Uncategorized

ilumaailm

5. aprill 2014

Ma mõnikord viitsin vaadata teiste blogidest neid videosid, kus inimesed ennast hommikuti meigivad. Püha jessas, kus on neil miljon pintslit ja praimerit ja alus-,kesk- ja pealiskreeme. Isegi kiirendusega kestavad need videod pea 5 minta.

Minu meikimine võtab maksimaalselt aega kaks minutit. Siia sisse ma ei arvesta muidugi juuste sättimist, aga kuna need mul tavaliselt lihtsalt krunnis on, siis ei võta see ka aega.

Võtan BB kreemi, hõõrun kahe käega näkku. Koolutan ripsmed, värvin. Kui viitsin, teen lainerijoone ja siis tõmban kiirelt kulmud üle. Huuled punaseks, põsepuna peale ja olemas. Maksimaalselt 2 minutit. Mida ma siis veel edasi teha võiksin? Ma ei leia, et ma peaksin veel hakkama mingeid…kontuure ja ma ei tea mis imeasju veel tegema. Miks? Ma olen juba niigi võrratu 😉

Aga aeg-ajalt on siin üks ja teine firma mullegi asju proovimiseks andnud. Ei teagi, et kas vaatasid, et vajan vähe kõpitsust, või mis, aga minu omaks need asjad said ja nagu lubatud, proovisin kah. Ma võiks muidugi kõikidest nendest asjadest eraldi postituse teha, aga mis ma teid ikka piinan, ei ole ma ju mingi eriline ilublogija, seega näitan teile kohe oma kraami ette.

silmad-1360176Esindatud on siis Adeni kulmupliiats ja Adeni lainer. Lainer meeldib mulle väga, see on sellise vildikaotsaga, seega on mõnus joont tõmmata. Pliiatsiga ma veel kuigi hästi toimetada ei oska, puuder meeldib rohkem. Aga kuna puuder on otsas ja kulmutuna ringi silgata ei saa, siis nutan ja kasutan.

Ripsmetušše on mul kaks ja need on reaalselt mõlemad samahead. Üks on Loreali Extra-Volume ja teine The Balmi oma. Esimese ostsin endale sünnaks ja teise kinkis üks tore lugeja sünnipäevaks.

Lisaks on mul seal veel üks lainer, mille saagadest kunagi ka mu blogis lugeda sai. Ostsin selle ja sain sõimu, et käin lugejate raha eest endale “silma pliiatseid” ostmas 😀 Tal on vähe peenem ots ja soetatud on ta Rimist. Ei miskit uhket, aga kui kätte satub, siis kasutan. Mingisugune silmapliiats on mul ka, Loreali oma. Sellega ühe juti teed, siis maha tuleb see 7464 aasta pärast, niiet kes oskab silmapliiatsit kasutada ja otsib püsivust, siis andke takka.

huuled-8250577Minu lemmik huuletoode, võiks lausa isegi öelda, et ilutoode, on see Adeni punane huulevärv. See on lihtsalt võrratu. Ma panen selle hommikul peale ja lausa viieni püsib see seal lebolt peal. Vahepeal võid veidi värskendada kah, aga ausalt, see PÜSIB! Natukene teeb huuled vähe kuivemaks, aga mulle meeldibki, kui punane huul matt on. Sellega koos kasutan suvalist Wet and Wild’i huulepliiatsit, mis kuigi hea pole, aga ajab asja ära. Aga see vedel huulepulk…Kui ma peaks surema, siis pange see mulle kirstu kaasa! Minu lemmik! Kui ma ükspäev võtetel käisin ja seda meikarile näitasin, ütles ta kohe, et ta lausa peab endale ka sellise ostma. Seega ma soovitan seda äärmiselt soojalt.

Need kassihuulepulgad sain ma Romwest ja loomulikult tellisin ma nad ainult selle pärast, et nad on kassikujulised. Tegelikult näevad nad välja nagu väiksed minivibraatorid 😀 Ütleme nii, et väga tugeva pigmendiga nad ei ole, aga asja ajavad ära.

näkkuMõlemad on jälle Adenist pärit ja olen mõlemaga väga rahul. Ehk põsepunaga isegi rohkemgi, aga kuna mul eriti midagi hetkel näos peita ei ole, siis saab BB kreem ka kenasti hakkama. Jumestuskreemi pole ma ammuilma kasutanud.

