Uncategorized

Vaimuhaigus ja vana hea noorus

4. oktoober 2013

Mu kommentaariumisse on tekkinud uus ja huvitav kuju – Kristi. Tema kaks viimast kommentaari on olnud järgmised:

Mulle meeldib seda blogi lugeda sellepärast, et see näib eemalt nagu mõne ebastabiilse hüsteerilise pidevalt rahulolematu kollast sappi pritsiva naisehakatise märkmikuna. Kõik kirjutatakse avalikult välja, mis sülg suhu toob, seda eelnevalt ajurakkudega kooskõlastamata ja läbi mõtlemata – ei mingeid piire ja taktitunnet. Mõned võivad seda tõesti aususeks ja siiruseks nimetada, musta huumori alla see sisu kahjuks ei kvalifitseeru, sest intelligentsed sarkastilised inimesed oskavad sarkastitseda ja iroonitseda kellegi nimesid ja isikuandmeid nimetamata, asju üldistades ja huumoriraami pannes. On hea, et sa oled kõikidest oma sugulastest ja teistest rasedatest peajagu kõrgemal ja parem!

Minu jaoks tundub siinne tekst pigem vaimse ebaküpsuse väljendusena, aga sõnavabandus on meil tõesti ehk võid ükskõik keda ükskõik, mis sõnadega oma isiklikul lehel solvata ja sõimata 🙂 Tunnen end alati paremini ja kindlamini, et niimoodi ei märatse ja närvid läbi pole, kui sinu väljaelamistest loen, kuigi endal ka keeruline lapsepõlv selja taga, mis oleks võinud vabalt neuroosi või mõnda muud sügavamat vanusega progresseeruvat psühhohaigust tekitada.

Esiteks mulle tundub, et inimene ise tunnistab, et talle väga meeldivad pidevalt rahulolematud inimesed. Mina, muuseas, olen väga harva rahuololematu või õnnetu, kuigi seda on vist raske uskuda, sest ma nõnda palju vingun 😀 Naljakas on aga see, et minu jaoks ei võrdu vingumine rahulolematusega. Ma võin ju olla närvis natukene, aga ma ei ole kindel, kas seda just psühhohaiguseks lugeda saab. Samas tekib mul väike mure “Kristi” enda vaimse tervise suhtes, sest ta räägib nii südamest, kuidas ma olen talle väga vastumeelne, aga ometi ikka käib siin iga päev lugemas. Huvitav, kas Kristi räägib iga päev, kuidas ta vihkab lastepornot ja siis vaatab seda iga päev, silm punnis? Heh… Ja mina olen see, kellel ta psühhohaiguse diagnoosinud on. Nüüd aga teise kommentaari juurde:

Ma soovitan sul oma blogiga mõne kirjastuse poole pöörduda ja küsida, kas nad tahaksid sinu elutõed paberile sisse raiuda. Mõtle, kui kuulsaks sa siis saaksid! Ma järjekordselt toonitan, et ma loen sinu sapikaussi tõelise huviga ja kirega, suur kummardus ja aitäh, sest see ülestähendus meenutab oma sisult ja kvaliteedilt märkmeid/päevikut ravil oleva naise elust. Kui mul endal taolised sümptomid esineksid, oleksin juba ammu googeldanud bipolaarset isiksusehäiret + antisocial personality disorder. Internetis on hullult palju materjali.

Mul oli koolis kunagi üks tüdruk, teistest peajagu pikem ja tugevam, osava keelekasutusega, kes pidevalt mõnitas neid lapsi koolis, kes tulid õppeasutusse riided pesemata, mingi odava toidu (kilu) järgi lõhnates või kellel polnud korralikke pastakaid, pliiatseid ja vihikuid. Ta keskendus tihtipeale halbadest peredest pärit lastele, kellele oli saatus juba niigi liiga teinud.

Ta ei kulutanud energiat omavanuseliste või – suuruste peale, alati noris väiksemaid ja nõrgemaid, ja tal oli uskumatult suur järgijate ja austajate seltskond. Enamjaolt seetõttu, et väiksemad(nooremad) ja rumalamad kartsid, et kui nad selle bully tüdruku sõbrad ei ole, siis osutuvad ise tema mõnitusohvriks. Sellepärast ümbritses seda inimest alati suur võlts austajaskond, kes kõik kiitsid teiste mõnitamist ja kiusamist takka. Nii kui tüdruk selja pööras või koolist puudus, oli iga tema järgija suuteline talle kirve või midagi suuremat selga lööma.

Tänan selle eest, et vaevusid minu hingepiinasid ära kuulama.

Naljakal kombel (aga mida mina tean, vana vaimuhaige, nagu ma olen) tundub see vaene Kristi palju kibestunum, kui mina iial olnud olen. Ilmselgelt narris keegi hiiglane teda koolis kilunäoks vms ja sellest on tekkinud mingisugused hingelised armid. Võib-olla ei ole ka, aga kui nõnda netist diagnoosi googeldada, nagu ta ise soovitab (ja arvatavasti ka siis endale teinud on) ei pruugi alati saada adekvaatseid tulemusi. Mina arvasin pool aastat, et mul on maovähk, kui ma ükskord kõhuvalu googeldasin, nii et, Mallukas EI SOOVITA 😀 Kristile infoks, ma muuseas juba kirjutan raamatut. Ega ma sellega kaugele jõudnud pole, aga julge pealehakkamine on pool võitu!
Ja kui see raamat väljas on, siis saab Kristi selle endale osta ja pisaraid valades lugeda. Noh, sellepärast, et nii rõve ja vastik on, aga PEAB. Sest muidu hakkan kiusama ja annan peksa :))

Muuseas, ma lubasin eelmise postituse lõpus rääkida natuke välimusest ja mulle tundub, et siinkohal on õige aeg teile näidata, milline ma pubekana välja nägin. Võiks öelda, et ANNAKS JUMAL, et Mari ei peaks aastaid nii rõve olema, kui mina seda omal ajal olin. Naljakal kombel ei arvanud ma siis kunagi, et mu välimusel midagi viga oleks, vaid olin ka siis veendunud enda hurmavas ilus. Ah, ilmselgelt juba varajases eas vaimuhaige 😀 Aga nüüd NAUTIGE MU HURMAVAT ILU:

PQAAAADyqx4sSShvwgVNbmkJbwQExdNhMQrv5iGPne_mE420jdASAyjBgJIoZtgfGVMrIcWLTVy-bzgM5m9apxBFO7UAm1T1UA306fOwHjq7dVpZDw9jpApvR44U PQAAABLpgdPwp92AtoZw7JZtOosO7Gy3XgwHJJz91A0BW7GMtGFtJL0krk_FtPjIRY8Jb63oYW904WS4A2felvwG-JwAm1T1UKujm6PbPG44pViFlBy6TTRicrHX PQAAANIcMZWbJUCo-3_Dxdsc9JNs1pFRRhzG712aaLwJ8UP70kKNkm0_Na2j_0tFUaeFBjggYaNoUqgauRgC3TlKRZwAm1T1UCdj3svER3Z8yIjXTntHElhulc-T

 

Loe ka neid postitusi!

45 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kati Orgmets 5. oktoober 2013 at 08:59

    Appi, kui peenike!!! 🙂

    Aga Kristi koha pealt.. Mis ôigusega tuleb keegi teist vaimuhaigeks sôimama?
    Pean tunnistama, et esialgu, kui hakkasin blogi jälgima, tundus mulle ka kuidagi vôôras lähenemine Malluka tekst. Siis aga vôtsin kätte ja vahtisin kôik ôhtusöögi osad ära. Ja nägin, et Mallu ongi selline ja vaat et veel ägedam :P. Just nagu tunneks tôepoolest inimest :).

  • Avatar
    Vasta Andrea 4. oktoober 2013 at 22:55

    Never say never:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 23:31

      Nojah, ega ma kätt ette panna saa

  • Avatar
    Vasta Andrea 4. oktoober 2013 at 22:13

    Arvan samuti nagi Kristi. Miks ma siis delfi beebiblogi ja seda blogi siin vahel külastan?
    Malluka bolgi on nagu seebikas, sellepärast vahel loengi.

    Inimesed vaatavad seepe, ilma, et nendes esinevad tegelased neile meeldiksid. Minuga sama, omal kombel ootan, et kas Mallukast kunagi ka täiskavanu saab.

  • Avatar
    Vasta Mia 4. oktoober 2013 at 16:46

    Oi juudas. No mina näiteks töötangi asutuses, kus viibivad siis need “ravil olevad naised” ja ka mehed. Ja võin omast kogemusest kinnitada, et Mallu jutt nende oma kohe teps mitte ei meenuta.

