Teate, mul oli grandioosne plaan teha selline fancy video, kus ma võtan heli maha ja panen sinna mussi ja siis vahepeal kiirendan ja teen üldse mingi haitekk asja. Tegelikkus oli nii, et ma hakkasin ühel päeval seda videot tegema ja iMovie jamas aina ja läks kinni ja…lõpuks ma andsin alla. Panin lihtsalt kõik klipid järjest kokku ja asi ants.

Teate, kui kaua ma olen üritanud seda juutuubi laadida? ÜLEEILSEST saadik! Ma ei saa aru miks, sest noh, see pole mingi megapikk (11 min), aga ju siis on midagi siin pekkis või jumal ei taha, et te näeksite seda maailma lambisemat videot sellest, kuidas ma tavaliselt süüa teen. Vaatan Masterchefi, kokkan the shit of of stuff ja kuulan Kardo komplimente.

Tõele au andes komplimenteerib ta mind kokkamise ajal oluliselt vähem, seekord ta pidi aga terve aja minu kõrval passima ja tal oli vist igav, seega ta seal muudkui kahmas ja patsutas ja loopis ilusaid sõnu. Nagu ma teilegi maininud olen, siis ma ei oska kunagi midagi vastata, kui keegi mulle ilusaid asju ütleb, seega ma olen lihtsalt vait või ütlen Kardole, et ta lõpetaks :D

Aga mis siin ikka, eks siis “nautige” videot. Kes seda vaadata ei viitsi, siis vaadake lihtsalt pilti, millise toidu ma kokku keerasin.

söök

Jaga: