Uncategorized

Tere, olen Mariann ja soovin tutvuda

7. august 2014

Eile saatis üks tore hing mulle lingi Flirticusse. Kuna Printsess oma blogis sellest lehest palju kirjutab, siis ma olen isegi juurelnud, et peaks niisama nalja pärast konto tegema ja vaatama, mis seal siis toimub.

Paraku on mul siiski olemas ka reaalne elu ja mul ei ole aega mingi Rate vol kahes aega surnuks löömas käia. Seda enam, et mis meest ma ikka enam endale otsin, kui üks juba poolenesti ketis.

Aga mida ma näen, kui ma lingi avan? See olen ju mina! Rasedana! Suhteliselt imelik seis. Kasutajanimi Girtel, kirjutab nagu 13-aastane. Väidab, et elab õega ja meest pole, järgmine hetk võttis kõik minu näoga pildid maha, väites, et mees sai ta kontost teada. No mida iganes. Kõigepealt üritasin ma talle endale kirjutada. Flirtic näitas, et kontot tegema ei pea, logi lihtsalt feissbuugiga sisse. Tavai, logisin ja kae nalja, sellega tekkis mulle uhke Flirticu konto. Kirjutasin siis neiule, et ole inimene ja võta mu pildid maha, sest suht rõve on käia otsimas tutvusi rasedana (ehk siis sihtgrupp on mehed, kellele meeldivad rasedad naised ja siis nad praegu istuvad kodus, “tutvuvad” ja panevad mu sisemise Mari piltide peale onni. Mul tuleb rops kurku).

Neiu mulle muidugi ei vastanud. Ühtlasi ei vastanud ka kumbki moderaatoritest, eks ma siis elan nüüd õnnelikult edasi oma KAHE tutvumisportaali kontoga.

screen-shot-2014-08-07-at-09-28-04-1024x640-6398133

screen-shot-2014-08-07-at-09-28-55-1024x640-4025274Naljakas on see, et täna hommikuks oli mul mitu-mitu kirja postkastis. Näiteks:

  • Hei!

Kuidas kenal Mariannel läheb ka ja millega muidu tegeled? Ma ise elan Tartus ja vabal ajal teen sporti ja ka muud huvitavat. Võiksime ehk pikemalt suhelda edasi siin või Skype (******) teel.

Tervitades,
Kalev

  • Nikku teeme?
  • Olete rase ja kihlatud, miks olete siin – kui võib küsida? : )
  • tere kaunis brünett…äkki pakuks huvi diskreetne armuke koos hea sponsorlusega diskreetseks nauditavaks salasuhteks..kui ei,vabandan,et tülitasin..

Kuigi kõik pakkumised on äärmiselt ahvatlevad, pean siiski nendest pakkumistest loobuma. Aga mis seal ikka, vähemalt saan “täna juhiload kätte!”.

Homme teen endale Angelina Jolie piltidega konto. Ma ei saa aru, miks keegi üldse MINU pilte võtaks, kui võtmisel on nii palju ilusate eitede pilte.

Aga jah. Kas keegi on kuskil loata teie pilte kasutanud ja mis te selles suhtes ette võtsite?

Loe ka neid postitusi!

38 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta L. 7. august 2014 at 18:41

    Pahatahtlikult ega libakontodel minu teada ei ole pilte kasutatud, aga Ruja fännina sattusin ükskord Youtubes loole, millele oli taustaks erinevaid pilte pandud ja nende seal oli ka minu pilt. Olin nii üllatunud ja meelitatud. Ilus pilt oli ja sobis küll sinna. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 7. august 2014 at 17:25

    Ei ole küll pilte kasutatud aga mingi naisterahvas kasutab minu telefoninumbrit enda kontaktandmena ja seda juba korduvalt. Olen saanud könesi nii Politsei-ja Piirivalveametist kui ka kuskilt rehabilitatsiooni keskusest + ka sönumi mis tuletas meelde arsti vastuvötuaega. Järjepidevalt pean helistajatega vaidlema et see ei ole otsitava naisterahva telefoni nr. vaid minu. Ehk oskab keegi nöu anda, mis sellise olukorraga peale hakata :/

  • Avatar
    Vasta Iga heategu ei jää karistuseta. 7. august 2014 at 14:27

    Teemast nadi eemal, aga kuidas teada saada kas keegi on su andmeid kuskil kasutanud?

