KARDO SÖÖK

vlog sellest, kuidas ma pad thai’d teen

20. august 2015

Teate, mul oli grandioosne plaan teha selline fancy video, kus ma võtan heli maha ja panen sinna mussi ja siis vahepeal kiirendan ja teen üldse mingi haitekk asja. Tegelikkus oli nii, et ma hakkasin ühel päeval seda videot tegema ja iMovie jamas aina ja läks kinni ja…lõpuks ma andsin alla. Panin lihtsalt kõik klipid järjest kokku ja asi ants.

Teate, kui kaua ma olen üritanud seda juutuubi laadida? ÜLEEILSEST saadik! Ma ei saa aru miks, sest noh, see pole mingi megapikk (11 min), aga ju siis on midagi siin pekkis või jumal ei taha, et te näeksite seda maailma lambisemat videot sellest, kuidas ma tavaliselt süüa teen. Vaatan Masterchefi, kokkan the shit of of stuff ja kuulan Kardo komplimente.

Tõele au andes komplimenteerib ta mind kokkamise ajal oluliselt vähem, seekord ta pidi aga terve aja minu kõrval passima ja tal oli vist igav, seega ta seal muudkui kahmas ja patsutas ja loopis ilusaid sõnu. Nagu ma teilegi maininud olen, siis ma ei oska kunagi midagi vastata, kui keegi mulle ilusaid asju ütleb, seega ma olen lihtsalt vait või ütlen Kardole, et ta lõpetaks 😀

Aga mis siin ikka, eks siis “nautige” videot. Kes seda vaadata ei viitsi, siis vaadake lihtsalt pilti, millise toidu ma kokku keerasin.

söök

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Petra 20. august 2015 at 17:33

  Nii äge, tahan ka sellist lollakat
  meest endale 😀 sa saad aru et see on
  kompliment 😀

 • Avatar
  Vasta Gerly 20. august 2015 at 17:31

  keetsid kana v? 😀
  jaaaaaaa tahaks endale sellist laimirohelist kööki 😛

 • Avatar
  Vasta Kaidi 20. august 2015 at 12:01

  Ilma Kardo plära ja sehkendamiseta Sinu ümber
  poleks viitsinud videot lõpuni vaadata ? !

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. august 2015 at 12:05

   ma ka poleks 😀

 • Avatar
  Vasta mari 20. august 2015 at 11:01

  Võiksite Kardoga couples 123 tag’i teha! ;P

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 20. august 2015 at 11:16

   misasi see on 😀