Ilukraam

lõhnahull tegutseb jälle

20. märts 2015

Ma arvan, et te ei ole shokis, kui ma paljastan, et meie peres on kaks uut lõhna. Seekord olin viisakas ja tellisin Kardole ka Kaubasadamast ühe. Tal, vaesekesel, ongi ainult üks lõhn (või kaks), aga see pole minu kahekümnese kollektsiooni kõrval mingi number, eksole.

paco_rabanne-1_million-intense-8617943

Seda lõhna ei pea ma vist üldse tutvustama, sest iga naine on selle a)oma mehele juba kinkinud, b) ei kingi, sest see on kõikidel meestel juba olemas. Minu jaoks meenutab see natukene sellist…douchebag lõhna, aga olid ajad, mil ka mulle pahad poisid meeldisid, seega võib ju Kardo ka natukene niimoodi lõhnata. Oeh, see lõhn on nii-nii-nii hea. Leale meeldis ka väga ja ütles, et ta eelistabki üldse meestelõhnu naiste omadele. Ma tean, et tegelikult on sama lõhna naistele ka olemas, kas lõhnab siis samamoodi?

trussardi-donna-edp-30-ml-spray-l-2011-1large-1780802

Endale skoorisin Triinu soovitusel just selle lõhna. Ma ei teagi miks ma enne kuidagi eeldasin, et see väga hea ei ole. Mäletan, et kunagi oli selline suitsumark nagu Trussardi, kas see teeb nüüd lõhnu? Igatahes sellest hetkest, kui seda esimene kord Triinu peal tundsin, teadsin, et pean selle endale ka saama. Nüüd saame kogu aeg samamoodi lõhnata, sest meil on paar lõhna veel samad. Oh meid bestikaid küll, eksole!

Mis teie nendest lõhnadest arvate? Meie majas on nad praegu igatahes suured lemmikud!

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mari-Liis 23. märts 2015 at 09:03

  Muideks, Trussardi meestelõhn “My Land” on imeline!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. märts 2015 at 09:28

   Oh, jätan meelde!

 • Avatar
  Vasta mmm 20. märts 2015 at 19:12

  Tõsi, ka mina olen enda mehele kinkinud selle lõhna, aga panin täiega pange. Liiga läila. Mu vaieldamatu lemmik meestelõhnadest on Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme, mis õnneks sobib ideaalselt ka mu mehele.
  Eile just shoppasin endale kevadeks lõhnad ära: Eau de Lacoste ja Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops ja siis veel ka ühe Gucci Flora Gorgeous Gardenia.

  Läbi ajaloo klassika on mul Nina Ricci original, muid asju vahetan. Üks Roberto Cavalli lõhn on ka megahea. Trussardi fänn pole.

 • Avatar
  Vasta meow 20. märts 2015 at 16:45

  Aah, vastik oled! Käisin just I.L.Us seda Trussardit nuusutamas ja nii-nii hea! Kust sa tellisid? Seal Kaubasadamas ma seda ei näe küll. Või sa tellisid ainult Kardo oma sealt?

  Lisaks oli mul nuusutamata ülikiidetud Ma Vie. No ei, see pole ikka mulle. Seep mis seep 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. märts 2015 at 16:53

   Kaubasadama FBi lehel on neil täislist lõhnasid olemas 😀

 • Avatar
  Vasta Tsein 20. märts 2015 at 16:26

  Ma pean mainima, et see “One Million” on üks kohutavamaid parfüüme, mida enda mehele kinkida. Mulle meenutab see kohe Lasnamäe kiledressides osse. Jälkus lausa.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. märts 2015 at 16:30

   Maitse üle ei vaielda 🙂

 • Avatar
  Vasta Kea 20. märts 2015 at 14:20

  Mina nillin YSL-Black Opiumi juba pikemat aega. Aga seda Trussardit kohe pean nuusutada saama. Äkki hakkan sedagi nillima

  • Avatar
   Vasta Triinu 20. märts 2015 at 16:56

   Black opium on hea ,mul on pisike lõhn (Y), mulle meeldib veel Juicy couture Gold.. niii hea.

 • Avatar
  Vasta Janeli 20. märts 2015 at 14:05

  Selle meeste lõhnaga seoses. Käisime siis sõbrannaga Stockmanis lõhnasid nuusutamas ja mõtlesin, et proovin ka selle One lõhna ära. Väljas mõtlesin, et jube kus mõni vend on end lõhnastanud, terve tänav lõhnab.. kolm korda võib arvata, kes see oli, kes meeste lõhna järgi “haises”.

 • Avatar
  Vasta Egle 20. märts 2015 at 13:46

  Kas see Trussardi on magus lõhn? 🙂 Palju maksis?? 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. märts 2015 at 16:28

   Väga magus, aga hind oli umbes 30 eurot?

 • Avatar
  Vasta meow 20. märts 2015 at 11:36

  Ma ka, ma ka! Täielik lõhnahull. Nüüd leidsin sellise lehe nagu fragrantica.com Sinna saab kirja panns kõik lõhnad mis on olemas, mida tahad ja mis on olnud. Kirja saab iga päev panna lõhna mida kannad. Sick, I knooow 😀 nüüd ma sellest lehest ka sõltuvuses

 • Avatar
  Vasta Mari 20. märts 2015 at 11:11

  See Trussardi on nagu taeva kingitus. PARIM lõhn ever! Käin ikka aegajalt seda poodides nuuskimas. Omale pole olnud võimalust osta kahjuks.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. märts 2015 at 11:21

   On jah jube hea!