    • Avatar
      Vasta Kat 7. august 2014 at 15:01

      pane oma mail või telefoninumber googli otsingusse.

  • Avatar
    Vasta Sirli 7. august 2014 at 12:58

    Samuti soovitan politsei poole pöörduda. Nad uurivad välja, millisest arvutist see konto tehtud on jnejne. Ise pole õnneks pidanud seda läbi tegema, kuid ühel tuttaval juhtus kord nii.

  • Avatar
    Vasta mai 7. august 2014 at 12:34

    Muidugi anna asjadele ametlik käik. Sa oled piisavalt kuulus, et sinu juhtum jõuaks natukene laiema avalikkuseni kui siinsete kommenteerijate juhtumid. Neile võib olla piisav, kui nad said oma libakonto kustutatud. Aga kõigile, kes plaanivad kättemaksuks või niisama nalja pärast teha libakonto, peaks küll selgeks saama, et tegemist on kuriteoga.
    Internetiturvalisusest ja ohtudest pole kunagi liiga vähe rääkida.

  • Avatar
    Vasta Printsess 7. august 2014 at 12:14

    pilt on kadunud, teatamine vist aitas 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristin 7. august 2014 at 18:51

      aga all postitustes näha.

  • Avatar
    Vasta Liina 7. august 2014 at 12:09

    Soovitan ka politseisse minna ja las uurivad välja, kes selle jama taga on.

  • Avatar
    Vasta karo 7. august 2014 at 11:57

    Mingi tsurka tegi minu piltidega omale facebooki konto.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 7. august 2014 at 11:28

    Mulle tehti kunagi uhkel rate.ee ajal ratesse varikonto. Kuna ma ise olin paras pubekas sellel ajal, siis vist moderaatoritele kaebama ei läinudki, hakkasime sõbrannadega sõimukirju sellele “vale-minale” saatma :D. Niikaua saatsime, kuni lõpuks pildid ära kustutas ja konto blokeeris :D.

  • Avatar
    Vasta Maarika 7. august 2014 at 10:05

    ka natuke teemast välja, aga kas kõhupildi peal on näha nabaneedi auku aga mitte neeti ennast? kas selle peab raseduse ajaks ära võtma või võtsid ise? kui kiiresti auk kinni kasvab? kas pärast said needi tagasi torgata või nüüd oledki ilma?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2014 at 10:06

      Ma võtsin ära, aga ei pea, kui ei taha. Ma enam eiviitsigi seda sinna panna, auk on alles

    • Avatar
      Vasta Sigrid 7. august 2014 at 10:50

      Kui kõht väga suureks paisub, võib neet rebima hakata. Aga raseduse ajaks on teistsugused nabaneedid olemas, kui ära võtta ei soovi. Mõnel kasvab väga kiirelt kinni.

      • Avatar
        Vasta Maarika 7. august 2014 at 10:59

        tänkstänks 🙂

    • Avatar
      Vasta elex86 7. august 2014 at 11:44

      Mul pole 7 aastat neeti olnud aga auk on ikka alles. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 7. august 2014 at 09:45

    Ka natukene teemast välja:
    Tundsin ära kommentaarides ühe noormehe, kellega olin aastaid tagasi nädalakese suhtes. Nädala, sest tuli välja, et tal on neid suhteid üle Eestimaa mitmeid.
    Vahepeal on ta aga isaks saanud ning peaks kodus olema kaks-kolm last.
    Aastaid sellest möödas on ikka päris mitu, tore on näha, et inimesed üldse ei muutu.

