Uncategorized

maailma suurim juuksepostitus

17. juuli 2014

Pärast seda, kui ma juuksed punaseks värvisin, on nii paljud lugejad mu juuste kohta küsimusi küsinud. Ma olen juba pikalt seda postitust edasi lükanud, aga nüüd otsustasin ma, et vastan vahelduse mõttes kõikidele küsimustele.

Kuidas sa juuksed nii punaseks said ja kust sul üldse see idee tuli? Täiesti ausalt pean vastama, et kunagi sada aastat tagasi sattusin lambist Liina blogis mingit pilti vaatama ja ütlesin Kardole, et ma tahan ka punaseid juukseid. Just selliseid ilusaid nagu Liinal. Sinnapaika see jutt jäigi, kuni ühel hetkel saatis Arangur mulle kingikarbi, kus sees oli ka värv 7.35. Kuna see oli natukene punaka alatooniga, meeldis see mulle täitsa hästi, kuid samas tuletas meelde, et tegelikult tahaksin ma ju veel punasemaid juukseid. (Keda Aranguri värvid huvitavad, siis ma julgen soovitada küll – ei haisenud nad üldse nii rõvedalt kui tavalised poevärvid ja kaasas oli ka õpetus, kuidas täpselt värvisegu kokku keerata).

Ühel ilusal päeval haarasingi ma Maximast kaks punast värvi (üks oli selline rõve vanamutililla ja teine normaalsem punane), tulin koju ja viskasin ilusama punase pähe. Kuna enda juuksed olid suht tumedad olnud, siis ei saavutanud ma ikka seda tooni, mida ma tahtsin saada. Arvata on, sest ma reaalselt kasutasin mingit kolmeeurist jura, aga mis seal ikka.

Mõni aeg hiljem ostsin Selverist värvieemaldaja ja selle punase värvi, kus sees need õlid on. Nimi ega toon küll meeles pole. Igatahes kodus panin värvieemaldaja pähe ja seejärel kallasin punast värvi peale. Tulemus oli selline toon:

IMG_20140607_122244Kuna mina tahtsin aga midagi veel punasemat, siis sain ma abi Tradehouse’ist. Esiti mõtlesin ma proovida seda punase värvi maski “pepper”, aga töötajad soovitasid mulle palju paremat ja intensiivsema tooniga toodet, mida ma praeguseks hetkeks lihtsalt armastan. Tegemist on Inebrya KroMask Colour Mask Cherry Red’iga ja ma soovitan seda absoluutselt igale punapeale. Lisaks sellele, et ta lõhnab imeliselt ja teeb juuksed väga pehmeks, lisab ta ka iga kasutuskorraga juustele kirgast punast värvi. Näiteks vahetult peale maski kasutamist läksid juuksed eelmise pildiga võrreldes selliseks:

10438791_795281177178424_1008948208_n-1193562Mis juuksehooldustooteid sa kasutad? Mida soovitad ja mida mitte? Alustame siis kõige põhilisematest asjadest – šampoonist ja palsamist. Esimesena on mul kasutusel üüratu liitrine pudel Inebrya šampooni, mis on täitsa mõnus. Ta hakkab väga kergesti vahutama, lõhnab hästi ja peseb juukseid korralikult, nagu šampoonid ikka teevad. Millest ma täitsa vaimustuses olen, on sama firma palsam Inebrya Ice Cream Dry-T Conditioner. See lõhnab nagu koorekomm ja jätab juuksed väga mõnusalt pehmeks ja siidiseks. Kuna mul on ka seda liitrine pudel, siis loodan selle sõbrakesega veel kaua oma juukseid toita. Arvestades poepalsamite hindasid, siis liitrise pudeli eest umbes 10 euri maksta ei ole ju tegelikult üldse palju. Eriti arvestades, et seda kulub vähe ja see on sada korda parem kui mingi Rimi saast. Maski ma juba mainisin.

Mida ma ei soovita? Noh, sellega on tegelikult nii, et igale inimesele sobivad erinevad asjad ja seetõttu ma ei saagi öelda, et nüüd minu üles loetud tooted on täiesti jurad. Ehk kellelegi teisele sobivad? Ei ütle ka samas, et need mu juustele midagi halba teinud oleks, aga midagi suurepärast ma ka nendest ei arva. Esiteks sellepärast, et nad kõik lõhnavad nii rõvedalt, et selle kohta ei saa isegi mitte lõhn, vaid hais öelda.

