TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

kolm on kohtu seadus

9. veebruar 2014

Kuna eile oli võrratu Daki 30nes sünnipäev, siis pidas ta kolmekümnendate stiilis peokese maha. Kuna mul sääraseid riideid ei olnud, siis ulatas mulle abistava käe Eveliis, tänu kelle kostüümile ma TERVE ÕHTU komplimente sain. No mitte iial pole ma neid ühegi kleidiga nii palju saanud. Eveliis, äri maha?! DO IT!

30-578x1024-5425596 piduuu-1024x682-6269239Kardole aga ei pakkunud keegi miskit, seega seadsime sammud Paavlisse.  Vana hea paavel!

2s8a0666-300x200-3435143

Parim ost. Ennustajakuul 2 euri!

2s8a0678-200x300-6580586

                 Uhke Kardoke

2s8a0683-300x200-5397441

                                       POOD?

2s8a0718-300x200-5323091

Suur Puhh Dakile 10 euri, lisaks rinnahoidja 0.5 euri, mille sees rahh. The usual.

2s8a0735-300x200-4339571

Hunt, kellel ripub vanaema hambus. 3 euri.

2s8a0738-200x300-2768203

Kaks megatuima venda

2s8a0740-300x200-4257898

Minu imeilus eurine baretike

2s8a0742-300x200-6049260

Hiljem hüppasime korraks Roccasse kah

Loe ka neid postitusi!

26 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta daki 14. veebruar 2014 at 02:30

  Eino tänks, et üldse keegi mulle vaevus õnnegi soovima:( Ilmselgelt ma ikka Mallu kõrval mittekeegi:(

 • Avatar
  Vasta Liisu 10. veebruar 2014 at 15:56

  Mina ka nii ei julgeks panna turvahälli nagu antud piltidel. Ma ei teagi vb kõikidel turvahällidel ei ole aga meie omal olid küll sellised n.ö augud all sees. Ostukärul tuli see n.ö lapse iste lahti tõmmata ja seal taga olid omakorda kaks kõrgemat metalli vms. Igaljuhul need läksid täpselt turvahälli aukudesse. No ja sealt maha juba niilihtsalt küll ei kuku. Muidugi on poode kus ostukärudel pole neid kõrgemaid kohti kuhu turvahälli n.ö kinnitada. Sellistel juhtudel panin ka turvahälli lihtsalt ostukärusse. Kõige kindlam oli muidugi alati vankriraam kaasas vedada kuhu häll kinnitada. Tüütu küll aga kindlasti kõige kindlam.
  Aga see jutt selleks. Väga head näete välja.

  • Avatar
   Vasta la 10. veebruar 2014 at 18:38

   Just! Nendest aukudest ma rääkisin, sul tuli kirjeldamine palju paremini välja:)

 • Avatar
  Vasta J.K 10. veebruar 2014 at 15:34

  Ma ei oska kuhugi mujale seda kirjutada aga Eesti Blogijate FB grupis räägitakse sellest TV3 Uudiste lõigust, kus sina, Daki ja Grete olite. Seal on sellised kommentaarid nagu ”

  “Ma vaatasin internetist poole silmaga selle lõigu, ja andke andeks kui ma labane olen, aga jumala tõsiselt kartsin, et tolle malluka tiss hüppab pluusi seest välja. Vb ma ainuke keda see häiris. Üldiselt ma ei klatsi, aga kui arvamust juba küsitakse..”

  “Ma vaatasin ka nüüd saatelõigu järgi. Sorri kui ma kedagi solvan, aga mis puutub kahte esimesse blogijasse, siis usun, et see ei tulnud üllatusena, et tv3 koos kaameraga külla tuleb. Oleks võinud enne ikka toa korda teha ja sellise pluusi selga , kust nibud välja ei hüppa… Grete lõik oli suht armas, aga kaameratöö oli väga kehva nurga alt.”

