Uncategorized

mis sul kotis on

14. november 2013

Üks lugeja soovitas, et ma näitaksin, mis mul käekotis on. Kuna ma nagunii teiega KÕIKE jagan, siis miks mitte ka oma käekoti sisu. Kott ise on vana ja rääbakas. Loodame, et ma lugejate raha eest endale nüüd uut kotti ostma ei lähe.

tumblr_lxc5zudxgw1r0ftodo1_500-7001080

Aga koti sisust eemaldasin ma natukene sodi, kuigi pildist ei tundu, et ma sodi oleks kotti jätnud 😀 Aga ma olen väga lohakas ja räpakas eit, tuleb leppida sellega. Mina olen ammu leppinud. Aga koti sisu siis:

1421595_10151983869964911_1479783469_n

 

Mis siin siis on: pass, rahakott, mündid, sünnipäevatordi küünlad, münton, kaelakee, kõrvarõngad, punane huulepulk, rinnapadjad, käedesinfitseerija, pangapaber, tsekk, teine tsekk, kuhu peale oli kirjutatud aadress, kuhu föön saata, lõhnaõli, üllatusmuna sisu, mingi looduspoe flaiku, partnerkaart, klapid, lõhnaõli.

Selline luksuslik kotisisu siis siinpool sood. Tegelikult tahaks ma hinges uut kotti ka. Vahtisin Hippster.ee lehel ringi ja kõik tundub nii ilus ja kaunis, kuid midagi välja valida ei osanud. Tegelt see hall meeldis küll. Seljakotid on seal ka MEGALAHEDAD! Aga ega kotti osta enivei ei saa, muidu tuleb jälle sõimulaviin, et kust selle jaoks rahad saadud on 😀

Nüüd tuleb aga Kardole kaissu ronida, kaua ma siin arvutis ikka istun. Lugejatelt küsiks siis seekord, et kas teie käekott on korras või segi? Mina ei viitsi seda IIAL koristada 🙁

 

Loe ka neid postitusi!

65 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta getlin (@kiizupoeg) 15. november 2013 at 22:47

    MInu kott koosneb kooli asjadest ning igast paber pahnast 🙂 🙂 Paberi pahna all ma ei mõtle kooli vihikuid vaid igasuguseid üksikuid pabereid ning kommipaberid jne… Vahel eksib sinna ka rahakott ning tihti ka telefoni laadija 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 15. november 2013 at 17:01

    Minul oli eeskujulik koti sisu, alati kõik hädavajalik kotis ja kott korras. Aga peale lapse sündi on seal segasummasuvila. Alustades neljaviljapallidest ja lõpetades kasutatud salvrätikutega

  • Avatar
    Vasta Helen-Carol 15. november 2013 at 16:27

    Kuna mu käekott on ühtlasi ka mu koolikott siis näeb see väga hull välja. peale õpikute/vihikute leiab sealt meigikotti, mida ma ei kasuta pm enam, aga klassivennad on ju ka toredad asjad, kes kõike proovima peavad ja klassiõed- neil on anne lihtsalt asju koju unustad ning kuna ma ise väga vähe meiki kasutan, tavaliselt ripsmetušši ja huulepalsameid ning harva peitepulka/kreemi ss ma pigem ei lase neid vanaks minna vaid las kasutvad teised ära 😀 kätekreem ja lõhn on ka olulised ning see antibakteriaalne käte puhasti 😀 vahepeal leiab põhjast ka küpsise puru kuna küpsised kotis laiali läinud ja no ma ei viitsi neid ära koristada. tsekid ja tühjad pudelid veerevad ka ikka vahepeal ringi kotis,, aga need ma üritan kiirelt välja tõsta ja ära visata. Teistes käekottides mida vabadel päevadel kasutan on ikka enamasti korras kui tegu pole just riideid täis käekotiga kuna käisin kellegagi pildistams.

  • Avatar
    Vasta Dinryan 15. november 2013 at 15:36

    Minu “käekott” on 40l matkakott 😀 Sisaldab võtmeid, rahakotti, salfakaid, prillipuhastuslappi, hügieenilist huulepulka, klikkerit, pastakaid + harilik pliiats, sudoku, paar veel lugemata teadusartiklit juhuks, kui kuskil ootama peab, märkmik ja üks kaust. Üldjuhul on see kõik, aga täna on kaasas ka trenniriided, vahel vihmakeep. Telefon on mul enamasti taskus ja rahakott sageli samuti, seega pole probleem ka ilma kotita kuhugi minna. Tööle tulen enamasti kotiga, kuna lõunasöök on ka vaja kohale vedada. Seljakotti pole nii lihtne kuhugi maha jätta nagu käekotti. Pealegi ei hiilga ma just naiselikkusega (loe, enamus mu riideid on taskutega), seega sobib mulle selline “käekott” või “käekotitus” paremini. Reaalselt on mul üks käekott ka, mida suvel kleidiga vahel harva siiski kandnud olen, kuid siis ma pean pingsalt meeles pidama, et seda kuhugi maha ei jätaks, tüütu on.