Esiteks Aranguri mask läike andmiseks. Haiseb väga keemiliselt. Teeb küll juuksed pehmeks, aga mitte oluliselt kauaks. Mingit läiget ma ka ei märganud, aga ehk selle pärast, et ma kasutasin seda vaid paar korda, kuni läksin tagasi suvalisele poepalsamile, sest see vähemalt ei haisenud nagu põlev plastik. Samasse auku lähevad ka sama firma intensiivse hoolduse kapslid. Need ei teinud mitte midagi, peale haisemise.

Nende asemel soovitan hoopis vaalaplatsentaga kapsleid ja sama firma šampooni ja palsamit. Mõlemad aitasid minul lõpetada mu juuste väljalangemine, ühtlasi lõhnasid väga hästi! Ma oleks peaaegu pisara poetanud, kui need otsa said.

Sain just endale ka nende ripsmekasvuseerumi. Kahjuks ei oska kiita ega laita, sest ma olen seda täpselt kaks korda kasutanud. Ei ole rohkem lihtsalt meelde tulnud.

Miks sa oma juuksed maha lõikasid? Teravam silm märkas ehk tõesti, et nüüd on mul “moekas bob” oma suht pikkade juuste asemel. Pean tunnistama, et nii pikki juukseid ei ole mul aastaid olnud ja üsna kurb oli nad maha lõigata. Teha polnud aga midagi, sest ma ei olnud oma juukseid kuigi hästi hoidnud. Esiteks juba muidugi imetamise periood, siis juuste välja langemise periood, siis “Mari kisub kõik mu juuksed välja” periood ja lõpetuseks see, et ma neid siin usinalt blondeerisin ja värvisin. Juuksur ütles, et siin pikka pidu pole ja kui ma kunagi ilusaid terveid pikki juukseid tahan, siis tuleb need juukseotsaräbalad siiski loovutada. Mis seal ikka – loovutasin. Ma tean, et muidu lühike soeng sobib mulle täitsa kenasti, ainukene miinus on see, et juustega tuleb palju jamada. Enne tegin pealaele krunni ja asi ants, nüüd pean juukseid sirgendama, tupeerima, kammima. Oh pühja jeesus! Kuna mu juustel on loomulik lokk sees, siis ilma kogu selle kammajaata näen ma välja nagu hõredate kõrvadega spanjel. Kas ma kahetsen, et juuksed maha lõikasin? You bet! Samas ei saaks öelda, et ma seda viga varem teinud pole.

Paar korda elus on mu juuksed ka sama pikad olnud ja ma olen need lihtsalt maha lõiganud. Kõige kergem lahendus – pikendused! Mugavuse poole pealt eelistasin ma teippikendusi. Said kiiresti pähe, nägid ilusad välja ja sain ilus olla. Miinuseks siis see, et ma pidin iga õhtu juuksed patsi panema ja niisama nendega palju tegelema (niisutama/hooldama), et need rõvedad takud välja ei näeks. Need pani mulle Kardo sõbranna, kelle oma on Diamond Hair. Kurat, nüüd ma hakkasin seda kodukat ja linki otsima ja mõtlesin, et äkki peaks jälle Annely oma juuste kallale laskma ja ennast ilusaks tegema? Pikad juuksed teevad naised ikka palju ilusamaks, arvan mina. Noh, kui ma näen linnas laheda lühikese soenguga naist, siis õhkan ka alati, et tahaks ka, aga pikkade juustega tunnen ma ennast lihtsalt ilusamini. Annely, teeme ära või? Siinkohal lisangi teile pildi enne ja pärast seda, kui Annely mulle pikendused pani:

pixid.jpg

Tegelikult kasutasin ma ka clip-in pikendusi, aga paraku on need tumepruunid ja enam ma neid küll kasutada ei saa. Värvima ma neid ka ei viitsi hakata, seega kui kellelgil on nende järgi soov ja ihalus, siis kirjutage mulle!

Aga millised mu juuksed praegu on? Ma pean lisama siis pildi oma esikast, kus tundub, nagu ma nutaks Sassu jutu peale heldimusest, aga tegelikult sügasin vist niisama nina. Mis seal ikka, see on suht ainuke pilt, kus küljelt mu soengut näha on(ps! ma ei tea, miks ma neli kuud rase pildil tundun, sest ma tegelikult ei ole):

malluka raamat (12)Ühesõnaga, nii palju juuksejuttu suutsin ma endast praegu välja pressida. Kui kellelgi on veel küsimusi, siis kommentaarium on valla ja kui keegi tahab jagada häid/halbu juuksehooldustooteid, siis eidenurk on avatud ja räägime kohe heaga kõik südamelt ära, et säästa teisi mõttetust raharaiskamisest.

