Uncategorized

and the winner is…

3. veebruar 2014

Uhke käekoti loosimine võttis mul praegu miljon aastat aega, sest tegin oma toimetused random.org’iga ära ja sada korda läks loendamine sassi. Siis jõudsin võitjani ja vaatasin, et oo, tal ka blogi. Klikkisin sinna peale – suure kõhuga rase naine. Jäin sirvima.

Lõpuks tuli meelde, et ok, peaks loosimise nüüd kirja ka panema. Kuna ma tavaliselt olen siia kopeerinud ka kommentaari, siis LOOMULIKULT ma seda enne ei teinud, kui ma blogilehele klikkisin ja ühesõnaga otsisin ma nüüd 15 minta kommidest seda õiget inimest 😀 Aga ega see mõistus enda teha pole.

Aga kauaotsitud kommetaar oli siis selline:

Merily
Viimane ülipidulik üritus, kus käisin, oli pulm.

Kallis Merily, ole siis inimene ja kirjuta mulle mariannkaasik@gmail.com. Siis saan sulle öelda, kuidas sa oma uue kotikese kätte saad.

Ps! Kui kedagi veel huvitab ühe raseda neiu blogi, siis SIIN ta on. Naljakas on lugeda rasedablogisid. Enda rasedus tundub saja aasta tagune mure olevat 😀

Ma praegu uut loosi välja ei kuuluta, aga olge mureta. Homne loos on kõige suurem ja ühtlasi ainuke, mis ei kesta ühe päeva, vaid selle ma loosingi oma sünnipäeval välja. Siis edasi tulevad ikka need ühepäevased loosid.

Ma ei tea, miks ma siin detailselt seletan, nagu mendile.

Lähen parem magama.

parks-and-rec-treat-yo-self-9170131

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar