Uncategorized

imeilus päev ja muidugi ka kingiloos

13. juuni 2014

See, kes väitis, et 13. reede on halb päev, valetas teile kõigile näkku, sest vähemalt minul on täna nii ilus päev olnud, et ma ei teagi kohe, mida kosta või teha selle toreduse sees.

Esiteks käisin ma täna läbi Valgest Klaarist, kes on Malluka uusim koostööpartner ja nemad tegid mulle omalt poolt “tagasihoidliku” kingituse. Võtsin selle praeguseks karbist välja, aga teha ei oska midagi – eks hiljem õpin 🙂 Ma olen nii õnnelik!

10432150_583225035126293_134357951959671899_n-9034395

Teiseks käisime Kardoga pangas ja nüüd on laenuleping allkirjastatud ja LÕPUKS saame ka meie laenu. Suured tänud laenuhaldur Riina Makarovale – sa oled võrratu inimhing!

Pangas olles sain kirja kirjastuselt Tänapäev, et minu raamatud olla Apollos juba müügil, teistesse suurematesse raamatupoodidesse jõuavad need nädala jooksul. Tormasin siis Järve keskusesse ja mida ma näen. Olidki minu raamatud! Minu pilt kah veel peal! Ma võtsin värisevate kätega raamatu pihku ja teate, pisar tuli ka silma. Minu väike raamatuke! Hinnaks on tal 18.70€ ja ausalt, on hirmus hea raamat! Minu teine beebi!

10305615_583289745119822_3292966472545270874_n-9091102

Veel ootasid mind pakiautomaadis suhkruvaha, et ma enam karvasena ringi lippama ei peaks, viis pakki LuLu kassiliiva, kaasaskantav pissipott Marile ja väike kingitus Kardole Levelzone’ist. Ainuke, kes hetkel ilma jäi oli Milvi, aga tema sai siiski banaanidega maiustada, mis ma koju tõin, nii et tühjade sõrgadega ta ei jäänud.

Ärge muretsege, teie ka ei jää, sest absoluutselt kõik need asjad loosin ma ka teile välja (ok, macbooki mitte, sest neid mul mitu ei ole 🙁 ) ja alustangi ma siis sellega, et loosin välja kaks minu raamatut nimega “Püha taevas, sa oled rase!”.

Et osaleda, siis mis muud, kui kirjuta mulle siia postituse alla kommentaariks, et miks just sina selle imetabase raamatu võitma peaks ja juba järgmisel kolmapäeval ma need raamatud välja loosin 🙂 Kui sa miskil põhjusel veel ei ole, siis ole ikka Facebookis kah Malluka sõber!

Aga siis lõpetuseks, et FUCK YEAH, ma olen nagu päris…kirjanik kohe? Ja ma ei oleks mitte midagi säärast teha saanud, kui mu eriti awesome lugejad poleks mulle mu nõrkushetkedel kinnitanud, et ma saan sellega hakkama. Saingi!

Loe ka neid postitusi!

270 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 25. juuni 2014 at 10:43

    Mina sooviks kohe väga väga seda raamatut, üks laps juba on aga ega see teine tulemata ei jää aga marjaks kuluks selline raamat riiuli peal ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly K. 18. juuni 2014 at 15:53

    Kuna olen tulevane vaene üliõpilane, siis ei jaksaks ma ise elu sees seda raamatut osta :(. Aga kuna tahan kunagi hirmsasti lapsi saada, arvan, et seda oleks tore lugeda praegu ja siis uuesti, kui ootel olen :). Tahaks nii väga ju seda raamatut!

  • Avatar
    Vasta Egle 18. juuni 2014 at 15:34

    Mina sooviksin võita seda raamatut sellepäraste, et PÜHA JUMAL, ma Olen ka rase! Ootan oma esimest beebikest, kes peaks sündima enne jõule. 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 18. juuni 2014 at 14:12

    Sooviksin seda raamatut endale sest….
    Ma tahaks seda nii väga! Mis saab veel parem põhjus olla!
    Kuna olen su blogi pidev lugeja ja parajasti siukses vanuses, et last saama VEEL ei hakka, oleks naljakas minna poodi ja osta raamat, mille pealkiri on “püha taevas, sa oled rase”, aga seda võita küll tahaks ja loeks vägaaa meeleldi! :ppp

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. juuni 2014 at 14:11

    Sest et.. Püha taevas, ma olen ka jumala rase! Ja iga endast lugupidav tiine peaks ikka su raamatu läbi lugema 😉

  • Avatar
    Vasta Raigoo. 17. juuni 2014 at 19:52

    Tegelikult võiksin mina selle raamatu võita, sest ma olen mees. 🙂 Ja palju neid mehi ikka Su blogi loeb 😀

  • Avatar
    Vasta Eve-Liina 17. juuni 2014 at 19:16

    Siis on hea panna kappi peale kui külalised tulevad ja saab eputada, et mul on Malluka raamat 😀 Aga tegelikult kuna plaanin hetkel teist last ja kuigi sul on neid üks, siis siiski see aitaks mu ellujääda. Eelminekord juba tundsin puudust ühest heas raseduse raamatust.

  • Avatar
    Vasta Agnes . 17. juuni 2014 at 14:04

    Olen hetkel rase ja pole veel ühtegi raamatut rasedusest lugeda jõudnud, niiet tahan väga seda raamatut.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. juuni 2014 at 17:23

    Ma võiks selle raamatu saada, sest tundub huvitav, ja miks mitte!? 😀

  • Avatar
    Vasta Krista 16. juuni 2014 at 15:51

    Sest : “Püha taevas, ma olengi rase!” 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 16. juuni 2014 at 14:57

    Sest mina ei ole mitte kunagi mitte ühtegi loosimist võitnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliisa 16. juuni 2014 at 12:52

    jeee, raamat. much wow, so excite!

  • Avatar
    Vasta Mammu 16. juuni 2014 at 10:14

    Miks just mina selle imetabase raamatu võitma peaks?

    Sest puhkus on tulemas ning selleks, et leida vabandus vahepeal ka niisama lesimiseks, on mõnus raamat (mida see kohe kindlasti on, vastupidist ma ei usu!! :)) vajalik.

  • Avatar
    Vasta Carine 16. juuni 2014 at 10:01

    Mulle lihtsalt meeldib see, kui inimene kirjutab ausalt ja otsekoheselt. Ja siis mulle meeldib veel hea kuiv huumor (noh, nagu kuiv veingi on hea) ja ma lihtsalt olen täiesti veendunud, et seda raamatut lugedes saavad kõhulihased tänu naermisele hea treeningu. Ja kuigi ma ei ole ise ema, siis ma olen naine ja naisestaatus kehtib ju ka emade puhul.
    No ja ma olen seda raamatut NIIIII väga oodanud ja mida ma siis siin suvel päikese all või vihma eest varjudes muidu loen ?!

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 16. juuni 2014 at 09:08

    Oi, kuidas ma tahaksin seda raamatut. Ootan hetkel oma esimest kaua-kaua oodatud last. Lisaks on mul rasedusega seoses meeletult küsimusi tekkinud. Ehkki tegelikkuses saab enamikele küsimustele vastused ka internetist otsides, siis usun, et antud raamat on kirjutatud väheke teise nurga alt. Ja lugedes Sinu blogi ja jälgides kirjutamisstiili, siis eks see peab üks paganama hea raamat olema. Kuna lapsega seoses hakkab meil tulema oi-oi kui palju kulutusi, siis kahjuks raamatut ise osta ma küll ei raatsi. Loodame, siis loosiõnnele !

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. juuni 2014 at 07:52

    Oh sa püha taevas ma pean võitma.Su blogi ma loen igapäev nagu raamatut, ja ma nii hirmsasti tahaksin seda raamatut ka lugeda, ma küll pole rase nagu enamus siin, kes soovivad raamatut võita, aga ma lihtsalt olen üks suur raamatuhull ja jagaksin seda võitu pärast oma tuttavatega kui ise läbi olen saanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. juuni 2014 at 07:30

    Ma tahaks sellepärast võita, et ma ise ka rase, oleks täitsa teemakohane raamat mulle. Ja no sellepärast ka, et ma olen su blogi juba pea aasta jagu lugenud ja oleks ju huvitav raamatut ka lugeda. 🙂

  • Avatar
    Vasta kelly 16. juuni 2014 at 07:24

    Istun siin oma väikse punnuga ning oleksin väga rahul kui õnn naerataks ja saaksin selle raamatu autoriks, sest püha jumal ma ju olen rase 😛 Aga mis siis kui õnn ei naerata siis nii või naa on järgmine kuu see raamat mul kodus 🙂

  • Avatar
    Vasta Krisli 15. juuni 2014 at 23:06

    Mina peaksin võitma, SEST ma olen niii pikkisilmi oodanud Sinu raamatut ning võiks ometi facebookist midagi asjalikku võita! 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 15. juuni 2014 at 22:59

    No vot, nüüd vist jäingi loosi osas hiljaks, kuid jah, muidu sooviks lugeda ka. Ning muidugi pisike põhjus, miks eriti huvi pakub, on see, et ka mina kirjutasin oma loo 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 15. juuni 2014 at 21:30

    Hakkasin paari kuu eest su blogi jälgima ja pean tunnistama, et olen sõltuvuses, ükski postitus ei jää vahele. Kui sa väikese sniikpiigi oma raamatust tegid, tekkis kohe tunne, et tahaks veel lugeda. Olen veel päris noor ja lapsed mu viisaastakuplaanis puuduvad, kuid kui see aeg tuleb, siis tahaks sinu kirjutatud raamatut näpu vahele ikka. Pluss ka see, et niisama saadud asjad on ikka kõige paremad 😉

  • Avatar
    Vasta Gerda 15. juuni 2014 at 21:01

    Madalapalgaline nagu ma olen, ei jõuaks ma soodukat ära oodata ja loodaksin saada raamatu Sinu käest, sest natuke nadi oleks iga päev Apollosse minna ja peatüki kaupa raamatut lugeda, kui ma saaks seda nutu ja naeruga oma kodus nautida veinipokaal kõrvale.

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. juuni 2014 at 20:32

    Sooviksin seda raamatut et teada saada, mis tunne see siis ikkagi on väikest inimest enda sees kasvamas tunda (täisarusaam ikkagi siis kui endal lapsed tulevad, aga aimu saaks ikka).
    Ja muidugi sooviks su rõõmu jagada kui hea raamat see ikka on. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ade 15. juuni 2014 at 20:00

    Mina tahan ka teada mis seal kaante vahel leidub 🙂 Kui ei võida, siis tuleb raamatupoodi minna!

  • Avatar
    Vasta Katjuuuusha 15. juuni 2014 at 18:42

    Varasemalt on vaimukas vaatenurk rasedusajale suudetud vähemalt paaris raamatus küll hästi kirja panna, loeks võrdluseks kodumaistki kraami!:)

  • Avatar
    Vasta K. 15. juuni 2014 at 18:07

    Tundub, et asi tüürib sinna poole, et seda raamatutarkust läheb mul vaja.