Aga see põsepuna ei olegi tegelikult põsepuna, vaid roosa lauvärv. Mulle soovitati seda põskedele proovida ja tõesti mõnus, erk, kevadine põsk tuli sellest välja. Kuna ma lauvärve üldsegi ei tarvita, siis ma jätkan selle põsepunana kasutamist.

Üldse on Adeni asjad odavad aga väga hea kvaliteediga. Ainult seetõttu, et nad ei panusta pakendile ja modellidele. Ainult sisule 🙂

vestige-4871170Lõpetuseks midagi, mis pole just päris kosmeetikavallast, kuid ILUtooteks saab seda lugeda küll. Nimelt oli mul suur probleem – näonahk punetas suvalistest kohtadest, teised kohad kuivasid, kolmandasse tulid punnid. Olin valmis elama juba kott peas, kui Vestige Verdant mulle lahkelt enda maski proovimiseks saatsid.

Kui ma seda esimest korda näkku hõõrusin, siis ma natukene kihistasin küll, sest see on  selline hästi-hästi tumepruun, nagu…noh, saate aru küll. Tegin näo kokku ja ootasin. Paari minutiga hakkas nahk natuke kipitama ja kokku tõmbuma. Mask kuivas. Esiti arvasin, et ehk see ei sobi mulle, et sügelema hakkas, aga tegelikult olin ma maski maha pestes nii üllatunud, et mõtlesin, et kukun shokist kokku.

51f735e6a47f11e38c92125e9fe3ffd9_8-8180359

Mu nahk! Ta pole IIAL nii pehme olnud. Okei, võib olla siis, kui ma imik olin. Ja olles seda nüüd paar nädalat kasutanud, siis võin öelda, et nahk on ühtlasem, ei puneta, punnid on peaaegu kadunud (no väheke ikka on, aga ei anna võrreldagi sellega, mis enne oli) ja mina olen pehme nagu beebi tagument. Kuigi mask on kallis, ma ausalt soovitan seda osta. Seda kulub korraga nii imevähe ja see tõesti töötab nii hästi, ma vannun!

Ja noh, kui juba, siis juba. Tegin eile oma kaheminutimeigi ka ja nägin välja täpselt selline. Ma ei tea, miks mul selline kahtlane nägu ees on, aga noh, selfie üle ei vaielda!

ea2f42d2bbe911e39f3a0e14efcd3e69_8-4581155

Mis teie lemmik iluvidin on?

Ja ps! Miks mu blogis mingi imelikud kahe joonega alla joonitud “lingid” on? Mis need on? Ärge nendele klikkige 😀

Loe ka neid postitusi!

44 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta cucara 25. aprill 2014 at 20:48

    Kust see ilus karp on ostetud, kus peal need iluvidinad on? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2014 at 21:51

      Seda pead küsima kallilt lugejalt, kes mulle selles sünnipäevakingituse saatis 🙂

  • Avatar
    Vasta i 7. aprill 2014 at 08:00

    olen vist ainuke kellele see mullamask mõju ei tekitanud.
    mätsisin näkku, jäin ootele. 10min hiljem pesin maha. nägu nagu nägu ikka. ei punetust, kihelust . ei naha tuuletõmmet. millest te kõik siin räägite?
    meigist. mul 1 ripsmekas kanebo 38. põsepuna bodyshopi oma. huulepulkasid on mul 3. needki siginesid siis kui hambad ritta sain. ega nende olemasolu huuli värvima pane. enne polnud mul ühtegi huulepulka.
    ei mingit niisutamiskreemi, ega muud möksi. seega, olen hommikuti väga kiire naine, mees pole kunagi ootama pidanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 7. aprill 2014 at 00:25

