Uncategorized

koristamise aseained

27. juuli 2014

Tegelikult kui päris aus olla, siis ma koristasin küll eile suurema läbu ära. Muidugi võiks ROHKEM koristada, aga see pole praegu teema. Teema on selles, et mida kõike ma siis muudkui usinalt teen, kui ma parasjagu koristamist väldin? Ma sellest ei hakka rääkimagi, et Mariga mängin ja vahepeal teen süüa/söön. Eile näiteks hakkasin ma aiapinke meisterdama. Meisterdaks täna edasi, aga paraku on mul kodus liiga lühikesed kruvid ja projekti jätkamiseks peaksime me seiklema Järve keskusesse.

Veel hakkasin ma eile hüsteerilselt otsima asju, mis meie uus kodu vajab. Eelmine kord mainisin ühte Bauhofi dušikabiini ja kohapeale minnes selgus, et see maksab poes 25% soodukaga 530 ja kodulehel oli hind kahanenud 403’le eurile. Töötaja seletas, et netis ongi odavam shopata. Olime juba seda kodus ära tellimas, kui üks tore lugeja hoiatas, et tegu on siiski sita kabiiniga, mis juba aastaga roostetab ja laguneb. Suunas mind siis hoopis Schönberg dušikabiinide poole ja kinnitas, et need on hulga kvaliteetsemad ja vastupidavamad. Veidike kallimad ka, aga see asi peab ju meid siiski aastaid teenima, seega võib vast natukene rohkem raha välja käia? Mulle hakkas meeldima Black Diamond versioon. Hinna poolest (535 eur) sobib nagu ka.

Kui kellelgi on kogemusi selle firma kabiinidega, siis ootan neid soojalt. Tahaks ju ikka võimalikult hea asja osta. Või kui soovitate kindlasti mõnd muud firmat, siis andke takka! Garantii võiks ikka vähemalt kolm aastat olla.

Siis peaks soetama ka uue pesumasina, sest meie eelmine pesumasin jäi õikale. Mina arvasin, et ainult nii kauaks kuni meil siin vannituba valmima hakkab, aga ema leidis, et ebaviisakas on üürnikutelt pesumasin ära võtta ja ostavad meile ise uue. Jee! Ka siinkohal võtan soovitusi vastu. Minu kriteeriumid on, et oleks eestlaetav (ma ei tea miks mulle need rohkem meeldivad) ja üsna väike, sest meil on maailma väikseim vannituba.

Veel on vaja nurgadiivanit. Midagi võimalikult kirju mustriga või siis hoopis tumedat (Milvi rokane kärss!). No midagi sellist Diivanjavoodist? Tekib küsimus, et kas selliseid nurgadiivaneid alla 1000 euro ei saa? Kui kellelgi teist on müüa või on head pakkumist näinud, palun jagada!

carmen20120copy-3342255

Või midagi sellist Askost? Jälle 969 euri…Ma olen vaadanud küll kasutatud diivaneid, aga ma kardan, et need on salarääbakad ja siis ma pean terve elu tsemendilaadse diivaniga leppima, sest sellist suurt asja ju mitu korda lähima aja jooksul ei osta, või mis.

Aaa…tugitooli oleks ka vaja. Et siis, on kellelgi müüa? Ühtlasi on mul mõttes meie treppi mitte lihvida, vaid lasta see vaibaga katta. Jällegi ootan soovitusi, et kust saaks. Töömees mainis mulle, et vaibaga katmine on umbes sama kallis kui lihvimine? Tundub veidi ebausutav, aga kes seda teab.

(Kardo astus tuppa, küsis mis ma teen ja siis sõimas mind kerjuseks…)

Ahjaa. Ja nüüd kõige tähtsam asi – soovitage mulle xboxi mänge! Mind ei saaks vähem huvitada see jama, mida Kardo mängib. Kõik see tulistamine ja hobusega ratsutamine, või mida iganes ta seal teeb 😀 Mulle meeldib asju koguda ja ringi joosta ja täita mingeid ülesandeid.