  • Avatar
    Vasta Airike 15. november 2013 at 14:37

    Mina valisin endale sellise käekoti, kuhu mahub kõik parajalt sisse: telefon, võtmed, rahakott, mõni hügieeniline ja ehk veel natuke pudi-padi, mida üldiselt mul seal ei ole. Seega ei pea ma meeletult otsima sealt midagi ja ta pole nii väike ka nagu mõni ridikül.

  • Avatar
    Vasta guyu 15. november 2013 at 14:21

    Ok, enamus kommentaare lugedes tundub, et ma olen ufo 😀 Nimelt iga jumala õhtu (jah, ka siis kui ma järgmisel päeval kasutan SEDA SAMA kotti..) teen ma koti asjadest tühjaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. november 2013 at 21:38

      Tubli oled siis ju :D!

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. november 2013 at 12:50

    Uks kaekott on mul alati ideaalses korras, sest seal ei ole uldse palju taskuid ega midagi ja see on selline j2ik kott (vb keegi on nainud new yorkeris muudi/muuakse musta varvi, roosade aartega, peale kirjutatud xoxo), aga teine on alati suht sassis. Ei utleks, et seal mingi kaos on voi isegi sassis vist ei kolba oelda, aga selles mottes, et seal ei ole koik ilusti jarjekorda paigutatud, vaid on labisegi, aga kaasas on uldjuhul peaaegu alati ainult need asjad mida vaja on. Praegu olen tool ja kaekotis on naiteks muts ja kindad(kui need mul peas ja kaes ei ole, siis on nad kotis), korvaklapid, salvratikud, rahakott, vihmavari, pastakas, telefonilaadija, ravihuulepulk; uks teine huulepulk, tampoonid ja koik. Telefon, suitsupakk, ts2ks ja uhistranspordi kuukaart on jaki/jope taskus. Ja mingeid kaekotte on mul veel, aga neid ma millegi parast ei kasuta. Uhte vaikest musta kasutan veel Eestis kuhu pohimotteliselt lahebki telefon, suitsupakk, pangakaart ja midagi veel vaikest, sest rahakott ei mahu. See ongi selleks kui pole palju asju vaja votta kaasa ja taskuid ka riietel ei ole.

    Ja teistelt ma tahaks kusida, et millised rahakotid teil on siis mis mahuvad taskusse ara? Voi mis riideid te kannate, et koik asjad taskutesse ara mahuvad? 😀 Minul naiteks ei ole eriti uldse taskutega riideid, ainult dressid, millega kain ainult kodus, jakk/pintsak, millega ka igapaev ei kai, mingi 6huke h6lst, mille taskusse ei kannata midagi panna, dressikas, millega ma eriti tihti mujal ei kai kui kodus ja sealt taskust kukub ka koik valja, luhikesed puksid, aga nendega kaib ainult suvel ja teksad, mille taskusse ei mahu midagi vist peale ts2ksi ja nende taskusse ei kolba midagi eriti panna ka, kole jaab. Tanapaeval on ju koigil suured nutikad telefonid, need juba ei mahu kuhugi ara, ainult jaki taskusse voi teksade tagataskusse. Milliseid riideid te kannate, et koike saab taskus hoida???? 😀 😀 😀 Talvel, kevadel ja sugisel on toesti joped ja tagid jne, aga nende taskutesse ka ju lopmatuseni asju ei mahu. 😀

  • Avatar
    Vasta luize 15. november 2013 at 12:21

    Minul kuni viimase ajani ei olnud ka käekotti, ajasin seljakotiga läbi. Selles on üldiselt päris ebanaiselikud asjad, st mitte ühtegi ilutoodet näiteks. Aga leidsin, et võiks hoida naiselikumat joont, hankisin Hippsterist lausa KAKS käekotti endale. Ja siis hankisin ühe veel. Ja siis veel paar väiksemat ka, sh kaks teatrikotti. Kuna sõidan veel jalgrattaga, siis pole käekotte kasutusele võtnud, aga arvatavasti panen sinna ikka samu asju, mis seljakottigi. Võibolla võtmeid hakkan ka ehk edaspidi seal hoidma, ja telefoni, need siiani taskus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. november 2013 at 12:22

      millised kotid sul sealt on?

