Uncategorized

spordinaise unistused

21. august 2014

tahan-6938958Mul on tunne, et tõeliseks atleediks olemine on vaid nende asjade taga kinni. Esiteks  hüppenöör. Kes ei tahaks endale hüppenööri? Mul oli see viimati küll mingi 5-aastasena, aga mis seal ikka. Elu pidi ju ringidena käima.  Mul muuseas hularõngas oli olemas, aga ilma nende fancyde nuppudeta. Olen kuulnud, et sellega peksad ennast sininseks, aga mis seal ikka. Kui vaja peksta, siis peksan. Alguses mõtlesin ka, et joogamatt on ilgelt vajalik asi, siis ütles aga keegi, et lapse puslematist saab edukalt “joogamati” teha.  Ma isegi vaatasin netist sellist asja nagu stepper, aga pildile unustasin panna. Noh, selleks puhuks, et kui vaatan oma GS’i, siis saan rahulikult ennast samal ajal treenida. Kas oleks mõtet sellisel asjal?

Kõige suurem unistus on mul praegu mahlapress. Tahan ka endale igast kraamist mahla pressida, eriti kuna pool aeda juba õunu täis! Lugesin, et parem on soetada aeglane mahlapress, peab vaatama, et kust sellist normal hinnaga saab. Hetkel vaatan, et alla soti pole mõtet unistadagi?

Ja noh, õiged spordiinimese jalatsid võiksid olemas olla. Lihtsalt pulli pärast. Ega ma jooksma nagunii hakka..

Mis te arvate, mis mu elus veel puudu on, et saada tõeliseks spordinaiseks?

Loe ka neid postitusi!

33 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kadri 25. august 2014 at 11:05

    Ooo ja siis lisa oma listi veel võimlemispall. Aga God no, ära osta spordipoest. Mine mänguasja poodi, sealt saad 10 euriga kätte suure palli. Ja Maril ka uus lemmik mänguasi 😀

  • Avatar
    Vasta kadri 25. august 2014 at 11:00

    Ma võin sulle saata hularõnga. Mul 2.2 kg ehk siis päris raske ja ma luban sulle, et sul varsti huvi kadunud 😀
    Ma päriseks võibolla ei annakski, aga laenaks, et saaksid teada mis tunne on 😀 sest mina kasutasin seda igapäevaselt ja kasutaks edasi, aga nüüd titeootel. Peale sünnitust läheb raudselt uuesti käiku.
    Praegu hularõngas tiirutab mööda söbrannasid, keegi ei suuda püsivalt teha 😀

  • Avatar
    Vasta Kirsi 24. august 2014 at 12:54

    Mahlapressidega on täpselt sama palju jamamist kui blenderiga.
    Ja sellist odavat käkki ei soovita osta. Kahjuks maksavad korralikud slowjuicer pressid nii alates 250 eurost.
    Ise kasutan iga päev. Parim hommikusöök.

  • Avatar
    Vasta signe k 22. august 2014 at 15:44

    Tere!
    Mul kodus vedeleb üks hüppenöör. Kui soovid, annan täitsa tasuta sulle 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. august 2014 at 18:08

      Anna palun 🙁

  • Avatar
    Vasta kätu 22. august 2014 at 09:45

    insanity on ikka väga raske algaja jaoks…ma elu aeg trenni teinud 4-6x nädalas ja insanity oli ikka tõeline eneseületus, kusjuures grammigi alla ei läinud, lihast tuli küll (ma muidugi ei pidanud dieeti samal ajal, ei suutnud lihtsalt). Spordivõõra inimese jaoks soovitaksin leida midagi lõbusat, kas mõni rühmatrenn või kasvõi kepikõnd sõbrannaga…see ongi põhiline viga, et kui oled nö spordivihkaja ja siis veel alustad millegi raskega, siis tekib veel suurem vastumeelsus. Sama jutt selle abs challenge´i kohta….kui ikka pole üldse teinud, siis alusta youtube´i videotest 5 minute abs vms….tasa ja targu tuleb alustada, mitte suure pauguga. Ja kõiksugu abivahendite kohta võin öelda, et need jäävad seisma…ja neid polegi tegelikult vaja…keskkohta treeni painutuste ja plankiga, käsi kätekõverduste ja täidetud veepudelitega jne jne…ainus asi, mis kasutust leiab, on joogamatt 🙂
    edu treenimisel

  • Avatar
    Vasta G 21. august 2014 at 18:31

    Kui sa jooksmas ei käi,siis osta oma “niked” aliexpressist. Pole mõtet ju panna kuni 100€ jalatsite alla, millega sa ainult rõngast keerutad, või rattaga sõidad, kui on võimalik sama sugused alist $25 saada. Minul on jooksmiseks originaalid ja niisama käimiseks alist.

  • Avatar
    Vasta Maru 21. august 2014 at 18:09

    Mallukas! Soovitan Sul endale sebida Insanity! Tegin siin enne suve selle 60-päevase katsumise läbi ning 13 kilo niguniuhti läinud. Suvega tegin küll 3 tagasi aga praegu ja enne 10kilo kaotust on ikka vahe sees 🙂
    Kui kodus 2x2m ruumi on, siis saab edukalt tehtud. Enne trenni ei soovita süüa 2 tundi kindlasti, trenni ajal palju vett ja vähe riideid, sest higistama võtab hullumoodi!

    Tutvustus: https://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k

    Pealegi, kui selline meesterahvas sind ekraanil pushib, siis sa lausa tunned, kuidas adrenaliin tõuseb 🙂

    Ise tahan nüüd sellega alustada:
    https://www.youtube.com/watch?v=y5mPEpBT_TQ

    Jõudu ja tahtejõudu Sulle 😉

  • Avatar
    Vasta Johanna 21. august 2014 at 18:01

    Ma ei tea, miks inimesed sellest rõngast siniseks end keerutavad. Loogika ju ütleb, et kui on alguses valus (mida ka on), siis paned paar kihti rohkem riideid selga, kui muidu trenni tehes. Ajaga hakata järjest neid kihte eemaldama. Keha harjub nii. Mingit valu ega sinikaid pole.
    Puusadele võid ka mingi pehmenduse orgunnida (püksid kõrgemale, pluus madalamale vms), sest vastu puusakonti võib vahel käia see rõngas küll.

    Aga hakka siis kasutama ka rõngast, kui selle omale muretsed 🙂 Minul suhteliselt seisab, viitsimist on harva 😀

    • Avatar
      Vasta kati007 21. august 2014 at 20:21

      Ära räägi. panin hommikumantli ka selga ja ikka olid pmst verevalumid kõhul. Ja mul on ikka korralik pekimagu ees.

  • Avatar
    Vasta Annu 21. august 2014 at 17:58

    Mul peaks seisma keldris üks stepper.. Plaanisin ka hakata telksi vaadates sellega trenni tegema aga nojah:D kui see mul ikka alles on ja sa tahad siis võin sulle maha ärida selle väikse raha eest:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. august 2014 at 17:59

      give me!!

      • Avatar
        Vasta Annu 21. august 2014 at 18:06

        Ma lasen härral õhtul vaadata kas see on veel seal alles.. Ise ma ei julge ju sinna minna sest ma olen kindel et seal on hiiglaslikud rotid ja hiired, kes mind ära söövad. Kui on alles siis saadan pildi ja teeme diili 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 21. august 2014 at 18:08

          jään ootele 😀

  • Avatar
    Vasta Electra 21. august 2014 at 17:57

    Soovitan SOOJALT appi FATSECRET ! Mina nimelt üritan siin juurde võtta sest ei taha nii ‘mini’ olla kui olen. Seal appis saad valida kas soovid kaalu koguda, alandada ja veel mingid kaks varianti mis hetkel ei meenu. Toksid sinna sisse oma pikkuse ja kaalu ning voilaa saad täpse nn koguse palju sööma pead vm. Ja iga söögi ja harjutuse saad seal kirja panna, ühesõnaga suht keeruline seleta seda siin nii, aga on tõesti väga kasulik app 😉

    Ja selles appis on jube palju häid ja erinevaid retsepte ka! 🙂

  • Avatar
    Vasta T 21. august 2014 at 17:48

    Mahlapressidega on alati see jama, et kipuvad seisma jääma, sest nende puhastamine on ilge jama ja ühe törtsu mahla pärast lõpuks ei viitsigi seda pesemisjanti ette võtta seega on mugavam üldse mitte teha 😀 pigem blender ja smuutid. Trennivarustusest on treeningpall päris vahva, kuigi minu oma seisab nurgas 😀

  • Avatar
    Vasta meow 21. august 2014 at 17:45

    Tead. Ma ei usu. Olen ise ka suht anti-sport ja mõtlesin, et kui mul hea varustus, oi kus ma siis teeks sporti! Aga elu näitas, et nooooot! Lihtsalt kui pole elu aeg harjunud sporti tegema, on seda nüüd teha üliraske. Isegi kui kõik moodsad vidinad olemas on.