    Ma pean alati meikimise jaoks palju aega varuma 😀 Kasutan küll vähem asju kui igasugused ilublogijad vms, aga olen lihtsalt nii aeglane ja püüan võimalikult head tulemust saada…või mis seal ikka hämada, ma olen nii kole lihtsalt 😀 Kulmudele läheb vast kõige rohkem aega, sest kuna nad on heledad ja nõmedad, pean nad otsast lõpuni ilusti ära pliiatsiga ära värvima. Pärast veendumist, et nägu kuskilt ei kestenda või rasust ei tilgu, kannan sõrmedega BB-kreemi peale. Aeg-ajalt kasutan seal all üht primer’it ka, aga mitte alati. Siis püüan tulutult tumedaid silmaaluseid peita. Järgmisena tuleb lainer (mitte iga päev) ja siis ripsmetušš. Selle peale läheb ka aega, sest 1) mul on palju neid ripsmeid ja ma tahan, et oleks ikka näha, et nad kõik värvitud said; 2) ostsin viimati sellise viletsa ripsmetušši, millega peab 10 kihti võõpama, enne kui okei tulemus tuleb 😀 Mõnikord teen põsed ka vähe roosamaks. Huultega on selline teema, et kas punaseks/tumelillaks või üldse mitte midagi. Sellestsamast Adeni liquid lipstick’ist näen juba ammu ilusaid unenägusid, aga ei ole veel tellinud… tahaks ikkagi ükskord mehele punaste huultega julgelt musi teha.

    • Avatar
      Vasta Maria 7. aprill 2014 at 00:36

      ripsmetuši* ostsin ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta SV 6. aprill 2014 at 20:16

    Iluteemast: mis see primer on? 😀
    Vot nii võhik ma olengi…
    Topeltjoone lingi teema: kui saad teada, kuidas lahti saab, anna mulle ka teada 😉

  • Avatar
    Vasta Mer. 6. aprill 2014 at 19:20

    Küll sina oled kiirete kätega kui 2 minutiga kõik tehtud saad! Toodete koguse järgi kasutan tööpäevade hommikutel umbes sama palju asju aga lihtsalt mõne erinevusega, nt ripsmete koolutamisega pole ma viitsinud kunagi tegeleda.. Igatahes mis ma öelda tahtsin on see, et mul läheb ikkagi kauem! Võib-olla on asi selles, et hommikul kell 8 olen lihtsalt veel pooluimane? Või olengi lihtsalt koguaeg uimane. Aga no kurat 2 minutiga ei saaks ma vist eelnevalt energiajooki sisse kaanides ka hakkama 😀 Ja ma pean vist silma kinni pigistama hinna suhtes ning selle maski ikka ära ostma. Appi kuidas ei raatsi aga tahaks ka beebipepunahka näkku!

  • Avatar
    Vasta Kea 6. aprill 2014 at 18:41

    No selle Adeni Liquid Lipsticki kohta võiks sama öelda. No lihtsalt imeline toode.
    Püsib tõesti imehästi. Ja on suudluskindel 😀

  • Avatar
    Vasta Liia 6. aprill 2014 at 13:50

    verdant maski sai viimati ainult tallinna kaubamajast ilumaailmast. super hea asi. kiidan. mul atoopiline dermatiit, väga tundlik ja kuiv nahk. aga see mask sobib ideaalselt. ei sisalda mingeid lisaaineid.

  • Avatar
    Vasta Triin 5. aprill 2014 at 20:59

    Minu suur lemmik on The Body Shop. Näiteks osad nende lauvärvid on sellised, et kuivalt kasutades on heledam ja niiskena peale kandes on tumedad ehk siis õhtumeigiks sobilikud.

    Üldiselt ma ei jälgi marke, ostan seda mis soodukaga jne. Kõige tähtsam on minu jaoks jumestuskreem/BB kreem. Neid katsetan erinevaid.
    Põsepuna on mul olemas kuid kasutan põskedele tooni lisamiseks enamasti huulepulka hoopis:P

    Olen viimaselajal MUAst http://www.muastore.co.uk/ asju tellinud, soodsad aga väääääääääääga head.

  • Avatar
    Vasta Riina :) 5. aprill 2014 at 19:10

    Minu meik on vääga kiire ja tavaline.
    Enamasti ei viitsi jäbalada, aga kui kuskile minek v nii, siis ripsmetušš ja kõik.
    Ei ole ma, käsi südamel, ühtegi korda elu jooksul puudrit v peitepulka v muud mödi näkku pannud. Pole nagu vaja olnud 🙂
    Huuli ei värvi, ainult läige vahest 🙂
    Lauvärvi kasutan, pliiats v lainer ja ripsmetušš. Kogu muusika.
    Kulmusid ei värvi, sest need on mul niigi tumedad, pean ainult jõhkralt pühama neid 😀 Muidu olen Brežnevi teisik.