    • Avatar
      Vasta Ave 7. august 2014 at 18:15

      Kristjan või 😀

  • Avatar
    Vasta Printsess 7. august 2014 at 09:35

    Tegelikult seda kõhuga pilti ei tohiks nagunii olla. Sest Flirticus on seadus, et võivad olla ainult pildid, kus nägu on näha. Kuna aga Flirticu moderaatorid ise modereerimisega ei tegele, siis kaoks see sellisel juhul ära, kui mõni tavakasutajatest märgiks selle pildi ebasobivaks. Äkki saad isegi seda märkida, kui nüüd kasutaja olemas (sest Facebook ühendas Flirticuga ära ju). See küll ei aita sellele kaasa, et kasutaja suletakse, aga vähemalt blokeerib pildi ära, sest nägu pole näha. Samuti ei tohi Flirticus alkoholi propageerida ja erootikat levitada (millepärast minu pilt ära keelati, sest tavakasutaja märkis, et tegemist on erootikaga, mul oli natuke rindu näha. Kui ta poleks märkinud, siis oleks see endiselt seal üleval, mis siis, et see pole kooskõlas Flirticu enda sisekorraeeskirjadega). Selles mõttes oli vana Rate parem, et seal tõesti vaadati, mida inimene üles riputas ja sellised pildid said kohe blokeeritud.

    • Avatar
      Vasta Printsess 7. august 2014 at 09:40

      Ahjaa, kunagi lisas mu vana klassiõde mu numbri pornoleheküljele üles (nagu aimate võite, siis me omavahel väga hästi läbi ei saanud :D). Kui imelikke kõnesid hakkasin saama, siis küsisin ühelt tüübilt, et kust ta mu numbri sai – ta siis seletas, kust saanud oli. Kuna klassiõde oli pannud vanuseks 17 (mida ma reaalselt siis ka olin), siis eemaldati kuulutus umbes paari tunniga, sest alaealised poleks tohinud seal nagunii tutvuda.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2014 at 09:48

      Ma ei oska märkida 🙁 sul ju kasutaja, märgi ise palun 🙂

      • Avatar
        Vasta Printsess 7. august 2014 at 09:51

        Mul pole hetkel pilti seal üleval, ilma pildita kasutajad vist ei saa. Oot, ma proovin.

        • Avatar
          Vasta Printsess 7. august 2014 at 09:55

          Keelasin ära, aga ma ei tea, kas nad arvestavad, kui tegemist ühe ja pildita inimesega keelamisega. Sinu lugejad saaksid sama teha, kui läheksid sellele pildile ja valiksid teata rikkumisest – seal saab siis valida, et mis põhjusel. Mida rohkem tavakasutajate keelamisi, seda loogilisem on, et lõpuks see pilt blokeeritakse. Minu loogika järgi vähemalt.

  • Avatar
    Vasta K. 7. august 2014 at 09:34

    Minu sõbrannal oli selline juhus kus tema mehe armukade ex tegi talle iha.ee’ sse kasutaja. Pani tema pildid ja kirjutas infoks, et pakub seksteenuseid. Pani isegi sõbranna õige numbri. Sõbrannaga ise olime Norras ja siis sõbranna hakkas saama sõnumeid sisuga ” palju tund maksab” jne. Hakkas uurima siis mis toimub. Ja avastas selle iha konto. Kirjutas kohe moderaatoritele ja minu teada mingi nädala jooksul see valekonto blokeeriti.

  • Avatar
    Vasta K. 7. august 2014 at 09:25

    Minul oli selline juhus, et keegi tegi kuhugi seks portaali kasutaja mis koosnes , ühe neiu piltidest, teise neiu telefoni numbrist ja minu skype kontost .. Vaatasin , et jube imelik , iga päev on skypes uued taotlused jms .. lisasin siis ühe vastu ja küsisin, et kes on ja kust mu konto sai .. ütles, et endal on ankeedis üleval .. ma uurisin , et kuskohas siis.. tuli välja et iha.ee .. uurisin seda kontot põhjalikult ning leidsin ka üles selle neiu kelle pilte oli kasutatud ning uurisin kas tema teab .. ta ütles , et sai ka paar päeva tagasi sellest teada ning suhtlesime, et koos siis ühine kiri iha.ee meeskonnale saata ..
    Lõpuks lahenes asi kenasti ning konto pandi kinni ning rohkem pole mul sellise asjaga kokkupuuteid olnud.
    Kes selle konto lõi pole aimugi.