  • Avatar
    Vasta Zippy 21. august 2014 at 17:40

    Kõige parem kõhulihaste (ja mitte ainult kõhulihaste) treener on rull. Näeb välja nagu käepidemetega ratas. Müüaks ka prismas.
    Minul on väga sarnane mahlapress nagu sul seal pildil, aga pean tunnistama, et pole väga kaua kasutanud. Ehk siis jälle, kui õunad valmis. Aga muidu selliste pressidega on see jama, et puuviljadest läheb ikka jube palju kaotsi. Ma pigem eelistan saumiksriga smuutisid teha.

  • Avatar
    Vasta Liisu 21. august 2014 at 17:22

    http://www.sportsdirect.com/SearchResults?DescriptionFilter=Nike Dual Fusion Ladies tosse saab siit soodsamalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaija 21. august 2014 at 17:17

    Puudu on veel hantlid ja liibuv dress 🙂

  • Avatar
    Vasta Merje 21. august 2014 at 17:12

    Sa oled üsna kondine ja usu mind, see pole meeldiv kui need ogad vastu konte pekslevad. Andsin enda rõnga emale, tal polster peal ja ei pidanud nii valus olema.

  • Avatar
    Vasta Assu 21. august 2014 at 17:00

    Ma sain osta.ee-st 10€ga mahlapressi. Täitsa töötab ja mahl on hea. xD

  • Avatar
    Vasta kati 21. august 2014 at 16:56

    Need nuppudega hularõngad pole nii hullud midagi. Sinikad saad aga tulemuse ka. Sinikad lähevad aja jooksul ära ju.
    mina valasin näiteks liiva iga osa sisse et raskem oleks ja siis masseeris korralikult.

    mina soovitan

  • Avatar
    Vasta www.minajamuud.blogspot.fi 21. august 2014 at 16:41

    Mul ei hularõngas kordagi lahti tulnud. Ning sinikaid ka pole tekkinud.

    Mul oli vahepeal täitsa harjumus teleka ees 45 minutit järjest hularõngaga teha.. Nüüd peaks vist asja jälle käsile võtma 🙂

  • Avatar
    Vasta Avely 21. august 2014 at 16:39

    Töötasin 5 aastat spordipes. Selle hulakaga on alguses valus ja pärast on juba täiesti ok. See on mõeldud ka tselluliidi vastu kasutamiseks. Hüppenööri soovitan küll. Sellest on abi!
    Jalatsitega on nii,et kui sa pole täiesti kindel,et hakkad neid ka vastavalt otstarbele kasutama..siis ära osta neid. Head jalatsid on kallid .

  • Avatar
    Vasta K. 21. august 2014 at 16:36

    see julladega hularõngas on edasijõudnute teema, Sa püsi ikka tavalise hularõnga juures..

  • Avatar
    Vasta Tiina 21. august 2014 at 16:35

    Mina kasutasin lainelist hularõngast (ehk siis mummude asemel olid mõnusad sujuvad lained) ja ei saa öelda, et midagi hullu oleks olnud 🙂 Alguses oli natuke valus, kuid kui ära harjusin (mõned päevad võttis aega), siis oli täitsa mõnus teha, tundsin, et liigutan ennast. Ja muidugi oli näha ka, et olin enda heaks midagi teinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 21. august 2014 at 16:32

    Kusjuures need nuppudega rõngad pidid alguses päris haiget tegema..Sõbrannal olid mõnusad sinikad ümber kõhu peale selle kasutamist.

  • Avatar
    Vasta jj 21. august 2014 at 16:32

    Ma ei tea, minul küll see lahti ei tulnud… Oleneb rõngast,ma arvan! 🙂

  • Avatar
    Vasta liisa 21. august 2014 at 16:29

    Lihtsalt hoiatan, et kui see hularõngas käib kokku eraldi tükkidest, siis sellega on väga halb midagi teha. Kuna see tuleb pidevalt ühenduskohtadest lahti, aga see pole suur mure, natuke teipi ja ongi asi korras 😀

  • Avatar
    Vasta SV 21. august 2014 at 16:28

    Ma ei usu elu sees, et sa seda ogalikega hularõngast kasutama hakkad! See on lihtsalt niiiiiiii rõve. Mul on palju rohkem polstrit ümber kui sul ja isegi see ei pehmenda olukorda 😀 Mina igaljuhul ei kasutaks seda mitte mingil juhul. Jube!
    Mõtlen siin juba alates su eelmisest mahlapressi jutust, et kas peaks sulle äkki enda oma maha ärima. Mõned korrad kasutasin ja nüüd on seisma jäänud. Mõtlen küll kogu aeg, et peaks kasutama, aga noh…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. august 2014 at 17:29

      äri! milline sul on?