Loe ka neid postitusi!

34 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. august 2014 at 14:41

    ma mõtlesin hoopis šampoonide-palsamite koha pealt sõna sekka öelda. mingihetk hakkasin ma ka “öko” poole kalduma kuna lugesin netist, mida enamus šampoonid-palsamid sisaldavad ja kuidas need ained kehale ajapikku mõjuda võivad. päris jube oli. 😀 vahetasin päris palju asju kodus välja, sh šampoon-palsam-mask. tellisin omale macadamia tooted, sest ei sisalda parabeene, silikoone ega sulfaate. üks mu töökaaslane kurtis, et proovis ka macadamia tooteid aga ei meeldind sellepärast, et šampoon ei vahuta. ei vahuta ta sellepärast, et sulfaate pole sees – see ongi see nö mõttetu aine, mis paneb asjad vahutama (šampoonid, dušigeelid, hambapastad jne). tegelikult on nii, et juukseid peaks pesema šampooniga 2 korda enne kui palsami pähe paned, sest esimese korraga pesed selle mustuse maha, mis juustes peidus ja teine kord nö puhastad lõplikult. ja siis juba šampoon vahutab ka, sest pole seda mustust, mida siduda. ja endal mul pääris pikad juuksed, aga juuksuris väga ei viitsi käia (u kord 6 kuu tagant). 😀 niikuinii lõikan otsi igakord. ja viimane kord oli juuksur mul positiivselt üllatunud ka, et nii kaua pole käinud, aga juukseotsad praktiliselt terved. 🙂 nii et minule on kogu see ökomajandus juustes hästi mõjunud.

  • Avatar
    Vasta Jaanika K. 24. juuli 2014 at 09:09

    Ma nüüd natukene kurjustaks su juuksurit või hoopis sind.

    Minu lugu järgmine. Hakkasin 2,5 aastat tagasi värvima mustast punaseks. Palju blondeerimist ja rikkumist. Fööni ja sirgendaja sõber pole ma kunagi olnud, kuna esiteks on mul üpriski sirged juuksed ja teiseks on juuksekarvad meeletult peenikesed seega nad kuivavad kiiresti. Mingi hetk viskas punane kopa ette selle pideva värskendamise pärast. Seega olin umbes 2 kuud tumepruuni peaga kui läksin juuksurisse, et jälle punaseks saada.
    Eelmisest aastast vahetasin juuksurit kuna iga kuu 30 km maha sõita tundus mõtetu ja leidsin kodu kõrval inimese kes teeb mulle kuumakäärilõikust mida eelmine juuksur ei praktiseerinud. Nüüd jõuan jutu poindini. Selle asemel et juuksur mu juuksed lõikaks kõrvadeni kuna umbmääraselt 20 cm mu juuste otsast oli blondeeritud põhk hakkas ta tasapisi neid kärpima. Kuumaskääris käin ma nii kuidas jumal juhatab, ehk millal hakkavad need otsad mind uuesti häirima. Hetkel olen teinud väga suurt tööd enda juuste turgutamiseks, et neile uuesti eluvaim sisse puhuda. Seega poleks sa pidanud enda juukseid nii lühikeseks lõikama vaid lihtsalt võtnud endale sihiks käija kuumaskääris ja iganädalane maskitamine looduslike õlidega.

    Kuid praegune soeng sobib sulle ka väga hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 18. juuli 2014 at 15:35

    Biosil kapslid tegid minu takkudega imet, nad on kallid,aga kahekuulise kasutamise järel olid nagu uued juuksed peas. Kui rasedaks jäin,siis enam kahjuks kasutada ei saanud. Tahtsin veel öelda,et minule väga meeldib see lühem soeng Sinul, sobib natuuriga hästi ja annab kuidagi powerit juurde. Pikajuukselisi malbeid mimme on palju:)