Kui kellelgi oleks mulle selliseid eidemänge pakkuda, siis Kardo on nõus oma jalkamängu vastu andma. Kui jalkamängu ei taha, siis paku ikka. No näiteks selliseid mänge:

Rayman:

rayman-origins-kaanepilt-xbox360-6240803

Või Open Season (mis siis, et see on mingi 4-aastaste mäng, saangi Mariga jagada:D)

open-season-kaanepilt-xbox360-1438764

Või ehk hoopis CSI? (Sest mulle meeldis seda vaadata kunagi :D) Väga tahaks proovida ka South Pargi mängu, aga see maksab KUUSKÜMMEND euri, kas kellelgi on odavamalt müüa? Või siis Madagasgari mäng? Või jääaja mäng? Ma olen nagu viie aastane, aga mis teha. Mulle ei meeldi kedagi tulistada vms. Ma tahan münte korjata ja joosta!

Pikk jutt, aga mis seal ikka. Ootan soovitusi igast valdkonnast! (Eriti mängude, sest siis ma ei pea muude asjadega tegelema vaid saan mängida!)

Loe ka neid postitusi!

59 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liso 28. juuli 2014 at 16:41

    Kui diivanit šoppama lähed siis uuri kindlasti neid katteriideid. Meie saime maskust u pool aastat tagasi tavahinnast pea 200euri odavamalt diivani kuna valisime odavama katteriide. Eriti tore oli see, et meie arvates oligi see neist valitavatest katteriietest kõige ilusam, seega win-win. 🙂

  • Avatar
    Vasta terts 28. juuli 2014 at 07:46

    Mina soovitan ka soojalt vanni ja segistit! Kunagi kui oma maja saime siis ema valis ka selle kabiinimoodi variandi aga vanniga, jöle uhke oli küll teine raadiod ja aurusaunad ja mullivann AGA puhastamine paras tüütus ja kuna vesi on mul ema juures hästi öubjane kiilus kogu üritus varsti kinni..nüüd olen oma kodus(üürikas) samuti kabiiniga ja no oh eii..neid ümaraid klaase ei saa ju kummi liistuga veest puhtaks tömmata ja kogu vesi jääb klaaside peale, nurgad lähevad libedaks kui korralikukt ei pese.. lubjane vesi pole aga muu peale vee sealt enam välja ei vägista:D raadio mängib!:D isa ostis ka oma elamisse kabiini..nüüdseks vast 3aastat vana üritus ja köik kroom on maha tulnud ja tundub selline pruun..nagu rooste? oleks..hirmsad asjad on need kabiinid üksköik mis variandis!:D ema peksis enda oma ka välja ja ehitasid lihtsalt alla nö valamu ja panid tavalise segisti seina! 😀 ja üks viga nende kabiinidega on veel! Nad on ohtlikud!! Väike laps sealt üle ääre ei astu ja noh kui ükspäev vanust ka on siis enam ise ka ei astu vöi astud valesti sisse/välja ja paned ise risu. Ma olen paarkorda ikka emajuures hirmsasti haiget saanud ja ema juba hakkas nöudma astet sinna ette et inmlikult sinna sisse saaks!:D saaks oma kodu löpuks viskaks ka vanni ja segisti endale! Lihtne puhas ja mugav!:)

    • Avatar
      Vasta terts 28. juuli 2014 at 07:49

      Ja must diivan no juudas, mul heleda karvaga kass ja must riidest diivan..igapäev ei viitsi seda tolmuimejaga teha seda aaga ülepäeva peab sest mustast diivanist on saanud hall!!!:D:D:D

  • Avatar
    Vasta mai 28. juuli 2014 at 07:23

    Mallukas, viitsid tee postitus vann vs dušikabiin, mul oleks ka vannide soodus- ja niisama heade pakkumiste linke vaja 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. juuli 2014 at 07:24

      No kui proua palub, eks ma siis teen 😛

  • Avatar
    Vasta Minna 27. juuli 2014 at 22:48

    Pesumasin mida julgen koovitada on LG Direct drive, neid erineva suurusega ja pesuvõimega – endal selline mis suudab pesta 8 kg. Väga rahul olen.

