Uncategorized

kohvrilugu

28. november 2014

Suvel astus mulle juurde minu naabrimees ja ütles, et tahaks mulle kingituse teha. No issakene, mis mul kingituse vastu olla saaks? Ütles, et teevad mingisuguseid kohvreid ja mingu ma nende kodukale vaatama ja valigu üks välja. Ma polnud Playluggage’ist mitte kunagi kuulnudki, aga olin super meeldivalt üllatunud!

Mina valisin siis endale välja Vienna, mis on mõeldud pokkerimängimiseks. Üldse on nende kohvrite point see, et kui sa palju reisid (näiteks lastega) et esiteks oleks lennujaamas midagi huvitavat teha. Teiseks muidugi see, et sul on lahe ja kvaliteetne kohver.

kohver-1024x503-6710933

Mu eelmine kohver oli 10 eurone eksemplar Tenerifelt ja ma JÄLESTASIN seda! Ta kippus kogu aeg ümber kukkuma ja rattad ragisesid nagu vanal volgal. Minu kallis Viennake ei kuku iial ümber, sang tuleb nii kenasti mugavalt välja ja liigub nii hääletult, et paha hakkab. Ma olen oma kohvri üle nii uhke, et ma olen teda tassinud Hedon Spasse, Kalev Spasse ja juba järgmine nädalavahetus tuleb ta ka minuga Riiga.

img_9626-682x1024-5691655          Minu kohvrike Kalev Spas mind ustavalt teenimas, nagu ta ikka seda teinud on! 

Ämm ükspäev mainis, et neid kohvreid müüakse nüüd Tallinna Kaubamajas ka. Mul on ainult hää meel, et naabrimehel hästi läheb ja kuna mina olen sellega väga-väga rahul, siis tahtsin ka teile soovitada.

Olenevalt siis “mängulauast” tuleb kohver loomulikult kogu varustusega. Minu kohvris peitusid kaardid ja pokkerichipid. Oleks mul nüüd vaid kellegagi pokkerit mängida, sest ma ar-mas-tan pokkerit!

Aga okei, ei ole mul siin aega teps mitte blogida! Esiteks valvan ma nüüd kullipilguga Mari uneaegu ja kuna ma proovin siis seda “üks uni päevas” asja, siis pidin ma seda naasklikest kaks tundi üleval hoidma. Nüüd jäi 1 paiku magama, loodame, et siis kell 8-9 saame ööunele. Lisaks pean ma terve ülakorruse ära koristama, sest Kardole tuleb sõber Räpinast külla. Lisaks tahan ma neile õhtuks sööki teha ja toorjuustu kooki küpsetada. Ja muidugi kõige tähtsam, ma tahan teile ühe paljastava video teha!

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katre 28. november 2014 at 14:40

    Appi, ma jumaldan neid toole! Juba teist korda jäävad silma.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. november 2014 at 15:05

      Ülilahedad on jah!

  • Avatar
    Vasta mellu 28. november 2014 at 14:18

    Kas Mari jäi magama oma voodi või olid kõrval? Meil ka magamisega probleemid, aga oodata kuna laps ennast magama nutab, küll ei taha

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. november 2014 at 15:04

      Eile õhtul jäi magama umbes kell 11 ja ämma kõrvale. Siis transportisime ta enda voodisse ja sinna ta ka jäi kuni kella 10.30ni.

  • Avatar
    Vasta Jim 28. november 2014 at 14:14

    Miks küll oli vaja see kohver, mida on veetud mööda tänavaid läbi koerasita ja jumal teab mille sinna lauapeale tõsta, kust pahaaimamatud kliendid oma saiakest, õuna või kohvi tarbida soovivad..?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. november 2014 at 14:17

      1) Ma olen sellega ÕUES sõitnud kokku vist max 10 meetrit ja mitte läbi koerasitamägede.
      2) Ma olen kindel, et ruumid puhastatakse üle, enne kui sina sinna õuna nosima lähed (seda enne miskipärast mööda lauda hõõrudes) või kohvi jooma hakkad (selle lauale valades ja siis laualt rüübates)

    • Avatar
      Vasta Kätlin 28. november 2014 at 14:46

      Äkki oleks siis aeg oma koera järelt koristama hakata, siis ei pea inimesed ju läbi koerasita käima mööda linna.