  • Avatar
    Vasta Krista 18. juuli 2014 at 13:03

    Vaalaplatsenta juuksehooldutooteid kiidan väga ! 🙂
    Ma igapäevaselt ainult selle sarja tooteid kasutangi. Kuna mul endal suht tagumikuni juuksepahmakas peas siis olen ikka igasuguseid juuksehooldustooteid proovinud, et see pahmakas ikka kauem kestaks .. aga ei ole leidnud mina paremat, kõik muu on paras kräpp 🙂 Pirtsakad juuksed mul 😀
    Kuna mul juuksed ka suht pulksirged siis sirgendajat ja fööni ma ei kasuta absoluutselt. Paar korda olen oma juukseid föönitanud ja kohe tundsin ,et see teeb mu juustele pigem kahju kui kasu. Lasen neil lihtsalt loomulikult kuivada ja kammin pusaharjaga läbi 🙂
    Muidugi kui lokikesi tahan teha siis peab ikka kuumad rauad ligi laskma 😀 ..vahest harva.
    ja kui nüüd juuste värvidest rääkida siis … endal on mul küll süsimustad juuksed, aga jubedalt meeldib selline intensiivne punane 🙂 Olen mitu korda mõtteid mõlgutanud,et tahaks ka sellist värvi juukseid, aga vat … ei ole julgust ! 😀 Ja ma kujutan ette milline töö ja vaev oleks minu pikad süsimustad juuksed punaseks saada.
    Ja pealegi nüüd kohe kohe on mul aga sündimas üks pisikene preili ja juba eos mõtlen sellele, et kuidas see sünnitusjärgne periood mu kiharatele mõjub 🙂 Loodan ,et mu kallis vaalaplatsenta päästab mind sellest 😀

  • Avatar
    Vasta Lenks . 17. juuli 2014 at 20:52

    Ehmatad sedasi. Ma tahtsin juba õnne soovida uue beebiootuse puhul. Teinekord tasub ikka see korsett alla visata,kui raam polegi nii perfect iga nurga alt pildistades. 😀

  • Avatar
    Vasta ... 17. juuli 2014 at 19:15

    Aranguril on ka punase värvi intensiivistaja olemas, tuleb värvisegule lisada. Värvivahe on tõepoolest märgatav. Ise värvisin muidu ka suvaliste poevärvidega, nüüd olrn värvimisest loobunud, juukseid pesen looduslike šampoonidega – värvi kulumises oli sellega suur vahe. Kui suvaliste poe omadega jooksis punane lõpmatuseni välja, siis looduslikega esimmesed paar pesu ja siis jäi järgi. Toon püsid palju kauem ilusana.

  • Avatar
    Vasta Sille 17. juuli 2014 at 16:16

    Ma sain pikad juuksed endale tänu sellele, et loobusin juuksevärvidest, föönist ja sirgendajast. Muidu on mul väga peenekoelised kardvad ja kippusid murduma kõige selle jama peale. Juuksed on nüüd nii mõnusad ja terved!

  • Avatar
    Vasta Astrid 17. juuli 2014 at 15:00

    Olin ka ise teismelisena punapea.. see hetk ajas oma asja ideaalselt ära wellatoni punane värv,siis tulid teised juuksevärvid ja ajad ning kui uuesti punaseks tahtsin,siis mitte ükski juuksurivärv ei andnud ka seda õiget tooni. Punane värv on kõige ebapüsivam,kuid kui pärast tahad mõnda muud värvi.. on pidevalt kena punakas alatoon juustes,sest välja ta ei tule,vaid kasvab. Hooldustoodetest kiiidan ühte Avoni kataloogi kaupa. Advance sarjast vist,rohelises väikeses pudelis juukseotsa õli. Maailma parim asi,mis isegi minu kahused ja karmid juuksed pehmeks ja läikivaks teevad.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. juuli 2014 at 13:39

    Mis võiks veel aidata. Õlidest on maailma parim bodyshopis müüdav õli. Kas oliivi või viinamarja ekstraktiga. Kallis on küll, suht pisike pudel, ja maksab kuskil 16€, äkki saab netist odavamalt. ei tea. Olen kasutanud vahelduva eduga juba pea 6 aastat. Juukseid blondeerinud umbes sama kaua, aga pikkad ja terved!!!! Pole siiani paremat asja leidnud!!!

  • Avatar
    Vasta Marianne Kilk 17. juuli 2014 at 13:18

    Lõpuks ometi postitus, milles ma oskan ja tahan kaasa rääkida. Ma olen Sinu saatusekaaslane. Minul olid peale lapse sündi laigud peas. Ma pean sõbrannaga isegi juukseblogi (ohtlikveenus.blogspot.com). Seal on kõik tooted, mis mulle meeldivad ja pildid mu juustest jne. Mõnikord seksijuttu ka vahele 😀

    Ma tahan oma jutuga jõuda sinna, et ära pane juuksepikendusi ja ürita võimalikult vähe sirgendada. Rohkem juuksehooldustooteid ja vähem viimistlustooteid:) Kui neid vigu väldid, on sul võimalik kasvatada pikad juuksed, mis näevad ka muidu head välja.