  • Avatar
    Vasta Minna 27. juuli 2014 at 22:45

    Tere,

    See kabiin mida vaatate on jama. Meil endil oli sama firma oma, enam ei ostaks kunagi sama – Hiina P**k.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 27. juuli 2014 at 22:07

    Aastaid teenib mu Wirlpool mind laitmatult, väga hea pesumasin on.Diivan on Belluse oma, muidu olen rahul, aga 6 kuud peale ostmist käis juba garantiis.Aga mugavust on ja üldiselt olen rahul.Soovitan ka pigem kas pruuni või sellise sigri-migri osta.Loomadega on kindlasti lihtsam.Mul diivan pruun ja koera, ning kassikarvad õnneks välja ei paista.Päikest Sulle!

  • Avatar
    Vasta k... 27. juuli 2014 at 22:06

    Ostsime ka alles mõni kuu tagasi Schönbergi, alguses vaatasime samamoodi odavamaid Bauhofi kabiine, aga lugesin netist nende kohta nii palju halba tagasisiset ja otsustasime, et kui juba võtame, siis korraliku ning otsustasimegi Schönbergi kasuks, hind oli pea poole kallim. Müüjad ka väga kiitsid, aga jamad hakkasid juba algusest peale, esiteks olid osad jupid valed, mida pidi päris pikalt ootama, klaasil olid juba alguses mikromõrad jne, pisiasju oli veel, aga põhiline oli see, et kabiin laseb vett läbi, oleme seda vast max 3 kuud kasutanud ja selle aja jooksul on meil Schönbergi remondimees juba 4 korda käinud seda parandamas…et kallim ei pruugi olla parem, tagantjärgi mõeldes oleks võinud hoopis vanni panna, ruumi võtab rohkem, aga peab kauem vastu

  • Avatar
    Vasta Liis 27. juuli 2014 at 21:53

    kodumasinate osas olen saanud alati asjalikku abi ja nõu Euronicsist. lähed kohale ja ütled, mis hinnaga ja mõõtudega tahad ja nad oskavad peast sulle kohe kõik ette näidata.kohapeal suur valik olemas ka.

  • Avatar
    Vasta signe 27. juuli 2014 at 21:23

    Aga proovi nii,et saada meil kas Bellus või muule mööblifirmale oma sooviga ja vaata mis vastavad. Poed panevad üldjuhul suure protsendi otsa. Alusta Esialgu Bellus firmaga. Saada täpne soov,materjal muster mida sooviksid ja küsi algselt nende hinnapakkumine. Kui see kisub eriti kõrgeks (mida ma ei usu eriti) siis vaata alles poest. Usun, et Sina saad tänu oma blogile suht soodsa hinnaga ja nemad reklaami 🙂

    NB! Kui sa juba asju kerjad eraisikute ja firmade käest siis noh mis see diivan kah ära pole 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 21:27

      Kuule hea mõte! 😀

  • Avatar
    Vasta Kaire 27. juuli 2014 at 21:09

    Meie saime oma nurgadiivani Gigant mööblipoest. Käib ilusti suureks voodiks lahti. Kast on ka all olemas. Hind oli alla 700€

  • Avatar
    Vasta Enelyn 27. juuli 2014 at 20:10

    Ma ostsin eelmine aasta LG pesumasina. Olen väga rahul.

  • Avatar
    Vasta Keiu 27. juuli 2014 at 19:52

    Ma mängin Child of Lighti praegu. Mõnus algajate RPG. Päästa valgus kurja pahatädi käest! Girl Power!

  • Avatar
    Vasta ylle 27. juuli 2014 at 18:27

    Kui on väike laps ja loomad siis osta kindlasti nahkdiivan. Kerge korras hoida ja püsib kaua ilus.
    Neid võib ka kasutatud kujul osta. Me saime kolm aastat tagasi nurgadiivani koos tugitooliga 800 euroga, istuma mahub kuni 10 inimest, täisnahast , veidi kasutatuna. Olen senini väga rahul.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 20:35

      Mitte iial ei saa ma nahkdiivant osta, mul on viis kassi, kes kõik selle tükkideks kraabiks.

