Uncategorized

alatud sõbrad

16. detsember 2014

Pärast seda, kui ma oma esihambad korda lasin teha, siis väitsid mulle kõik sõbrad nagu ühest suust, et nemad küll vahest aru ei saa ja nende meelest on mul küll täpselt samasugused hambad kui enne.

Pfft. Korrastasin siin arvutit ja leidsin ühe eriti “mõnusa” enne pildi. Ma ei tea, kas kõik mu sõbrad on pimedad või üritavad nad liiga viisakad olla. See on sama hea, et keegi laseb endale näkku peenise tätoveerida ja ma ütlen: “Issand, sa oled täpselt samasugune! Ma ei näe sinus mitte mingit muutust!”.

Mõni ime, et ma siiamaani teinekord käsi suu ees naeran, old rabbits die hard

hambad-2134355

Nii tore on lõpuks ilusat naeratust omada. Halleluuja!

Loe ka neid postitusi!

38 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. detsember 2014 at 23:45

    Kaks kõrvuti pilti, siis ikka saab aru, et suur vahe sees. Küll aga võin seda öelda, et sõbrana ma tõesti näen inimest kui tervikut, mitte tema puuduseid. Nimelt on mul üks kauaaegne sõber, kellega ikka aeg-ajalt üritan ikkagi kokku saada ja kvaliteetaega nautida, kuid kuna ta elab välismaal, siis juhtub seda päris harva – enamasti suhtleme ikkagi läbi interneti.
    Üle-eelmisel aastal kohtudes aga tundsin, et midagi on tema juures muutunud kuid täpselt aru ei saanud ning alles siis kui ta rääkis, et pani päris palju oma säästudest breketite peale, siis sain aru, et see, mis muutunud on, on tema naeratus – kõverad esihambad olid kenasti ritta aetud ning noh.. ütleks nii, et minu jaoks on ta alati sama tore inimene olnud, kuid kui enesekindlust juurde annab, siis.. miks mitte? Kõige olulisem on ju ikkagi oma nahas hästi tunda 🙂

  • Avatar
    Vasta mann 16. detsember 2014 at 21:46

    No pildil on äärmiselt ilus noor naine.
    Ilus olid sa ka oma eelmise naeratusega aga jagades sinuga hammaste osas sama saatust siis olen samaa meelt, et muutus on märgatav ja õnneks on positiivne tulemus..

  • Avatar
    Vasta A 16. detsember 2014 at 19:15

    Mina ütlen küll ausalt, et jättes kõrvale meigi ja soengu, siis naeratuse osas on küll vahe täiesti märgatav. Eks teised ütlevadki ilusaid sõnu, eriti sõbrad, sest kui ma mõtlen, milline ma ise sõbrana olen, siis mulle ka ei lähe korda, kas minu sõbral on ilus või kole naeratus, ma tegelikult isegi ei mõtle, et mu sõbral võiks kole naeratus olla, sõber on sõber. Mulle läheb üldjuhul korda siis, kui tean, et sõber ise end halvasti tunneb välimuse pärast, siis on mul ainult hea meel, kui ta end jälle hästi tunneb ja muidugi siis ju annan ka positiivseid kommentaare, sest tean, et sõber ise rahul. Muidugi see ei tähenda, et enne kritiseeriksin, aga kui sõber pole enda juures millegiga rahul, siis ma ei pea õigeks hakata rääkima, et ah, mis sa muretsed, pole sul häda midagi, vaid mõistaksin ta muret, sest on mõttetu hakata vaidlema sel teemal, et milline ta minu arust tegelikult välja näeb. Kui inimene tahab enda juures midagi muuta, siis on see tema tahe ja peamine on, et ta ise rahul oleks, siis on kõik hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Merje 16. detsember 2014 at 15:24

    Näost oled tunduvalt kõhnemaks jäänud! 😀 No, ok, hambad ja naeratus on väga ilusad! Aga kuidas sa nii kiiresti said? Sul breketeid polnud ju?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 15:27

      Vaata eelmiseid kommentaare, seal on link.