  • Avatar
    Vasta K 5. aprill 2014 at 14:37

    Millist BB’d kasutad? Soovitad? Sel supermaskil mingeid testreid/sämpleid huvitav pole? 40 € pole väga väike summa katsetamiseks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. aprill 2014 at 15:28

      Ikka seda Adeni BB’d. Proovisin Joiki ka, aga Aden on parem. Ja maski kohta…Tule külla ja proovi 😀

    • Avatar
      Vasta Laura 7. aprill 2014 at 14:24

      Kui küsid, siis saab Kaubamajast tsimarukese seda maski proovimikseks kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 5. aprill 2014 at 14:03

    Oijah. minule see Vestige Verdant ei sobinud absoluutselt. Tegi naha niiii kuivaks, punetavaks ja ketendavaks, et oleks tahtnud koti pähe tõmmata 😀 Kohutav lihtsalt. Ma muidu vaatan, et sa maruõhukeselt ka määrinud seda näkku, nad ise soovitasid nii, et nahk üldse alt läbi ei kumaks. Proovisin nii ja naa ja no eii 🙁 kohe mitte ei saa kiita seda kraami.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. aprill 2014 at 14:06

      esimene inimene, kellelet negatiivset vastukaja kuulen siiani. aga esimene kord määrisingi õhukeselt, teine kord juba julgemalt – tulemus tundus mulle ikka sama…

      • Avatar
        Vasta meow 6. aprill 2014 at 14:47

        Jaa, ma mõtlesin ise ka, et väga kummaline, et pole ühtegi negatiivset tagasisidet kuulnud. Aga mu sõbranna ütles selle peale, et enamik ei julgegi öelda, et maksid 40 euri ja ilgelt si** asi oli tegelt 😀 niiet noh, ei tea. Minu nahale on see igatahes BIG NO, kuigi pole see mul üldse ei väga rasune, kuiv ega allergiline. Tavaline segatüüpi näonahk. Võin endale jalakreemi ka näkku määrida ja ei midagi. Aga see toode ei sobi. Kahju muidugi, lootsin ka väga, et on äge asi..

  • Avatar
    Vasta Printsess 5. aprill 2014 at 13:05

    Ma pole elus mitte kordagi oma kulmudega midagi ette võtnud 😀 Kuigi need on olematud, siis mul suht suva. Igapäevaselt ma ei meigi end üldse, aga peole või tööle minnes küll. Aga suht lihtne värk: puuder, ripsmetušš, lauvärv, huuleläige ja kogu moos. Kuskil kuus-seitse minutit 🙂

    Ja mul pole vist mitte ühtegi kreemi. Olgu, üks vist on, aga ma ei kasuta seda.

  • Avatar
    Vasta Marianne 5. aprill 2014 at 12:59

    Minu igapäevane meik-up koosneb: kõige alla primer, peale seda niisutav näokreem, jumestuskreem, valgustpeegeldav pliiats, päikesepuuder, põsepuna, highlighter, teen kulmud korda, kulmupuuder+kulmuvaha, lauvärvi aluskreem, peale seda kaht erinevat lauvärvi, tavaliselt siis suitsusilm, siis võõpan ripsmed üle. Siis teen huuled ära, alla huulepalsam peale huulepulk.
    Sai vist lõpuks kõik kirja. Lemmik meigividin on YSL huulepulk.

    • Avatar
      Vasta LOL 5. aprill 2014 at 13:04

      Vaene nahk!