  • Avatar
    Vasta Grete 27. juuli 2014 at 17:51

    Carmen, ehk sa mõtled Croc mängu? Seal ka üks pisike lohebeebi vms

    • Avatar
      Vasta Carmen 27. juuli 2014 at 18:12

      Ohsaaa, super! Googeldasin järgi ja piltide järgi arvan et ongi vist croc! Jeee 😀

  • Avatar
    Vasta Carmen 27. juuli 2014 at 17:15

    Ma siiski kahtlen, et sa ümber mõtled aga kirjutan ikka, et ma tõesti isiklikest kogemustest ei soovita osta duššikabiini! Kui ma hakkasin vannitoas 7a tagasi remonti tegema, siis panin ka vanni asemele kabiini. Oi kuidas ma kahetsema hakkasin! Esiteks olin veendunud et ma ei soovi kunagi vannis käia, aga hiljem ikka tahtsin mõned harvad korrad, aga ei saanud enam. Teiseks on last palju parem vannis pesta kui kabiinis. Kolmandaks see mustuse probleem, seda kabiini peaks ideaalis peale igat pesu puhastama ja kõik need nurgakesed jne määrduvad nii kiiresti ja vastik puhastada. Kui korralikult ei tee siis peagi on hallitus kallal. Lõpuks otsustasin pärast paari aastat kabiini välja visata ja vanni asemele panna. Kabiin oli suuuur viga.

    Ahjaa, häid arvutimänge tahaks minagi mängida, meeldivad ka sellised kus võiks ringi joosta ja mingeid münte koguda. No nagu sa kirjutasid. Kui väike olin, mängisin tuttavate juures ühte ülipõnevat mängu kus oli pisike draakoni või lohebeebi, kes jooksis läbi maailmade, seal olid erinevad levelid, pidi võitlema pahalastega ja ülesandeid täitma ja münte koguma. No nii ideaalne mäng aga ma ei mäleta nime enam 🙁

    • Avatar
      Vasta Anxu 27. juuli 2014 at 18:04

      Või äkki Spyro?

  • Avatar
    Vasta clara 27. juuli 2014 at 16:28

    Vaata FB-s : https://www.facebook.com/megahind , äkki leiad sealt enesele midagi sobivat 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin Karbus 27. juuli 2014 at 16:04

    Mängudest Little Big Planet ja peasumasin Candy Holiday 5kg eestlaetav ja suht suure uksega (meil on selline maailma pisemas vannitoas :D)

  • Avatar
    Vasta Kristel 27. juuli 2014 at 15:47

    Meil on Schönbergi dushikabiin-aurusaun. Iseenesest meeldis väga, kuni uksed eest ära kukkusid 4 aastat pärast ostmist!!! Plastmassist jullad, millega uste rattad ukse küljes kinni olid, lihtsalt heast peast purunesid. Kuskilt uusi rattaid asemele leidnud. Maaletooja firma ütles, et neil nii vanale mudelile varuosi pole (ei osanudki arvata, et 4 aastat on dushikabiini jaoks nii kõrge iga). Nüüd seisab meie uhke ja kallis kabiin nii, et uste asemel on dushikardin. Ehk siis lühemalt – ei soovita, kui just iga 4 aasta tagant uut osta ei taha.

    • Avatar
      Vasta A. 27. juuli 2014 at 15:56

      Ma olen võibolla vanamoodne aga ma pole mitte kunagi aru saanud, miks inimesed ostavad duššikabiine ? Isegi kodutunde saadet vaadates, kus on väikesed lapsed ja siis pannakse küllaltki okei suurusega vannituppa tavaline duššikabiin ( ilma selle alumise vanni osata ). Miks ei või lihtsalt tavalise vanni paigaldada koos korraliku segistiga ?

      Lisaks saavad need uksed-klaasid ikka VÄGA kiirelt mustaks ja nagu nüüd ka aru saan siis ega nad pikalt ei kesta.

  • Avatar
    Vasta triin 27. juuli 2014 at 15:14

    Autocorrect kurat… RAVE MÖÖBEL mitte Arve

  • Avatar
    Vasta triin 27. juuli 2014 at 15:13

    Soovitan väga Arve mööblit. Kvaliteet on super!!! Teenindus kiire. Nendega olen korduvalt rahul olnud. Otse nende kaudu ostes odavam kui mujal kuigi nende asju ka teistes poodides. Poola kräppi ei soovita! Nemad kodumaine firma.

