Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

Kurg presents: praegused lemmiklõhnad

16. aprill 2015

Mu parfüümikogu on küll suur, kuid nagu ikka, leidub igas valdkonnas ka oma lemmikuid, nõnda ka mu parfüümikapis. Tõsi – lemmikud aeg-ajalt vahetuvad ja kui mõned hetkel viskab üks lõhn kopa ette, siis tuleb järgmist jälle rohkem kasutada. Praegu on aga pea kuu aega mu lemmiklõhnana püsinud Trussardi Donna parfüüm Reset e-kaubamajast (LINK).

kurks

Kordan ennast nagu katkine plaat, aga kui ma seda esimest korda Triinu peal tundsin, siis ma teadsin, et ma pean ka selle endale saama, lihtsalt nii mõnus, värske, mahe ja siiski magusate nootidega parfüüm, mis on ühtlasi väga heldelt suures pudelis. Trussardi Donna (LINK) lõhnanootideks on yuzu ja sidrun, millele lisavad parfüümi südames aroomi apelsiniõied, jasmiinitee ja lootos. Parfüümi põhja moodustavad valge patšuli, seeder, sandlipuu ning vanilli puidulised noodid. Hinnaks on küll 56€, kuid nii suure pudeli peale pole seda palju küsitud. Lisaks püsib lõhn nii hästi peal, et polegi tarvis nii tihti ennast uuesti üle pritsida.

million

Meestelõhnadest on mu suur lemmik just see Pacco Rabanne 1 Million Intense (LINK). Seda vist sellest ajast, kui mul kunagi räige crush ühe tüübi vastu oli, kellel see lõhn oli. Nüüd tundub muidugi naljakas just sama lõhna oma peikale kinkida, aga see nii meeldis mulle ja õnneks nüüd, kuna seda kasutab Kardo, siis see ei ole enam see “kuradi douche’i hea lõhn” vaid hoopis Kardokese hea lõhn.

Aroomibuketi akordi moodustavad vürtsikus, puidupõhjalisus ja idamaisus. Lõhna tipunootides domineerivad intensiivselt värske ja vürtsikas punane mandariin, kardemon, must pipar ja safran, mida rikastavad südames sensuaalne roos, neroli ning kaneel. Lõhnabuketti rikastavad põhjanootides patšuli ja sandlipuu. Minu meelest igatahes hea lõhn ja täitsa ausalt, olen endalegi peale piserdanud. 50ml hinnaks on 49 eurot.

Lõhnu pildistasin Kurekese rüppes, sest ta magas nii nunnult, keeleotsakene suust väljas ja ei lasknud ennast isegi häirida sellest, kui ma talle parfüümipudeleid kaissu toppisin ja üüratu kaameraga näo ees vehkisin.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ann B 16. aprill 2015 at 22:51

    Lõhnade osas on sul küll täiesti 1:1 minu maitsega 🙂

  • Avatar
    Vasta Margot 16. aprill 2015 at 22:09

    Tahtsin soovitada sullle YVES saint Laurenti
    lóhna “Manifesto”. Ma ei ole kirjeldamises
    kuigi osav :D, aga ma ei raatsi endale kunagi
    tavaliselt midagi üle 20€ asja osta, isegi mitte
    talvejopet vms mida odavalt ei saagi. Aga kohe
    kui ma seda lõhna tundsin siis jalutasin ka
    poodi ja selle enda esimeseks lõhnaks ka
    ostsin 🙂 Kuna sa niikuinii nii tihti katsetad, siis
    soovitan ka seda proovida 🙂