    • Avatar
      Vasta Mannu 7. aprill 2014 at 14:10

      peab alles hommikuti vara uni ära minema 😀

  • Avatar
    Vasta juudas123 5. aprill 2014 at 12:54

    ma ei tea, minuarust ka suht paljud neiud meigivad ennast…rohkem ikka neid, kes meigivad end korralikult üle kui need kes üldse ei meigi 😀 linnas igal teisel paks kiht jumekat peal. samas ise olen ka kunagi selline olnud, aga õnneks tuli mõistus pähe ja ei viitsi end igapäevaselt tund aega meikida. pärast hilisemas eas annab tunda, kui nahk kortsuline ja pekkis 😀

    • Avatar
      Vasta juudas123 5. aprill 2014 at 12:55

      aga enda lemmik kosmeetiline vahend on ripsmekas ja bb.kreem. ongi kõik

  • Avatar
    Vasta Agnes . 5. aprill 2014 at 12:50

    Ma ka just mõtlesin, et peab ikka endale ka selle maski ostma, kõik muudkui kiidavad seda. I.L.U poodides on see müügil 😉

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. aprill 2014 at 12:40

    Mallukas,kust saab seda imemaski osta? mul ikka täitsa jama seis näonahaga 🙁 puuderkreemi ei saa juba ammuilma kasutada…

  • Avatar
    Vasta Liis 5. aprill 2014 at 12:33

    Ma ka alati imestan neid meigivideosid sirvides, kuidas neil niiiii palju aega läheb ja miks neil korraga 10000 eri asja kasutada vaja on. Näiteks juhtusin ühe peale, kus tsikk kasutas nelja eri silmapliiatsit/lainerit joone tegemiseks. Miks ei võiks siis ühte head toodet selle jaoks kasutada 😀

    Ma olen ka harjunud kiirelt meiki tegema- ripsmetušš, kulmuvärv ja päikesepuuder. Kui pittu minek, siis veits primerit+lainer+huulepulk ka. Juba selle pärast on nii kerge meik hea, et ei pea päevas kümme korda uurima, ega puuder kuskilt halvasti pole, ega midagi kuskile lisama pea ja sellist “kohendamist” pole üldse.

    • Avatar
      Vasta Nona 8. aprill 2014 at 07:06

      Neid meigivideosid ju toodetakse ainult sel põhjusel, et tooteid müüa. Tsikid ise ka mainivad, et päevadel, kui nad filmima ei pea, käivad ilma meigita väljas. Ilmselt, et nahk saaks puhata kõigest odavast kräpist, mis neile saadetakse 😀 Seega kui nad on laisad olnud ja on kogunenud juba neljalt erinevalt firmalt lainer vms, siis pole midagi teha ja peab kõik ühes videos ära kiitma. Just biznezzz. (See kõik ei käi muidugi eesti ilublogijate kohta, kes on veel ilublogimise idoliseerimise faasis.) 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. aprill 2014 at 12:08

    Ma ei tea kuidas te saate puuderkreemi või bb kreemi nii kiiresti näkku visata. See pole küll võimalik.. :/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. aprill 2014 at 12:33

      ma reaalselt panen seda kätele, hõõrun põskedele, otsaesisele, lõuale – olemas 😀 30 sekki maks 😀

  • Avatar
    Vasta kanikula 5. aprill 2014 at 11:44

    Minuarust Eesti naised meigivad end täiega üle..No ma ei pea silmas muidugi sind Mallukat, aga väga paljud mäkerdavad end paksult jumestuskreemiga kokku ja panevad veel sadat erinevat asja näkku..Lõpuks näevad välja nagu klounid. Ise kasutan aind ripsmekat.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. aprill 2014 at 11:51

      Iga kord kui ma meigin, siis ma mõtlen, et silmad ja huuuled ei tohi ju korraga rõhutatud olla, aga näed, teinekord ikka teen nii 😀

      • Avatar
        Vasta Merilin 6. aprill 2014 at 16:50

        Muidugi võib silmi ja huuli korraga rõhutada. Must lainerijoon ja erkpunane huulepulk on ju klassika.