  • Avatar
    Vasta A. 27. juuli 2014 at 14:47

    Btw, diivanit soovitan kindlasti osta niiet esmalt viskad ikka pilgu peale. Ma armusin ühte diivanisse, mis oli On24’s ja avastasin, et sama diivan on müügis ka Aatriumis. Kohale minnes nägi see diivan ikka VÄGA kole välja ja ülimalt ebamugav. Õnneks polnud ma veel tellimust esitanud ja saime Aatriumis hoopis teise valitud – tobe on ka see, et kui diivanil on hinnaks ntks 800 euri, siis võib vabalt välja tulla, et maksad veel paarsada eurikut otsa, et sinna kangas ka peale saada :S. Üks diivan oli näiteks 600 euri ja kõige odavam ( ning ka koledaim ) kangas sinna peale maksis kuskil 200 euri. Samas selle mis meie valisime oli kanga hind juba sees. Täishind oli kuskil 1300 euri ja me saime täpselt sooduka ajal veidi alla 700 – siiani ülimalt rahul, üks kassipoeg muutkui jookseb ringi mööda seda ja kraabib end üless ning pole kusagilt ühtegi niiti väljas.

    PS : suur osa aatriumi diivaneid on odavamalt müügis ka On24’s 😉

  • Avatar
    Vasta Sandra J 27. juuli 2014 at 13:52

    Lähedki lihtsalt ja küsid näidistoote, nendel võib mingi viga olla, nt meil ei püsinud lahtikäival nurgadiivanil seljatugi all, kui lahti oli, aga kuna seda vaja ei olnud siis polnud ka probleemi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:54

      Okei, selge pilt 😀

  • Avatar
    Vasta meeri 27. juuli 2014 at 13:47

    Elusees ei soovita tumedat ( musta värvi siis) diivanit. Meie aasta tagasi ostsime omale uue diivani, tutvuse kaudu saime väga hea hinnaga sellise diivani http://soffor.ee/sites/default/files/public/styles/product_thumbnail/public/field_images/izabella_1-1.jpeg Suurim viga oli osta musta värvi diivan, nüüd tagantjärgi ostaks pruuni või siis tõesti kirju mustriga. Musta värvi diivan on koguaeg mingit pudi täis ja laps käib ka ja määrib diivanit pidevalt.

  • Avatar
    Vasta Avely 27. juuli 2014 at 13:42

    Mööbli osas küsi näidist näiteks 😉 oleme saanud nii kuni 70 prossa soodust.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:43

      Kust sa niimoodi küsid :D?

      • Avatar
        Vasta Avely 27. juuli 2014 at 14:17

        No me oleme öeld,et me võtakski selle,mis on näidisena välja pandud. Näiteks Sotkas 😉 seal ju inimesed ka näpivad neid ja need on natukene ikka kulunud. Siis saab ikka alendust. 🙂 Seegi ja Gigant on ka head kohad 🙂 küsija suu pihta ei lööda 😉

  • Avatar
    Vasta Kertu 27. juuli 2014 at 13:20

    Bleh, mul seisab kapis praegu Prototype 2, aga see ka rohkem “Kardo” mäng 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:27

      Mingi tulistamine :D?

      • Avatar
        Vasta Mari 27. juuli 2014 at 14:08

        Tulnudkad JA tulistamine.

        • Avatar
          Vasta Mari 27. juuli 2014 at 14:09

          Tulnukad* siiski 😀

  • Avatar
    Vasta A. 27. juuli 2014 at 13:17

    SoutParki saaksid näiteks netist tirides täitsa tasuta, küll aga pead arvutis mängima aga no 60 euri ei paneks elusees välja asja eest, mida saab tasuta ja eriti veel, kui tegu on nö läbi jooksva mänguga 😛 CSI peaks ka saama. Ma olen neid igatahes mänginud arvuti peal ja kindlasti olid tiritud.

