Kingiloos

AUHINNAKOTT ON LOOSITUD!

2. oktoober 2013

Mul on hea meel öelda, et 1500 fänni on täis tiksunud ja seetõttu sain ma lõpuks selle imelise kingiloosi ära teha. Ma olin nii õnnelik märgates, et võitja on justkui natukene “oma” inimene. Ei, ma ei ole teda kunagi näinud, aga ta on ka kaasblogija! Kaasblogija, kellel on kaks imearmast tütart ja kes kindlasti hindab neid auhindu väga. Auhindade eest peame siis seekord tänulikud olema Hipsikule – kes pani kingkotti 35 eurose kinkekaardi, Minuminu e-poele 25 eurose kinkekaardi eest, Trekkerile 35 eurose toetuse eest, Biopoele spreide eest, Iluslaps.ee‘le 15 eurose kinkekaardi eest, Sohvy’ile kahe toote eest, Sassu poodi body eest, Tassikookidele 6 imemaitsva koogikese eest, Delfi Naistekale 50 eurose auhinnakoti eest, Vanilladreamile 30 eurose kinkekaardi eest, Pia Pikkorile maali eest, Lucky Laikale pildi ja postkaartide eest, COKAle pusa eest ja Naistelehele aastatellimuse eest!

Kas ma unustasin midagi? Vast mitte!

Aga nüüd…Võitjaks osutus Kadri Haavandi!!!

jennifer-lawrence-7048319

Palju palju õnne sulle ja ma loodan, et sa varsti annad meile siis piltidega teada, kuidas uued asjad su koju ja laste selga sobisid 😀 Õnnitlused veelkord ja etteruttavalt võin öelda, et juba selle nädala sees hakkab pihta uus mäng, millel samuti awesome auhind, seega ärge kurvastage, kui te seekord ei võitnud. Kui see kedagi lohutab, siis ma ei võida ka kunagi midagi 🙁

 

 

 

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mormelar 2. oktoober 2013 at 13:40

  Ma umbestäpselt nii tegin kah, nagu Su gif’is, kui asi kohale jõudis 😀 Kolleeg sai küll palju nalja.

  Aitäh, aitäh!

 • Avatar
  Vasta Liis 2. oktoober 2013 at 12:45

  Üliawesome auhind oli ikka ja läks väga õigele inimesele ka, niiet ma väga kurb polegi, et ei võitnud (beebistuffiga poleks nkn midagi hetkel peale hakata).

  Alguses vaatasin küll, et mis kuradi Kadri see võitja oli (harjunud ikka Mormelarina teda “tundma”), aga kui lingile klikkisin ja nägin, kes nime taga peidus, jooksis kadedus ka peitu 😀

 • Avatar
  Vasta Katrin 2. oktoober 2013 at 12:25

  Palju õnne võitjale! 🙂

 • Avatar
  Vasta krsstln 2. oktoober 2013 at 11:31

  Palju õnnnne võitjale 🙂

 • Avatar
  Vasta kärt 2. oktoober 2013 at 11:31

  Ma nutan, et ma ise ei võitnud :(, aga rõõmustan, et tore inimene võitis 🙂

 • Avatar
  Vasta Sille 2. oktoober 2013 at 11:27

  Nu aga super ju, et auhind läks vähemalt õigele inimesele! 🙂 Olin ka korraks õnnetu, aga siis vaatasin oma imearmsaid lapsi kilkamas ja… Ah, tuleb ju veel auhinnamänge !

 • Avatar
  Vasta Jaanika 2. oktoober 2013 at 11:24

  Jee, mul on Morme pärast väga hea meel! Ma teda ka isiklikult ei tunne, aga olen korduvalt näinud. Ikkagi kaasgooti ja blogija ja ühisedtutvusringkonnadändshit 🙂

 • Avatar
  Vasta Katrin 2. oktoober 2013 at 11:23

  Ma oma mitteraseda ajuga sain ka aru et erinevad auhinnad erinevatele läevad…:(

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. oktoober 2013 at 11:24

   Seekord läks jah nii, sest ma tahtsin teha ÜHE SUURE VÕRRATU KINGITUSE. Ära muretse, tuleb veel kingitusi 🙂

 • Avatar
  Vasta elex86 2. oktoober 2013 at 11:21

  Palju Õnne Võitjale!! 😀

 • Avatar
  Vasta Egle Keskrand 2. oktoober 2013 at 11:21

  Aaaa… terve kott läks ühele inimesele aind.. mina oma raseda ajuga sain aru, et iga asi läheb erinevale inimesele, sest nii saab rohkem inimesi õnnelikuks.

 • Avatar
  Vasta Liis 2. oktoober 2013 at 11:19

  Ma täitsa nutan praegu, nii väga lootsin :´( 😀