KARDO SUHETEST

vastandid tõmbuvad

9. veebruar 2015

Kui eelmine postitus seisnes selles, et ma rääkisin ausalt, kui hirmus naine ma olen, kes tõepoolest ei viitsi õndsa näoga allameetrisele otsa vahtida ja 24/7 õhata, kui tubli laps mul on (sest ta on seda ju nii ehk naa), siis tänane postitus saab olema sellest, et ma pean nüüd ausalt rääkima, kui tore mees mul on.

Mitte, et ma seda ennegi rääkinud ei oleks, kui võrratu ta on, aga mõned hetked panevad mind teda veel rohkem hindama. No näiteks kui me Triinuga klubis käisime ja nägime seda haledat vennikest mu minevikust või neid teisi “ah, kas ma hõõrun oma kubet su kannile” tüüpe, siis me naersime, et jumal tänatud, et me päriselt sellistest kohtadest meest ei looda leida.

Või kui tuttavad räägivad, et ah, me tülitseme oma mehega kaheksa korda päevas ja lähme kord aastas “lõplikult” lahku, kolivad ära, vahetavad kortereid ja lõpetavad jälle koos, sest “need lühikesed hetked, kus me ei tülitse, on nii ilusad!”.

aaubt9twrw6bwzd3g1ko_confused20ryan20office-5198393

Samal ajal on mul mees, kes toob mulle lihtsalt niisama lilli, räägib mulle iga päev kui ilus, kaunis ja tore ma olen. “Mallu, kuidas inimesed saavad sulle persenägu öelda, kui sul on nii ilus nägu,” halas ta ükspäev. “Samas persed mulle meeldivad…”.

Mul on mees, kes teeb mulle hommikuti kohvi, kuigi mina ei viitsi enamasti midagi teha ja mul on mees, kes koristab kodu ära, samal ajal kui mina sõbrannaga veinitan. Jah, selle sama kodu, mida ma juba nädalaid koristada lubanud olen ja samal ajal seda absoluutselt mitte teinud. Koristab kõik ära, teeb süüa ja ei maini isegi mokaotsast, et MINA seda tegema pidin.

Eile ma istusin ja mõtlesin oma abieluvandest. Mulle tulid lihtsalt pisarad silma ainuüksi sellest mõttest, kui hea vande ma kirjutada saan, et see saab olema nii romantiline ja armastust täis. Siis tulid mul pisarad silma, et mul üldse nii hea mees on, kellest saab üldse nii häid vandeid teha.

Oh seda Kartsi küll. Huvitav, millest tema, vaesekene, oma vanded kirjutab? “Mäletan, et ükskord Mallu tegi hommikusööki ja…kaks korda on vist pesu ka pesnud. Ühtlasi on tal mu lemmik persenägu!”.

musuke-8999024Ma tahtsin nii väga lisada, et siinkohal oleks vist paslik Kardole hommikusööki teha, hakkasingi peaaaegu karku alla ajama, et talle putru teha, kui mulle meenus, et piima pole. Mune ka pole. Jumal teab, mida see vaene mees hommikuks sööb, ma vaatan siis Meeleheitel koduperenaisi edasi ja loodan, et kui ta midagi leiab, siis ta teeb mulle ka.

Mis teie meelest teie mehe parim omadus on?

Ps! Inimesed, ärge leppige elu sees vähemaga, kui 5x see, mida te väärt olete!

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Gelli 9. veebruar 2015 at 21:30

  Mina pean ise süüa tegema, kodu koristama, nõusid ja pesu pesema, koertega õues käima, magistrit lõpetama, tööl käima, arveid maksma. Mees istub arvutis, tegeleb enda asjadega. Lilli vist polegi kunagi toonud, rääkimata teistest asjadest. Midagi head mu kohta ütleb siis, kui küsin (väga nõme on see). Armukade ei ole, see on hea, aga võib-olla on lihtsalt suva? Kuulata mind ei oska ja dialoogist vist pole haisugi. Aga armastus liiga suur tema vastu 🙁

 • Avatar
  Vasta Liis 9. veebruar 2015 at 10:49

  Mul on parim mees. Ja ta on mitu korda parem kui ma väärt oleksin. Ma saan käia poole kohaga sellel töökohal, mis mulle meeldib, kuigi see ei ole megatasuv. Tema toob raha majja ja kunagi ei heida ta ette, et minu palk 3 x väiksem on. Temaga ma võin siiani istuda poole ööni üleval ja rääkida täiesti lampidest asjadest, nt kas veganlus on parem kui kohaliku toidu eelistamine jne…Ma olen läinud nende aastatega, mis me koos oleme, paksuks, aga ta armastab mind endise kirega, tegi mulle abieluettepaneku ja oleme nüüd ka juba abielus. Tema pärast on mul motivatsiooni, et nendest kilodest ka lahti saada, aga kunagi ei ole ma ühtegi inetut sõna enda kohta kuulnud, ega ühtegi etteheidet. Süüa teen mina, koristan ka mina ja mul ei ole selle vastu midagi. Elame oma majas ja seal jätkub meestetöid, mis tema õlul on. Samuti on ta hobikorras ka suurepärane puusepp. Rääkimata tema lastega tegelemise oskusest, välimusest,jne. Ta tundub nagu midagi ebamaiset, nagu ingel mu elus.