    Kõige parem oleks ofc, kui keegi raatsiks sulle laenata 🙂 Ma ootasin päris pikalt, et The Last Of Us odavamaks läheks ja saaks PS’ile osta. Lõpuks tuli välja, et töökaaslasel oli läbi mängitud ja kogus riiuli peal tolmu – kuu aega ja sai minult tagasi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:26

      Jaa, tõesti oleks hea, kui keegi laenaks, aga ma kardan, et ma kuu ajaga ei saa midagi läbi mängitud 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. juuli 2014 at 13:14

    Ma tahan seda mängu- http://www.gamestop.com/xbox-360/games/the-sims-3/77775
    Keegi hea inimene võiks suunata kus Eesti poodides seda(ja lisasid) leida võiks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:17

      Kas see on sama nagu see arvutisims?

      • Avatar
        Vasta Liisu 27. juuli 2014 at 15:08

        Sama jah.

  • Avatar
    Vasta Caro 27. juuli 2014 at 13:09

    Candyl on väikesemõõdulisi eestlaetavaid masinaid. Endal ka selline juba mitmeid aastaid. Imetilluke ja mahutab vähe asju korraga nt tekikotti ja lina korraga pesta ei saa, kuna siis ei saa puhtaks ja kuivaks. Titeasjade, tsärkide ja muu igapäevase nodi lobistamiseks aga suurepärane.

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. juuli 2014 at 13:06

    Whirpool või Bosch. Ära indashiti võta 😀

    • Avatar
      Vasta Liisu 27. juuli 2014 at 13:19

      Meie Whirpool andis peale 3a (kui garantii ka lõppes) otsad, keeldus tsentrifuugimast.

      • Avatar
        Vasta T 27. juuli 2014 at 13:32

        Mul on pealtlaetav whirlpool mingi 12 aastat juba olnud… Hakkab alles nüüd üles ütlema

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. juuli 2014 at 12:54

    Rebase mäng oli 24,95€ . 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:02

      Kurat, keegi võiks mulle iibeist selle tellida, mul pole krediitkaart ühendatud 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. juuli 2014 at 12:53

    Aa masinatest. Meil vannituba pisike just vanni pärast (mis võtab üüratult ruumi). Oli 3,5kg pesu jaoks eestlaetav. Pisike.laiusel samad mõõdud mis pealtlaetaval. Nüüd ostsime 6kg pesu jaoks. Paar cm ainult vahet. Teine seisab. Sest ta ei tahtnud eriti korralikult loputada. Ei tea kui vana masin see on, saime korteri ostuga kaasa. Kui sul kedagi tuttavat parandajat on, võid endale saada 😀 (selle pisema)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:01

      Ma tahaks uuut 🙁

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. juuli 2014 at 12:48

    Kas sa Roccas seal mängupoes oled käinud? Teisel korrusel, mingi ProGame vms. Seal ka kasutatud mänge 😛 Ostsime sealt mulle Sonicu mängu ja siis selle.. noh 😀 rebaseeee! Mulle kaklused ei istu. Ja kodus peab võrdsus olema. Miks mees üksinda mängib 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 12:51

      OMG! Pean minema – tahan ka rebase mängu! Palju maksis?

      • Avatar
        Vasta T 27. juuli 2014 at 13:30

        Mu tuttav töötab seal ja seal saab pidevalt odavamalt või vahetada mänge ja isegi müüa enda mänge 🙂 soovitan!!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. juuli 2014 at 13:32

          Triinu, aga uuri oma tuttavalt, kas tal on seal praegu rebasemängu?

  • Avatar
    Vasta Pisi 27. juuli 2014 at 12:47

    Kui vannituba väike, siis soovitan just pealt laetavat. Need on väiksed ja mahutavad palju pesu. Muidugi eest laetavate plus on, et võid selle kohale mingid riiulid paigutada madalamale ja vajadusel ja masina peale mdiagi panna. Aga kui tahad väikest, siis see mahutab ka vähem pesu ja siis peab tihedamini pesema.

  • Avatar
    Vasta meow 27. juuli 2014 at 12:47

    Tuttavad mured 😀 ise kolisime 2 kuud tagasi uude koju ja vaja oli kõike, sest elamine oli nö karp, aga vähemasti siseviimistlusega. Väga korraliku Belluse (eesti tootja) suure nurgadiivani saime Maskust mingi kampaania raames. Täishind oli ligi 2000 eurot, aga soodushind täpselt 1000 eurot. Seega tasub Masku kaubal nt silm peal hoida. Täitsa võimalik, et seal on hetkel ka mingid soodukad 🙂