  • Avatar
    Vasta Edith. 15. november 2013 at 12:13

    mul ei ole käekotti 😀
    telefon, võti ja hügieeniline huulepulk on manti/jope/pükste taskus ja rahakott on käru taskus
    suvel vahest harva kui on sellised riided, kus pole taskuid või siis need liiga väiksed on mul üks pisike kotike: sealt võib leida need samad asjad. teine variant on see, et kõik on seal käru taskus 😀
    ei kanna kaasas kogu varandust 😛

  • Avatar
    Vasta Birgit 15. november 2013 at 12:02

    Käekotte on mitu, aga kõige kõigem on umbes 100 aastat vana ja räbal nn postiljonikott. See sialdab ka igasugu pahna, lisaks on koti põhjast vooder nii katki, et pooled asjad peidavad ennast voodri vahele “salataskusse”.
    Alati imetlen neid kauneid maniküüritud naisi, kelle käekott on korras, puhas ja ei narmenda kuskilt.

  • Avatar
    Vasta Minna 15. november 2013 at 11:50

    Vabandust, et täiesti mitte teema kohane postitus aga ma ei saanud mainimata jätta, et see itsitav neiu blogis on nii Vinge, et alati kui ma seda kusagil postituses näen, itsitan ma tema üle samamoodi 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 15. november 2013 at 11:44

    Käekott on no selline suurema poolsem. Sees on vihmavari, kamm, paberid (arved, retseptid, meeldetuletud jne), märkmik, rahakott, ibumetini tabletid, helkur (üks kõlgub koti küljes ka), prilli puhastamiseks lapp, müntoni karp nätsud, plaastrid, huulepalsam, kinga sisse kannapehmendus + selle ümbris, küüneviil (pahatigi ka vähemalt kahte eri värvi küünelakke), minisuuruses kätekreem, telefon, üks väiksem kott kus on sees telefoni klapid ja laadija, lisaks veel mälupulk ja kunagi Loitsu Keldrist ostetud vist oli roosa kvarts, lisaks väike kosmeetikakott, kus on sees astma rohi, ripsmetušš, huulepalsam, jumestuskreem, pintsetid, juukseklambreid, lõhna näidis, lisaks on väikses sahtlis bussi kaart ja sente.

    Muidu ma arvasin, et pole mul seal kotis õieti midagi, aga seda nimekirja siin vaadates, siis vist eksisin 😀 ei mõtle nagu, et iga päev niiiii palju asju kaasas kannan. Aga noh, pole hullu, kõik on vajalik 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 15. november 2013 at 11:30

    No mul on kyll lausa KAKS kàekotti, aga ma kannan neid vaid siis, kui t6esti hàda hàrja kaevu ajab…ei armasta neid yldse…kuna mul on 2 korda pyytud kàekotist staffi varastada (dokumendid pandigi esimese korraga pihta, teisel korral sain vargale pihta, kui luku juba lahti oli tarind..minu evil eye peale t6mbas leebet 6nneks), siis ma lihtsalt ei pea neid yldse kindlaks..

  • Avatar
    Vasta Anne-Mari 15. november 2013 at 11:16

    Kui lähen tunniks-paariks kodust välja, siis on mul kaasas väike crossbody. Sisuks: antibakteriaalsed niisked salvrätikud, des.vahend kätele, rahakott, telefon, kõrvaklapid, hügieeniline huulepalsam, pastapliiats ja pisike märkmik, koos lapsega ka üks mähe ja midagi näksimist talle.
    Kui lähen aga natuke pikemaks ajaks kodust välja, siis meenutab mu käekott oma sisult reisile mineja oma: antib. niisked salvrätikud, des.vahend kätele, rahakott, telefon, kõrvaklapid, meigikott (basic-asjadega), pinal (pastakad, käärid, teip, liimipulk), kalendermärkmik, arstipaberid, rohud (raud, magneesium, d-vit, valuvaigistid, nohurohi, köharohi, astmarohi), veepudel, koos lapsega veel mähkmed, varuriided talle, näksimist lapsele, küünekäärid, kõrrejook ja mõni mänguasi 😀
    Kõikidel asjadel on oma koht ja enamik asju on veel omakorda peidetud omaette kotti.