 • Avatar
  Vasta meow 9. veebruar 2015 at 10:39

  Nii nunnu! Aga tead – see vannete andmine on nii hull – mina loobusin, sest teadsin, et ei suuda seda elu sees ette lugeda, ilma, et uluma kukuks 😀 Sellepärast lasime need hoopis kirikuõpetajal ette lugega (ta ise pakkus seda varianti, ta ei tahtnud, et see osa päris välja ka jääks) Huuh, great success 😀

 • Avatar
  Vasta Käts 9. veebruar 2015 at 09:56

  Muideks mina tutvusingi oma mehega klubis, purupurjus kanninäpsitajaga 😀 Aga õnneks sel momendil ma ei otsinudki meest ning oli niisama tore 😉 See oli 12a tagasi ning kõik need aastad olen olnud õnnelik , et just see mees tookord mu kanni näpstas. Ärge saage valesti aru, ta on tegelikkuses kõike muud, kui klubis-kanni-näpsitaja. Ma saan ka öelda, et minu mees on parim…kuigi lilli ta mulle niisama ei too, kodu koristab harva ( õnneks ta ise ei aja sassis ka) ning igapäev ei ütle mulle kui maailma ilus ma olen. Just tema pärast tahan ka mina parem inimene olla, selline sihikindel, stabiilne ning sportlik. Praegu aga olen kodune ema , samal ajal kui lapsed käivad koolis ja päevad läbi istun ning mölutan niisama. Ahjaa…hommikuti teeb süüa alati tema :))

 • Avatar
  Vasta K. 9. veebruar 2015 at 09:20

  Täitsa teemast väljas, aga kas Kardo töötas kunagi hotellis Kolm Õde? Mu mees arvas, et ta teab Kardot. 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. veebruar 2015 at 09:22

   Jaa, umbes 2a tagasi 😀

 • Avatar
  Vasta Katri-Helena 9. veebruar 2015 at 09:14

  Ma ei usu, et ta nii hea on kui minu mees 🙂

 • Avatar
  Vasta Sandra 9. veebruar 2015 at 09:02

  Ka minu mehes on nii palju ilusaid omadusi, et kes kurat oskab öelda, milline see kõige-kõige on. Mehelik, romantiline, armastav, hoolitsev… Laseb mul olla naine ja ei unusta ütlemast, kui ilus ja kaunis ma olen. Ihaleb ja armastab ja hoiab mind igat moodi. Vahel vabadel päevadel üllatab hommikukohviga voodis, kui mina veel põõnan… Elu on ilus ja süda armastust täis!

 • Avatar
  Vasta mann 9. veebruar 2015 at 08:39

  no minu mehes on kõige parem omadus see mingisugune ürgmehelikkus 🙂
  Vähe sellest et ta on pikk ja tugeva kehaehitusega, on ta selline, kes on pere ees äärmiselt kohusetundlik, tähelepanelik ja kaitsev. Temaga koos olles tunnen ennast eheda daamina. Peale selle meeldib talle süüa teha ja oskab seda väga hästi. Toidud tahab ta ise poest koju tuua, sest ma ju ostan igasugu muud jama ka kui poodi satun. Nii ma siis olengi nagu printsess padjakestel. Õnneks on ta koristamise koha pealt ehk rohkem sinu moodi, Mallukas 🙂 Õnneks, sellepärast, et ma tunneks ennast tarbetuna ja sellepärast olen ma ekspert koristaja 🙂 Üritan oma mehel alati puhtad riided kapis hoida ja kui ta peale tööd koju tuleb, siis oleks tal mõnus hetkeks maha istuda ja hinge tõmmata puhtas ja stressivabas keskkonnas. Samas ei ole ta selline alfa isane, kes oma naist kodus luku taga hoiab ja ma ka ei suudaks teda keelata, kuid õnneks on ta väga perele orienteeritud ja oma vaba aja eelistab ta perega koos veeta.

 • Avatar
  Vasta Merle 9. veebruar 2015 at 08:14

  Mulle meeldib, et minu mees toob mulle lilli, isegi siis kui selleks mitte mingit põhjust pole. Ta teeb mulle igal hommikul võileivad kaasa, sest mulle meeldib hommikuti põõnata ning kui lõpuks üles saan, siis kulub see väike aeg enda sättimisele. 🙂

 • Avatar
  Vasta Ma 9. veebruar 2015 at 08:13

  Ma olen õnnelik nende üle, kes saavad öelda, et neil on maailma parim mees! Ka minul on maailma parim mees. Olen iga päev nii õnnelik, et ei oska oma õnne sõnadesse panna ega kuskile paigutada. Kogu aeg tahaks laulda, tantsida, naeratada ja endast välja õhata seda, kui õnnelik ma olen. Minu mees on lihtsalt NII MEES. Ei, ta ei ole mingi vastik alfaisane, vaid ta on mees selle parimas tähenduses. Ta ei lase mitte iialgi mul end tähtsusetuna tunda, ta armastab ja austab mind kogu südamega. See on üks kuramuse oluline asi suhte juures – inimesed PEAVAD üksteist austama.
  Olen korduvalt mõelnud, millise abieluvande mina kirjutaksin. Ja olen ka kõikidel neil kordadel pisaraid täis silmadega tühjusesse vaadanud, sest ma tean, et see vanne saaks olema täis suurust ja ilus. Midagi halba pole lihtsalt öelda. Ma ei suudaks temast midagi halba kunagi mõeldagi. Vot nii ilus on see elu!!! 🙂