    • Avatar
      Vasta Maris 5. aprill 2014 at 11:57

      Minu arvates just väga paljud ei meigi ennast, kuigi võiksid natukenegi kulme ja silmi värvida – üldmulje oleks palju ilmekam ja ilusam.
      Mul kulub üldjoontes meikimisele kuskil 5 min. Kreemitan nägu, värvin kulmud ja ripsmed, jumestuskreemi natuke ning olengi valmis. Põsepuna pole vaja, sest mul on endal loomulikult roosakad põsed, sest vastasel juhul näeksin nagu kloun välja. 😀 Mulle kahjuks BB kreemid ei meeldi, sest need ei ühtlusta minu arvates nägu nii hästi kui jumestuskreem. Mul küll pole näonahaga kunagi probleeme olnud, kuid siiski jään ma jumestuskreemi juurde. Olen enda jaoks avastanud super jumestuskreemi – Maxfactor Facefinity. Super toode ! Ja neile, kes pole veel endale head lainerit leidnud, siis Artecol on väga-väga hea lainer pakkuda. Püsib hästi ning peale kanda on ka super hea.
      Nii kahju, et mulle punased huuled ei sobi, näen nagu odav prost välja :S 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 5. aprill 2014 at 11:58

        Ma vanasti arvasin ka, et näen nagu prost välja, aga siis ma avastasin, et mu look ongi prosti oma 😀

      • Avatar
        Vasta konkreete 5. aprill 2014 at 20:09

        Haha. .. jah mul on lolli kujuga huuled ja ka ei värvi neid ja põsepuna ka ei sobi. .. aga siiski ei kujuta ette kuidas te 5 minutiga end meikida suudate 😀 mul oli eile rämekiire ja mõtlesin et teen megakähku meigi, et üle 10min ei tohi minna. Ja myl ka aint jumestuskreem, läbipaistev kulmegeel, cc puuder ja ripsmetušš… ja IKKAGI läks 20minutit 😀 ehk siis on probleem kahekihilises ripsmekas hoopis. ..

  • Avatar
    Vasta Sirli 5. aprill 2014 at 11:41

    Mina kasutan vaid ripsmetušši ja näo- ja kehakreemina Eveline kitsepiimaga kreeme – nii mõnus lõhn ja teeb naha pehmeks 🙂

  • Avatar
    Vasta B 5. aprill 2014 at 11:37

    Kasutan CC-kreemi, vahel veits puudrit ninale-otsatte ja valgust peegeldavat pliiatsit silma alla (see on imeasi minusugustele, kellel silmade alused tumedad on, ma ütlen!) ripsmed on pikendatud nii et neid ei värvi. Kulmud teen ka kulmupuudriga ja mõni päev kui väga kahvatu olen siis panen põsepuna või päiksepuudrit ka. Kokku kogu meik max 5 min. Peole jne minnes rohkem, siis mässan meigipõhjaga ja teen silmad ja huuled jne ka. Üldiselt mulle väga väga meeldib ka ilma meigita käia aga oma töö juures seda kahjuks lubada ei saa.

    Aga lainerit ega silmapliiatsit ei oska ma absoluutselt kasutada nii et respect sulle! 😀

  • Avatar
    Vasta Henry 5. aprill 2014 at 11:27

    neid kahe joonega linke näed vaid sina. See on mingi viiruselaadne asi, mis end sisse istutanud on. Mul oli ka kunagi. Ma ei mäletagi kuidas ma sellest lahti sain. Igal juhul oli see väga tüütu. Kui sa veel ei näe, siis peagi hakkad sa nägema linke ka teistes suvalistes kirjutistes, mida netis loed.

    Vähemasti mul oli nii.

  • Avatar
    Vasta Laura 5. aprill 2014 at 11:23

    No üldiselt ei värvi ma ennast üldse, aga kui seda teen, siis ikka korralikult – koos alus-, pealis- ja muude värvide, kihtide, primerite ning saja pintsliga 😀 Ning Verdant-i maski kiidan ka, üks paremini kulutatud 40€.

  • Avatar
    Vasta Svea 5. aprill 2014 at 11:20

    mul võtab enamus aega meikimisest jumestuskreemi näkku toppimine, pahteldamist on palju mul vaja. 😀 aga jah, ega mul veel aasta tagasi vist polnudki nii palju pintsleid ja meigi asju kui nüüd.. ei tohi vaadata ikka teiste meikimiste videosid, sp hakkasingi kokku ostma asju 🙁
    kui ma hakkas lainerijoont tegema, siis kiirendusega tuleks meigivideo mingi 20 min, sest see on reaalselt selline asi, millega ma hakkama ei saa. 😀 see on hea, et sa suudad 5min teha sellise ilusa meigi!:)