  • Avatar
    Vasta kris 15. november 2013 at 11:16

    Minul nt.kotte kui palju,aga ei kanna,kuna pidevalt taguots autos.Minu kaardihoidjat ehk nn.rahakotti,tel kannab mees oma taskus.Suurel mantlil suured taskud.Enda mantli taskus tavaliselt huulepulk,vötmed,salvrätt ja vahest laste korjatud nänn õuest.
    Väiksema tydruku jaoks on meil eraldi kott asjadega,(mis korras)kui välja lähme.:)

  • Avatar
    Vasta Kati 15. november 2013 at 11:03

    Mina vist ei ole naine, hahaa. Mul ei ole käekotti, õlakotti, beebitarvete kotti. S.t kaks esimest on mul kapis olemas igaks juhuks, kuskile minnes ehk korra aastas läheb vaja. Muidu telefon on teksaste taskus ja korterivõtmed ja rahakott on jope taskus, salfakapakk ka. Muud sodi ma kaasas ei kanna 🙂 kui kuskile lapsega minek, siis viskan varuriided-mähkmed-söögi talle seljakotti kaasa ja selle panen kas käru alla või viskan autosse 🙂

    Aga muidu olen paras pervert või pedant, kuidas nüüd nimetadagi 😀 irw, aga minu asjad peavad olema korras ja süsteemis.

  • Avatar
    Vasta Ellukas 15. november 2013 at 11:02

    Kui see lõhnaõli on Fergie oma, siis me oleme ühtekad! Aga mina olen kõndiv prügikast. Taskud ja käekott on alati laste kommipabereid ja taskurätte täis. Hetkel ei viitsi üldse käekotti kasutada. Juhiload, pangakaart ja telefon mahuvad tagi taskusse….

  • Avatar
    Vasta Helen 15. november 2013 at 10:40

    Minu käekott täidab hetkel pigem beebitarvete koti rolli. Selle sisu: aluslinake, väike käterätik, suupühkimislapp, vahetusriided lapsele, mähkmed, lapse kindad, lutt koos karbiga, minu spordipüksid juhuks kui võimlema läheme, lutipudel piimaga. Rahakott, telefon, võtmed ja hügieeniline huulepalsam on mul pisikeses kotis.
    Enne vanasti oli mul kott pidevalt nagu seapesa, mees sai alati pahaseks, kui ma liiga kaua nt võtmeid otsisin. Nüüd ma väga koti sisu ei näpi ja seega püsib see suht korras.

  • Avatar
    Vasta Ann 15. november 2013 at 10:10

    Mul peab käekott nii suur olema, et mahutab vajadusel läpaka ja muu eluks vajaliku :D. Mees on ammu loobunud selt midagi otsimast, toob koti mulle, et ma sealt ise vajaliku asja üles otsiks. Muideks Mallu, peale käekoti oleks Sulle vaja ka uut rahakotti, näeb teine nii …. vana välja :D.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. november 2013 at 10:14

      Ma tean, aga ma ei hakanud seda mainima 😀 Muidu pärast jälle saan sõimu, et kerjan rahakotte :D:D

  • Avatar
    Vasta Annika J 15. november 2013 at 10:08

    Mul on hästi pisike must käekott, kus on autovõtmed ja igasugused kaardid (id, partner, panga-, rimi, väravast läbipaasu kaart jne) ja kui mõnd kaarti otsin, siis võtan kõik välja ja löön lehvikuna laiali nagu oleks pokkeriturniiril.

  • Avatar
    Vasta Maru 15. november 2013 at 10:00

    Mina vahetan tihti käekotte, sest viskab suht kiirelt kopa ette aga mind üks must käekott juba päris mõnda aega teeninud, mis on olnud mulle truu ( JA MAHUKAS). Käisin isegi üks nv puhkamas sellega ja kõik mu riided ja meik mahtusid sinna sisse ära 🙂 Koolis käies mahtus sinna isegi mu A4 suuruses kaustik. 😀

    Just sirvisin mõnda aega tagasi üht Maaja Kallast’i raamatut, kus ta ütles, et naiste käekotid ei ole enam naiselikud, vaid ühed korralikud kaitseväeseljakotid, mille sisuga võiks metsa laagrisse minna – ma vist kuulun ka nende naiste alla 😀

    Aga minu käekoti sisu : kõrvaklapid, väike juuksehari, hügieeniline huulepulk, kreem, küüneviil, tulemasin, tikud, veepudel, märkmik, peegel, pastakas, patsikumm, e-sigaret, juukseklamber, naiste hügieeni kraami, üks pizzapirukas, niisked salvrätid ja hetkel ka auto dokumendid

    Vb unustasin midagi aga need on põhilised 😀 Ja IU ma avastasin kui tibilik kotisisu mul on, andke andeks 🙁

  • Avatar
    Vasta Kadi 15. november 2013 at 09:51

    Ma ostan nii väikeseid crossbody-kotte viimasel ajal, et pahnakogumiseks ruumi poleks. Tšekkidega teen 1-0 iga paari päeva tagant, sest neile meeldib millegi pärast minu kottides ennast mugavalt tunda. Üldiselt aga võib öelda, et olen (enamasti) üpriski teadlik, mida minu kott sisaldab. Põhilised asjad kotis on desifintseerimisvahend kätele, rahakott, telefon, hunnik võtmeid (korter, töö, vanematekodu jne), pakk nätsu, väike kätekreem, hügieeniline huulepulk, mõned hügieenisidemed kinnitõmmatavas sahtlis (selle jaoks ju need ongi kottides?)… ja kõrvaklapid eksivad kotti kui pean bussiga sõitma ning ehted siis, kui ma ei suuda hommikul otsustada, mida kaela-kõrva-käe külge riputada. That’s all! :)))

