Uncategorized @et

30 day photography challenge – day 1

1. oktoober 2014

Jaanika algatas sellise värgi ja mina kohe kuulutasin suure suuga, et osalen ka. Noh, alles hiljem ma lugesin, et peab hullult õppima sellest vms, aga mina, vana kavalpea, tegin lihtsalt endast telefoniga pilti ja töötlesin mustvalgeks. Mad skills, man. Mad skills!

Day 1- black & white self portrait

day1I’m taking part in a photography challenge, and I have to say, I really like “challenges” where I can just take pictures of myself :D 

 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

4 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply ILIL photography challenge | Mallukas 6. oktoober 2014 at 18:18

  […] Esimese päeva pilt on mul näidatud, nüüd ülejäänud: […]

 • Reply Sandra 4. oktoober 2014 at 11:02

  Ainult ühe päeva suutsidki ära teha?

  • Reply Mallukas 4. oktoober 2014 at 11:24

   Jep :D

 • Reply Gerli 1. oktoober 2014 at 17:12

  Mina sain sellest õpetamise asjast aru niimoodi, et challenge’i käigus õpid sa pilte tegema :D Aga nagu mitte lihtsalt klõpsima, vaid õiget nurka valima ja õpid, kuidas pildil asju sättida jne . Minu jaoks kõige loogilisem :D