  • Avatar
    Vasta M 15. juuni 2014 at 16:11

    Kuna olen kõik Su postitused läbi lugenud ja sajaga meeldib kõik see mida sa kirjutad ja kuidas ennast ja oma mõttemaailma väljendad, siis väga sooviks ka Sinu raamatut lugeda.
    Ise veel ema ei ole, aga on plaanis see käsile võtta. Samas see tundub kohati nii hirmus, ehk muutub mu mõtlemine, kui olen Sinu kirjutatud raamatu läbi lugenud 🙂
    Lühidalt siis, et väga tore oleks Sinu raamatut lugeda ja saada aimu, mida see pikk teekond (kuigi 9 kuud iseenesest ei tundugi nii pikk aeg elu jooksul) endast üldse kujutab…
    Loodan, et loosiõnn naeratab mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta pille 15. juuni 2014 at 13:49

    ma tahaks seda raamatut, sest tahaks midagi lugeda kui suvepuhkus tuleb. aga ei viitsi raamatukokku minna ja ei raatsi ühtegi raamatut osta ka, sest ei tea ju kas meeldibki üldse! See tundub huvitav ja ilmselt ostaks selle ikkagi, isegi kui ei võidaks.

  • Avatar
    Vasta Agnes 15. juuni 2014 at 12:41

    Vot seda raamatut loeks küll huviga, kasvõi juba selle pärast et Mallu kirjutatud postitusi on väga tore lugeda, need on mõnusa vürtsiga kirjutatud. Ja muidugi teema on ka tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Siki 15. juuni 2014 at 12:28

    Tsau ,
    Mina arvan, et mina peaksin just Sinu raamatu võitma, kuna ma lähen natuke endast välja kui ma jälle tulen lehele : mallukas.com ja avastan, et sul ei olegi veel uut postitust, mis siis , et ma pool tundi tagasi just vaatasin 😀 Siis kui ma juba mitu korda olen su postitused läbi lugenud ja need sõna-sõnalt peas on , võtaksin ma heameelega Sinu raamatu ja loeksin seda.. Ilmselgelt loen ma selle vähemalt see suvi 3 korda läbi..Iga kuu üks kord ! 🙂

    Ps ! Mari on niii nunnu ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 15. juuni 2014 at 09:02

    Tere Mallu!

    Miks ma peaksin selle raamatu võitma?
    Vot just sellepärast, et hetkel on mul rasedust täis saanud 26 nädalat ja ausalt öeldes olen ma kohutavalt hirmul, kuna MA EI TEA MIS EDASI SAAB.
    Jahjah, võib osta poest raamatukesi, mis seletavad sulle kõike nii nagu arstid seda teeksid aga teise naise kogemusi lugedes oleks see teine. Kas sa oled kunagi näinud poes sellist raamatukest nagu sinu oma on? Ilmselgelt mitte, muidu sa poleks seda ju kirjutanud.. Fakk, ma nii loodan, et ma selle võidan. Ma oleks nõus kõigeks!

  • Avatar
    Vasta Aurika 15. juuni 2014 at 08:32

    Jeeeee! Soovin väga raamatut võita! Ootasin ammu, millal see poelettidele jõuab ja kui loosiõnn ei naerata, siis lähen ostan poest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 15. juuni 2014 at 07:38

    Apppiiii kui tore, et sa oma raamatu välja loosid!! Ma olen suur-suur lugeja, kuid viimasel ajal ei ole saanud mõnele heale raamatule aega pühendada. Küll aga sinu raamatut loeks suurima hea meelega:) Tahan niiniiniii väga seda, Mallukas, palun kingi see mulle!!!!! :):)

  • Avatar
    Vasta kadri 15. juuni 2014 at 06:05

    soovin raamatut lugeda, sest olin ka eelmiane aasta rase.

  • Avatar
    Vasta Anu 15. juuni 2014 at 02:50

    Sellepärast võiksin ma ühe raamatutest võita, et ma pole mitte kunagi midagi võitnud. Ja noo muidugi tahan ma seda lugeda. Ja kui aus olla siis võib see olla esimene raamat minu raamaturiiulis (mida VEEL ei ole mul, kuid sellega olekski hea algust teha..)

  • Avatar
    Vasta E. 15. juuni 2014 at 00:21

    Just mina peaksin võitma selle imetabase raamatu, sest kolme nädala eest avastasin ma isegi, et püha taevas, ma olen rase. Oleks väga põnev lugeda seda raamatut ning end varakult ette valmistada selleks, mis tulemas on. 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 14. juuni 2014 at 23:57

    Ohohhh, seda raamatu loeks küll põnevusega ! Väga tubli, saidki hakkama ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen Tamm 14. juuni 2014 at 23:07

    Sest, et…

  • Avatar
    Vasta Tiivik 14. juuni 2014 at 20:58

    Sattusin täiesti kogemata Sinu blogi lugema ja deem, unetu öö tuleb, sest ega ma ennem ei lõpeta, kui kogu blogi loetud on. Usun, et raamat on sama hea ning lõpuks võiks minagi midagi võita.

  • Avatar
    Vasta tiia 14. juuni 2014 at 20:52

    Kindlasti on see väga harivalt meelelahutuslik lugemine ja just selle pärast sooviksin seda raamatut võita!

  • Avatar
    Vasta jaanika 14. juuni 2014 at 20:14

    Raamatu kaas on väga hästi õnnestunud ja Valgelt Klaarilt said väga vinge kingituse!

  • Avatar
    Vasta jaanika 14. juuni 2014 at 20:12

    Tubli Mallukas, aga ma vist olen ainuke, kes seda raamatut ei igatse

  • Avatar
    Vasta Kristiin 14. juuni 2014 at 20:04

    Sest see oleks minu esimene isiklik raamat. Vott ! 😀

  • Avatar
    Vasta cucara 14. juuni 2014 at 19:01

    Ma pole rase olnud, ei ole hetkel ega plaani ka lähitulevikus olla, AGA raamatut tahan, sest usun, et oskad ükskõik mis teemast humoorikalt ja põnevalt kirjutada + kui kunagi peaksin rase olema, siis on kohe üks rasedusteemaline raamat varnast võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva.M 14. juuni 2014 at 17:31

    Püha taevas, ma olen rase! Esimene trimester saab küll kohe kohe läbi ja kõik internetiavarused on erinevast informatsioonist tühjaks imetud, aga veel ennem, kui rasedaks jäin, mõtlesin, et sinu raamatut tahaks kindlasti lugeda.

    Panin raamatukese juba rahvaraamatu ja apollo ostukorvi, et juhuks, kui õnn ei naerata, siis see siiski tee minuni leiaks 🙂 Väärt lugemine on see kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Meelike 14. juuni 2014 at 17:23

    Raamatuid pole kunagi liiga palju, eriti veel nii ägeda autori oma!

  • Avatar
    Vasta Karin 14. juuni 2014 at 17:21

    mina tahaks seda raamatut puhtalt uudishimust lugeda ja ehk kunagi on see raamat ka abimeheks 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. juuni 2014 at 17:21

    Sest põhjus 😀

  • Avatar
    Vasta Tiiu 14. juuni 2014 at 16:59

    Häid raamatuid pole kunagi liiga palju!

  • Avatar
    Vasta Juno 14. juuni 2014 at 16:38

    Et siis rase ei ole, jääda ei kavatse, aga raamatut tahaks ikka…
    Autori pärast ja autogrammiga tahaks…
    mine tea, äkki veabki

  • Avatar
    Vasta Airika 14. juuni 2014 at 16:02

    Mina tahan raamatut kuna uudishimu on suur, et mis seal täpselt kirja pannud oled. Kuna hind minule üsna krõbe, siis teeks rõõmsaks küll raamat endale saada tasuta.

  • Avatar
    Vasta K 14. juuni 2014 at 15:51

    Sooviks raamatut, et seda lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta Anett 14. juuni 2014 at 15:42

    Ma lihtsalt tahab seda lugeda! 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. juuni 2014 at 15:23

    Tahaks küll seda raamatut lugeda! Enda 3 rasedust kõik täiesti erinevad olnud, ja Eesti kirjanikest vast ainult Murutar samal teemal kirjutanud….

  • Avatar
    Vasta Liz 14. juuni 2014 at 14:48

    Ma sooviks raamatut, sest hetkel müügis olevad on täielik pullikaka 😀 Tahaks midagi ausat ja humoorikat lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta Anni 14. juuni 2014 at 14:15

    Kuigi raamatud mu suurim kirg ei ole ja siiamaani raamatuid lugeda pole viitsinud siis vot seda raamatut loeksin tõesti suure huviga algusest lõpuni, sest sa oled vapustav inimene kes räägib asjadest nii nagu nad on !
    Respect sulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 14. juuni 2014 at 13:53

    Tahaks ka väga-väga seda raamatut! Olen ise ka kahekuuse tüdrukutirtsu ema ja oleks huvitav lugeda, kuidas Sinul rasedus kulges. Mulle meeldib Sinu kirjastiil, seega olen kindel, et see on kindlasti põnev lugemine. Ja kui loosiõnn ei naerata, siis hüppan kindlasti Apollost läbi. Facebooki mul ei ole ja laikida ei saa, aga loodan, et annad andeks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirts 14. juuni 2014 at 13:29

    Džiiiisas, mis õnn!! Peab ka end kokku võtma ja hirmsal kombel blogima hakkama või miskit.. sest Sinu raamatu, Mallukas, luban, et ostan kord ise, aga arvutit nagu ei saa lubada endale… no kuidas küll niiiii hästi läks? 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. juuni 2014 at 12:43

    Mina olen niisama üks vaene tudeng, kes suure fännina tahaks ka raamatut lugeda, aga loeb sente, et kuulõpus üüriraha makstud saaks 🙁
    Tegelt asi nii hull pole 😀 aga võita oleks ometi ju tore. Mina olen samuti niiiiiii põnevil, et üle tüki aja tuli välja mõni raamat, mida pikisilmi lugeda tahaks. Ja kui vaja, siis sööngi kuu lõpuni kiirmakarone, aga vot see raamat soetamata ei jää!
    Go Mallu!

  • Avatar
    Vasta Eliko 14. juuni 2014 at 12:38

    Tundub huvitav raamat ja loeks ka kindlasti läbi, rase ma küll ei ole – aga loeksin raamatu läbi kindlasti.

  • Avatar
    Vasta triin 14. juuni 2014 at 11:37

    sooviksin seda raamatut kinkida oma kallile sõbrannale, kellelt kuulsin just eile, 13. juunil, et tal õnnestus pika ootamise ja proovimise järel jääda lapseootele.

  • Avatar
    Vasta nell 14. juuni 2014 at 11:18

    Mina olen selle raamatu ära teeninud kuna mul lihtsalt ei vea loosidega. Rase olen korra olnud aga ühki rasedusteemalist raamatut lugenud pole, olgu esimene siis hea raamat, sinu oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 14. juuni 2014 at 11:11

    MINAAA! Sest why not 😀

  • Avatar
    Vasta Marika 14. juuni 2014 at 10:45

    Ma tahan seda raamatut!!! Miks? Sest ma arvan, et see on AWSOME!

  • Avatar
    Vasta Nele 14. juuni 2014 at 10:45

    Tere..mina oleksin ka väga sellest raamatust huvitatud kuna on endal plaan varsti esimene laps saada. Ma kujutan ette, et see saaks olema mu uus parim sõber teadmaks kuidas asjad päriselt käivad 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. juuni 2014 at 10:10

    Mina vajan kindlasti tulevikus seda raamatut, miks siis mitte kohe praegu 🙂 tundub väääääga vahva olevat!