  • Avatar
    Vasta helene 15. november 2013 at 09:48

    Mina komplekteerin vastavalt sellele mis olukord on nelja erineva suurusega kotte suuremas, on mu trenni riided hetkel.Natuke pisemasse mahuvad minu raamatud ja kaup mida poest toon ,rahakott huulepulk ja uksevoti. veel pisema sisse mahub ainult vahesed asjad ja pisikese peakotti sisse mahuks vaiksem rahakott ja uksevoti sest mu suur kamm mahub hadvaevu sinna sisse.

  • Avatar
    Vasta Andra 15. november 2013 at 09:45

    Hahaha! Ma ka iga jumala kord naeran, kui Keio mu kotist midagi otsima peab, sest see lõpeb tavaliselt paariminutilise sahmimisega ja siis, kui ta seda, mida ta otsib, üles ei leia, viskab ta koti mulle sülle ja ütleb, et “Säh, otsi ise! See on võimatu!”
    … mis on minu jaoks ulme, sest kõik on strateegiliselt ära paigutatud. 😀

    Ja siis, kui kotivahetus toimub, lappan ka kähku ühed asjad teise ja proovi sa siis mõni asi teise kotti unustada. See on kõige nõmedam üldse.

    Seal on ka suht segasummasuvila, aga vähemalt mina saan oma süsteemist aru. Kui meestel peaks käekott olema, siis seal sees on kindlalt keeglikuul olemas. Ma olen selles jumala veendunud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. november 2013 at 10:11

      Mul ka muuseas nii, et ise suudan alati kõik üles leida sellest seapesast 😀

  • Avatar
    Vasta B 15. november 2013 at 08:54

    Mul käekotti kui sellist ei olegi, tegelt on aga ei kasuta väga. Kuna liigun enamasti koos lapsega (lapsevankriga) siis mugavuse huvides ostsin cross-body koti ning seal sees on tavaliselt telefon-rahakott-võtmed, pakk märgi salvakaid ja pakk tavalisi, huulepalsam ja kätekreem. Lisaks siis mõned tšekid, mõned mini-suhkrupakid kuskilt kohvikust, punaseid sente, nätsupakk ja mõned laokile jäänud kliendikaardid.

  • Avatar
    Vasta Eliisa 15. november 2013 at 06:30

    Naisssss! Lõpuks ometi norm kotipostitus!! Mitte mingi omggg mul kotis 75 ripsmedushhi, 54 kätekreemi, 6 pakki tampakseid ja üks uus sall ja nummi võtmehoidja.. Ihihihiihihih

  • Avatar
    Vasta Kelli Soomann. 15. november 2013 at 06:08

    Minu käekotiks on mähkimiskott, kus sees on minu asjadest ainult rahakott ja telefonid 😀
    See on see lapsega elu 😀

  • Avatar
    Vasta Anneli 15. november 2013 at 00:59

    Mul on juba selline harjumus sees, et käekott peab alati korras olema. Võib-olla seepärast, et ma kannan vastavalt tujule ja riietusele iga päev erinevat käekotti kaasas (mitte, et mul neid sadu oleks, kõigest 2-3 lemmikut). Vahel piisab ka lihtsalt rahakoti kaasas kandmisest (see piisavalt suur, et sinna sisse mahub ära ka huulepalsam ja telefon :D)

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 15. november 2013 at 00:42

    Ohh juudas – juudas – juudas 😀 Ma teatsin, et mul on käekotis palju asju aga noh siin need on siis :
    Üldiselt suure sahtlis: Märkmik, nö pinal ( kunagisest kooliajast jäänud, selline väike, kus igaks juhuks käärid ja pastakas ja midagi veel ), väike vihmavari :D, juukselõks, rahakott, kindad, nätsupakk, vee pudel, kahe telefoni laadijad, ja e-sigareti laadija.

    Siis oma korda, et kord oleks, on kotis üks valge kotikene, kus siis mu staff: juuksehari, astma rohud, valuvaigisti, hambahari ja -pasta, nivea kreem, lõhnaõli, salvrätikud, nospa, huulepulk, ripsmedušš, allergia rohud, avaja, peitekreem, käevõru, nööp, juukseklambrid, peegel, lauvärv, pinsetid, ripsmehari, ja silmapliiats.