  Ja siis on Kristiina Kalberg kirjutanud umbes, et jaa viimane kommentaar on täpselt sama mis minagi mõtlesin.
  Kas see Kristiina Kalberg on sama, kelle “ilublogist” sa siin kunagi rääkisid? 😀
  Ja sorry veel, et täiesti seosetu kommentaar selle postitusega aga nagu öeldud-mujale ka nagu ei osanud kirjutada aga uudishimu on ikka 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 10. veebruar 2014 at 16:13

   Ma olen lugend jah neid komme aga noh, mul vähe pohhui 🙁 Aga see kalbergimutt on tõepoolest mul hambus olnud 😀

 • Avatar
  Vasta Siku 10. veebruar 2014 at 13:58

  Ma vaatasin hoopis seda, et kas Mari hingata ka saab seal asjade hunniku all 😛

 • Avatar
  Vasta Gerli 10. veebruar 2014 at 12:01

  Kas teil käib paparatso järel?? Või palute inimestel vahel pilti teha? 😀 Ma siin tükk aega murran pead, et kumb mõte mul peale peaks jääma, kas see et te lihtsalt oletegi nii hurmavad ja nii põnevad inimesed et tõesti paparatsod jooksevad taga, või siis olete lihtsalt inimesed kes tahaksid koos pilti, aga selleks vaja kedagi paluda :p ? Aga sa oled väga-väga ilus :)!!

 • Avatar
  Vasta Eveliis 10. veebruar 2014 at 07:20

  Kaunis naine! No a ma õunte pealt vaataks, et kas ärin kleidi maha või mitte – ikka tõsine komplimendimagnet ju;)

 • Avatar
  Vasta Kätlin 10. veebruar 2014 at 00:12

  Väga äge piduline. 🙂

 • Avatar
  Vasta La 9. veebruar 2014 at 16:29

  Kas su turvahällil neid spet poe käru täkkeid vms 😀 pole? minu omal igatahes on, nii saan panna käepideme ja selle istumise ääre peale selle.. ei tea kas sa üldse midagi aru said praegu, aga igatahes turvahäll kinnitub siis täpselt nendesse täkketesse ja ei kuku kuskile 🙂

  • Avatar
   Vasta La 9. veebruar 2014 at 16:29

   spets*

  • Avatar
   Vasta v 9. veebruar 2014 at 17:38

   Olen sama teinud, kuid igale ostukärule ei saa panna, kahjuks 🙁 mõnel on keskel kaareke, mis hälli veel kipakamasse asendisse jätab. Prismas vist sellised (Lasnamäel igatahes olid), siis saigi kogu tavaar ümber hälli laotud 🙂 nüüd ongi nii, et kuhugi suurde keskusse minnes valime sihtkoha kärude järgi :p eks kui laps hällist välja kasvab, läheb mõneti lihtsamaks.

 • Avatar
  Vasta Pisi 9. veebruar 2014 at 15:14

  Mina olen teinud nii, et laps kärusse ja käru peale ostukorv. Ma korra panin ka hälli nii käru peale, et oli seal kohas, kuhu saab lapse istuma panna ja lendas sealt häll peaaegu maha. Sain ise õnneks kinni. Aga siis oligi poekäik nii, et laps oli hälliga mehel käeotsas ja kaup kärus. Hiljem aga võtsime käru+korv kasutusse.
  Ma ei saa aru, mis eestis ei tehta nii, nagu nt soomes prismas on, et on turvahällialusega kärud, kuhu saad hälli siis peale panna ja traksidega kinni. Jube mugav ja samas ka ohutu.

  • Avatar
   Vasta Katre 9. veebruar 2014 at 15:29

   Ma ei saa aru juba turvahällidega kärudest. Prismas näiteks on mingi ~10 sellist vms. SInna oma turvahälli panna ei saa, aga samas saab lapse sinna turvahälli panna. Aga selleks peaksin ma ju autost ka lapse lihtsalt sülle võtma ja ilma hällita poodi minema vms. Aga teinekord näiteks pole ühtegi sellist käru vaba, kus see turvahäll peal on, seega.. mis ma siis teen, jooksen autosse tagasi ja toon ikkagi oma turvahälli vms? 😀 Hull probleem muidugi. 😀
   Igatahes võiks jah olla, et saab turvahällid kuidagi kärudele kinnitada. 🙂