  • Avatar
    Vasta kersti 14. juuni 2014 at 09:55

    mul pole oma viimase seitsme kuu jooksul väga raseduse teemalisi raamatuid kätte sattunud (v.a. need, mis kohustuslikult kaasa anti), aga seda väheke teistmoodi raamatut loeks küll suurima hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Kaku 14. juuni 2014 at 08:13

    Ma ei ole üldiselt suur raamatusõber ja on väga vähe raamatuid, mille ma reaalselt võtaks kätte ja loeks läbi, aga no vot see on küll üks neist. Võiks ju esimest korda elus õnn ka mulle naeratada. 🙂 Ma kasvõi loeks läbi ja kingiks kellelegi edasi. 😛
    Meenutaks neid ilusaid aegu, kui see väike junsu veel vastu ei hakanud ja eest ära ei jooksnud. 😀 Mu pisi on sinu Marikesest muide täpselt aasta vanem. 😛

  • Avatar
    Vasta silvia 14. juuni 2014 at 07:59

    Kõik tahavad seda raamatut. Mina ka! Meil on peaaegu yhevanad lapsed. Huvitav oleks lugeda 😉

  • Avatar
    Vasta Andra 14. juuni 2014 at 07:31

    No MINA peaks juba väikese panustamise pärast võitma! 😀
    Aga tegelt olen ma niisamagi imetabane, kel on kodus riiuli peal ruumi ühele imetabasele raamatule! Pluss väike sünnipäevakink ei teeks ka paha 😉

    Et siis, hoian pöidlaid ja loodan, et random.org valib taaskord mind!

  • Avatar
    Vasta Merili 14. juuni 2014 at 07:07

    Tahaksin seda raamatut vist lihtsalt seepärast, et see on SINU kirjutatud ja sa oled ju nii cool! (päris ausalt)
    Ja noh, kui kingiloosiga ei võidaks, siis kavatsen selle omale osta nagunii. Aga milleks ostuga kiirustada, kui on võimalus ehk tasuta saada 😀

  • Avatar
    Vasta Renate 14. juuni 2014 at 07:06

    Palju ōnne beebi ilmumise puhul 🙂
    Oleks loomulikult tore see raamat vōita aga kui ei vōida siis ostan niikuinii :).
    Raamatut soovin sellepärast, et sinu blogi lugemine on minu jaoks väga huvitav ja olen kindel, et raamat on samuti väga huvitav ja asjalik :).

  • Avatar
    Vasta Mari 14. juuni 2014 at 02:01

    Mina sooviksin seda raamatut, sest ma arvan, et see on üks paganama lahe raamat rasedusest ning kuna kui ma kunagi veel ühe lapse saan, siis saan selleks ajaks rohkem tarkusi kusagilt ammutada kui perekooli foorumi sarnastest kohtadest… 😀 Asjalikke rasedaraamatuid ma ei avastanud igatahes rase olles, seega andsin suht ruttu siis alla, kuid see raamat tundub üks väga hea lugemine 🙂

  • Avatar
    Vasta meelis 14. juuni 2014 at 00:43

    Kas kaanel on trükiviga või peabki olema seal rase asemel ‘nase’?

  • Avatar
    Vasta Daisy 14. juuni 2014 at 00:39

    Sellepärast, et ma nägin meeletut vaeva (istun moblaga netis), et siia kommentaari ribani jõuda ja mul ununes kommentaar, miks mul seda raamatut vaja on. 🙁

  • Avatar
    Vasta meow 14. juuni 2014 at 00:27

    Aga mina ei tahagi seda võita, lähen ostan homme ise 😉

  • Avatar
    Vasta Helena 14. juuni 2014 at 00:27

    Olles ise sünnitanud 3 tütrekest ja samas läbi elanud ka 3 raseduse katkemist oleks väga huvitav lugeda sinu emotsioone sellest ilusast 9 kuust.

  • Avatar
    Vasta Maiku 14. juuni 2014 at 00:13

    Ma sooviksin sinu raamatud väga saada. Ma muidu ei ole suurem asi lugeja, aga sinu raamat kindlasti muudaks seda.
    Jään põnevusega ootama:)

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. juuni 2014 at 00:09

    Esiteks Suured õnnesoovid raamatu ilmumise puhul.
    Teiseks , käisime täna perekondlikult Hellasid Vellesid kuulamas . Ainuke asi mis meelde jäi kogu üritusest olid mehe sõnad : Tahaks kah pisikest Präänikut . Eks siis tuleb hakkata mõtlema ja tegutsema . Raamat oleks alustuseks päris hea. 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 13. juuni 2014 at 23:54

    Mina tahan ka seda raamatut võita. Tahan selle teema kohta rohkem teada saada läbi teistsuguse vaatevinkli!!

  • Avatar
    Vasta Sigrid 13. juuni 2014 at 23:23

    Palun-palun mulle ka üks raamat, aitäh. 🙂

    Ma olen lihtsalt tõsine raamatufanatt ja istuks kogu aeg ninapidi raamatus, kui vaid prääniku kõrvalt aega oleks. Ja jube mõnus oleks vahelduseks teiste kogemusi ka lugeda ning enda kogemusega võrrelda. Tulevikus nagunii plaanis veelgi lapsi saada ning see kindlasti annaks selle jaoks ideid 🙂

    Ps. Palju õnne uue beebi puhul! 😛

  • Avatar
    Vasta Electra 13. juuni 2014 at 23:21

    Kuigi rase ma ei ole ja last mul pole siis sellegipoolest tahaks väga väga seda raamatukest saada 😀
    Esimene kord kui su loosist osa võtan eks näha saab kas õnne ka on 😀 Ja muidugi õnnitlused sulle! Ja 13.reedeongi imeline päev, vähemalt mul on alati olnud noh mitte küll nii tore, et macbooke lendaks aga siiski 😉

  • Avatar
    Vasta Tikker 13. juuni 2014 at 23:03

    Mina tahan, sest ma tahan 😛 Ja ma raudselt ei osta, sest ma ei osta reeglina raamatuid, mis maksavad üle €3, ma olen selleks liiga vaene 😀 Ja kuna ma nagunii ei võida, sest siin kommenteerib sadu inimesi, siis sa tead, mida mulle kinkida võib 😀

    Aga see on tore, et sul oli täna nii tore päev 🙂

    • Avatar
      Vasta Tikker 13. juuni 2014 at 23:12

      Ja pealegi ma ei saa su raamatut kuskilt suvalisest poest osta, sest ma tahan personaalset pühendust 😛

  • Avatar
    Vasta S. 13. juuni 2014 at 22:50

    See on küll eriti nõmekas, et isegi ei saa soodushinnaga seda osta. Aga äkki saad nt Apolloga mingi diili teha, arvan, et nad oleks sellest huvitatud küll.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. juuni 2014 at 10:26

      Vot ei tea, aga ma kindlasti küsin. Tegelikult ju Apollo ei jää ainukeseks poeks, lihtsalt praegu on veel ainult apollodes

  • Avatar
    Vasta Ülle 13. juuni 2014 at 22:47

    Mina kohe pean selle raamatu saama 🙂 Ja tegelikult tahaksin ma seda kinkida oma väga heale sõbrannale, kes just hetkel titat ootab… v-o ajab see raamat ka mulle omale uuesti titeisu peale, kes teab 😀

  • Avatar
    Vasta elex86 13. juuni 2014 at 22:42

    Suured-suured õnnitlused. 🙂

    Ma ei ole kunagi ühtegi rasedusega seonduvat raamatut lugenud. Noh, pole lihtsalt huvi olnud. Nüüd on aga Sinu raamatu vastu nii suur huvi, loeks kohe huviga! 🙂

  • Avatar
    Vasta Käth 13. juuni 2014 at 22:40

    Mina tahan kaa seda raamatut endale saada. Ootan küll juba teist last, kuid ilmatuma vahva on sinu blogigi lugeda, mis siis veel lapseootusest rääkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Meigrid 13. juuni 2014 at 22:40

    Ma ei oska miskit muud öelda kui vaid seda, et ma nii tahan seda. Kasvõi tõestuseks, et kõik see raseduse hullus läheb ka minul ükskord mööda ning peale oktoobrit ma ei lahista enam nutta sellepärast kui ma kohukesi ei saa kui ma neid kõige-kõige rohkem tahan.

  • Avatar
    Vasta Marta 13. juuni 2014 at 22:38

    Tere… avastasin sinu blogi alles enda jaoks täna, väga tore lugemine.
    Ja nüüd mõtlesingi et prooviksin ka õnne selle raamatu loosimisel, tundub tore lugemine olevat.
    Miks just mina võita võiksin ? Sest püha taevas ma olen ka rase, esimest korda ja maru põnevil 🙂
    Päikest!

  • Avatar
    Vasta S. 13. juuni 2014 at 22:37

    Ma tean, et loosimisel ei anna lisapunkte ülistav kommentaar, aga tahtsin öelda, et tubli oled! Ei ole varem kunagi kommenteerinud ega üritanudki üheski loosimises osaleda, aga blogi loen iga päev ja instagramis luuran ka. Facebooki mul ei ole, seega seal ei saa sind laikida, aga raamatut tahaks väga, sest plaanime praegu esimest last ja normaalseid eestikeelseid raamatuid rasedusest ei ole siin maailmas olemas. Isegi kui loosiõnn ei naerata, loodan, et teed blogilugejatele mingi soodustuse ja on võimalik see raamat siiski sõbrahinnaga endale soeatada. Soovin edu Milvi, Joosepi, Kure – ja eelkõige siiski Mari ja Kardoga, sest save the best for the last 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2014 at 22:40

      Tead, ma hea meelega teeks soodustust, kui see kuidagi oleks minu teha 🙁 Hell, ma ei saa ISEGI oma raamatut soodukaga osta 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. juuni 2014 at 22:14

    No need raamatud kaovad küll lettidelt nagu soojad saiad! Palju õnne sulle selles kõiges! 😉
    Minul Esimene rasedus õnneks seljataga, kahju et seda aega eriti nautida ei suutnud. Uue beebi muretseme siis tahan rohkem rasedust nautida ja sellele pühenduda. Usun et sinu kirjateosest oleks palju abi, sest see on kindlasti palju vabam ja muretum kui need teised beebipiiblid!

  • Avatar
    Vasta mai 13. juuni 2014 at 22:14

    1. ma olen suht rase
    2. ma olen lugenud palju rasedusraamatuid ja mul on oma arvamus, kuidas ma ise kirjutaksin sellise. tahaksin sinu omaga ka võrrelda 😀
    3. kingiksin peale läbilugemist ilmselt edasi
    4. ma nägin unes paar päeva tagasi seda raamatut, polnud üldse selle kaanepildiga, tahaks veenduda, et see ikka on päris raamat

    • Avatar
      Vasta mai 14. juuni 2014 at 07:10

      5. mul on kohekohe sünnipäev 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. juuni 2014 at 22:10

    Elan välismaal ning siin seda raamatut kahjuks ei leidu. Kui ma selle endale võidaksin, siis oleksin ma üliõnnelik, kuid veel õnnelikum oleks mu rase sõbranna kellele ma selle raamatu üllatuseks edasi kingiksin.

  • Avatar
    Vasta Anuke 13. juuni 2014 at 22:06

    uuuh, mina tahaks kaa, pole väga ammu juba midagi väga head lugeda saanud.

  • Avatar
    Vasta Siret 13. juuni 2014 at 22:03

    Ma arvan, et mina peaksin ühe nendest raamatutest saama, kuna täna 13 ja reede, sain ma teada, et püha taevas, ma olen JÄLLE rase 😀
    Niiet see raamat läheks mulle vägagi asja ette.
    Kuna oma esimest beebit ( sünd. 18.oktoober 2013) kasvatan ma puht sisetunde järgi ( You know), siis oleks hea teist beebit kasvatades natuke ka erinevate inimeste tarku sõnu ja näpunäiteid lugeda. 🙂

  • Avatar
    Vasta sandra 13. juuni 2014 at 22:01

    mina, mina minaaa, sest pole ammu midagi head lugeda saanud!