    Ning nooh, kui veel väiksed taskud üle vaatasin, siis leidus seal veel : 2 huulepalsamit :D, pastakas, konto nr kaart, kõrvaklapid, uksekaart, 4 e-vedeliku ja HELKUR – juhuks, kui peaks jala kuskile minema ootamatult 😀

    Ja sellega ma tatsan siis igapäevaselt ringi 😀 Muide sinna mahub veel isegi nii mõnigi kord poeasju kah, kui just suuremat sorti külmkapi täidet ei osta 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 15. november 2013 at 00:36

    Kuna mu enda käekott läks lukuga parandusse (koos sissejäänud sodiga.,), siis emalt laenuks saadud kotti hoian enamvähem korras. Sisuks on seal hetkel vanemate kodu võtmed, korterivõtmed, rahakott, must maika (pole õrna aimugi, miks), hügieeniline huulepulk, kindad, ja salvrätipakk. Õiges kotis oli 75% ulatuses tšekke, paberit, kommipabereid, paar üksikut pastakat, patsikumme, nätsupakke (ka tühje).. Enamvähem nagu prügikastis oleks sobrand. Aga ise leidsin alati kõik vajaliku üles. Härra andis juba enne otsima hakkamist alla.

  • Avatar
    Vasta Triin V 15. november 2013 at 00:34

    Ega minugi käekoti sisu on üsna kirju, kui suuremat kannan:D Aga mul vist kerge OCD, alati organiseerin asjad erinevatesse sahtlitesse( kui on sahtleid/taskuid)… no kui on lihtsalt üks suur kott ühe suuure sahtliga, siis esmasel pakkimisel on kõik kenasti ära jaotatud kuni esimese asja otsimiseni 😀 üldiselt sisaldab kott taskurätte(must have-krooniline nohu), küüneviili ja küünenaha tange, suitsud, tsäks(tavaliselt mitu), märkmik ja muud paberid, rahakott, mündid ja sendid… jne( seda kõike siis, kui ilma lapseta väljas). Lapsega õues käies kotti pole, kärus on varustus olemas lapse jaoks ja enda tarbeks mahuvad asjad taskusse:) varem sain reisida jõhkralt ja siis oli mu käsipagas/käekott ikka tõeline sitamaja-polnud aega kogu aeg seda koristada 😀 väike rõve eit noh 😀

  • Avatar
    Vasta jääkuubik 15. november 2013 at 00:26

    Mul ei olegi käekotti. Juba kolmandat aastat asendab seda titeasjade kott. Vahepeal oli see asendatud väikese seljakotiga. Suvel, kui tassisin kaasa ainult veepudelit ja rahakotti kasutasin juhuslikke kotikesi. Isegi kilekotti kui muud üles ei leidnud.

  • Avatar
    Vasta Gertu 15. november 2013 at 00:13

    Mul ema tegi kunagi tööle võikusid kaasa mulle…avastasin need umbes kuu hiljem…kuigi k8tti kasutasin igapäevaselt…nii et arvake ise kui pungil igasugu erinevatest vajalikest ja mittevajalikest asjadest mu kott on…lihtsalt rõve 😀

  • Avatar
    Vasta m 15. november 2013 at 00:11

    kaapisin hiljuti oma kõige kasutatava koti sisu laiali. peale tüüpilise paberisodi, rahakoti ja võtmete ilmus sealt märkimisväärne kogus õllekorke, keeramistubaka filtreid, KIVE ja kõige selle daamiliku jama vahel tampoonid ja küünelakid. loomulikult kui vajalik ese selle hurmava sisu vahelt leitud sai, lendas kõik see pahn kotti tagasi. üldiselt kõik selline kraam mul kottide põhja jääbki. kunagi, kui ammu unustatud kotti jälle kasutada tahan, on naljakas uudistada, mida kõike kunagi kaasas kantud sai 🙂

  • Avatar
    Vasta Haly 15. november 2013 at 00:11

    Mul üldiselt on korras.. MINA leian sealt ALATI kõik vajaliku kohe üles ja tean, kus miski asub.. Lihtsalt teistel on ühe või teise asja leidmisega probleeme 😀
    Ja asju on mul seal VÄÄÄGA PALJU 😀
    Rahakott juba niii suur ja paks, igasugust pahna täis, võtab palju ruumi kotis 😀
    Aga huvitavamad leiud mu kotis on mõõdulint ja 2 kruvikeerajat, mis on alati kaasas 😉
    Ja mul läheb neid pidevalt vaja 😀 😀

