Uncategorized

soovinädal: õhtusöök viiele

26. september 2013

Sel nädalal tuleb iga postitus nii, et teema valib eelmise posti esimene kommentaar. Viies soovinädala postitus räägib sellest, kuidas ma hulluhoos nõustusin “Õhtusöök viiele” saates osalema. Hakkame siis aga pihta.

Ühel ilusal päeval olin ma tööl, kui peatoimetaja sai kõne, kus teda paluti osalema “Õhtusöök viiele” saates. Kuna tal oli kiire aeg ja ta on normaalne inimene, siis ta ütles ära, aga lükkas tanki hoopis minu. Kuradi mina. Alati kõigega nõus 🙁

Põhjus, miks ma veel nõustusin, oli see, et eelmisel päeval rääkis Daki mulle, kuidas ta ka seal osaleb. Ehk siis ma mõtlesin, et why not. Ainuke miinus oli see, et ma olin kõik oma head retseptid juba Dakile andnud, muidu oleks ma ISE pork bellyt teinud, aga noh, yolo.

Esimesel võttepäeval saime siis teada, kellega meil on au ühes saates olla. Ma olin üsna rahul, sest ma ei teadnud nendest peaaegu mitte kedagi 😀 Esimene sööming toimus Mia juures ja noh, nalja sai. Esiteks seepärast, et Mia vend oli seal ettekandjaks ja muudkui valas meile (ja endale) shampust, kuni me olime kõik suht shvipsis.

Kui kedagi huvitab, et kuidas lauas teemad tekivad – saate toimetajad küsivad ise vahepeal lambist küsimusi ja siis töödeldakse see kraam hiljem nii kokku, nagu inimesed ise hakkaksid lambist Max Kauri spermast rääkima. Tegelikult ma ei mäleta MIKS ma seda kohe esimeses saates tegin (shampus ja ülemeelikus, also olen pullivend).

Võtted venisid TÄIEGA. Pidime ju sööma. Siis kõik ükshaaval eraldi hindama ja küsimustele vastama. Muuseas, küsimustele tuleb vastata täislausega. Siis on neil hiljem kergem sinu idiootsusi kokku panna ja sinust alaarenenu mulje jätta. Aga samas loogiline, niimoodi seda riälitit tehaksegi ju.

Lõpuks oli Mia vend sigalakku täis, üritas kõiki sülle krabada ja tegi meist uduseid pilte. Ma pole neid siiamaani näinud, aga ma usun, et sellel on adekvaatne põhjus – me olime jube koledad! Kõik need lambid ja tuled, mis meie peale suunati olid NII kuumad ja meik voolas ja shampus kah. Hea kombo eks 😀

Teine söömaaeg toimus Dagmari juures ja see oli MEGA pingeline, sest Mila jooksis ringi nagu hull, Dagmar oli saamas breikdaun of the närvi ja mina otsustasin aidata näiteks WC küürimisega. Kaamera töötamise ajal otsustasin ma võrrelda Edgar Savisaart koonduslaagritega. Kes teab, miks ma seda tegin.

Kolmas sööming toimus minu rendikorteris ja samal hommikul avastasin ma enda huulelt ÜÜRATU ohatise. Nutsin natukene ja lükkasin siiski ilusa kleidi selga ning hakkasin kokkama.  Retseptid võtsin Nipiraamatust, teha oli neid imelihtne, kõik sujus kui lepase reega. Imiteerisin teleris munniimemist ja ühtlasi rääkisin, et lapsi ma küll ei taha saada, sest ma unustaksin nad Mustika prismasse ja, et kui ma üldse kunagi lapsi saan, siis saab see olema suure armastuse või õnnetuse tulemusel. Noh, nagu näha siis võivad need kaks ka käsikäes käia 😀

Ühtlasi kasutasin ma prügikastist võetud porrut, aga ma ei saa aru, miks sellest nii suur diil teha? Ma saan aru, et ma oleks käinud seda konteinerist välja urgitsemas! See korter oli enne võtteid jumala tühi, seega oli prügikast täiedetud nagunii ainult minu enda toidu pakendite ja koortega, hull asi siis 😀 Pluss ma pesin need ära ka ja minu meelest ei ole mõtet sellest suurt probleemi teha. Mul jumala tihti kukuvad asjad maha ja ma söön nad ikka ära 🙁 Who cares?

f7c2b6d0e61711e1a23c22000a1c9e05_7-2228311

Ühesõnaga oli õhtu edukas ja selle tähistamiseks otsustasin ma ennast silmini täis juua ja seetõttu oli Sandra sööming KO-HU-TAV! Nimelt pakkus ta palju alkoholi ja mina tahtsin ennast pidevalt täis oksendada. Max ka pirtsutas seal ja kartis alkoholi kui põrgutuld.