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2014 at 21:56

    No minul võiks ka see raamat ikka olemas olla, arvestades veel, et minu sünnitusest peaks seal ka juttu olema 😉

  • Avatar
    Vasta Silvia Siimann 13. juuni 2014 at 21:55

    Oh gad kaua ma seda raamatut ootasin :3 aga mina peaks selle raamatu saama , sest ma olen esimest korda rase ja mind nagu täiega huvitab mida ma kõike teadma peaks , sest ma tegelikult kaa ei tea mitte midagi 😀 Et õnn võiks mulle ka nüüd naeratada ja ma võiks võita midagi asjalikku :3

  • Avatar
    Vasta kadi 13. juuni 2014 at 21:54

    Pole ausaltöeldes kunagi midagi vöitnud loosides ja kuna järgmine nädal veedan 25 aasta synnipäeva ja yhtlasi ka pereringis uudist tulevast beebist, sooviksin seda raamatut väga. Kunagi pole liiga palju head korraga 😉

  • Avatar
    Vasta triinu 13. juuni 2014 at 21:54

    On vähe raamatuid, mida ma päriselt endale tahaks. Usun, et see konkreetne raamat on üks nendest. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. juuni 2014 at 21:49

    Mina sooviks ka seda raamatut 🙂 Lihtsalt sel põhjusel, et pole enda lapse sünnist (pea 2 aastat) ühtegi raamatut kätte saanud võtta korralikult… Igatahes, jube mõnus oleks lugeda miskit, mis on kirjutatud sarnases stiilis nagu ma ise kirjutan/räägin, oleks otsekohene ning noh eks teema – esmarasedus jne ole ka mulle tuttavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2014 at 21:43

    Oh sa püha püss ,seda raamatut ma vajan RAUDSELT! Pöidlad peos igatahes. 🙂

  • Avatar
    Vasta vivv 13. juuni 2014 at 21:33

    Mina, jah just mina peaks saama selle raamatu ja juba seepärast, et olen sünnitanud 2 imelist beebit ja huviga kohe loeks ja otsiks erinevusi ja sarnasusi. Kindlalt plaanis veel 2 nunnut sünnitada.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2014 at 21:29

    Ma kujutan ette, et isegi mitte rasedale oleks seda raamatut huvitav lugeda, arvestades seda kui mõnusalt sa kirjutad.

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2014 at 21:28

    See loos/auhind on nii ahvatlev et pani minu ka proovima, kuigi ma olen oma elus juba 2 lapsega hakkama saanud, siis ikka ma sooviks seda raamatut lugeda. Teie kirjastiil on see mis paneb tahtma seda lugeda! Mul on lõpuks nüüd diivaninurgas ka mahe põrandalamp ja kohe mõnus oleks vihmasel õhtul selle raamatuga siia lambi alla varbad teki all ennast unustada.

  • Avatar
    Vasta Kätlin Kepart 13. juuni 2014 at 21:22

    Ma ei ütleks ,et ma just peaksin ,aga ma võiksin võita sinu raamatu .
    Sest ,kohe kui pilti ja pealkirja nägin ,siis raamat kohe kutsus mind lugema .
    Ma olen muidu harv raamatu lugeja ,kuid olen kindel ,et sinu raamat oleks see mida ma ei suudaks ennem käest panna ,kui see läbi ( sest hoian sinu postitustel alati silma peal ) .
    Olen alati otsinud raamatut mis räägiks elust enesest ja samas oleks mõnus otsekohene .
    Ja usun ,et just sinu raamat on selline.

    Oleksin südamest õnnelik ja tänulik ,kui minul oleks au saada üks sinu raamatutest ,koos ilusa autogrammiga 🙂

    Toreda päeva jätku ja palju paremat edaspidiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Greta 13. juuni 2014 at 21:18

    Olen su suur blogi fänn ja tõesti oleks huvitav lugeda läbi sinu silmade, mis tunne oli olla rase. Korra elus võiks õnn ka mulle naeratada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. juuni 2014 at 21:13

    Ma lihtsalt TAHAN TAHAN TAHAN seda raamatut 😀

  • Avatar
    Vasta Tracey 13. juuni 2014 at 21:12

    See oleks minu väike Mac :).

  • Avatar
    Vasta ave r 13. juuni 2014 at 21:08

    Tahaks ikka küll 🙂 Arvan, et see on täiega he lugemine, olin ka rase 🙂 ja võita võiks ükskordki…võiks ju 😉

  • Avatar
    Vasta Carol 13. juuni 2014 at 21:06

    Isegi kui Sa otsustad, et ma selle raamatu vääriline pole, siis selle ostan ma küll.

    Mu jaoks oled sa veidi olnud nagu role model – olen õppinud sinu pealt just eneseväljendusjulgust. Julgust olla mina ise. Kõlab hirmus mesijuttsüdapahaksroosamannavaht, aga see on tõde.

    Sa oled vinge!

    ps! High-five sellele homofoobia postitusele – ikka täkkesse 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. juuni 2014 at 21:01

    Kuna ma môtlesin, et kui ma ei proovi vôita, siis ei vôidagi, siis teen proovi. Endal rasedus 14. nädala peal ja selline raamat oleks lausa ülim kingitus! Üldjuhul ma suvel raamatuid ei loe, aga selle loeks küll läbi. Ja esmarasedana on see raamat, kui “rusikas silmaauku” :).

  • Avatar
    Vasta Katré 13. juuni 2014 at 21:00

    No pulli pärast võiks ju lugeda!

  • Avatar
    Vasta Maarit 13. juuni 2014 at 20:57

    Sest ma nii väga tahaks seda raamatut ja erinevalt sinust ei ole 13 reede üldse nii hea päev minu jaoks olnud : D

  • Avatar
    Vasta Anni 13. juuni 2014 at 20:57

    Esiteks, mul on hea meel, et Sul oli hea päev, neid võiks Sul isegi tihedamini olla! 🙂
    Ja nüüd asume asja kallale, oleksin vist kõige õnnelikum ever, kui selle raamatu saaksin. Pole eriline raamatufänn, ehk 2 raamatut on elamise peale. SINA muudad mind! For real! 😀 🙂 Hurraa!

  • Avatar
    Vasta kea 13. juuni 2014 at 20:53

    Mina sooviks seda raamatut, olen hetkel ise ka rase kuigi teise lapsega aga siiski 😀 Ma olen su suur fänn ( ok, seda ütlevad vist küll kõik, aga mainin ka siis 😀 ) Kuna mulle väga meeldib su kirjastiil või karjutamise iseloom, siis see oleks super, oleks hea ja põnev lugemine ma arvan.
    Endale pole siiani kunagi loosiõnn naeratanud, aga ehk nüüd läheb õnneks 😀

  • Avatar
    Vasta T 13. juuni 2014 at 20:53

    Mina sooviks seda raamatut võita, sest olen rase ja varsti lähen vist peast ka rasedaks ära. Kogu raha pean nüüd uuele garderoobile kulutama, sest nüüd jäid viimased püksid ka väikeseks ja rinnad ei mahu ammu enam kuhugi. Miks keegi ei hoiatanud?

    Kõhubeebi hoiab mulle pöidlaid ma loodan.

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. juuni 2014 at 20:52

    Hetkel veel ema rollis ei ole, aga usun, et sinu teadmistest oleks väga suur kasu mulle tulevikus.
    Oleks huvitav omada JUST SINU raamatut, oleksin siis väga uhke.

    PS, kui mina ei võida, loodan, et võidavad need 2, kellel seda tõesti vaja oleks:)
    Minul oleks, sest ka minust saab kunagi ema ja just raamatu kaudu saaksingi häid nõuandeid.

    (Võtan esimest korda sinu loosist osa, loodan, et siis õnn mu õuele ka naerataks 😀

    Päikest sinu igapäeva ellu 🙂

  • Avatar
    Vasta Hegle 13. juuni 2014 at 20:50

    Praegu rasedana oleks seda väga hea lugeda, eriti kui koduseks jään 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2014 at 20:50

    Ma pole eriline raamatute sõber aga tõesti seda raamatut tahaks ma kohe kindlasti lugeda 😉

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. juuni 2014 at 20:47

    Tahaksin kangesti seda võrratut kirjatükki, palun.

  • Avatar
    Vasta Manni 13. juuni 2014 at 20:41

    Sest ma niii-niiiii väga tahaksin. Ausalt ka! See täiustaks niii väga mu teeõhtuid küpsisepaki ja iseendaga. See oleks raamat, mida loeksin.. Pole paar aastat ühtegi raamatut oma käte vahel hoidnud. Ei tunne puudust ka. Valetan. Sellest raamatust küll tunnen 😀 pretty please, mallukas, ma ju vajan 🙁

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2014 at 20:40

    no blogi põhjal võib järeldada, et raamat on väga põnev ja loeks rõõmuga 😉 muidugi on siis kohe kõik sõbrannad ka kindlasti reas, kes seda laenutada sooviks 😉 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2014 at 20:51

      ära laenuta, las ostavad ise raisk :D!

  • Avatar
    Vasta Olga 13. juuni 2014 at 20:40

    Tehke mulle palun selgeks, miks on see raamat erilisem, kui teised rasedatele mõeldud raamatud? 😀

  • Avatar
    Vasta mlt 13. juuni 2014 at 20:40

    Minu väiksest raamaturiiulist just see puudu! Hakkan nutma kui ei saa 😀 siis peab ostma minema :s 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2014 at 20:37

    Johhaidii kujutan ette et varsti on siin miljon omapärast lugu sellest kuidas keegi peaks saama endale sinu uue raamatu ja sellepärast teen siis samuti otsa lahti.
    Kõige suurem põhjus miks ma võiksin olla sinu raamatu omanik on muidugi see ,et tahaksin rasedusest lugeda sinu versiooni ,sest teine laps on tulekul .Juba teine :O kas sa kujutad ette ,kuidas kõik venib aina suuremaks . Just sellepärast et ma olen lihtne ja ümar võiksin ma saada midagi stiilset oma diivanil öistel tundidel lugeda kui mul und ei tule .
    Muideks raamatul on super välimus
    ja minu korter ei ole enam külm ,wii 🙂
    Kujutan juba vaimusilmas ette kuidas minu mees töölt koju tuleb ja ma õnnest kisendan ja tapeeti seinast ära kisun ja ta küsib mis lahti ja ma ütlen,et tead mis just juhtus – ma võitsin malluka raamatu ,saad aru ikka we ,kas saad we ,see on lihtsalt saatuse kingitus ..
    aga vara veel rõõmustada ,ootame võitjaid nende miljoni fänni hulgast ( natuke liialdan eks 🙂 ? )

  • Avatar
    Vasta Kairi 13. juuni 2014 at 20:36

    Ole täitsa vunts ja loosi see raamat mulle 😀 Palun ma väga heameelega loeks seda. Aitäh juba ette ja ma siis loodan sinu peale 😀

  • Avatar
    Vasta Krislyn 13. juuni 2014 at 20:34

    Seda raamatut tahaksin muidugi. Lapsi pole ja hetkel pole tulemas kah, aga ükskord ikka ju tulevad 🙂 ja usun, et selleks ajaks nö valmistumiseks oleks sinu raamat just õige kirjatükk! Jään siis võitu ootama 😉 PS! Raamatu välimus kohe kutsub ju lugema!