    Kuigi siin tundubki, et Kristi on lihtsalt millegi tõttu nõrka kohta laksu saanud, mis talle mineviku meenutab? Igaljuhul kui mul tekiks tahtmine nii tigedat ja pikka kommentaari kellegi blogisse jätta, keda ma tegelikult ei teagi, siis peaks vist küll vaatama peeglisse ja natuke enda üle mõtlema.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. oktoober 2013 at 15:11

    Eks tuleb siis kõrvad lonti lasta ja oma peks vastu võtta 😛

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. oktoober 2013 at 14:49

    Ma loodan, et inimesed said ikka aru, et ma tegin nalja, eksju 😀 Muidugi said. Lõuga ei tahaks küll Rentsi käest saada. Eriti kuna ma ausalt ütlesin, et ega minagi mingi õieke teismelisena ei olnud. Kesse pani mu kommile allapoole pöidla, ah? 😀 (Ja ma ei saa otse oma kommentaari alla kommenteerida. Nukker kukeke.)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 14:49

      Haha, muidugi. Aga peksa pead ikka saama :S

  • Avatar
    Vasta Tanja 4. oktoober 2013 at 14:03

    Mina olen jälle kogu aeg mõelnud, et see ongi Malluka üks põhiline puudus, et ta on “normaalne inimene”, st kellel pole ühtegi vaimset häiret. Et siis oleks ta lihtsalt veel parem kirjanik. Aga praegu on ka väga hea, lihtsalt see “hullu noot” on puudu:)

    Ta võiks veel ruttu ruttu siia midagi kirjutada, või nagu publik nimetab “vinguda”,sest kui laps on kohal, siis võib juhtuda nii nagu on paljudega juhtunud, et nad ei viitsi enam üldse millegi sellise peale oma energiat kulutada ja vahel pole seda energiat olemaski, sest laps kulutab sellest 24/7 paljugi ära. Ja kuigi ka annab seda tagasi, siis sellega enam ei jaksa selliste teemadega tegeleda.

    Ühesõnaga Mallukas jätka veel seni kuni jaksu on:)

  • Avatar
    Vasta kollane 4. oktoober 2013 at 13:56

    Kas kõik su postitused saavad edaspidi olema ennastõigustavad?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 13:58

      viimse kui üheni!

    • Avatar
      Vasta Mati 4. oktoober 2013 at 14:15

      Ära mölise 😀

  • Avatar
    Vasta meow 4. oktoober 2013 at 13:35

    Issand kui hale, et mõni ei saa naljast aru. Minu arvates sa väljendad oma pahameelt, pettumust ja muid emotsioone jällegi nii humoorikalt, et sa ei saa juba selle põhjal olla üks õel biopolaarne vaimuhaige 😀

  • Avatar
    Vasta Lii Kl 4. oktoober 2013 at 12:46

    Oeh! Miks mulle tundub, et siin on tegu vastastikuse vingumisega. Sündroom: PADA SÕIMAB KATELT! 😀 Mul isklikult (kui see üldse kedagi huvitab) pole vingumise harjumust, kui ma rahulolematu pole. See tundub kuidagi eriti mõttetu tegevus………..lihtsalt vinguda…. Vaadates pilte, ma aru ei saa, kust selline arusaam, et RÕVE oled? No pole ju. Tavaline murdeealine, kuid rõve üldse mitte. Kui nüüd veel teist n.n. vingujat arutada, siis diagnoosida kellelgi vaimuhaigus(tõenäoliselt selleks haridust omamata) ja soovitada internetiavarustest abi otsida…..no sorry, enam rohkem aiatahasoovitust ei oskaks soovidagi!!!! See on tõesti täiesti metsa-poole-soovitus.

  • Avatar
    Vasta OKSEEEEE 4. oktoober 2013 at 12:21

    OKSEEEEEE………………

  • Avatar
    Vasta Helena 4. oktoober 2013 at 12:04

    Oehh, see kõik ongi põhjus, miks mina oma isikliku elu ja lapsed internetiavarustest eemal hoian. Igasuguseid ” hulle” on kahjuks. Ega see lõpuni ei õnnestu. Ühel hetkel asuvad nad seda omal nahal katsetama. Endiselt on lemmiklugemine Mallu märatseb sissekanded. Ainsa asjana ma küll soovitaks tõsisemate probleemide vältimiseks inimeste pärisnimesid mitte kasutada. See on nn eetilise piiri ületamine minu meelest. Muusosas lase aga edasi, kuna kirjutada sa oskad ja hästi.