Õhtu parim osa oli see, kui Maxil paluti vein avada, aga ta ei saanud, sest tal oli hele ülikond seljas ja ta kartis seda määrida 🙁

Viimane osa oli Max Kauri särada ja tema kostitas meid kuskil golfiklubi restoranis. Kuna Max oli selline härrasmees, kes kõikidele naistele alati lilli tõi, siis viisime meie talle ka üle kauni kaktusepoisi:

f4e07026e7a511e19297123138150fb6_7-1843940

Kohe kui road lauda tulid, saime me aru, et Maxi käsi neid küll puudutanud ei ole 😀 Näiteks kui temalt küsida, et ooo, mis siin jäätise sees on, siis ta vastaks: “Noh… jäätis ja..”.

“Aga kuidas seda lammast valmistatud on?”

“Noh, paned ahju ja…Enne käid turul ja…”

Eks ta ütles ka, et me talle MAX punkte ei paneks, sest noh, ta ju ei teinud süüa 😀 Aga ta viis meid ilusasse kohta ja me saime sitaks head sööki. Huvitav, kas ta maksis selle omast taskust kinni? Sest meile anti 50 euri toiduainete katteks, aga isegi mul jäi sellest väheks. Seega ta pidi selle panema kirja kui “kohtumine valijatega” vms 😀

Oeh, ühesõnaga. Ma sain neid osi enne näha, kui need telekasse läksid ja ausalt, ma istusin kodus läpaka taga ja KARJUSIN. Ma kujutasin ette, kuidas mu sõbrad must lahti ütlevad ja mu ülemus mind vallandab ja kuidas ma ennast kohe üles poon.

Kui ma osasid juba 10 korda vaadanud olin, siis rahunesin maha 😀 Eks ma olengi selline… imelik. Mis sinna ikka teha saaksin 🙁

Aga enam ma oma jalga telekasse ei tõsta 😀

 

Loe ka neid postitusi!

34 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 16. oktoober 2013 at 15:18

    Pidin kohe peale selle postituse lugemist netist ikka selle kordus saate ülesse otsima 😉 Naersin ennast kõveraks ikka 🙂
    Tegelikult kui aus olla, siis muidu poleks olnud ju eestirahvast millegagi naelutada telerite ette kui seda porrunalja näidatud poleks 😛
    Julge tüdruk (Y)

  • Avatar
    Vasta A. 3. oktoober 2013 at 16:08

    Kas kuskilt netist saab selle saate kordust vaadata? 😀

  • Avatar
    Vasta Nella 2. oktoober 2013 at 00:55

    Mingist vanemast postitusest ma kunagi lugesin selle õhtusöök viiele kohta, aga kuna ma seda ei olnud näinud, siis offkoors ma pidin selle nalja ära vaatama. Oma postituses sa olid nii pissed off ja kurb, et kuidas nii sitasti läks. Mu meelest oli ülinaljakas ja üldsegi mitte midagi sellist, mille pärast peaks ennast halvasti tundma 😀 Nüüdseks sa oled juba sellest loomulikult ka ise aru saanud, niiet all good, ilgelt vana teema küll, mida kommenteerida, aga just sayin’

  • Avatar
    Vasta Clara 26. september 2013 at 22:31

    Pipi- Meditsiiniliselt on kindlaks tehtud, et kui naine enne suitsetas ja raseduse alguses samuti suitsetab, siis ei olegi kõige mõistlikum suitsetamist maha jätta, hoopis see võib lootele liiga teha.

    • Avatar
      Vasta Rents 27. september 2013 at 22:35

      Clara, kust sa sellist lollust võtad? Olen sel teemal artikleid lugenud ja igal pool rõhutatakse, et kuigi päeva pealt mahajätmine ei pruugi kõige mõistlikum olla (staažikamatel narkomaanidel on võõrutusnähud nii karmid, et võivad ka lootel ebameeldivaks teha), on mahajätmine alati kõige kasulikum samm.

  • Avatar
    Vasta Lii 26. september 2013 at 16:16

    Ma ei suuda leida sinu ja Kardo lugu. Ehk viitsid siia lingi lisada,mis mind õige koha peale suunata suudaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta H. 26. september 2013 at 15:46

    Minu arust oli see üks naljakamaid õhtusöögi nädalaid üldse. Konkreetselt naersin teleka ees seda Max Kaur+ naised combot:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 16:20

      Mul on hea meel, kui suudan huumorit pakkuda 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 26. september 2013 at 15:18

    Ära MITTE KUNAGI palun Mustika Prismasse mine!