  • Avatar
    Vasta Trn 13. juuni 2014 at 20:32

    Ma isegi ei viitsind teiste kommentaare läbi lugeda, miks nemad seda tahavad.
    Mina tahaks lihtsalt lugeda seda. Rase ma pole ja enam ei plaani jääda ka aga ega see lugemist nüüd küll ei takista.
    Noh ja teiseks, siin väljamaal eesti kirjandust saada on ikka kuradima raske.

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 13. juuni 2014 at 20:31

    Sest mul tuleb varsti sünnipäev? 😀
    Ah, ma saan selle endale niikuinii. Kui siin ei joppa, tuleb ennast poodi vedada lihtsalt. 😀

  • Avatar
    Vasta Jessika 13. juuni 2014 at 20:31

    Olin juba peaaegu väsinud selle raamatu ootamisest, aga õnneks on ta nüüd valmis. Nii väga tahaksin seda endale võita, sest ma olen täiesti kindel, et see on üks imetabane ja suurepärane meistriteos. Sinu kirjutatud ju siiski!

  • Avatar
    Vasta tinya 13. juuni 2014 at 20:28

    Palju õnne raamatu ilmumise puhul! 🙂 Tänane päev oli sul nagu jõulud, kogu pere sai kinke. 😀
    Ma võtaks ka loosimisest osa, kasvõi juba sellepärast, et me elukaaslasega plaanime õigepea pere luua ning ma usun, et seal on kasulikke nippe hulgi. 🙂 Lisaks tundub, et hetkel algab uuesti beebibuum, kuna mu mitmed sõbrannad on beebiootel või plaanivad beebit, saaksin neilegi seda raamatut soovitada ning lugeda anda. 🙂 Vahvat täiskuu-13-ja-reedet sulle ja su suurele perele! 🙂

  • Avatar
    Vasta merlin 13. juuni 2014 at 20:28

    Mina sooviks seda raamatut, sest lapsi mul ei ole ja ei taha ka.
    Kuid seda raamatut lugedes võib mu arvamus muutuda ( või siis seda veel kindlamaks muuta 😀 )

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. juuni 2014 at 20:27

    Tundub huvitav raamat. Loeksin seda meeleldi:)

  • Avatar
    Vasta Gzz 13. juuni 2014 at 20:27

    SEST mulle väga meeldivad Sinu kirjutised ning arvan, et ka see raamat pakuks mulle põnevat lugemist! 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. juuni 2014 at 20:22

    Malluka blogi on üks parim ajaviide kui lapsed magavad.
    Ja raamatut tahan kaaaaa kindlasti lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 13. juuni 2014 at 20:21

    Sest ma niiiiii väga armastan seda raamatukaant (eriti seda komast spermatosoidi) ja hirmsasti tahaks sisse ka piiluda, et mitte “raamatut kaante järgi hinnata”. Aga noh.. Ma arvan, et kui juba kaas nii väga meeldib, siis peab sees ka midagi kifti peituma! Ja ma pole rase.. Ainult tahaks ausalt ja avameelselt kuulda, mis saama hakkab, kui see kunagi juhtuma peaks 😀

    • Avatar
      Vasta M. 13. juuni 2014 at 20:22

      PS! 13 ja reede – i’m feeling lucky! 😀

  • Avatar
    Vasta Marge 13. juuni 2014 at 20:21

    Mina tahks seda raamatut, sest kui ma rasedusest teada sain oli mu esimene lause täpselt sama

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2014 at 20:20

    Esiteks suured õnnitlused raamatu ilmumise puhul.
    Teiseks ma oleks nõus oma ema kuradile maha müüma, et võita sinu raamat endale. Vahelduseks oleks jälle raamat mis pinget pakub 😀

  • Avatar
    Vasta Marca 13. juuni 2014 at 20:18

    Kuna mu mõlemad rasedused olid nagu lumme k***a, siis oleks ikka hea teiste kannatustest lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta mailis 13. juuni 2014 at 20:17

    Kui aus olla, siis juba pikisilmi ootasin Sinu raamatut. Tahaks nii väga lugeda Sinu arvamust rasedusest, enda rasedus oli suurepärane ja see heldusetunne kui oma vääksu rinnal hoidsin, ise olen 11 kuuse põnni ema ja tunded on nii ülevad ja kui loen Sinu postitusi Marist on nii suur äratundmis rõõm, see mida Sa Marikese vastu tunned ja kuidas teda vati sees hoiaksid. Mina teeks oma lapsega sama. Sellepärast olekski soov lugeda Sinu rasedusest, Sinu tunnetest, emotsioonidest (kuna ei ole kursis pikemalt Sinu blogiga, vaid sain jälile kuskil 2 kuud tagasi).
    Parimat, Mailis

  • Avatar
    Vasta Stina 13. juuni 2014 at 20:16

    Mina tahaks seda raamatut, et teada saada, mis mind siis tulevikus ees ootab! 😀

  • Avatar
    Vasta Pille 13. juuni 2014 at 20:15

    Kuna mul on viimasel ajal nii viltu vedanud, siis vahelduse mõttes võiks lõpuks ka natuke vedada. Ehk aitaks raamat ka natuke tuju paremaks teha ja muremõtteid eemale peletada…

  • Avatar
    Vasta Kathleen 13. juuni 2014 at 20:15

    Tahaksin su raamatut, sest kui su blogi juba nii huvitav lugeda on, ei kujuta ette kui äge raamat siis olla võib;)

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2014 at 20:14

    Tahaksin raamatut, sest pole ammu miskit paberkandjal lugenud, tundub huvitav ja intrigeeriv lugemine! Pealegi on lahe rasedust meenutada ja eks tulevikus tahaks ju veel lapsi.

  • Avatar
    Vasta Kadri Pikkmets 13. juuni 2014 at 20:14

    Mina tahan, mina tahan, mina tahan seda raamatut, sest sa oled ju nii äge :))

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2014 at 20:11

    Mina tahan seda raamatut endale, et meenutada mõnusat raseduse aega.

  • Avatar
    Vasta Viivika. :) 13. juuni 2014 at 20:04

    Sooviks ka väga seda raamatut ja esimeseks võiduks oleks see suurepärane:)
    Olen püüdnud igalt poolt aimu saada mida toob endaga kaasa rasedus ja ma arvan et Sinu raamatu lugemine pakuks mulle seda vastust omal moel ja eks oleks huvitavam lugeda Sinu kogemusi kuna omal moel on mul tunne, et tean Sind ja Marit 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. juuni 2014 at 20:02

    Sest ma olin Su naabrimutt!

  • Avatar
    Vasta Merily 13. juuni 2014 at 20:02

    Raamatu plaanisin osta juba siis, kui sa sellest esmakordselt juttu tegid. Aga kuna väike võimalus on see võita, siis ütlen, et vajan seda hetkedeks, kui hakkab ununema, mis imeasi see rasedus on. Ja kuna ma ise enam rase olla ei plaani, sest kaks korda on küll, siis kindlasti tekib momente, kui võiks lugeda ja heldimusega mõelda, mis kõik sai läbi elatud 🙂

  • Avatar
    Vasta kätu 13. juuni 2014 at 20:02

    Tahtsingi juba mingi aeg küsida, et no kuna see päev kätte jõuab, et saaks poodi tõtata ja su raamatu sealt omale soetada.Ja näedsa, lõpuks ometi!! 🙂
    Miks ma peaksin selle omale saama, sest, ma nagunii käin mehele seni pinda, kuni saan selle , kui muidugi sinult ei võida seda, mis oleks nagu täiega lahe 🙂
    Ja noh, kuna mul jookseb juba kuues raseduskuu, siis olekski see raamat totaalselt teemas. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. juuni 2014 at 20:01

    Tahtsin seda raamatut juba siis, kui sellest siin esimest korda juttu tegid ja ootasin põnevusega, kuna see välja tuleb. Ma armastan raamatuid lugeda ja Sinu raamatut tahaks ka hirmsasti lugeda!! Juba see pealkiri on imetabane. 😀

  • Avatar
    Vasta Kärt 13. juuni 2014 at 20:01

    Ah, et miks just mina? Eks ikka sellepärast, et ma olen sama imeline inimene nagu sina ja ühtlasi oleks tore lugeda sinu raamatut veel enne kui sünnitama lähen 😀 Seega aitäh, mulle üks raamat palun!

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. juuni 2014 at 20:01

    Tubli töö, Mallukas!
    Aga miks just mina peaksin raamatu võitma?
    Sest mul on olnud kõige kohutavam 13 ja reede eales! Lisaks meeletule töökogusele, mis täna tegema pidin läksid MÕLEMAD mu kingad katki; just sel hetkel, kui ma oma katkiste kingade ja kleidikesega bussi poole kõndisin, tuli PADUVIHM; siis avastasin, et mu telefon jäi töö juurde ja läksin sellele järgi… aega veel veidi oli, et ma bussi peale jõuaks, AGA EI – just sellest samast bussist, mille poole läbi paduka suundusin (kaks korda), JÄIN MA MAHA! Kuna töötan linnast väljas, siis ei ole bussiliiklus just väga tihe, niiet… Oeh. Aus jutt – kohutav päev!
    Just selle pärast peaksingi(Loe: Nii väga soovin) Su raamatu võitma.
    Peale kõige selle ma lihtsalt väga tahan ka seda raamatut.

  • Avatar
    Vasta Keiu 13. juuni 2014 at 20:00

    Pean saama selle raamatu, muidu jään veel äkki uuesti rasedaks ja hoidku selle õuduse eest. Lapsed-beebid pole õudsed, aga no see nende kõhus kasvatamise protsess… Vajan, ühesõnaga. 🙂

    Kunagi näkkas juba random.org-iga, äkki seekord ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 13. juuni 2014 at 19:58

    Ma tahaks ikka veenduda, et see on maailma parim raamat! Kindlasti on!

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2014 at 19:55

    Jejeeee palju õnne raamatu avaldamise puhul! 🙂
    Ma tahaks hirmsasti võita juba selle pärast, et ma pole midagi võitnud kunagi ja siis sobiks see imeliselt minu 12 rasedusnädala juurde sest I’m freaked out. 😀
    Aga kui mul selles loosis isegi ei vea siis lähen ja ostan selle sest tundub täpselt minu kapsaaeda raamat olevat 😛

  • Avatar
    Vasta Kaidi 13. juuni 2014 at 19:54

    Tahaksin seda raamatut, aga siiani pole õnn naeratanud.. Seekord siis vähemalt võiks teisiti minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2014 at 19:52

    Palju õnne raamatu ilmumise puhul!
    Aga rohkem kui raamatu loos huvitas mind tänases postituses see kaasaskantav pott. Jube lahe! Enne ostmist tahaks vist näperdada seda aga muidu tundus super vidin!

  • Avatar
    Vasta Helena 13. juuni 2014 at 19:52

    Ma olen pea kõikidest loosidest osa võtnud aga võitnud pole seni mitte essugi. 😀 Ja noh, eks see siis näha ole, kas minu 13 ja reede ka õnnelikumaks muutub ja seekord ehk võidan?
    No ma pean võitma ju .. palun anna üks raamat mulle, pagan küll 😀

  • Avatar
    Vasta Merlin 13. juuni 2014 at 19:51

    Nooo nagu täiega tahaks seda raamatud ! 🙂

  • Avatar
    Vasta T.T 13. juuni 2014 at 19:51

    Kuigi minu päev on täna olnud selline küllaltki kodune, sellega ma eriti uhkustada ei saa. 🙂
    Kuid aga ma tõesti väga sooviks seda raamatut võita. Olen hirrmus raamatu-maias inimene. Küll oleks hea lugeda rasedusest ja kõigest sellest, sest ega kaugel ei ole ka minu aeg, kui tuleb “kook ahju panna”. See võiks olla minu esimene loosi-võit, sest mitte kunagi varem ei ole ma loosidega võitnud. Las ta ollagi selline tagasihidlik võit mulle esialgu. :)Lisaks kõigele pean nentima, et Maci asjad on nagu kõige paremad üldse, mis tehtud on, reaalselt kohe.