  • Vasta Kirjad FB postkastis… | Väikesest Pärdikust... 7. august 2014 at 09:05

    […] mõtlesin, et sellest võiks blogis isegi täitsa juttu teha… Viimase tõuke selleks andis Malluka postitus tema Flirtic’u doppelgangerist… Ma olen kauaaegne FB kasutaja ja siiani mulle võõrad (eriti mehed) ikka kirjutama ei kipu, […]

  • Avatar
    Vasta Silvia 7. august 2014 at 09:00

    Mul oli sama värk , et mingi neiuke otsustas minu pilti enda oma asemel kasutada ja noh kirjadele ei vastanud ja muud polnud ka nagu teha . Lootusetu olukord .

  • Avatar
    Vasta Smurf 7. august 2014 at 09:00

    Minule on tehtud mitu varikontot kunagisse populaarsesse rate.ee’sse , iha.ee’sse ja ka flirtic ei ole varjuminast pääsenud.

    Varimina andmed erinesid muidugi minu päris andmetest, aga kasutati minu pilte .. muideks, ei olnud mingid vanemad pildid..nii kui mina tol ajal populaarses rate.ee’s lisasin pildi, siis see pandi kohe ka varikontodele.

    Kui ma ei eksi, siis laheneski asi sellega, et kirjutasin moderaatorile ja kontod sulgeti. Iha.ee’s võeti lihtsalt minu pildid maha..

  • Avatar
    Vasta M 7. august 2014 at 08:57

    Minu piltidega oli umbes aasta tagasi tehtud ihasse konto. Kuna olen alaealine teavitasin koheselt politseid…ja kirjutasin ka moderaatoritele selgitasin neile olukorda ja nad kustutasid mu konto
    Kuid googlesse jäävad kahjuks siiski pildid alles kus on all nurgas kirjas iha.ee

    • Avatar
      Vasta P 7. august 2014 at 10:30

      Google otsingus saab eemaldada pilte, tean, olen ise sellega tegelenud. Jamamist võib palju olla (mul läks päris kaua kuni köik korda sai), aga youtube’is ja googeldades on juhendid olemas ja midagi keerulist see pole 🙂 googelda.

  • Avatar
    Vasta Raili 7. august 2014 at 08:56

    Räägi… räägi. Tegid ise konto, nüüd häbened 😀

    • Avatar
      Vasta Lii 7. august 2014 at 09:37

      No egas nii avalikult nüüd häbeneta, seda tehakse ikka omaette kuskil vaikses nurgas….. 😀

  • Avatar
    Vasta kätlin 7. august 2014 at 08:55

    Mine politseisse.mul tehti iha.ee politsei uuris kohe kus arvutis ja asukoha see inimene sai trahvi 3.a tingimisi

  • Avatar
    Vasta Maarja 7. august 2014 at 08:54

    Täiesti teemast mööda – klikkasin screenshotile ja mis ma näen – jumal tänatud, et keegi veel oma elu Masterchef AU peale kulutab! Olen 2-5 hooaeg KÕIK osad ära vaadanud ja ka nüüd taidlen selle 6-daga 🙂 aga oh kui vahva see ikka on.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2014 at 09:03

      MA vaatasin eile finaali!!

  • Avatar
    Vasta merit 7. august 2014 at 08:48

    kirjuta veebikonstaablile. Selline asi on seadusega karistatav!
    https://www.facebook.com/veebikonstaabel.maarja

    Olen kokku puutunud sarnase jamaga ja sain veebikonstaablilt abi.

  • Avatar
    Vasta R 7. august 2014 at 08:47

    Mina isiklikult soovitan sul politeisse minna, nad saavad suht kiirelt teada, kes sinu pilte kasutab ja see inimene saab kriminaalasja kaela 🙂 Endal oli kunagi selline juhus, politei abiga sai suht kiirelt asi korda aetud, isik, kes seda tegi sai päris kopsaka trahvi.

    • Avatar
      Vasta R 7. august 2014 at 08:48

      pagan, hommikul unise peaga trükivead sees 🙂 aga vast pole hullu 🙂