    Mis ma veel soovitaksin? Õlimaskid kindlasti. Oliivi, takja, kookose jne. Lisaks soovitan ma kuumi kääre ning vitamiine. Nende mõju on näha pikema perioodiga.

    Kannatust juuste kasvatamise raskel teekonnal 😀

  • Avatar
    Vasta Liinuzka 17. juuli 2014 at 12:43

    Mina soovin clip-in’e ! 🙂
    kirjuta liinak45@gmail.com

  • Avatar
    Vasta kadi 17. juuli 2014 at 12:08

    Kuna minu juuksed kasvavad kiuste AEGLUUBIS, siis võtaksin ma need tumepruunid pikendused endale 🙂
    Mitu raha tahad nende eest?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuli 2014 at 12:09

      Kirjuta mulle fesarisse 🙂

      • Avatar
        Vasta kadi 17. juuli 2014 at 18:23

        Kiri facebookis 😀

  • Avatar
    Vasta kristi 17. juuli 2014 at 12:06

    Minu vaieldamatu lemmik on Elumeni punane juuksevärv! Kasutan seda juba tükk aega ja ei vaheta seda mitte millegi vastu! Mõnus erk punane 🙂

    • Avatar
      Vasta lou 17. juuli 2014 at 16:35

      Kristi, kas värvid Elumeniga ise kodus või juuksuris?

  • Avatar
    Vasta Karin 17. juuli 2014 at 12:05

    Oi, Tonika, nostalgika 🙂 Tudengina sai ka sellega end punaseks värvitud. Juuksed siis.

    Nyyd avastasin hveisspukist sellise lehe nagu Erksad juuksevärvid. Sygisel tellin sealt, sest augustis tulevad neil myygile ka erksad värvid tumedale ja naturaalsele juuksele.

    Teistest juuksehooldustoodetest kasutan Hempzi shampooni ja palsamit. Tegu on sodivabade toodetega ning viiekuulise kasutamise järel on juuksekarvad nii puhtad jurast, et pesen juukseid vaid kord nädalas. Kuna lõngad ulatuvad mul varsti vööni, siis pusasid aitab lahti saada Revloni juukseõli ja Bioshopist tellitud bambusest iooniline hari (kammib pusad valutult lahti ning kogub enda kylge juustes oleva tolmu).

    • Avatar
      Vasta Katre 17. juuli 2014 at 13:12

      Neid ekrsaid värve peaks Hilpharakas ka müüa olema – kunagi ostsin sealt ja kunagi tellisin ka ebayst neid. Flamingo Pink ja Lagoon Blue on küll hästi kenad erksad toonid ja kihvt oli nendega aeg-ajalt soengut salgutada. Siis mul olid veel blondid juuksed ja värv hakkas peale küll hästi, aga 30min-1h värvi pealhoidmine eriti pigmendikalt seda peale ei jätnud ja peale esimest pesu juba oli tuhmim. Tavaliselt panin fooliumiga värvi terveks ööks pähe ja magasin ka värviga ja siis püsis natukene paremini peal. 😀
      Ühesõnaga sellised värvid nagu mahapestavad ikka, juba pärast 1-2 pesemist on tuhm ja inetu see värv, mis alguses ilus ja erk oli. Põhimõtteliselt pidingi iga nädal uuesti üle tegema salke, kui tahtsin et nad kenad oleks ja lõpuks ilmselgelt enam ei viitsinud. 😀

      Maha õnneks kulus värv kenasti ja täiesti samasuguseks nagu enne oli. Seda siis umbes 7-10 pesukorraga vist.

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. juuli 2014 at 12:05

    schwarzkopf palette R15 😉

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. juuli 2014 at 12:00

    Mul juba aastaid punane olnud, kuigi tegelik värv on see õudne kartulikoore värv, aga mina küll ei ütleks et punase värviga raskem oleks kui mõne teise värviga.

    Juuksuri juures käin kah kuidas kunagi aga ma saanud juuksurite juures nii palju jama et ma väldin neid pigem, mul endal kindel poe värv ja see tóötab ideaalselt, kuigi haiseb jah 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuli 2014 at 12:01

      mis värvi kasutad?