  • Avatar
    Vasta madiken 4. oktoober 2013 at 11:49

    Kui ma täiesti-täiesti ausalt ütlen (ja loodan et sa võtad seda hariliku eriarvamuse või konstruktiivse kriitikana nagu see mõeldud on, mitte rünnaku või pahatahtlikkusega), siis ma ka loen seda blogi osati sellepärast, et teemad on mulle huvitavad, aga osati ikkagi ka sellepärast, et ka mina tunnen end pisut paremini, et ma ENAM niiviisi ei käitu (“märatse”), sest kunagi, võib öelda ka teismeeas käitusin suuresti samamoodi. aga nüüd see näitab mulle kui palju ma kasvanud ja arenenud ja täiskasvanumaks saanud olen aastatega, kui inetu ja vale oli mu kunagine käitumine. teismelise moodi käitumine lihtsalt on üks olemasolev asi, musta pesu avalikkuse ees pesemine on ebaintelligentsuse tunnusjoon nagu tomat on punane. seda võib vabalt teha, keegi ei keela ja täie rauaga käitu nii nagu sa tahad, aga igal juhul käib see ju intelligentse inimese tunnustega vastuolus..

  • Avatar
    Vasta Kea 4. oktoober 2013 at 11:21

    Heh. Kust see Kristi võtab et sa mingit ravi saad?
    Ja vingumine mulgi veres, mees ikka vahest ütleb et kui sa nii jätkad siis ma saan vingumürgituse 😀

  • Avatar
    Vasta carulin 4. oktoober 2013 at 10:49

    Ma just vaatasin ja imestasin, et kuidas saab üks inimene olla nii PEEENIKE? Kas su käed ära ei murdunud kui sa asju tõstsid? Aga muidugi olen ma kade, et keegi võiks nii peenike olla, sest ma ise olen paks 🙁

    Mis puutub nüüd Kristisse, siis preili tundus väga sarkastiline olevat. Kasutas väga palju tähtsaid ja pikki sõnu, et endast haritum mulje jätta? (Mis ei tähenda, et ma arvaks, et ta rumal on)

    Aga nagu ma kord olen juba sinu ja sinu vihavaenlaste teemat kommenteerinud: Arvamus on nagu perseauk, meil kõigil on üks ja kellegile ei meeldi teise oma nuusutada.

    Minule isiklikult meeldivad su postitused ja ma ei leia, et sa oleks väga kuri sappi pritsiv tädi ja väga tundetu inimene.

    Kui ma alustaks asjadest mis mind närvi ajavad, või kuidas ma ei saa aru, miks enamus inimesed siin maamunal on debiilikud, siis enne läheb issanda päike looja, kui mina oma postitustega valmis saaks.

  • Avatar
    Vasta Liisu 4. oktoober 2013 at 10:43

    Ma saadan Mallu kassidele tänase ülemaailmse loomakaitsepäeva puhul pika pai 🙂

    PS! Mul oli kunagi sarnane soeng nagu sul viimasel pildil ja ma kandsin ka mingi aeg selliseid liblikaid juustes, natuke väiksemaid tegelt 😀

  • Avatar
    Vasta Pipi (endine) 4. oktoober 2013 at 10:05

    Ainult harju keskmiste kallal ei näägutata.

  • Avatar
    Vasta Kaia Kersti 4. oktoober 2013 at 10:05

    You sexy beast, sulle süüa ka anti või? 😀
    Ma peaks kah endale paldiski mnt’l toa bronnima, sest sügis on mu täielik vinguperiood. Vastik ju kui taevast tatti alla sajab ja õues nii külm on.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 10:24

      Ega jah, korpulentsusega maadlema ei pidanud ilmselgelt 😀

  • Avatar
    Vasta kristi 4. oktoober 2013 at 10:04

    Enesekeskne nagu ma olen, oli mu esimene mõte su postituse esimest lauset lugedes, et “appi, mida ma nüüd siis teinud olen?!” Aga siis sain aru, et on ka teisi Kristisid. Aga temast, noh, ei saa lolli keelata, kui loll see tahab lärmata:)