  • Avatar
    Vasta Juulia 16. detsember 2014 at 15:15

    Hambad hammasteks, aga hea, et need ilged prillid lõpuks prügikasti saad visata!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 15:18

      Mulle muuseas väga meeldivad mu prillid 😀

  • Avatar
    Vasta totulotupiilu 16. detsember 2014 at 14:33

    Olen juba tükk aega tahtnud küsida, et kas need laminaadid vms on igavesed? neid vahetada ei tule? kuidas hambaauke niiviisi parandatakse? kas enda hambad on all terved või väga kahjustunud?
    olen ise ka uitmõttena selle opi peale mõelnud, sest usu või ära usu, mul on veeeeelgi hullemad hambad kui sul esimesel pildil.. Samas jällegi kõhklen, hambad ju kallis vara, ja juurde neid ei saa, ja ehk ei ole tarvis terveid hambaid rikkuda… Ei tea, sellepärast küsingi, et kas sellisel meetodil ilusa naeratuse saamine rikub omad hambad ära?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 15:11

      Need hambad on jah niikauaks, kuni tõesti peaks sinna alla tulema mingi põletik vms, siis tuleb nad ära võtta, hammas ära parandada ja uus panna. Enda hambad all tehakse täiesti terveks ja lihvitakse ära, auguliste hammaste peale selliseid ei pandagi. Vaata seda linki, mis ma enne jagasin ühele kommentaarile vastuseks, seal on isegi näha pildid enne ja pärast ja vahepeal ka (hoiatan, suht rõvedad on).

  • Avatar
    Vasta Anna 16. detsember 2014 at 14:28

    Ma ei ole ise just tihe kommeteerija, aga Mallukat loen sellegipoolest juba pikka aega ja kommentaare enamasti ka. Aga nüüd tekkis mul küll soov ühele teatud kommenteerijale ka paar sõna öelda – nimelt ma tõesti ei saa aru, milleks on siia kommentaariumi vaja tulla blogi autorit solvama või sõimama? Kui Sa Malluka vigu kokku lugeda ei jaksa ja enam ta postitused ei meeldi, siis miks sa loed neid? Kas Sa mujal ei oska ennast välja elada ja kas teise inimene solvamine paneb sind ennast kuidagi paremini tundma? Ole inimene ja lase teisel ka olla. Keegi ei käsi Sul seda blogi lugeda, seda enam, et see sulle ei meeldi, palun siis ära lihtsalt loe. Mallukas kirjutas hiljuti heiteritele ühe ilusa postituse ka, julgen soovitada: http://www.mallukas.com/2014/12/15/vasinud/

    • Avatar
      Vasta Jaana 16. detsember 2014 at 14:38

      Ja õigekiri peaks juba põhikoolis külge jääma, mitte alles kõrgkoolis. Või olen ma valesti aru saanud?

  • Avatar
    Vasta Hellika 16. detsember 2014 at 14:18

    Kas need siin ,kes väidavad, kui ilus ja tore jne sa oled, on siis sõbrad? Poevad lihtsalt ilma seebitagi perse, et nänni saada või ma ei tea mida. Sa avaldad arvamust ja sama teen ka mina. Muidugi vabandan oma õigekirja päras, kuna mul on alustamata kõrgharidus.

    • Avatar
      Vasta totulotupiilu 16. detsember 2014 at 14:35

      Alustamata kõrghariduse nimi on keskharidus ehk viimane lõpetatud haridusaste. Soovitan, ära alustagi seda kõrgharidust, raiskad ainult enda ja teiste aega. Lollid (mitte-akadeemilises mõttes) tihtipeale jäävaki lollideks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 15:14

      Kas sina elad põhimõttel, et kui midagi sitta öelda pole, siis ei ütlegi? Kas sa arvad, et ma päevast-päeva tassin oma lugejatele hessi?

    • Avatar
      Vasta mellu 16. detsember 2014 at 15:50

      Ma tahaks küll olla Marianni sõber, aga kahjuks ei saa väita, et olen, sest pole teda kunagi oma ihusilmaga näinud ja midagi pole talt nagu saanud ka, peale huvitavate kirjutiste ; P

    • Avatar
      Vasta Kadi 16. detsember 2014 at 18:38

      “Alustamata kõrgharidus” as if õigekirja ja grammatikareegleid hakatakse ülikoolis õpetama :D:D:D:D:D:D ma sain praegu ikka korralikult naerda!