  • Avatar
    Vasta Jennifer 17. juuli 2014 at 12:00

    Sulle nipp: Kui sa tahad, et su punane värv püsib ilusana ja ei kuluks kiiresti, siis pese pead külma veega:) Külm vesi on muidu ka juustele parem kui soe 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuli 2014 at 12:01

      Ma just eile lugesin selle kohta jah, aga pole veel ära testinud 😀

    • Avatar
      Vasta Regiina 27. mai 2016 at 13:40

      Vaatan ja aina mõtlen kui hästi inimestele sobivad
      punased juuksed. Ise lähen juuksurisse,et teha värvi
      eemaldus(saada heledamaks). Kuid samas tahaks
      sellist punast nagu Sinul Mallukas 🙂 Vot see teeb alles
      naiselikuks 🙂

  • Avatar
    Vasta A 17. juuli 2014 at 11:47

    “ei saavutanud ma ikka seda tooni, mida ma tahtsin saada. Arvata on, sest ma reaalselt kasutasin mingit kolmeeurist jura, aga mis seal ikka.”

    Need sinu “kolmeeurised jurad” on väga kvaliteetsed värvid ja ALATI jäänud sellist tooni nagu pakend lubab. Aga noh, palju sõltub ka sellest kuidas juuste eest enne hoolitsetud on….

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuli 2014 at 11:48

      Ära saa valesti aru – ma olen terve elu kolmeeurist jura kasutanud ja ka rahule jäänud. Paraku on punane selline toon, et kui ikka ilusat ja intensiivsemat tahad, siis oleks üldse mõistlik juuksuri juurde minna.

      • Avatar
        Vasta A 17. juuli 2014 at 11:56

        Mul ka pooled juuksed punased, saavutatud see “kolmeeurise juraga” ehk Vene Tonika tooniva palsamiga mis maksab isegi vähem kui 3€

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. juuli 2014 at 12:00

          blondi peale?

          • Avatar
            A 17. juuli 2014 at 12:11

            Jap. Blondeerisin ka 2 eurise vene blondeerijaga 😀

        • Avatar
          Vasta ... 17. juuli 2014 at 19:19

          Tonika määrib hirmsasti. Värv jäi ka tumepruuni peale ilus erk, aga isegi kuivalt määris kohutavalt,

    • Avatar
      Vasta Neiu 17. juuli 2014 at 12:15

      Kvaliteetsed? Mõnel on kvaliteedist eriti imelik arusaam.

    • Avatar
      Vasta Pärdik 17. juuli 2014 at 12:34

      See tegelikult oleneb juuksetüübist ka. Kvaliteetsed värvid või mitte, osadele jääb värv paremini, teistele jällegi mitte. Minu loomulik värv on sõbrannaga ühte tooni, värvisime kunagi pubekaeas sama värviga, sest oh, me tahtsime ju nii ühtekad olla – temal jäi ilus tumepruun, minul aga ei hakanud see üldse eriti peale.
      Nii et need “kolmeeurised jurad” võivad osadele ideaalselt sobida ja jätta ALATI sellise tooni nagu pakend lubab, aga teised näevad kurja vaeva, et saavutada toon, mida nad soovivad 😉
      Ma olen ka oma juukseid korduvalt üritanud õiget värvi punast saada, aga no ei jää nii nagu pakend lubab – ja ma ei käi kallites juuksurisalongides, värvin ka poevärvidega. Niisiis lõpuks loobusin, leidsin ühe tumepunase, millel on muidugi veidi pruunikat tooni sees, aga võin sellega hetkel täitsa rahul olla.
      Küll kunagi, kui rikkaks hakkan, siis käin ka mingis fäänsis salongis ja lasen oma juustega midagi imetabast korda saata 😀

  • Avatar
    Vasta meow 17. juuli 2014 at 11:45

    Ma olen blond, aga kunagi ammu-ammu olid mul punased juukseotsad. Mäletan, et hirmus kiirelt kulus maha. Läks oranžikaks ja siis kadus täitsa ära. Juuksurid ka ütlevad, et punast püsivärvi tegelikult olemas ei olegi (sellisena nagu on must või pruun värv). Et vajab ikka päris tihti värskendust. Aga sulle sobib väga hästi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuli 2014 at 11:47

      Jah, iga kord kui juuksed pesen, siis on pesuvesi ikka täitsa punane ja peale 3-4 pesu on värv juba tuhm. Siis tulebki jälle tooniv mask välja otsida ja värvile sära anda. Ega see kerge ole jah, aga ilusa punase eest tuleb ikka omajagu hoolitseda. Kuulsin ka, et soovitatakse külma veega juukseid pesta, et siis ei kulu ka värv nii kiiresti maha.