august 2013 at 11:41

      ei tea peast ja ei viitsi järgi vaatama ka minna