    • Avatar
      Vasta Haly 15. november 2013 at 00:34

      Nüüd hakkas ennastki huvitama.. Tegin koti lahti ja selline siis minu koti sisu:
      Rahakott + 2 laste oma, telefon + 3 (enda ja laste omad) 🙂 , märkmik, võtmed, riidest poekott, kevadel-sügisel-talvel kindad + 2 paari laste omasid, hügieeniline huulepulk, 3 paari päikseprille(jälle enda ja laste omad) + omakorda nende karbid-taskud + prillipuhastuslapp, punane pastakas + harilik pliiats, nätsu 3 sorti, Pez kommid, tammetõrud, kivid on ka tihedad külalised mu kotis 😀 , peegel, mõõdulint, 2 kruvikeerajat, kingalusikas, Soome netipulk, märkmepaber, elevandikujuke, 1 kruvi, karp pesukaitsmetega igaks juhuks, kamm, salvakad, märjad salvakad, peavalutabletid, õmblusmasinapirn, paar nätsupaberit ja kortsus salvakat, pudeliavaja, 2 tulemasinat(ei suitseta), ühekordsed kahvel + 2 lusikat, 2 küüneviili, küünetangid 😀
      Vahepeal oli ka kätedesinfitseerimisvedelik aga see nüüd autos ja tükk aega mõtlen, et peab igapäevaselt kotti mahutama ka teibi ja liimi.. pidevalt läheb vaja 😀
      Kõik on väga vajalik ja omal kohal.. Igasugust pahna seal tavalsielt ei ole.. nagu tšekid, paberid jms.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gätlin 15. november 2013 at 00:06

    Mul ei olegi käekotti, pistan telefoni ja rahakoti kas taskusse või siis mõnda vankritaskusse või ka mähkmekotti koos mähkmete, lutipudeli, beebitoidu, niiskete lappidega…

  • Avatar
    Vasta Maasu 15. november 2013 at 00:06

    Minu kott on üldjuhul suuuuur, ja sealt kotist ei leia ma mitte kunagi just seda õiget asja mida vaja on üles:D

  • Avatar
    Vasta Eva Maria Pert 15. november 2013 at 00:06

    Mu käekotid on ka reeglina seapesad. Samas… Viimasel ajal kannan asju autos kaasas 😀 Auto käekoti asemel. Läpakas on isalt saadud Scania läpakakotis ja sinna mahuvad heal päeval rahakotid ja muud asjad ka sisse ära!

  • Avatar
    Vasta elex86 15. november 2013 at 00:04

    Ma põhiliselt kasutan pisikest käekotti 🙂 seal sees on rahakott, telefon, hügieeniline huulepulk e-vedelik ja e-sigaret. Kõik on korras 😀 . Sel lihtsal põhjusel, et muud sinna ei mahu ja need vähesed asjad peavad olema kenasti ära paigutatud, et lukku kinni saaks tömmata 🙂 Aga, suuremas käekotis on alati kaos olnud 😀

  • Avatar
    Vasta Katre 14. november 2013 at 23:56

    Oi. Käekotti kasutasin viimati kui tööl käisin. 😀 Nüüd ainult pisikesed üleõlakotid kui üldse. Vankriga käies pole seda käekotti ju ka vaja. 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrit Õispuu 14. november 2013 at 23:54

    Mulle täiega meeldib, kui ma saan näiteks uue koti või teen kasutuses oleva koti tühjaks ja saan süsteemi välja mõelda, kuhu mida panna. Kott on siis nii armas ja korras. Agaaa… igasuguse ringi liikumise käigus esimese tšeki panen ikka rahakotti ja teise-kolmanda surun juba niisama kuhugi suvalisse vahetaskusse. Nii ta läheb kuni lõpuks ei leia enam midagi üles ja peab ühe väikse koristuse tegema. Haha 😀

  • Avatar
    Vasta kristiiip 14. november 2013 at 23:53

    Koti sisu on minulgi täielik seapesa aga midagi ära ka ei viska, sest äkki äheb ju vaja. Mu mees ütleb, et mu käekott on nagu Tootsi taskud, kõike leiab sealt. Mingiaeg oli mul isegi kruvikeeraja ja mõõdulint päris pikalt kotiga kaasas igalpool 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. november 2013 at 23:53

    Hullem prügimägi kui sul 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. november 2013 at 23:51

    mul on suur õlakott hetkel . : ) sinna mahub läpakas ka, kui vaja . muidu käekotid, oleneb tujust kui suur/väike ja firmakas/lambikas on . sisu on enamasti erinevad paberid, meelespead jne… mõned meigividinad, parfüümi kaasas ei kanna. ei meeldi kui liiga tugevalt lõhnatakse, ehkki olin ise ka varem selline (isegi koolis öeldi, et alati on teada, kas olen kohal, või puudun)… lucky charms, peavalutabletid, kui vaja . võtmed, mobiil… jne . oleneb, kuhu minek .