  • Avatar
    Vasta K.K. 13. juuni 2014 at 19:50

    Esiteks saaks see raamat olema minu esimene kohustusliku kirjanduse väline raamat peale kohest gümnaasiumi lõppu.
    Teiseks oleks see lõpetamise puhul hea kingitus mis lohutaks mu ääretult masendavat matemaatika eksami tulemust, kuid ehk tuleb eesti keeles just hea tulemus tänu raamatute lugemisele..mis oleks suurepärane insvesteering haridusse eksole.
    Kolmandaks aga on see väga imelik, et ma üldse selles loosis osalen kuna olen alles 19-aastane ja veidi noor veel lasteks. Ma olen endale aastaid korrutanud, et ma ei taha kunagi lapsi..mulle meeldib neid kasvatada, riietada, aga ma ei naudi seda kunagi. Võib-olla suudaks see raamat mind asja teise nurga alt vaatama panna või just vastupidi-jääda endale kindlaks.
    Neljandaks oleks see mu esimene “päris enda raamat”. Pean tunnistama, et siiani olen kõik raamatukogust või sõpradelt laenutanud. Ei ole lihtsalt kunagi suutnud valida raamatupoes, et milline raamat seda investeerimgut vääriks.
    Viiendaks tahaksin lihtsalt öökapi peale väärt eesti kirjandust.

  • Avatar
    Vasta Maris 13. juuni 2014 at 19:50

    Sest ma olen esmarase ja kõik rasedusega seotud asjad on minu jaoks uued ja huvitavad. Niiet see raamat oleks mulle täpselt kui rusikas silmaauku 😉

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. juuni 2014 at 19:49

    Oehh, ma niiiiii väga ootasin, et millal see raamatuke ükskord ilmub. Kuigi ma olen juba sünnitanud, siis seda loeks suurima rõõmuga. Muidu pole ma üldse raamatusõber, aga kõik, mis seondub vähegi nende pisikeste ilmaimedega, loen ma suurima huviga. Jätaks kasvõi öösel magamata, et lugeda saaks. Nii ma lugesin ka ÄE saadud raamatud mitu korda läbi, sest need on ju niiiiii põnevad.. Ohh, tahaks võita ja oma suveööd millegi imelisega sisustada 🙂 Kui ei võida, siis tõttan seda soetama, kui muidugi enne otsa ei saa 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. juuni 2014 at 19:49

    Ma sooviksin seda raamatut, sest:

    – sa kirjutad nii huvitavalt, et see on kaasahaarav ja ma saan korralikult naeru mugistada 😀
    – ma ei pidanud sinu lehte like-ma, sest olen seda juba AMMU teinud 🙂
    – ma armastan lugeda
    – ma loodan, et seal on rohkem ootusajast kirjutatud kui eelnevalt blogis
    – ma tahaks vikerkaarevärvilisi heldimuspisaraid valada – “kirjad kõhtu”

    Mul pole ku-na-gi loosides vedanud! See oleks esimese kingina puhas rõõm 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. juuni 2014 at 19:49

    Sooviks su raamatut, sest mu raamaturiiul näeb hetkel üsna niru välja. Ja kindlasti loeksin seda ka mitterasedana, sest su kirjutamisstiil on “just my cup of tea”.

  • Avatar
    Vasta Mai 13. juuni 2014 at 19:49

    Vaatasin, et tahaksin see kuu osta 2 täiesti uut raamatut üle päris pika aja . Aga käib veits yle jõu NII palju korraga. Mõlemad tunduvad väga huvitavad, sest on inimese enda kogemustest ja elust-olust.
    Õnneks loosid Sina omaoma lihtsalt niisama välja 🙂 äkki pean ainult yhe raamatu ostma… :))

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2014 at 19:47

    Mina sooviksin seda raamatut, sest mulle väga meeldib lugeda nö tõsielujutte. Minu enda poeg on umbes sama vana kui Mari ning Sinu raamatu pealkiri iseloomustab ka minu esimest lauset, kui sain teada et olen rase. Sooviksin väga lugeda Sinu sigalahedalt kirjutatud raamatut…kuna ma hakkasin Sinu blogi alles siis jälgima kui minu beebipoiss oli kolm-neli kuud vana ja mind väga huvitab kuidas Sul kõik see teekond kulges…hea võrrelda või siis järgmise lapse ootamise ajal nippe kõrva taha panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. juuni 2014 at 19:47

    Sest hirmsasti tahaks seda lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. juuni 2014 at 19:45

    Oleks huvitav lugeda, sest ise pole veel rasedust ja sünnitust kogenud. Midagi omapärast raamaturiiulile on ka ju tore:)

  • Avatar
    Vasta Pille 13. juuni 2014 at 19:44

    Ma ka nii väga tahaks seda raamatud aga loosiõnne mul pole 🙁

  • Avatar
    Vasta karinka 13. juuni 2014 at 19:43

    Mulle mulle mulle pliis üks raamat! 😀 Loeksin ise suure huviga ja annaksin enda heale sõbrannale ka lugeda, kes sünnitab samuti oktoobris!

  • Avatar
    Vasta grete 13. juuni 2014 at 19:42

    Mina tahaks seda raamatut võita, sest on ka plaanis varsti beebi teha ja ma tahaks sama võrratu ema olla nagu sina Marile oled 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 13. juuni 2014 at 19:41

    Sooviks väga su raamatut! Nende killukeste järgi, mis raamatust oma blogisse oled lisanud, tundub see küll väga mõnus lugemine.. Täiuslik kohvi kõrvale nt. : )

  • Avatar
    Vasta E. 13. juuni 2014 at 19:39

    Ma ei oska eriti midagi asjalikku kirjutada, et milleks mina võiks olla just see, kes selle raamatu saada võiks, aga ma mõtlen, et eks ma siis püüa. 😀
    Tegelikult on nii, et ma ei ole veel ema (tahaks hirmsasti, aga pole veel meie õuele see õnn naeratanud), kuid mulle tegelikult väga meeldib Sinu blogi lugeda, kuigi ma üldiselt siin midagi ei kommenteeri ega midagi, aga no, ma salamisi alati ootan Su uusi postitusi ja loen mehelegi ette mõne naljakama ja hoian teda kursis Sinu pullide juhtumistega. 😀
    Ning ma ju armastan raamatatuid, miks siis mitte saada ühte kohe päris kirjanikult. 🙂

    Ja see suur, et kui loosiõnn ei naerata, siis eks tuleb oodata uut palgapäeva (5), et see Sinu raamatu endalegi soetada. 🙂

    Igal juhul- palju õnne raamatu puhul! 🙂

    E.K.

    • Avatar
      Vasta E. 13. juuni 2014 at 19:40

      Ups, kui palju vigu tuli. :D:D

  • Avatar
    Vasta Sipsu 13. juuni 2014 at 19:38

    Miks ma tahan su raamatut? Põhjus on lihtne. Eelistan netis istumisele raamatuid lugeda. Eestis käies ikka ostan neid kaasa.

    Kui ei võida, ostan ikka

  • Avatar
    Vasta Keidy 13. juuni 2014 at 19:36

    Tahaks väga seda raamatut võita, sest mu ema on igasuguste raamatute järgi hull ja see sobiks ideaalselt tema riiulisse ja see oleks super üllatus talle. Kui ma aga seda ei võida, siis pean selle endale kohe ostma ja lugema ühe õhtuga läbi, sest sellist raamatut ei saaks ju mitu õhtut lugeda. 😀

  • Avatar
    Vasta Avely 13. juuni 2014 at 19:36

    Sooviksin raamatut väga ,kuna pole ammu saanud endale lugemiseks mõeldud head raamatut! Viimane raamat sai endale küll netist tellitud,aga sellega pidavat minema veel oma 4 nädalat! :S

  • Avatar
    Vasta Ann 13. juuni 2014 at 19:36

    Püha Mariann! Sinu imetabase terav- ja tervemeelsuse fännina tahan ma üht hingeüllitist nüüd küll endale, olles ise, tsiteerides klassikut, püha taevas, rase. Ehk saab mõtteabi sealt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. juuni 2014 at 19:35

    Ma kahtlustan, et mu õde jääb varsti rasedaks ning talle kuluks see raamat kindlasti ära.

  • Avatar
    Vasta Katlin 13. juuni 2014 at 19:35

    Mina vaga tahaks seda raamatut, kuna sain just selle nadala esmaspaeval pommuudise, et olen beebi ootel. Oota ja kas ma utlesin et ma beebidest ei tea absoluutselt mitte midagi. Veel:)

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. juuni 2014 at 19:33

    Raamatut tahaks küll 🙂 et lugeda neid kõiki huvitavaid jutte ja ehk raamatu lõpuks ma ei arva, et see rasedus üks kartust äratav asi on 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 13. juuni 2014 at 19:33

    Mitte, et ma su tulihingeline austaja oleks, või, et nõustun sinuga kõiges.Aga raamatut tahaks ma väga.Tead, miks? Sest sa oskad kuradi hästi kirjutada…Su jutud on paeluvad ja enamus ajast sa paned ikka täppi.Noh ja need korrad, kui ma arvan, et veits nihu paned on ka ainuld minu arvamus. Sest ega see ei tähenda, et sa pannkoogi tainast teistmoodi teed, kui mina, et sa valesti teed. Loodan, et said aru 🙂 Ühesõnaga viska raamat mulle ära. 😀

  • Avatar
    Vasta gerttu 13. juuni 2014 at 19:32

    Ses suhtes, et ega ma last ei kavatse veel lähima 10 aasta jooksul saada,kuid mulle meeldib sinu kirjastiil ning ainuüksi seepärast tahaks raamatut!

  • Avatar
    Vasta Eva 13. juuni 2014 at 19:31

    Paaaaalju õnnnnnneeee!!!! Lahe uudis!
    Tahaksin väga su raamatut, mul vaja kõik rasedusega seonduv kenasti meelde tuletada enne kui teist beebit vorpima hakkan! 😛

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2014 at 19:31

    Sooviks raamatut, sest issand jumal, ma olen ju tõesti rase.

  • Avatar
    Vasta Egle 13. juuni 2014 at 19:30

    Õnne raamatu ilmumise puhul! 🙂
    Proovin, äkki on minul seekord õnne. Ühe raamatu omanikuks peaksin saama Mina, sest 7 kuu pärast sünnib minu väike beebi. 🙂

  • Avatar
    Vasta merilyn 13. juuni 2014 at 19:30

    Mina proovin ka ònne siis 🙂 Mina väga väga kohe soovin seda sest armastan raamatuid ja eriti eriliste maailma vaadetega autorite kirjutusi need on põnevad ju:) Ja ma olen absoluutselt kindel et sinu raamat saaks üheks mu lemmikuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Six 13. juuni 2014 at 19:30

    Põhjus 1: öösel on nii ehk naa mitu unetut tundi, sest rasedana on eriti halb magada ja sada muud probleemi
    Põhjus 2: alles kolisime+esimene laps tulekul, pole sellist raha võimalik välja käia praegu ühe raamaru eest
    Põhjus 2.2: pean saama selle raamatu ruttu-ruttu, enne, kui nii 2-3 nädala pärast sünnitama hakkan
    Põhjus 2.3: raamatukogudesse jõuab kesteabkuna ja siis pole enam nõuandeid nii väga vaja
    Noh ja elan roosas unistuses, et saan kodus olles tuhude vahepeal ning ehk ka sünnitusel lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta Marjaliisa 13. juuni 2014 at 19:28

    Tahaksin väga seda raamatut kuna olen ämmaemanduse tudeng. Kuna aga endal lapsi ei ole, siis sageli on ka selliseid olukordi, kus ma ei oska raseda naise muresid päris mõista ja seega naile ka lahendusi pakkuda. Sinu raamat tundub aga olevat selline salajane pilguheit raseda naise maailma.
    Igaljuhul suured õnnesoovid teise beebi valmimise puhul! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 13. juuni 2014 at 19:28

    Sooviksin ka raamatut endale. Olen blogi pidev lugeja ja tahaksin ka raamatut väga lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta ents 13. juuni 2014 at 19:26

    Sest olen käinud sinu kingades….

