LAPSED Lasteasjad Mari Riided TESTIN JA ARVUSTAN

uut Mari garderoobis

17. november 2014

kostüümike maririided-7470090

Ühtäkki sai Mari korraga nii palju pakke, mis enam-vähem kõik sisaldasid riideid. Naljakas on see, et ma ei ole Marile Aliexpressist enne väga paju asju tellinud, aga nüüd sattusid nad kohale tulema täpselt samal ajal, kui Lastegarderoobist tellitud kraam.

Ütleme kohe ära, et näha on Hiina toodete kvaliteedi ja korralikkude asjade vahe. Ducky Beau asjad on toodetud Amsterdamis ja need on mõnusalt pehmed, õmblused korralikud, kangas nii hästi veniv, et on lapsele mugav selga panna. Põhimõtteliselt kõik roosad asjad piltidel on just Lastegarderoobist pärit.

Välja arvatud need roosad jänesega dressid ja sinised roosade lipsudega püksid. Dressid on jubedate õmblustega, materjal kohutav ja seljas hoiab väga imelikult ja mitte kuigi ilusti. Samas mida viie euri eest ikka oodata? Püksid tunduvad ilusad, aga on hirmus õhukesest materjalist ja üks lipsukene tahab juba ära kukkuda.

Lisaks nagu näha, siis olin ma sunnitud Marile soetama uued talveriided. Üks kena lugeja müüs mulle oma lapse komplekti (pükste ja jopega), aga olenemata sellest, et ma ARVASIN, et Mari on suurus 70, siis kombekas tuli osta 86. Mul on hiiglaslaps ja see kaunis roosa komplekt jäi talle kahjuks väikeks 🙁

Mul asub siinsamas kodu lähedal Huppa Titeturg, kust ma selle helerohekas/sinakas pehme kombeka skoorisin. See on seest nii pehme ja mõnus, et ma hea meelega kannaks ise seda. Paraku olen ma veidi suurem kui 86 number.

Minu point on siiski see, et kui on valida odava hiina kraami vahel ja natukene kallima kvaliteetse asja vahel, siis võtke ikka kvaliteetsem, kui rahakott lubab. Nii tore on, kui peale pesu näevad ka asjad ilusad ja uued välja, mitte ei lagune sulle kätte ära.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. november 2014 at 10:31

    Pole küll teemakohane..Aga huvitav miks viimasel ajal avalehele tulles ei näe kõige värskemaid postitusi..Hetkel peaks kõige esimesena nägema teemat Elionist, aga näen siiski teemat Mari garderoobist 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2014 at 10:36

      Vot mingi jama on blogiga 🙁 Varsti peaks korda saama

  • Avatar
    Vasta Riina :) 17. november 2014 at 16:32

    Mina olen enamiku oma poja garderoobist hiinast tellinud: t-särgid, pusad, püksid, dressid. Siiani rahul olnud: õmblused korras, pesus ei veni välja ega kaota värvi. Ja ka mõni asi 5€. Samas tõesti nt talveriided ostsin lenne omad ja siit. Lapse soojas olemise eest olen nõus ka maksma. ( samas saab mul laps kõik vajaliku ja kopikaid ei loe. Ise käin nagu “prükkar” aga peaasi et lapsel oleks soe ja mõnus.)Talvemüts on tellitud hiinast ja läheb teist talve käiku :)Samuti jalatsid ostan siit. Palju on ka riideid nö päranduseks saanud 🙂 Ja vahest ka mõne ägeda asja ostnud.

    • Avatar
      Vasta Riina :) 17. november 2014 at 16:34

      Valetasin ka natsa 😀
      Meenus, et üks pidžaama, mille hiinast tellisin poikale, läks kohe värvist esimese pesuga. Tumerohelisest sai rohekashallikaspruun vms veider värv :/