  • Avatar
    Vasta Hellika 16. detsember 2014 at 14:10

    kle mallukas mine too mulle hessist möödaminnes tortilla .. No nii möödaminnes tule too tartusse ära ka

    • Avatar
      Vasta Jaana 16. detsember 2014 at 14:20

      Ma olen ainus, kes naljast aru ei saa?

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 15:13

        ma ka ei saa 😀

  • Avatar
    Vasta Kessu 16. detsember 2014 at 13:31

    Parempoolne pilt on väga ilus. See lühemapoolsem soeng sobib sulle väga hästi!

  • Avatar
    Vasta Katre 16. detsember 2014 at 12:26

    Ah, mis sa ajad. Mina ütlesin kohe, et omg kui ilus sa nüüd oled, kui esimese uute hammastega pildi panid! 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 16. detsember 2014 at 11:59

    Kuidas sa esihambad korda lasid teha?

  • Avatar
    Vasta Hellika 16. detsember 2014 at 11:55

    Alati saab norida õigekirja kallal, kui tuleb negatiivne kommentaar. Sinu vigu ei jaksa kokku lugedagi. Alguses meeldisid mulle su julged postitused aga enam mitte. Muutud labaseks, kui pole midagi tarka öelda või raevutsed tühise asja peale.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 11:57

      Aga mu välimust sõimata on hirmus adekvaatne? Eriti anonüümsena, eksole. Näita mulle oma pilt ette ja vaatame, mis molu sul sääl on?

      Kui sulle enam mu blogi ei meeldi, mida sa koperdad siin siis?

    • Avatar
      Vasta Ma 16. detsember 2014 at 13:05

      Aga ette käib ka koma!

  • Avatar
    Vasta Hellika 16. detsember 2014 at 11:46

    kole konnanägu ja lolli jutuga , labane naine

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 11:50

      Aga vähemalt on mul see teadmine, et koma ees ei käi tühik. Üritan selle naljal edasi elada 😀

      • Avatar
        Vasta Ma 16. detsember 2014 at 13:04

        Kirjutas oma nime lõppu kogemata a-tähe ka, tegelikult on lihtsalt Hellik ja väärib oma nime täiega.

    • Avatar
      Vasta Jane 16. detsember 2014 at 11:51

      😀 😀 kui kibestunud võib üks naisterahvas olla

    • Avatar
      Vasta Anne 16. detsember 2014 at 13:47

      Ehhh,mõni vist sööb konnakonserve,et inimeste näol konna nägu näeb 🙂 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Kaie 16. detsember 2014 at 11:45

    Pildid ei ole päris võrdväärsed, et neid hinnata sellisel viisil. Võrdsem oleks juhul, kui esimesel pildil oleks ka meik ja soeng tehtud. Usun, et vahe ei oleks sellisel juhul nii märgatav. Aga teine pilt on väga kaunis!

  • Avatar
    Vasta mellu 16. detsember 2014 at 11:40

    Neil kahel pildil on vahe, aga usu sinu sõbrad ei valetanud! Omad tõelisi sõpru – kes näevad sinu pealispinnast kaugemale ega pane välist lihtsalt tähele 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 11:43

      No ma ei ütle, et välimus oleks sõpruse juures kõige tähtsam, aga erinevust on ju NÄHA ikka 😀

      • Avatar
        Vasta mellu 16. detsember 2014 at 14:03

        Ilu vaataja silmades, aga oled väga kena naine, ka oma ilusa naeratusega. Ps. Püüdsin leida sarnasusi konnaga, aga lahjuks edutult, või on selles süüdi mu ühepäevased läätsed, mida kannan 2. nädalat 😀 ja iseloomu poolest võiks sinusuguseid inimesi rohkem olla 😉

  • Avatar
    Vasta Reelika 16. detsember 2014 at 11:36

    Kaunis naine!
    Nendel kahel pildil on kindlasti vahe!

    • Avatar
      Vasta Hellika 16. detsember 2014 at 11:50

      minu kommentaar kadus?

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 16. detsember 2014 at 11:53

        See, kus sa mind konnanäoga koledaks naiseks kutsud? Kuigi see on üks eluliselt väärtuslik kommentaar, mille kadumine oleks katastroofiline, siis sa peaks seda nägema, kui sa natukene alla keriksid. Kas oskad?