    Aga jah, meelt oskad lahutada küll…eriti meeldis see kana hakkimise koht.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 16:20

      Ma elan sellele üsna lähedal, nii et võib-olla ma ikka kunagi lähen 🙁

  • Avatar
    Vasta Leila J 26. september 2013 at 14:55

    Ma tahaks teada kuidas sa Naistelehte sattusid:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 16:21

      Kandideerisin, ega muud moodi ju tööle saada 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 26. september 2013 at 14:48

    Kirjuta oma lapsepõlvest! Sul on kindlasti palju piinlike pilte ja olukordi, mida näidata ja kirjeldada 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 16:21

      See on hea mõte küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Katarina 26. september 2013 at 14:32

    Ma saatsin selle gmaili peale ja minult aadress katarina.mihh@gmail.com

  • Avatar
    Vasta Katarina 26. september 2013 at 14:09

    Tere, ma saatsin oma kirja, et mina tahaksin parooli lugeda, aga te ei vasta =(

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 14:19

      ei ole näinud, kuhu saatsid?

  • Avatar
    Vasta Triinu 26. september 2013 at 14:06

    Kas sul mingit linki kus sa konkreetselt hakkasid testi tegema jne. Kus sa konkreetselt kardole ja vanematele ütlesid 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 14:19

      Ei, kahjuks ei teinud ma sellel hetkel endast videot 😀 sorri

  • Avatar
    Vasta Nipi 26. september 2013 at 13:49

    Kirjuta sellest, mis tunded sind valdasid kui said rasedusest teada ja kuidas Kardo uudise vastu võttis 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 26. september 2013 at 13:47

    Väga lahe postitus! Sai natuke selle saate tagamaid ka selgemaks 😀

  • Avatar
    Vasta Pipi 26. september 2013 at 13:45

    Pipi ei anna alla. Mis sa arvad ikkagi, kas Marile meeldib tossu sees kõhus olla?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 13:46

      Kas Pipi peab hullarisse minema?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 14:46

      Pipikene, või peaksin ma ütlema Alice. Miks sa enam oma nime alt kommenteerida ei julge?

  • Avatar
    Vasta L 26. september 2013 at 13:44

    Olen natuke Su blogi jälginud, aga ei leidnud sellist postitust, kus sa räägiksid, kuidas te teada saite, et sa Mari ootad 🙂 Mis emotsioonid ja kuidas teistele teatasite jne.

  • Avatar
    Vasta Pipi 26. september 2013 at 13:42

    Pipi küsib uuesti, miks sa suitsetad raseduse ajal?

  • Avatar
    Vasta Kärt, 26. september 2013 at 13:42

    Võiksid oma aussi elust rääkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Pipi 26. september 2013 at 13:38

    Mida sa arvad suitsetavatest rasedatest ja üldisemalt, mis on keelatud raseduse ajal?

  • Avatar
    Vasta liisa 26. september 2013 at 13:23

    Tahaks nii väga lugeda sellest, kuidas otsustasid lõpetada oma eelmise suhte. Olen natuke su blogi varem ka piilunud ja aru saanud, et olid eelmisega päris kaua koos. Või üldse tahaksin lugeda, et kuidas selle asjaga oli. Nimelt otsin haledalt nõu, kuna ise olen (eeldan vähemalt) üsna sarnases olukorras, kus asjad pole enam okeid, aga kuidagimoodi asja ära lõpetada ka ei oska&taha.

    Soovin uuesti 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 13:35

      Tõsi ta on, et ma olin oma eelmise peikaga aastaid ja aastaid koos. Ja ma olen natukene isegi sellest kirjutanud parooliga postituses “minu ja kardo lugu”, vaata sealt. Ma ei tahaks sellest teha full on postitust, sest siiski on Sillu üsna kergesti tuvastatav isik ja äkki tema enam ei taha, et ta eks meie suhet kuskil blogis avalikult lahkan 😀

      Ma võin sulle öelda nii palju – kui sule tundub, et asi on läbi, siis ta on ka läbi. Venitada võib maa ja ilm, aga kõik ilusad asjad peavad teinekord läbi saama. Eriti suhted, mis on alanud hästi noorena (no 16 on ju tegelikult alles noor). Loogiline, et inimesed muutuvad, kasvavad lahku, ei oska käituda.

      Väga palju olen ma märganud, et kuigi ma olen ju sama inimene, mis kunagi, olen ma ajaga õppinud olema parem pruta ja eeldama paremat peikat. Seekord aga mitte näägutamisega vaid muude tehnikatega 😀 Seda kõike õpetab elu ja paratamatult tuleb vahepeal ka kellegagi lahku minna.

      Muidugi see on raske. Ikka mõtled, et appi, me nii kaua koos olnud ja kas ma üldse leian veel kellegi (väga ratsionaalne mõte noorelt inimeselt, eks :D) ja äkki annab ikka asju parandada. Enamasti siiski ei anna.

      Ja kui juba lahku mindud, siis otsi ruttu uusi tegevusi, muidu hakkad kassima, murdud ja astud uuesti samasse ämbrisse. “Proovime ikka veel” jne. Absurd.

      Aga seega on järgmise soovinädala posti teema veel avatud, kuid ma loodan, et ma sain sind natukene aidata, Liisa. Kui sa veel nõu tahad, siis kirjuta mulle FB’is, seal saan sulle ehk täpsemalt rääkida 🙂