  • Avatar
    Vasta Pipi (endine) 4. oktoober 2013 at 10:04

    Kui sa teistmoodi kirjutaks, ega sul nii palju fänne ei oleks ka. Sinus on nii palju inimest, ja nurki ja toredust. Hoo, et kui kõik selle ära jätaksid tulekski üks hele, helevalge blogi. Ja säänatseid on nagunii liiga palju…

  • Avatar
    Vasta Kairit 4. oktoober 2013 at 09:58

    Hah, mina vingun ka jube palju ja kui keegi mulle seda ette heidab, siis tavaliselt ma ütlen, et las ma vingun, kui see tuju paremaks teeb. Üldjuhul teeb kah 😀 Ma olen vist ka siis natuke ebastabiilne… 😀

  • Avatar
    Vasta Krissumissu 4. oktoober 2013 at 09:57

    Väga väga hea kommentaar Kristi poolt ja olen isegi paljust sellepärast siin, sest olen ka kohati selline hüsteeriline titemammi ja huvitav on lihtsalt lugeda, kui palju minul veel ruumi on ;))) See nagu disiplineerib kohe. Igaljuhul mõlemale edu ja ootan uut kirjatükki. Saab jälle muheleda.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 10:23

      Ma kardan, et ma kaugel hüsteerilisest titemammist, seega ma peaks ehk hoopis sinu blogi väisamas käima, et vaadata, kui palju ruumi mul veel arenguks? Siis oleks meil omavahel selline “käsi peseb kätt” diil :))

      • Avatar
        Vasta Krissumissu 4. oktoober 2013 at 20:12

        mina kirjutan täis igavatest asjadest, intriige on vahva vaid eemalt vaadata 😉

  • Avatar
    Vasta Oimakas 4. oktoober 2013 at 09:47

    Kristi mõnitab hoopis sind antud hetkel. Ebastabiilseks ja haigeks inimeseks. Ma võiks ka mingi jooksja blogisse minna lugema maratoniettevalmistustest ja kirjutada talle, et ma arvan, et sa peaksid hoopis ratastoolis viibima ja sellepärast see ongi nii põnev.
    Aga ma ei tee seda, sest mõnitamine on nõme. Ja tõesti see, et ta need laused mingi toimetaja abiga kokku pani, ei tee teda vähem nõmedaks inimeseks.

  • Avatar
    Vasta Kati 4. oktoober 2013 at 09:37

    Need nö. kauge nooruse pildid, mul meenus kuidas meil olid moes need kõrvalt lahtised trukkidega adidase dressid ja neid kandsid tüdrukud siis kontsaga saabastega- kontsad ja dressid! Ja jube pop oli! Olid aad ikka 😀 Õnneks mul ei ole sellest jubedusest pilti, siis pidi iga klõpsu fotograafi juures välja ostma ja igast jamast pilte ei tehtud.

  • Avatar
    Vasta marca 4. oktoober 2013 at 09:36

    Ohjahh, tead, ongi olemas terve kari inimesi, kes usuvad, et kõik väljanäidatavad emotsioonid on hulluse tunnuseks – no normaalne eestlane sisiseb ikka vaikselt nurgas ja kui kellegi peale vihane on, siis lihtsalt ei räägi tollega kuu aega ning kui küsida “mis viga on?”, siis vastab nipsakalt “ei midagi!” aga no need, kes natuke karjuvad ja peale seda maha rahunevad on ilmselgelt vaimuhaiged. Kusjuures sellised inimesed ajasidki mu ükskord piisavalt hulluks, et läksin psühholoogi juurde ja kiunatasin, et aidake mind, mul on emotsioonid! Psühholoog pidas seda millegipärast normaalseks ning hetkel ma seewaldist ei kirjuta. Mul blogisse tungis ka keegi kunagi suure murega, et kas mul on raske depressioon? No enda arust olin vaid nalja teinud (teema oli veel selles, kuidas mina küll ei suudaks varakevadel poolpalja peega mööda linna kekerdada…). Inimesed suudavad ikka müstilisi asju välja lugeda.