  • Avatar
    Vasta eku 13. juuni 2014 at 19:26

    olen fänn ,kuid mina ei soovi seda raamatut sp et “waoooo mallukas sa oled nu niii lahe jms et ilma su raamatuta sureeeen”! huvitav oleks lugeda kuidas rasedus ja sünnitus (ehk siis sünnitus ) loomulikul teel v nohh mis tundeid tekitas .ise olen kolm keisrit üle elanud …ja ma elan;) NING TEINE JA VÄGA SUUR PÕHJUS MA POLE IIIIIIAL MITTTTE MIDAGI VÕITNUD ….ISEGI MITTE OKSJONIT;) AGA SULLE PALJU ÕNNE NING OLEN UHKE ET SA OLED UHKE ET SUL SELLINE ARMAS PERE ON 😉

  • Avatar
    Vasta Karin 13. juuni 2014 at 19:25

    …ma nii tahaks ja vajaks seda raamatut. Ilma selleta keeldun ma sünnitamast!

  • Avatar
    Vasta Elerin 13. juuni 2014 at 19:25

    Ma võiks terve A4 punase, sinise, musta või mis iganes värvi pastakaga oma kirbusitakirjas täis kirjutada et miks just mina. Nii et säästa end sellest ülistuslaulust ja anna see raamat juba mulle. Punkt. Aitähhhh!

  • Avatar
    Vasta Karin 13. juuni 2014 at 19:22

    Palju õnne teise beebi puhul 🙂
    Raamatut soovin ma igal juhul, kardetavasti loosiõnn pole minu poolel, aga siis tuleb osta! Samas soovin ka autori autogrammi, seega peaks ma selle ikka sinu kätekestesse toimetama 😀 Kuna ma ise olin samal ajal rase ja kogesin väga sarnaseid emotsioone, siis ma usun, et see saab olema heaks mälestuseks ka mu enda rasedusajast 🙂

  • Avatar
    Vasta P.K 13. juuni 2014 at 19:21

    Mul on sinu raamatut väga vaja, kuna mina olin rase samal ajal kui sinagi Mallukas. Ja erinevalt sinust mina ühtegi rida kirja ei pannud, mul ei seisnud tol ajal tõtt-öelda pastakaski pihus. Seega su piibel peaks idee järgi mulle üht koma teist meenutama puhuks, kui mul peaks tekkima ulmeline idee uuesti rasedaks jääda 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2014 at 19:21

    ..sest loosiõnnega pole kunagi vedanud ja no raamatute lugeja ma pole kunagi väga suur olnud aga kui raamat ikka nii väga kutsub ja tundub nii huvitav,siis ma lihtsalt pean saama seda lugeda!

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. juuni 2014 at 19:21

    Kuna need 9 raseduskuud möödisid nii ruttu, siis oleks ju hea meenutada Su raamatu anil ka enda häid ja mitte nii jäid hetki! 🙂
    Aitäh

  • Avatar
    Vasta Ronda Seegar 13. juuni 2014 at 19:21

    Mina loeks seda raamatut väga hea meelega, kuna pole veel kordagi rase olnud ja tahaks ju kunagi natuke ettevalmistusi ka teha, ükskord see aeg ju ikka tuleb, kui lapsi peab hakkama saama. 😀 Usun, et see raamat oleks ideaalne alustus ja sissejuhatus rasedusele, kuna räägib ikkagi sellest tõeliselt rasedusest, mitte ei ole ilustav, nagu enamus sarnased raamatud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 13. juuni 2014 at 19:21

    Mina tahan nii väga seda raamatut, sest… oeh, sest sa kirjutad nii hästi ja see raamat juba näeb välja nagu midagi, mille lugemist ma väga naudiksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Brigita 13. juuni 2014 at 19:20

    Eks tulevikus oleks kindlasti suureks abiks üks otsekohene titeraamat:)

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2014 at 19:18

    Ma väga sooviksin seda raamatud.Sooviks ka aimu saada,mis mind ees ootab 🙂

  • Avatar
    Vasta MS 13. juuni 2014 at 19:18

    Ma tahaks nende roosamannade raamatute kõrvale ka miskit ausat:DJa noh, kuigi teine rasedus, siis tahaks ikka vahepeal lugeda, sest tõesti mu kaks rasedust on nagu öö ja päev:D

  • Avatar
    Vasta Margot 13. juuni 2014 at 19:17

    Ma vajan seda raamatut just sellelistel põhjusel: ilmselgelt oled sa mu lemmikblogija ja ma pole mitte kunagi midagi võitnud! :D:D

  • Avatar
    Vasta eha 13. juuni 2014 at 19:17

    Ma vajan seda raamatut!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2014 at 19:17

    Raamatud on ühed mu lemmikumatest asjadest maamuna peal! Ja kui loosiõnn ei naerata, siis järgmise raseduse aja ära ma ta ostan niikuinii . 😛

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. juuni 2014 at 19:17

    Minul on kohe väga vaja seda raamatut! Usun, et see on suurepärane raamat aga kindluse mõttes loeksin ikka läbi- seega mul on väga seda raamatut vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta k.l 13. juuni 2014 at 19:16

    Olen rasedustee ka ise läbi käinud, ning tore oleks vaadata sama rada ka läbi teise inimese silmade. Kuna ämmaemanda poolt antud raamatute kõrval ei ilutse mul kahjuks veel rohkem raamatuid, siis oleks mõnus sellist raamatut võita ning päikest võttes seda lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta ct 13. juuni 2014 at 19:16

    Tahaks hirmsasti lugeda! Natukene olen juba sirvida saanud ja nüüd tahakski näha, et milline see lõpptulemus sai 🙂

  • Avatar
    Vasta Marje 13. juuni 2014 at 19:16

    Marje tahab seda raamatut väga-väga, nagu ka kõik teised. 🙂 Hakkasin sinu blogi lugema päeval mil Mari sündis. Kahjuks ma neid rasedusega seonduvaid jutte ei näinudgi kuna ei teadnud üldse sellest. Nii huvitav oleks lugeda kellegi teise 9. kuust. 🙂 Ja muide, ainuke blogi ongi Malluka oma mida ma loen. 🙂 Oled hästi vahva. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2014 at 19:16

    Ei teagi, kas julgeb lugeda, aga peaks ju teadma, mis tulevik toob 😛 😀

  • Avatar
    Vasta liivi 13. juuni 2014 at 19:15

    Miks peaksin mina selle raamatu endale saama? Sest raamatu pealkiri on täpselt need sõnad mis ütles mulle suurest ähmist ,ehmatusest või ma ei teagi millest minu ämm kui teatasin talle koos tema ainukese pojaga ,et meie kahele lapsele lisandub uus laps sügisel.Ta tõusis diivanilt ja karjus Püha Jumal sa oled rase,te saate lapse..Sel hetkel tundus see natuke solvav vms aga nüüd võtan seda juba naljaga ,sest mu ämm on ülitore vanaema lapselapsele.

  • Avatar
    Vasta liivi 13. juuni 2014 at 19:13

    Miks peaksin mina selle raamatu endale saama? Sest raamatu pealkiri on täpselt need sõnad mis ütles mulle suurest ähmist ,ehmatusest või ma ei tegi millest kui teatasin talle koos tema ainukese pojaga ,et meie kahele lapsele lisandub uus laps sügisel.Ta tõusis diivanilt ja karjus Püha Jumal sa oled rase,te saate lapse..Sel hetkel tundus see natuke solvav vms aga nüüd võtan seda juba naljaga ,sest mu ämm on ülitore vanaema lapselapsele.

  • Avatar
    Vasta Lili Katriin 13. juuni 2014 at 19:12

    Ma olin ka rase ja vb tulevikus veelgi ( hetkel väga ei usu sellesse :D) ja nüüd on selline uudishimu seda lugeda 😀 tavaliselt mul loosiõnne pole seega nüüd täiega loodan. Nii lahe et sa Maci said super-hüper-vinge 😉

  • Avatar
    Vasta k 13. juuni 2014 at 19:12

    Proovin ka loosimises õnne… (kuigi ma seda tavaliselt ei tee), …miks mu kommentaar võita võiks?
    Sest ootan praegu oma kolmandat last ja jube lahe oleks sellel ajal lugeda rasedusest 🙂 Avastasin Su blogi kuskil kuu enne Mari sündi ja alates sellest olen lugenud. Siis avastasin eelmisel aastal, et olen rase ja seda toredam oli lugemine väikelapse ema igapäevaelust.
    Igatahes jh.. mul oleks midagi vaja teha, et mitte viimase sekundini tööd teha (kes see siis ikka tahab mõtelda üle ja sünnitust karta). Raamatu lugemine hoiaks paigal 😀
    Võiksin ka ütelda, et “ostan su raamatu niikuinii, sest kirjutad nii hästi”, aga see poleks praegu õige. Kolimine on kohe ees ja iga vaba raha läheb lähikuudel kindlasti sinna.
    PS Kui ma ka ei võida, siis kommentaari lõpuks soovin õnne võitjatele! 🙂

  • Avatar
    Vasta kadi 13. juuni 2014 at 19:10

    Teades seda kuidas sa kirjutad, siis kindlasti on see üks ütlemata köva raamat mis mul puudu on. Ma olen juba pikkisilmi ootand millal see raamat väljatuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta annika 13. juuni 2014 at 19:10

    Erilist usku pole et midagi võidan aga proovida ju võib 🙂 Raamatut tahaks juba puht huvi pärast lugeda, no ja ma ka rase 😀

  • Avatar
    Vasta Kädli 13. juuni 2014 at 19:08

    Sest mulle nii väga meeldib lugeda häid raamatuid. Ja kuna mul siin vaiksel on plaanis koju päris oma enda raamaturiiul teha, kus on ainult head raamatud, siis arvan, et ka sinu raamat on hea ning see võiks mu raamaturiiulil olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2014 at 19:08

    Ma loodan et kunagi naertab ka õnn mulle. Aga Miks just mina, see hea küsimus. Aga vb äkki siis slp et mulle meeldib selliseid raamatuid lugeda mis on kirjutatud tõsielust . Loodan et mulle naertab siis õnn 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2014 at 19:08

    Sul ebareaalselt hea päev täna !!!!!!!
    Miks ma võiksin võita selle raamatu ? Hmm kui päris ausalt öelda, siis ma ei ole üldse raamatu inimene. Kooli ajal pakkus huvi Faust ja paar aastat tagasi sain sünnakingiks “Kõik mehed näevad Sind alati” seda sai ka paar korda loetud. Aga see sinu raamat pakub huvi,samas on uudishimu. Ja kui olen ise ka rase olnud.. siis oleks äärmiselt põnev Sinu seikasi lugeda 🙂 Koos nutta ja naerda. Sest üks kuradima hea räämata peaks ju seda kõike pakkumagi!

