LOOMAD Milvi

Milvi uus tuba

19. jaanuar 2015

milviins-4016542

Milvil oli suur mure – tal ei olnud enda tuba. Läbi häda suutsin talle välja mõelda väikse seapesa diivani taga, kuid see ei olnud päris see. Ei olnud ikka neli seina ümber, ega katust peakohal. Noh, ikka nii, et saaks mõnusasti pesas olla ja enda seaunenägusid näha.

Siinkohal tulid Milvile appi Ruudise tegelased, kes täna Milvarile tema uue toa lausa kulleriga kohale toimetasid. Kohe kui telk lahti rullitud sai, sättis Milvi ennast sinna sisse, vaatas natukene ringi ja heitis rõõmsalt ohates pikali.

m4d-9721701

mjam-9532702

Ei saaks öelda, et ka Marikesele telk ei meeldinud, aga mõeldud on see siiski Milvile. Sigadel on selline värk, et neile meeldib, kui neil on nn oma nurgakene, kuhu nad saavad minna. Eriti kurb hakkab Milvil siis, kui meile tulevad külalised ja tema tahab omaette olla. Tavaliselt heidab ta siis vannituppa pikali, aga paratamatult käivad inimesed ikka käsi pesemas ja teda häirimas. Nüüd saab preilike ennast telki “lukustada” ja rahus silma looja lasta.

Ruudis lasteasjad teevad ikka tõeliselt vahvaid telke ja mina olen juba mõtlema hakanud, et suveks võiks Maril üks säärane õues mängimiseks ka olla! Ja muidugi kõik, kelle lastetuba mahutab, võiksid oma pesamunadele ka säärase soetada. Mäletate ju ise lapsepõlvest, kui lahedad olid onnid?! Mina mäletan isegi seda, et oli selline Donald pardi poegade Hupsu, Tupsu ja Lupsu Trikiraamat, kus õpetati sellist tipit ise ehitama. Nii väga tahtsin seda teha, aga kunagi ei osanud. Nüüd ei peagi ise, või noh, kes oskab, siis tehke muidugi. Kui olete minusugused, siis Ruudise lasteasjad on just teile!

Milvi kiidab heaks ja saadab teile oma kõige soojemad naeratused!

naeratusekene-6919954Ruik!

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leevi 22. jaanuar 2015 at 01:25

    Nordic Unicorn teeb ka selliseid telke Eestis. Nende telgid maksavad vähem, aga on ka väga-väga ilusad! 🙂 Katsunud ei ole, aga piltide pealt tunduvad väga ägedad. https://www.facebook.com/nordicunicorn?fref=ts

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. jaanuar 2015 at 12:26

    Milvike on ikka nii armas 🙂 Mari ka!

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. jaanuar 2015 at 10:06

    Oh see teine pilt on niiiii armas, kus ta pikali on. Nii hea on õnnelikke loomi vaadata. Suur pai talle minu poolt! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 19. jaanuar 2015 at 23:17

    No nii vahva on teda vaadata seal päris oma pesas. Eriti lahe on naeratus, mis sul õnnestus pildile püüda. Õnnelik siga. 😉

  • Avatar
    Vasta P6rgukiz 19. jaanuar 2015 at 20:56

    Jube lahe telk 🙂 Milvi naudib 😀

    Tead, mul on ühel tuttaval samasugune minisiga 😛 Ja talle on üue tehtud kuut, kus sees on õled ja tekid. Siga pidi armastama ennast teki alla peita.
    Talvel on seal päris oma pisike tuba, kus siis sama sisustus, ehk õled ja tekid. Loom pidi eluga väga rahul olema 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2015 at 22:48

      Milvi praegu ka teki all 😀 Õues on tal ka kuut õlgede ja teki ja madratsiga, aga praegu sääl hirmus külm.