  • Avatar
    Vasta Kadi 4. oktoober 2013 at 09:18

    Suhteliselt hirmutav, et inimesele pakub huvi ” ravil oleva naise päevik”. Mallukas, ole ettevaatlik, selline võib tänava peal suuuuure kirega sind näpuga ribidesse ka torkima tulla, sest haiged inimesed on nii huvitavad!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 09:26

      Ma ei usu, et ta tänaval on. Pigem luurib ta seewaldi ümbruses, et saaks ikka puhtahullusid näha. See ju rahustab teda ta enda vaimse seisundi suhtes 😀

  • Avatar
    Vasta Anni 4. oktoober 2013 at 09:01

    Huvitav, kas ma loen mingit teist blogi kui Kristi või? Kustkohast ta kõike seda välja loeb? Lausa hirm tuleb peale. Kui niisugune peaks psühhiaater olema, siis arvatavasti topiks suurema osa inimesi hullarisse.
    Mind hirmsasti huvitab, kui vana see inimene on.

  • Avatar
    Vasta helina 4. oktoober 2013 at 08:52

    Oo so sexy 😉 😀 jõudu uute lugude kirjutamisel, teemad muutuvad aina paeluvamaks 🙂 ja kui su raamat ükskord poodi jõuab, võin juba praegu 90% kindlusega öelda, et ilmselt saab see 1x minu lemmikuks 🙂
    Ps! Mulle sa.küll psühhina ei tundu 😀 või olen ma ise samasugune ja ei tunne teist endasugust ära? 😀

  • Avatar
    Vasta Epp 4. oktoober 2013 at 08:43

    Tule taevas appi, oh seda eestlast ja tema huumorisoont 😀 Kuidagi nii müstiline, et inimesed ei saa aru blogipõhimõttest ja sellest, et see ongi sinu nurgake oma emotsioonide väljendamiseks. See Kristike pole küll kuidagi targem, et kulutab päris korraliku portsjoni oma päevast selleks, et sulle fäänsit teksti kirjutada siia … aga minu arust lahe, et sa asja huumoriga suhtud alati 🙂 Tubli oled! (ja nägid tõesti väga hurmav välja 😀 !)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 08:49

      Jah, näha on, et inimene ikka pingutab oma lausetega, et haritlase muljet jätta siin 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. oktoober 2013 at 08:43

    Minu meelest on hirmvahva, et on inimesi, kes ka teismelisena on oma välimuse ja iseendaga rahul. Mis siis, et nad näevad suht tuustid ja rääbised välja. Aga hei, kes meist siis ikka oleks nii hirmus kaunis olnud. Kõigil olid mingid katsetusfaasid. Mina näiteks olin vahepeal siilisoenguga, sest punk oli lahe. Ilus ma küll välja ei näinud ja enamik oma täiskasvanuks saamise eelset aega ma end millekski ei pidanudki. Noh, nüüd vaatan, et küll ma olen ikka illos ja tore 😀 Mu elukaaslane on ka selline ekstraenesekindel inimene ja iseendaga sama rahul kui Sina väliselt tundud. Vahva, ma ütlen, vahva. Erinevus rikastab.

    • Avatar
      Vasta Rents 4. oktoober 2013 at 12:17

      Oot, sa ütlesid praegu mu sõbranna kohta tuust ja rääbis vä? Lõuga tahad saada või?

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 4. oktoober 2013 at 12:22

        Tundub nii jah 🙁 BLOGIDRAAMA!

  • Avatar
    Vasta Andra 4. oktoober 2013 at 08:41

    Hurmav!

  • Avatar
    Vasta Mann 4. oktoober 2013 at 08:33

    No minu arust küll praegu nii et see targutaja on hullem kui sina. Sina avaldad oma emotsioone, omal lehel kuidas ise soovid.
    Tema tuleb vaatab ja vingub. No milleks. Ära loe siis kui ei meeldi.
    Sellega tuleb just meelde et parem olla vihatud kellegi poolt kui et inimesel üldse tundeid poleks su vastu. Vähemalt kulutab oma energiat su peale ;D Eks ole?
    Mina arvan, et mine samamoodi edasi. Minu arust just see hea et nii aus oled. Mis inimestel aususe vastu on?
    Kui siin seebimulli ajaksid siis vinguksid et oled nii naiivne ja mida veel. 😀 Surnud ring. Can’t win anyway 😛

    Aga Sulle edu.

  • Avatar
    Vasta Siiri 4. oktoober 2013 at 08:18

    Ehhee, mina mäletangi just sellist Marianni, kes on esimesel pildil 🙂