  • Avatar
    Vasta Mariliis 14. november 2013 at 23:49

    Mul on käekotte palju. Suuri ja väikseid ja igasuguseid. Ainus ühine asi neil on suur segadus, mis seal sees valitseb. Ja kui kotti pole siis on taskud asju täis või on autos kõik laiali 😀

  • Avatar
    Vasta Polina 14. november 2013 at 23:41

    Mul on üks käekott, kus ainult kooliasjad ja sellised põhilised : rahakott, pipragaas, telefon, salfakad jms.
    Teine on peokäekott, kus on noo pahna nii, et anna abi 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 14. november 2013 at 23:41

    Ma olen see ebatavaline naisinimene: ei ole käekotti, ei käi kontsadega, ei meigi. Mul on seljakott, kus on vajalikud asjad: rahakott, telefon, kõrvaklapid, pastakas, pastillid, hügieenihuulepulk. Üldiselt on see üsna korras.

  • Avatar
    Vasta Gertu Saareli 14. november 2013 at 23:40

    Mu elukaaslane hakkab igakord ropendama kui ma palun tal mulle sealt midagi tuua, kui ma ei viitsi ise ennast liigutada. Ühekorra otsis kotist trepikoja välisukse võtit ise jumala närvis juba ja lõpuks ütlesin, et vaata vasakusse äärde 😀 Ja voilaa võti oligi vaskus ääres 😀 Aga no olgem ausad mu kotti sisu on tõesti Üks paras roppus, vahest ise ka imestan mida sealt leida võib 😀

    • Avatar
      Vasta Gertu Saareli 14. november 2013 at 23:45

      A selle unustasin kirjutada mis seal on, mähkmed, väike pakk niiskeid salvakaid, tampoone, mingid ostutsekid, sente, võtmed, rinnapadjad, telefoni kõrvaklapid, rahakott 🙂

    • Avatar
      Vasta oimakas 15. november 2013 at 01:13

      Mul sama piinlik. Ma olen veendunud etkui mehed oma asju ka kotis hoiaks mitte TASKUS siis oleks neil sama seis…

  • Avatar
    Vasta edith 14. november 2013 at 23:39

    Mul on umbes samasugune sisu. Seal veel lisaks mul mitu erinevat kätekreemi, mähkmed, niisked salfakad, lusikas jnejne jura. Kui kotti vahetan siis valan lihtsalt sisu ühest kotist teise. Kõik on vääruslik ju

  • Avatar
    Vasta Laura 14. november 2013 at 23:39

    Mul on sarnane seis. Arvasin, et kindlasti ei ole teisi selliseid naisi, aga ometi. JEE 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. november 2013 at 23:38

    Mul ka pole käekotti. Mul selleks auto kindalaegas. Toast haaran kaasa rahakoti, võtmed ja telefoni. Käekotti tahaks küll… ja ilmselt oleks see prahti täis ka. .

  • Avatar
    Vasta Kea 14. november 2013 at 23:33

    Lihtsalt segi 😀 kohutavalt segi 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin Kaasik 14. november 2013 at 23:33

    Polegi käekotti ja ei kavatse ka osta. Pole vajadust. Aga kui oleks, siis ilmselt korralik segadus ja mina oleks närvipundar.:D Paar aastat tagasi pidin sunniviisiliselt käekotti kandma üritusel. Kiirelt sain aru miks ei soovi seda asjandust käe otsa. Mitte kui muffigi ei leia üles -.-

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. november 2013 at 23:47

      Aga kus sa oma asju hoiad :D?

      • Avatar
        Vasta jääkuubik 15. november 2013 at 00:28

        Taskutega riided aitavad kõigevajalikemaid asju organiseeritult kaasas tarida.
        Vähemalt minusugune maakas saab nii hakkama.

      • Avatar
        Vasta oimakas 15. november 2013 at 01:09

        Riided lähevad ju koledaks kui taskus asjad on. Ok mul teksataskus on vahel nuusatud pabereid 😀 olen ka kõndiv prügikast. Ja mantli taskus võtmed ja vahel suitsupakk aga siis ma juba õõvastusega peeglist näen kuidas taskud venivad kuidagi ja teevad mind pekisemaks kui ma niigi olen 😀 meestel on jah taskus kõik, neil on pohui et taskud on võtmete või rahakotikujulisteks venind

    • Avatar
      Vasta Eneli 15. november 2013 at 10:14

      Jep, mul ka asjad taskutes ja rahakott käes tavaliselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 14. november 2013 at 23:32

    Iga kord kui midagi tarvis on, tuleb see põrandale laiali valada 😀