 • Avatar
  Vasta nell 9. veebruar 2014 at 14:47

  Nõus, ärge pange turvahälli nii kärule, võtke või teine asjade jaoks. Olen kahjuks poes näinud kuidas nii asetatud turvahäll kärult maha kukkus, titt sees. Titt õnneks rihmadega kinni ja sai ilmselt vaid ehmatuse aga ema sai ilmselt kõrval südari ja mul võttis nägemine üksi pisara silma…

 • Avatar
  Vasta Elise 9. veebruar 2014 at 14:36

  Väga stiilsed olete! 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. veebruar 2014 at 14:39

   no tänud 😀

 • Avatar
  Vasta SV 9. veebruar 2014 at 14:15

  Puhhi tegelased on minu lemmikud!!! Nüüd (pärast lapse sündi) ei vaata vähemalt keegi imelikult, et mul puhhidega joogiklaas on 😀 (kokteilikas, kõrrega! 😉 )
  Aga mulle jäi silma, kuidas teil turvahäll ostukärule oli paigutatud ja hoiatan, et mul ühel tuttaval juhtus poes nii, et keegi jooksis kärule otsa ja see turvahäll lendas sealt kohe maha… Seega pole väga turvaline, kunagi ju ei tea, kes sulle teele ette satub ja üle tahab joosta.
  Mina panen turvahälli käru sisse tavaliselt.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. veebruar 2014 at 14:38

   Aga kui ma selle käru sisse panen, siis asjad ei mahu ju sinna 🙁

   • Avatar
    Vasta SV 9. veebruar 2014 at 14:42

    Jah, seda küll.. ma olen ainult siis pannud, kui mõne üksiku asja järele poodi lähen, siis ikka mahutan ära. Kui kahekesi poes käia, siis saab ju kaks käru võtta 😉
    Mul on suureks abiks poeskäikudel üldse Quinni Zappi rattad, millele turvahälli saab panna – elupäästja on see asi! Nii et ehk õnnestub sul endale see sebida kuskilt 😉

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 9. veebruar 2014 at 14:44

     ma saan turvahälli ka panna raamile, aga kui tavaliselt poodi minek, siis ikka autoga ja lamp seda kaasas tassida. Kahte käru ka ei viitsi lohistada 😀

     • Avatar
      Ty 9. veebruar 2014 at 20:31

      Minul kukkus laps koos hälliga selliselt kärupealt maha – just nimelt keegi müksas ja korras ta oligi. Traumapunkti sõit ja suur muhk otsa ees. Õnneks ei olnud suuremaid vigastusi, kuna häll oli suurem kui laps, kuid ära ehmatas korralikult ja seetõttu lisan ka, et ei maksa nii panna… hakkasime ise last sinna poekäru turvahälli panema… tüütu ja vastik on, kuid lapse elu ikka tähtsam ju…

  • Avatar
   Vasta b 9. veebruar 2014 at 15:27

   Minu tuttaval lendas ka laps maha niimoodi ostukärust kui keegi kassade juures neist mööda hakkas trügima, nii et parem kata kui kahetseda ehk..

  • Avatar
   Vasta Krõõt 9. veebruar 2014 at 17:11

   See turvahälli ostukäru peal hoidmise teema on tõesti väga-väga karm värk – sõbranna töötab arstina ja on rääkinud, kui palju ja mis seisus ta selliseid kukkumisohvreid näinud on. Fakt on see, et hällil on paar toetuspunkti seal kõrgel kõõludes ning metalli ja plastmassi vahel null hõõrdejõudu ka, õnnetus võib tulla väga kergelt. Esimene nupuke, mille selle probleemi kohta internetist leidsin on siin: http://www.kliinik.ee/koolituskeskus/terviseuudised/aid-11846/Beebid-saavad-ajutrauma-ostuk%C3%A4rust-kukkudes

 • Avatar
  Vasta meow 9. veebruar 2014 at 14:13

  Väga lahe pildiseeria! 🙂

 • Avatar
  Vasta Liina 9. veebruar 2014 at 14:12

  See riietus sobib sulle väga hästi 🙂