  • Avatar
    Vasta Kerli P 13. juuni 2014 at 19:08

    Ma arvan, et kõik su lugejad soovivad sinu suurepärast raamatut saada, niisiis soovin jubedalt ka minaaaaa 🙂 Eiteagi mida teeks, et saaks 🙂 🙂 Ehk kommentaarist siis piiisab 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 13. juuni 2014 at 19:08

    Raamatut tahaks 🙂 Ma enne ka juba maininud et mulle meeldib see stiil kuidas sa blogi kirjutad ja usun et raamat ka samas stiilis kirjutatud, hea meelega loeks 😀 Ja kuna ise ei ole rase olnud, siis oleks huvitav lugeda/näha mis mind ees ootab 😀

  • Avatar
    Vasta annika 13. juuni 2014 at 19:07

    Tahaks ka seda raamatut 🙂 kui ei saa siis ma ostan vot 😀 Nii w naa ma selle saan. Ja tõesti 13 ja reede foobia on ikka julm vale. Minule alati norm päev old ja täna eriti, sain täna esimese etapi autokoolis läbi, teooriatesti. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 13. juuni 2014 at 19:07

    Mul pole mingit halanuttu esitada, miks ma seda raamatut tahaksin 🙂 Sellepärast peangi saama selle, sest ma tahan. Kui ei saa, mis seal ikka elu veereb edasi. Tubli ja õnne!

  • Avatar
    Vasta C 13. juuni 2014 at 19:06

    Mis siis, et ma rase pole olnud ja praegu ka pole, aga raamatut tahaks ikkagi väga sest esiteks, kunagi tulevikus olen ka mina rase ja teiseks, ma elasin igati sulle kaasa raseduse ajal ja nüüd oleks vahva seda kõike raamatust ka lugeda:)))

  • Avatar
    Vasta Piku 13. juuni 2014 at 19:06

    Ma tahaksin Su raamatut võita puhtalt sellepärast, et tahan… Sest for sure, on see mingi väärt kraam, mille ma täiesti olematutel põhjustel kapsaks loen (tuleviku rasedus(t)ele mõeldes ehk?) ja siis kunagi kuldses eas ja elutarkust täis olles kellelegi toredale edasi kingin, et vot – väärt lugemine 😀

  • Avatar
    Vasta Ly 13. juuni 2014 at 19:05

    Mõnus lugemine õhtul, kui mees ja laps koos aega veedavad 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Eleri 13. juuni 2014 at 19:05

    Mallu kui sa mulle seda raamatut ei loosi , ei julge ma paljuneda, ausalt kaa!! Tahaks seda raamatut niiii väga, juba sellepärast et see näeb nii ilus välja 🙂

    xoxo
    Eleri

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2014 at 19:05

    Raamatut tahaks küll. Kuigi mul veel lapsi ei ole ja ei ole veel rase ka, aga kui kunagi jään, nii umbes mõne aasta pärast, siis tahaks kindlasti seda lugeda, aga selle aja peale on see arvatavasti igalt poolt juba anmu välja müüdud ja siis ma seda ei saagi. Võiks ju ka ette ära osta, aga arvatavasti on see juba ka selleks ajaks välja müüdud kui ma ükskord raamatupoodi jõuan.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. juuni 2014 at 19:04

    Maailmas on vähe raamatuid, mida ma loeks. Fännan utoopiat ja no, videvik ja harry Potter on seal hulgas 😀

    Ma väga sooviksin seda kõike lugeda teise inimese kogemust ja võrrelda oma kahe kogemusega! Uus öökapi raamat

  • Avatar
    Vasta Li 13. juuni 2014 at 19:04

    Mul ka täna hea päev olnud 🙂 aga raamatut sooviks mitte endale vaid oma kallile sõbrannale, kes on rase 🙂 aga kindlasti ise sooviks ka lugeda seda, kuigi endal lapsed olemas ja lähi ajal neid juurde pole plaanis pole kindlasti 🙂 mulle täitsa piisab oma tütrest, pojast ja karvasest Hr. Kassist 😀

  • Avatar
    Vasta Annu 13. juuni 2014 at 19:04

    Häid raamatuid pole kunagi palju eksole. Aga tegelt ma põlen uudishimust seda lugeda. Ja ütlen kohe ära, et 18euriga ma seda ostma ei lähe siiski..Niiet just sellepärast ma tahakski seda võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 13. juuni 2014 at 19:03

    Ei oskagi mingit hüpersupergeniaalset põhjendust tuua peale selle, et mulle meeldib lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidy 13. juuni 2014 at 19:03

    Sest see on Kohustuslik Kirjandus 2014 aasta suvel! 😀
    PS: Mina kohtusin oma elukaaslasega 13 ja reede! Super päev on see! 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 13. juuni 2014 at 19:03

    Mul tavaliselt sihukstel loosimistel ei vea, aga kuna täna on reede ja 13, siis ma olen vähemalt proovinud 🙂
    Tänan tähelepanu eest!

  • Avatar
    Vasta eva 13. juuni 2014 at 19:03

    Vägev! Kus on saanud vihatud Mallukast üleöö edukas ja tegus naine!
    Palju õnne!

    aa.. raamatut tahaks kaa.. niisama.

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2014 at 19:02

    Mina tahan kaa sinu imepärast raamatut! 🙂 Esmapäeval saab minu pisike meessoost nööbike kahekuuseks ja ma tahaks lugeda,kuidas teistel rasedus möödus/möödub ja kas kellegil oli veel nii idiootne ja ebainimlik ämmaemand,kui mul 😀

  • Avatar
    Vasta Ege 13. juuni 2014 at 19:02

    Ma ei pea seda ju võitma, aga vinge oleks kui võidaks, sest püha taevas, ma olen rase!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2014 at 19:02

    Tavaliselt ma loen su jutte eemalt ning väga ei kommenteeri, aga raamatut oleks küll hädasti vaja! 😛
    Et see jubepahanõmevastik 13 ja reede ka minu jaoks meeldejäävaks päevaks muuta! 🙂

  • Avatar
    Vasta Keili 13. juuni 2014 at 19:02

    Loomulikult sooviksin ma seda raamatut 🙂 Kuna endal last veel pole, siis oleks väga huvitav lugeda raamatut, mis kindlasti reaalselt kirjeldab rasedust ja kõike sellega seonduvat 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2014 at 19:02

    Mina peaksin võitma…sest ma pole sinult veel midagi võitnud:) That`s it!

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2014 at 19:01

    Mina tahan kaaa su raamatut, ootasin juba pikisilmi. Kui blogi sul juba nii imetabane on, siis mis veel raamatust rääkida 😀

  • Avatar
    Vasta Helle 13. juuni 2014 at 19:01

    Sooviksin väga, väga seda raamatud, sest ma väga tahaks seda..

  • Avatar
    Vasta Kätu 13. juuni 2014 at 19:01

    Mul oleks vaja seda raamatut, sest ma lubasin endale, et loen suvel vähemalt 10 raamatut läbi.
    Ja sa kirjutad hästi, sellepärast juba tahaks.

  • Avatar
    Vasta Merlin 13. juuni 2014 at 19:01

    Ohhh, kuidas minagi seda raamatut tahaks ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2014 at 19:01

    Rase ma ei ole, aga üks uus raamat kuluks küll ära!

  • Avatar
    Vasta K. 13. juuni 2014 at 19:00

    Olla Sinust ja Sinu kirjutistest vaimustuses, on päris hea tunne. 😀 Seda enam tahaks seda raamatut lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2014 at 19:00

    Einoh, kes siis SInu raamatut ei tahaks. Ja teades Su humoorikat kirjeldust, siis on see üks huvitav raamat. Enda laps(ed) on küll veel kauges tulevikus, aga raseduse- ja lasteteema köidab ikka igat naist ju. 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2014 at 18:59

    Mina sooviks seda raamatut just puhtalt uudishimust. Juba pealkiri tundub selline paljutõotav ja huvitav! Lisaks olen ma ise väga suur raamatute huviline ja vabadel aegadel meeldib mulle väga raamatuid lugeda. Olen lugenud ainult välismaa autorite kirjutatud raamatuid. Oleks huvitav lugeda midagi eestlase poolt kirjutatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. juuni 2014 at 18:59

    Sest püha taevas, ma olin kaa rase:)

  • Avatar
    Vasta Egle 13. juuni 2014 at 18:58

    Ma ei oska muud välja tuua, kui, et oleksin lihtsalt mega happy, kui saaksin Su raamatu endale. Kuna ma loen koguaeg midagi, siis miks mitte võtta järgmisena just Sinu kirjutatud raamat ette. Tõotab huvitav ja kaasahaarav raamat olema.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2014 at 18:58

    Raamat on minumeelest kõige parem kink mida üldse kinkida .Ei ütle kunagi ühestki heast raamatust ära ning Sinu oma see kindlasti ka on. 😉

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2014 at 18:58

    Sinu olekut ja iseloomu teades on see additudega raamat, mida kindlasti peaks lugema 🙂 seda raamatut peaks lugema juba selle pärast, et sina autor oled 🙂
    Palju õnne esimese raamatu ilmumise puhul 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveliis 13. juuni 2014 at 18:58

    Kaks korda vist loosiõnn ei näkka, onju, eriti veel minusugusele küünilisele laikide/loosimiste armastajale, aga noh..kui ma juba sõrme olen andnud, annan siis näpu ka. Pealegi, et ma ei pea ju laikima ühtegi muud lehekülge peale su enda oma, mida ma laigin juba sellest ajast kui sa veel (nii?) kuulus ja popp ei olnud. Enivei.
    Tegelt tahan ma sulle öelda, et mul on hea meel su üle. Ma natukene tean kui hea tunne see on kui mõni unistus täide läheb. Palju õnne sulle!

    • Avatar
      Vasta Eveliis 13. juuni 2014 at 18:59

      eeemmm.. andsin sõrme ja annan näpu ka. no heakene küll siis:D tegelt ma ikka nii idioot ei ole, pidasin ikka kogu kätt silmas.

  • Avatar
    Vasta Moonika 13. juuni 2014 at 18:58

    Selline raamatukene võiks endal küll olemas olla, varsti plaanis 7 kuusele pojale pisikene venna- või õeraas kõrvale teha ja seekord võiks siis midagi teistsugust ja loodetavasti/arvatavasti asjalikumat lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta Sille 13. juuni 2014 at 18:57

    Absoluutselt loeks selle raamatu läbi, midagi vahelduseks mu siiani seletamatule järsku tekkinud Harry Potteri vaimustusele 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2014 at 18:57

    Ma lihtsalt tahan seda raamatut ja jutul lõpp!!! 😀

  • Avatar
    Vasta L. 13. juuni 2014 at 18:57

    Ühele vaesele kaksikute emale oleks ka raamatut vaja. Nii oma aja jaoks et vannis lugeda :)!

  • Avatar
    Vasta kerli 13. juuni 2014 at 18:57

    Mina peaks võitma, sest 13 ja reede juunis 2014 on mu elu parim päev siiani! Äkki ikka saab veel paremaks minna!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina :) 13. juuni 2014 at 18:51

    Oh kuidas nii kangesti tahaks seda raamatut!
    Ma laigiks absoluutselt igat lehekülge, mis vaja, et see raamat saada 🙂
    Ma olen vist (arvan, et mitte, aga proovida ju võib 😀 ) suurim fänn!! 😀
    Ja no…lõpuks võiks ju õnn naeratada ja midagi võita kah!! 😀