Ilukraam

uus kraam

30. detsember 2014

Pole ammu teile rääkinud asjadest, mida ma testinud ja katsetanud olen. Nüüd on mul minutike aega ja teen selle lubatud pulli ka siis ära.

tigi-colour-goddess-oil-infused-conditioner-for-coloured-hair-200ml-p7365-29127_image-1014088

Igal pool muudkui kiidetakse Tigi asju, mina polnud kunagi ühtegi proovinud. Seda niikaua, kuni Salon24 mulle armsa pakikese kinkis, kus peitusid minu esimesed Tigi tooted. Ma saan aru küll, miks inimestele see bränd peale läheb: esiteks on pakendid minu meelest lahedad ja kuidagi uhkemad, kui tavalised poeshampoonid. Pumbaga shampoonipudel on mugav ja näeb vannitoariiulil kena välja. Aga kõige parem on muidugi LÕHN. Olgem ausad, shampoon peseb kenast ja palsam teeb juuksed pehmeks, aga seda teevad ju enamike firmade tooteid. Kes aga magusa lõhna fänn, mis juustele veel pikalt jääb, peaks oma käe küll selle komplekti järele sirutama.

Minu komplekt on juba otsakorral ja ma siiamaani ei saa aru, miks tehakse nii, et shampooni on rohkem, kui palsamit? Mul kulub küll palsamit rohkem.

baby-silky-foot-one-shot-peeling-20ml20-120pair-500x500-500x500-5910826

Holika jalakoorimisvärk Meonilt on küll ikka väga haige asi  – heas mõttes. Ma ei hakka siia seda pilti lisama, sest see on räme, huvilised võivad Malluka Facebookist kiigata, kui tahavad. Ühesõnaga ma panin jalad “happekotti” ja nüüd täna koorusid mu jalad lõplikult ära. Välja näeb rõve ja nokkima pead kaua, aga lõpptulemus on megapehmed jalad!

Täna testisin esimest korda ka oma munakomplekti Meonist. Tegelikult see esimene oli mul kunagi olemas, ma kasutasin ta tilgatumaks ära. Ta on kuldsete tükkidega nägu “kooriv” asi, mis täiega soojaks läheb. Graanulid aitavad eemaldada nina ümbrusest poore. Mask teeb aga vastupidist – muudab naha jahedaks, minul ajas vähe kipitama ka, aga ometi on ninaümbrus nüüd pehme ja mõnna. Maski koostis oli ka eriti mõnus, nagu vaht!

2850_0-500x500-7199160

Et mitte ainult enda asjadega kiidelda, siis näitan ka Mari uut varandust, mille tema suur sõber talle täna kingituseks tõi. Me panime sinna sisse praegu elama kaks ahvikest, ühe lamba ja ühe eesli. St mina panin. Mari tegeles nukumööbli mööda maja ringi tassimisele. Muidugi ma saan ise ka aru, et ega see väga eakohane veel ei ole, aga ühel neiul peab ju ometi nukumaja olema!

Nüüd midagi negatiivsemat kah. Nimelt ilumessil nägin ma Umami letis seda sheavõid ja kuna ma olin nii palju sheavõi kasulikkusest kuulnud, siis ära ma ta ostsingi. Kahjuks ei märganud ma, et sinna oli lisatud vanilli ja mulle ÜLDSE ei meeldi see lääge ja imal lõhn. Nüüd ostsin endale Hobipunktist tavalise, lõhnatu sheavõi ja see meeldib mulle väga-väga.

Umamist on pärit ka mu esimene looduskosmeetika lainer. Homme teen ma pikema “laineritesti”, eks siis panen ta teistega võrdlusesse, mis mul siin kodus leiduvad, aga mulle meeldib a) see lahe puidust ümbris, b) looduslik toode.

boss-jour-7381687

Kardo kinkis mulle selle imelise lõhna Jour’i ja ma pean nentima, et ma armastan seda umbes sama palju kui oma musta Noir’i. Ka Noirist räägin ma homme pikemalt, sest üks Noir on mulle lugejatele ka ära anda 🙂

Aga nüüd hakkan Kardoga telksi vaatama ja kudrutama!

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liina 31. detsember 2014 at 14:15

    Väga toredad asjakesed. Mul endal on ka see Umami sheavõi. Mind kusjuures see vanilje lõhn niivõrd ei häirigi kui pigem see fakt, et või on nii tahke (mida tegelt sheavõi ongi ju) Peab korralikult aega võtma, et sheavõid enda nahale määrida ning lasta sisse imenduda.
    Šampooni-palsami koguselise suhte kohta võin nii palju öelda, et olen paljusid kuulnud rääkimas, et juukseid peaks šampoonitama 2x. Esimene kord, et mustus juustest välja saada ja teine kord, et toimeained saaksid mõjuda. Seetõttu on ka šampooni natuke rohkem, et kui 2x pesta ja palsamit panna, siis peaksid nad ka enam-vähem ühesuguse kiirusega kuluma 🙂 Olengi ise ka nüüd juba pikemat aega niiviisi teinud ja mõne šampooniga püsivad juuksed ka kauem puhtad kui 2x pesta.

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 31. detsember 2014 at 09:28

    Kas oleks võimalik teada saada, kus sellist nukumaja hankida saaks ? 😛

  • Avatar
    Vasta k. 30. detsember 2014 at 23:56

    Tigi on nii räige keemia.
    Tegelikkuses läheb palsamit vähe ja paljud pesevad oma pead uldse valesti.
    Šampoon valida peanaha järgi ja palsam juuste.
    Sampooniga hooruda vaid peanahka. Sõrmed labi juuste ja vaid peanahka hooruda. Ei pea juukseid pea peale harakapesaks kokku hooruma. Ulejaanud juuksed saavad puhtaks loputamise kaigus. Mina kasutan sampooni kaks korda jutti, pea peab muidugi taitsa märg olema. Ei pea ka liitrit korraga käele pigistama. Palsamit läheb aga veel vähem, sest aeda peanahale ei kanna (ummistab karva kasvukohta, seega ei saa karvaääps hingata ja ka korralikult kasvada). Palsamit kanda alati ratikkuivadele juustele. Mina kannan u 10-20 cm peanahast. Kunagi ei hõõru peanahale.
    Palsamit läheb tõesti pähkli (x2) suurune kogus. Enamasti inimesed kasutavad ka liiter palsamit korraga, mis pole üldse vajalik
    Kusjuures nii peates püsib pea kauem puhtana ka.

    Poore ei eemalda küll ükski vahend 😀 mustpaid ehk? Voi minimaliseerib poore?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. detsember 2014 at 00:41

      ma mõtlesin jah neid musti täppe, aga tänud õpetussõnade eest 😀

    • Avatar
      Vasta Mia 31. detsember 2014 at 02:21

      Ma alles see aasta sain teada kuidas on õige pead pesta 😀 Ostsin loodusliku shampooni ja ei saanud aru miks juuksed jube mustad ja imelikud jäävad, alles siis avastasin kuskil foorumis kellegi õpetuse, et pead pesta kaks korda ja ainult peanahka. Juuksed hoopis ilusamad nüüd kui uutmoodi pesen 😀